ΤΩΡΑ! ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    EKTAKTO-GIA-EKSOFILO-MAKELEIO-1

    Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου υπέστη ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Βίτσας λίγο μετά τα μεσάνυχτα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο.
    vitsas-emfragma-708
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο αναπληρωτής υπουργός υπεβλήθη σε επέμβαση κατά την οποία του τοποθετήθηκαν στεντ και νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν ότι ο κ. Βίτσας αναρρώνει πλέον κανονικά.

    Από τους πρώτους που έσπευσαν να ευχηθούν στον κ. Βίτσα ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση στο twitter.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. 1. καλο βασανιστικο ψοφο….
      2. αναρχοκομουνακια? σε στρατιωτικο νοσοκομειο τρεχεται εσεις που δεν θελετε το στρατο?

    2. Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ….ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ…Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ, ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΝΕΟΙ…:)

    3. Τι έγινε ψωφησε;;;κερνάω καφε

    4. Ψωφο μουλε μαζί και οι αλλοι

    5. …άλα της το αλάνι…ναυτικό νοσοκομείο ε ???…καλά αυτοί σιχαίνονται τους ένστολους,αλλά τώρα αφήνονται στα χέρια των στρατιωτικών γιατρών για να γίνουν καλά!!!…κουφάλες αναρχοάπλυτοι…καλές πουτά@ες είσαστε …όχι να μην τον αφήσετε να πεθάνει…να τον στείλετε σε κρατικό νοσοκομείο να αναρρώσει!!!…αυτή είναι τιμωρία για τον συμμορίτη…άραγε η αναρχοάπλυτη κόρη του είναι στο πλευρό του ή κάνει ακόμα χειμερινές διακοπές σε γνωστό σαλέ στην ελβετία ???????

    6. Ελπίζω να τον ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι 152 του Σύριζα. Κακό ψόφο να χουνε όλοι τους.

    7. Τοσες καταρες τρωτε απο τον λαο& δεν καταλαβαινετε το ποσο σας μισουν οι Ελληνες,να ξεκουμπιστειτε μια ωρα αρχιτερα απο τη χωρα,οχι μονον απο τη Βουλη των Ελληνων.

    8. Μ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΦΙΑΛΤΕς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ….ΠΗΡΑΝΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ…ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ …..

    9. Λενε στο χωριο μου , ο καλος καλο δεν εχει και ο κακος ξεβγαρμο δεν εχει , αν ο βιτσας και ο καθε βιτσας ηταν καλοι θα ειχαν ψοφησει ολοι τους , δυστηχως μονο οι κακοι επιβιωνουν

    10. ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ…….ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΑΣ.
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ…

    11. Ψοφα πουστοσκυλο !!
      Στο διαολο!! Παρε μαζι σου και την χολεριασμενη οικογενεια σου που μαγαριζει τον τοπο

    12. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ 8ΕΟ , ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΝ 8Α ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ! ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ Ο 8ΕΟΣ ΣΑΣ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ , ΟΤΙ ΟΣΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ , 8Α ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ! ΟΤΑΝ 8Α ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ , ΤΟΤΕ 8Α ΜΕ 8ΥΜΗ8ΕΙΤΕ !

    13. Άντε ένας ένας να ψοφαει να γλιτώσουμε σιγά σιγά….

    14. Όχι κύριε.. Να πας σε δημόσιο εφημερεύων νοσοκομείο να δεις τι καλά που είναι…

    15. Επιτελους να αρχισουν να ψωφανε σαν τις κατσαριδες δεν θα μας λειψει κανενας τους

    16. Να μας πεθάνει ο Βίτσας και μετά ποιος θα ψηφίζει μνημόνια; Έχουμε και συγκυβέρνηση να κάνουμε για ψηφιστεί το 5ο μνημόνιο τώρα που φεύγει το ΔΝΤ.

    17. Επομενο ηταν,τοσες καταρες εφαγε απο τους ενστολους με αυτα που ψηφισε .

    18. κακως, στο ικα ραντζο και αναμονη για επεμβαση επρεπε, για να απολαυσει τα μοναδικα προνομια των ασφαλισμενων των αξιων συνεχιστων του κρατους δικαιου των τελευταιων 30+ ετων.

    Comments are closed.