ΤΩΡΑ,ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΓ….. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ΠΡΕΠΕΙ-PREPEI

    Η θέση της Ελλάδας, είναι αυτή των αρχηγών των κομμάτων: οποιοδήποτε όνομα  χωρίς την  λέξη Μακεδονία.
    Γράφει ο Θωμάς Αναστασιάδης
    Αξιότιμε κ.Λοβέρδε
    Άν κατάλαβα καλά, απ΄αυτά που διάβασα στα παρακάτω sites, θέλετε…σύνθετο όνομα για την FYROM, που θα   περιέχει την λέξη “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”….  { π.χ. Άνω Μακεδονία, Κάτω Μακεδονία,   και δεν ξέρω γω τι άλλη λέξη σκέφτεστε     μπροστά απ’ το όνομα Μακεδονία}.
    Δεν γνωρίζετε σαν Έλληνας πολιτικός ( είστε και πανεπιστημιακός, βλέπω ), ότι ο μακαρίτης  Kyro Gligorof Σκοπιανός  ων,  πρώτος πρόεδρος
    <<…εμείς δεν είμαστε  Μακεδόνες αλλά είμαστε Σλάβοι…>> ???
     
    Δηλαδή εσείς ο ΈΛΛΗΝΑΣ, γίνεστε Σκοπιανικότερος των Σκοπιανών?  
     
    Όσον αφορά για  “αλυτρωτισμούς και διεθνείς παρεξηγήσεις”, άν δεν έχετε ταξιδέψει στην χώρα τους, (όπου   βλέπεις  παντού χάρτες της “ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”), δείτε τους παρακάτω (1,2,3,4) χάρτες της «UNITED MACEDONIA», και θα καταλάβετε πάρα πολλά για τον αλυτρωτισμό τους. Σου ζητάνε την μισή Ελλάδα κ.βουλευτή, κι εσύ τους ονομάζεις Μακεδόνες?
     
    Η θέση της Ελλάδας, αν θυμάμαι καλά, είναι αυτή των αρχηγών των κομμάτων: οποιοδήποτε όνομα  χωρίς την  λέξη Μακεδονία.
     
    κ.Λοβέρδε έλεος πια. Από που κι ως που, “Μακεδόνες” οι βόρειοι γείτονές μας???
     
    Με τιμή 
    Θωμάς Αναστασιάδης
    συνταξιούχος – Θεσσαλονίκη   
     
          ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑ: προς το παρόν, στους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και σε ΜΜΕ.
                           
                          (*)   Τo   VIDEO  
     
    1  H γυναίκα του Σκοπιανού Πρέσβη ποζάρει μαζί με φίλες μπροστά από τον αλυτρωτικό χάρτη. 
    2  Μοναστήρι του Αγ. Ηλία στην πΓΔΜ.
     
     
    3  εκδήλωση  Σκοπιανών στο Τορόντο
     
     
     
    Η Ανακοίνωση Λοβέρδου για Σκοπιανό:
    «Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό»
    «Ουδεμία επίσημη ενημέρωση από την Κυβέρνηση έχουμε σε ό,τι αφορά “το Σκοπιανό”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
    «Υπενθυμίζουμε τη θέση της Ελλάδας για μια λύση με χρήση έναντι όλων, εσωτερική και διεθνή (erga omnes), που θα περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, θα προηγείται του ονόματος Μακεδονία και συνεπώς δεν θα δημιουργεί βάση για αλυτρωτισμούς και διεθνείς παρεξηγήσεις», τονίζει ο κ. Λοβέρδος και προσθέτει:
     
    «Και δηλώνουμε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη στέκει με εμπιστοσύνη σε αυτή τη θέση».
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. 21 Ιανουαρίου όλοι στον Λευκό Πύργο…ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…

    2. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ότι μας κυβερνούν προδότες, ότι οι Σκοπιανοί κάνουν μιά χαρά τη δουλίτσα τους (με τις ‘πλάτες’ των Αμερικανών) και όλα τα συναφή…Είναι επίσης γνωστό, ότι μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται και λέει ΟΧΙ στο όνομα Μακεδονία. Δεν άκουσα όμως, σχεδόν από κανέναν, να προτείνει μία ΛΥΣΗ! Μιά πρώτη αντίδρασή μας πιστεύω, θα είναι να κατέβουμε κατά χιλιάδες (κατά εκατομμύρια για την ακρίβεια) στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούμε! Να συγκεντρωθεί ο κόσμος μαζικά στη πορεία που θα γίνει – μέσα στον Ιανουάριο – στη Θεσσαλονίκη, και να καταλάβουν ότι δε τρώμε κουτόχορτο. Τώρα όσον αφορά το δημοψήφισμα (εάν γίνει – που δε θα γίνει πιστεύω γιατί δεν τους συμφέρει) λογικά θα βγεί με ένα 80-90% υπέρ του να μην ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία. Και ποιός μου λέει ρε παίδες μετά, ότι αυτό το ΚΑΘΙΚΙ ο υποτελής Τσίπρας, δε θα μετατρέψει το ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ, όπως έκανε και με το δημοψήφισμα το 2015? Να μη ξεχνάμε και να διδασκόμαστε από την ιστορία.
      Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, θέλω να πώ ότι σίγουρα πρέπει να αντισταθούμε με κάθε μέσο, αλλά πολύ φοβάμαι πως ότι και να κάνουμε, οι αποφάσεις των δοσιλόγων είναι ειλημμένες! Έχει αποδειχθεί άλλωστε, πως τις αποφάσεις του ελληνικού λαού αυτοί τις γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους. Και αυτά για να μάθετε να ψηφίζετε προδότες…και εις άλλα με υγεία!!!

    3. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    4. Ο/Η Τα προβατακια βελαζουν μπας και φοβηθει ο κακος λυκος λέει:

      Ξεβρακωθηκε ο Πασοκοσυριζας,κανονιστε προβατινες να ξαναψηφισετε και πρωην παστοκ παλι στις εκλογες.

    5. ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΚΡΙΑΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΒΙΖΙΤΑ-ΠΑΡΤΟΥΖΑ!!! ΤΟΝ…ΚΟΒΩ ΦΕΤΕΣ!!! ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΚΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!!!

        1. ΜΠΑ, ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΥΕΣ ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ!!!

    6. Oι πόρτες ανοίγουν από την μέσα πλευρά….
      Οχι από την έξω…
      Ξύπνα Ελληνάκο !!!!!
      Σε δουλεύουνε….

    7. Τόσα χρόνια ακούμε : Είμαστε Μακεδόνες , Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι προγονος μας κτλ .Ας τους προσαρτήσουμε λοιπόν αφού τόσο πολύ θέλουν να λέγονται *Μακεδόνες*.!!

    8. Ψαχτε τον ΛΟΒΕΡΔΟ μηπως λεω μηπως ειναι ιδια περιπτωση με την ΔΑΜΑΝΑΚΗ και τον ΡΑΓΚΟΥΣΗ γιατι
      κατι τετοιο κυκλοφορει

    9. Τελικα ολους τους εχθρους μας, αυτους που διεκδικούν κομματι της Ελλαδας, τους καλούμε και τους στρώνουμε κόκκινο χαλί.

    10. Προς Ιασων, οπως τα λες ειναι, αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει οι προδοτες πολιτικοι μας να δεχθουν τωρα!!!! συνθετη ονομασια με τον ορο ” Μακεδονια” αφου η διαπραγματευση με τα Σκοπια συνεχιζεται!!!! Αν δεχθουν συνθετη ονομασια, Ανω, Νεα, Κατω κ. λ. π. Μακεδονια, να ξερουν οι καραγκιοζηδες, οτι σε λιγο ο δευτερος ορος θα φυγει και θα μεινει σκετο το ” Μακεδονια” δηλαδη οπως αυτοαποκαλουνται αυτοι σημερα!!!!! Να κανουν δημοψηφισμα να αποφασισει ο λαος σε τελευταια αναλυση! Οσο για Λοβερδο, Ποταμι, Ν.Δ., Συριζα κ.λ.π να πανε στον αγυριστο!!!

      1. Κατ αρχάς δεν διαφωνώ σε τίποτε από αυτά που γράφεις,αλλά πουθενά δεν έγραψα για το ότι οι “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” αθωώνονται εάν δεχθούν κάτι τέτοιο τώρα.Η διαφορά είναι ότι την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα σκόπια την έχουν ήδη κάνει από το 1993,όπου αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα π.γ.δ.μ.Κατ εμέ λοιπόν οι “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” ήταν και παραμένουν ένοχοι από το 1993 και ο μόνος λόγος που ακόμη είμαστε σε διαπραγματεύσεις είναι γιατί οι σκοπιανοί ζητάνε ακόμη μεγαλύτερες παραχωρήσεις.Άρα δεν συζητάμε για το αν θα δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα σκόπια,αυτό από πλευράς “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΩΝ” είναι τελειωμένο,συζητάμε για το πόσες παραχωρήσεις ακόμη θα κάνουν οι προδότες “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” προς τα σκόπια.
        Το πρόβλημα μου και ο λόγος που έγραψα το πρώτο σχόλιο,είναι γιατί έχω βαρεθεί να ακούω τον κάθε ιδιώτη ψηφοφόρο που για κακή μας τύχη ψηφίζει στην Ελλάδα,πρώτα να υποστηρίζει τους προδότες “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” με μόνο κριτήριο το βόλεμα του και κάνοντας τα στραβά μάτια για ότι προδοτικό ψηφίζουν οι “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” και μετά να μας το παίζει θιγμένος για τις προδοσίες,κάνοντας ότι δεν είχε καταλάβει τίποτε.Με λίγα λόγια,πρώτα τα έχω με τους προδότες ψηφοφόρους και μετά τα έχω με τους προδότες “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ”!
        Υ.Γ1). Αναφέρεις ότι η διαπραγμάτευση με τα σκόπια συνεχίζεται.Σκέφτηκες τι έγραψες;Όχι ότι έγραψες κάτι λάθος,αλλά όταν φτάνουμε στο σημείο να διαπραγματευόμαστε κάτι που μας ανήκει,σημαίνει ότι έχουμε αποδεχθεί την ήττα μας.Το τι έκταση θα έχει αυτή η ήττα δεν αλλάζει το ότι θα είναι μια ήττα.
        Υ.Γ.2) Ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα,εφόσον το κάνουν,θα ήταν και η μοναδική μας ελπίδα για να μην ξεπουληθεί η Μακεδονία.Με την προϋπόθεση βέβαια οι προδότες ψηφοφόροι να ψηφίσουν για πρώτη φορά υπέρ της Πατρίδος και όχι υπέρ της παρτίδος.

    11. Χα χα…
      Οι σκοπιανοι θελουν την Κεντρικη Μακεδονια…οι αλβανοι την Δυτικη και την Ηπειρο…οι τουρκοι την Θρακη…
      Ρε δε γ@μιεστε …ξυπολταραδες ολοι να πουμε…
      Τα κακκαλα μας θα παρετε…!

    12. Προς ενημέρωση του κάθε ιδιώτη ψηφοφόρου που έτυχε(για κακή μας τύχη) να ζει και να κυρίως να ψηφίζει στην Ελλάδα,θα σας υπενθυμίσω πως έχουν τα πράγματα.Η σύγκληση των πολιτικών αρχηγών που έγινε στις αρχές του 1992(μητσοτάκης,παπανδρέου,παπαρήγα και δαμανάκη),υπό τον τότε πρόεδρο της “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” καραμανλή και με την παρουσία του τότε υπουργού εξωτερικών σαμαρά,όντως αποφάσισε να μην γίνει δεκτό οποιοδήποτε όνομα των σκοπίων που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία.Αυτή η απόφαση όμως δεν κράτησε παρά μόνο έναν περίπου χρόνο,αφού το 1993 τα σκόπια,με την σύμφωνη γνώμη της ελλαδικής “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, έγιναν δεκτά στον ΟΗΕ με την γνωστή ονομασία π.γ.δ.μ. ΚΑΙ ΌΠΟΥ “Μ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”,άρα έγινε αποδεκτό ένα σύνθετο όνομα στο οποίο υπάρχει ο όρος “Μακεδονία”.Η αποδοχή αυτή επικυρώθηκε και επισήμως δύο χρόνια αργότερα(1995) με την υπογραφή της ενδιάμεσης συμφωνίας!
      Πέρασαν τα χρόνια,έγινε ότι έγινε και φτάσαμε στο 2007,όπου ο “πατριώτης” κωστάκης καραμανλής δηλώνει με “τιμή και δόξα” την επίσημη θέση της ελλαδικής “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”,η οποία με βάση τα γεγονότα ισχύει από 1993 και η οποία ήταν ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ “ERGA OMNES”.Αυτή δε η “επίσημη θέση” έλαβε την έγκριση της βουλής των εν Ελλάδι “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΩΝ”.Καταλάβατε τώρα κουτά μου παιδάκια γιατί ο λοβέρδος είπε αυτά που είπε;Καταλάβατε τώρα κουτά μου παιδάκια ότι το όνομα της Μακεδονίας έχει παραχωρηθεί στα σκόπια από την αρχή;Καταλάβετε τώρα κουτά μου παιδάκια ότι εκτός από το να σας “βολέψει” κάποιος βουλευτής,θα πρέπει να σας ενδιαφέρουν και να παρακολουθείτε και άλλα πράγματα γύρω από την πολιτική;Καταλάβατε τώρα κουτά μου παιδάκια πόσο άχρηστοι και επιβλαβείς είστε για την Ελλάδα;Γιατί όλους αυτούς τους “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” που εργάστηκαν και εργάζονται,σε αγαστή συνεργασία,για την προδοσία της Μακεδονίας,αλλά και σε κάθε εθνικό και κοινωνικό θέμα,τους υποστηρίξατε και τους υποστηρίζεται με μόνο κριτήριο το προσωπικό σας συμφέρον.
      Υ.Γ.1) Το χειρότερο είναι ότι την συγκεκριμένη επιστολή προς τον λοβέρδο την έγραψε ένας άνθρωπος που σήμερα είναι συνταξιούχος.Ένας άνθρωπος δηλαδή που λόγω ηλικίας έζησε,άρα και θα πρέπει να γνωρίζει από πρώτο χέρι,όλο το ιστορικό της προδοσίας της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στα σκόπια και όμως παριστάνει τον ανήξερο και όμως “πέφτει από τα σύννεφα” με τα λεγόμενα του λοβέρδου!
      Υ.Γ.2) Όταν αυτοί που έζησαν τα γεγονότα και τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι,θέλουν να μας πείσουν ότι “δεν ξέρουν”,”δεν είδαν”,”δεν άκουσαν”,τότε τι απαίτηση μπορούμε να έχουμε από τις νεότερες γενιές που όχι μόνο δεν έζησαν τα γεγονότα,αλλά αυτοί που έχουν την υποχρέωση να τους μάθουν την αλήθεια “σφυρίζουν αδιάφορα”;

      1. Κουράζεις ρε φιλε κουράζεις πολλά χρόνια τώρα και συτα τα γλυκανάλατα “αστεία”σου δειμοκρατες κτλ τα είπες μια τα είπες δυο φτάνει έλεος ποια….

    13. Τέρμα τα λόγια . Ώρα για έργα..όλοι οι Μακεδόνες στους δρόμους με το πρώτο κάλεσμα που θα γίνει εντός Ιανουαρίου…και όλα αυτά τα αποβρασματα που θεωρούνται Έλληνες πολιτικοι, υπαλληλοι μας είναι…ότι ώρα θέλουμε τους απολύουμε…θέλουμε;

    14. Kαι σε ρωτάω, ρε ξεφτιλισμένο σκουλήκι με το φράγκικο όνομα “Λοβέρδος” και τους ομοίούς σου προδότες του ΠΑΣΟΚ και της σημερινής “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”: Eάν τους δώστε το όνομα “Νέα Μακεδονία”, εμάς τους πραγματικούς γηγενείς ελληνομακεδόνες της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών, πώς θα μας υποχρεώσετε να ονομαζόμαστε, ” παλαιομακεδόνες” ή μήπως “αρχαιομακεδόνες”; Mήπως κιόλας σκέφτεστε, αρχιπροδότες, και να μας υποχρεώσετε να φοράμε και αρχαίες μακεδονικές περικεφαλαίες όταν κυκλοφορούμε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, για να μην στενοχωρηθούν οι βουλγαρογυφτασκοπιανοί, στους οποίους θα έχετε χαρίσει το όνομα “νέοι Μακεδόνες”; Φτού σας ξεφτιλισμένοι προδότες….

    15. Μιλάς τώρα για τις ελληνόφωνες μαριονέτες που γεμίζει ο σόρρος και τα φιλαράκια του της ελίτ τους λογαριασμούς τους….

      Την ΠΡΟΔΟΣΙΑ την κάνει ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ…

      Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ.

      Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ,ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

      Ο ΛΑΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ…

      Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΣΣΚΕΥΑΣΕ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑΛΕΛ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ…

      Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΘΝΗ….

      Θα μου πεις,για τους ναζί δεν λες τίποτα,άρα είσαι ένας από αυτούς…

      έχει ναζί οι ελλάδα??

      αν ήταν πραγμαρικοί ναζί,θα κυβερνούσαν,όπως στην Ουκρανία,με τις ευλογίες των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” τοξων ανα τον πλανητη…..

      O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ.

      ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ…….

    16. Μα αυτοι δεν ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ! !!!!!!! Γιαυτο δεν τους νοιαζει αν υπαρχει ο ορος Μακεδονια. Ειναι ξεπουλημενοι..προδοτες ποτε θα το καταλαβουμε. Οι ραγιαδες αυτοι που κανουν πως κυβερνουν ειναι για να μας μεταφερουν τις αποφασεις των αφεντικων τους. Και να χρυσο πληρωνονται καταστρεφονταν την ΕΛΛΑΔΑ και το λαο.

    17. Και εδω τον προδοτη τον σαπιλοκοκαλο τον Μητσοτακη πληρωνουμε….Του ειπε ο Μιλοσεβετιτς:Μπαινω εγω απο πανω μπες εσυ απο κατω και οπου συναντηθουμε συνορα Ελλαδας Σερβιας!!!Οχι μονο του ειπε οχι αλλα τον ρουφιανεψε και στους Αμερικανους.Μια ζωη καταδοτης ο ξεφτυλας απο την κατοχη ακομα!!!

    18. Αντε γαμησου πρασινοσκουληκα ελληνοφωνο κουραδι λοβερδο . Οι ΕΛΛΗΝΕΣ κουραδι οτι και να κανετε δεν δινουν την ιστορια μας και την Μακεδονια μας σε κανενα πουστογυφτο .
      Εσεις ΟΛΟΙ σας εκει μεσα στο βρωμοβουλιο σας , συντομα θα ψαχνετε τρυπα να χωθητε σκουληκια . Ομως και στου βοδιου το κερατο να κρυφτητε θα σας βρουμε .
      ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ .

    19. Οι Σκοπιανοι κανουν τη δουλεια τους, οι δικοι μας προδοτες πολιτικοι τι κανουν ειναι το ερωτημα; Πανε να ξεπουλησουν το ονομα ” Μακεδονια” στους σκοπιανους οι υποτελεις!!!! Οι δε Θεσσαλονικεις να χαιρονται την παλιοαδελφη τον Δημαρχο τους και στις επομενες εκλογες να τον ξαναψηφισουν, για να μην τον χασουν, να τους διοργανωσει καμια παρελαση των GUY!!!!!

    20. Θα μας τρελάνουν οι Σκοπιανοί; Ο χάρτης που έχουνε συμπεριλαμβάνει και λίγο Θεσσαλία; Διαλέχτε ένας ένας, όλοι θα πάρετε. Εδώ το καλό παζάρι, τζάμπα πράμα. Συμφωνα με τους γείτονες Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα και η Πελλοπόνησος, αν βάλεις μέσα και τις απαιτήσεις Αλβανών και τουρκων. Μας ζώσανε τα φίδια, οι γείτονες του κώλου. Όταν κάτι δεν ισχυει, δεν το συζητάς. Δίνουμε αξία σε ποιους; Στους απατεώνες τους Σκοπιανους; Αιωνίως μαλάκες είμαστε, μπερδέψαμε την φιλοτιμία με την μαλακία.

    21. Κανονικό ξεπούλημα του ονόματος από όλους πλην Χ.Α

    22. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, 
      η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

    23. …ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ν΄ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΨΟΦΟΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ.
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ…..ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΕΡΒΙΑ…….ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΑΤΩΝ….ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14………………

    Comments are closed.