ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ! ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! – ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΑΡΟΝ – ΑΡΟΝ ΤΗΝ ΤΕΡΕΣΑ ΜΕΙ! ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    gilhgy

    Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, ωστόσο το δεδομένο είναι πως στο Λονδίνο υπάρχουν αρκετοί τραυματίες. Τουλάχιστον δώδεκα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

    Ένα αυτοκίνητο φέρεται να παρέσυρε ανθρώπους, ενώ ένας ακόμη άνδρας φέρεται να τραυμάτισε έναν αστυνομικό με μαχαίρι και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί.

    Αυτά τα δύο ξεχωριστά περιστατικά έχουν μετατρέψει την “καρδιά” του Λονδίνου σε… εμπόλεμη ζώνη και οι πρώτες εικόνες που έρχονται από το σημείο είναι πραγματικά εφιαλτικές.

    Δείχνουν ανθρώπους να είναι πεσμένοι στο έδαφος, να αιμορραγούν και άλλους πολίτες να προσπαθούν να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

    ΠΑΝΙΚΟΣ στο Λονδίνο από το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ χτύπημα στο Κοινοβούλιο! – Φυγάδευσαν την Τερέζα Μέι! (ΦΩΤΟ)

    Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες – Προσοχή, οι εικόνες είναι εξαιρετικά σκληρές

    1 2 3 4 5



    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Παίδια δεν είναι τυχαίο σήμερα ο ερντογαν που είπε να φοβούνται η Ευρώπη στον δρόμο άρα ποιος κρύβεται πησο από την ισλαμικη τρομοκρατία η τουρκιααααα φανερά καθαρα

    2. Ε,αυτά συμβαίνουν στους αλληλέγγυους λαούς…Τα ίδια θα συμβούν κι εδώ …Μπορεί και χειρότερα…Θα το μάθουμε πάντως σύντομα…
      Προς το παρόν,ο υπέροχος γραικυλολαός,μετά την προδοτική φασιστερά,ετοιμάζεται να αναδείξει ως νέο σωτήρα τη μουν@ψειρα που έπεσε από τα σάπια παπάρια του δρακουμέλ της γραικυλίας…Και νομίζετε ότι υπάρχει σωτηρία;

      1. Νοθο του τερη χρυσου και της νεοτερας δρακουμελιωτησας κορης του δρακουμελ ειναι μπρε.

    3. Τι Γερμανικός δάχτυλος λέτε ρε; Πάτε καλά; Έχετε καταλάβει ότι όλη η Ευρώπη κινδυνεύει από τους ισλαμιστές ή όχι; Τα ίδια θα κάνουν και εδώ κάποια στιγμή. Και να δω πως θα προφυλαχτούμε από αυτούς.

      1. Κ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ Κ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΤΙΠΟΤΑ….. ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ? ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

      2. Οχι γερμανικος,τουρκικος ειναι,συντομα ο ερντογαν τελειωνει.

    4. παιδεραστες και νεκροφιλοι γερμανοι θαναι λογο του μπρεξιτ!

    5. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
      Η ΜΕΡΚΕΛ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ.
      ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.TO IΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ..

      ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…..Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ.

      1. ΚΟΨΕ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ. ΜΑΥΡΟΤΣΟΥΚΑΛΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑ.

      2. εσυ που ζεις ρε ζωντοβολο; μηπως εισαι μαιμου και ξερεις να γραφεις; αποκλειεται να εισαι ανθρωπος. δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.

    6. Πάλι θα πουν ότι το έκανε κάποιος με ψυχολογικά προβλήματα και θα κλείσει το θέμα κλασσικά. Μας περνάνε όλους για μ@λ@κες..

    Comments are closed.