ΆΓΡΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ! ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    KIFISIA

    • Δύο ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στην Κηφισιά λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα την ώρα που η οικογένεια που διαμένει εκεί κοιμόταν ανύποπτη.
    • Ο 52χρονος ιδιοκτήτης φαίνεται ότι αντελήφθη την εισβολή αντέδρασε και τον πυροβόλησαν δύο φορές πριν τραπούν σε φυγή.
    • Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

     ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ

    Σοβαρότατα τραύματα στον πνεύμονα και το ήπαρ προκάλεσαν οι σφαίρες των κακοποιών στον 52χρονο από την Κηφισιά. Οι δυο κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι την ώρα που ο επιχειρηματίας και η οικογένειά του κοιμόταν. Οι δράστες δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν δυο φορές σχεδόν εξ επαφής.

    Ο 52χρονος έχασε πολύ αίμα. Το χειρουργείο είναι λεπτό και δύσκολο και οι γιατροί δίνουν μάχη για περισσότερες από έξι ώρες. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν έχει υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς στα όργανα, αλλά και στον μηρό.

    KIFIASIA 1

    KIFIASIA 2

    Μάχη με τους ληστές μέσα στην κρεβατοκάμαρα
    Οι ληστές κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της οδού Κηφισού στην κάτω Κηφισιά πιθανότατα παραβιάζοντας κάποια πόρτα ή κάποιο παράθυρο. Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί έφτασαν μέχρι την κρεβατοκάμαρα του ζεύγους. Ο 52χρονος τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει.
    Ήρθε στα χέρια με τον έναν από τους δύο ληστές ο οποίος τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου του στο κεφάλι. Την ώρα της συμπλοκής ο συνεργός σήκωσε το δικό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο επιχειρηματία στην πλάτη. Μετά από αυτό οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Τελικα εμεις οι Ελληνες βγαίνουμε σε διαμαρτυρίες μονο για μισθούς και συντάξεις. Για τους λαθρο ποτε βγήκαμε;;; Για την εγκληματικοτητα ποτε;;; Για τόσα αλλα κοινωνικά προβλήματα δεν μιλαμε και να τα αποτελεσματα. Μονο τα λεφτά μας ενδιαφέρουν τελικα;;;; Ε, τοτε καλα να πάθουμε.

    2. Ηδη εχουμε γινει Φαρ Ουεστ γελοιε Τοσκα με τους εγκληματιες που μαζεψατε στη χωρα με την αθλια πολιτικη σας του ξεφραγου αμπελιου!!!!! Να αλλαξει ο νομος αμεσως, γιατι δεν ζουμε στην δεκαετια του 1960, αν μπουν να μας ληστεψουν μεσα στο σπιτι μας, να εχουμε το δικαιωμα της αμυνας, να προστατεψουμε την ζωη και την περιουσια μας!!! Ο Τοσκας να διωξει την φρουρα του και οταν πανε τα κοπροσκυλα να τον ληστεψουν, να τους πει καλως τα παιδια και να τους κερασει περγαμοντο!!! Αντε να χαθεις ξεμωραμενε υπουργε της πλακας!!

    3. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ……………….

      Υ.Γ. ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟΙ….ΤΑΓΙΠ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΜΒΙΟ……

    4. εγω μενω στον 5ο … αν ερθει απο το μπαλκονι θα φυγει απο κει… ιπταμενος!
      και ας ερθει η αστυνομια να με ρωτησει γιατι τον πεταξα απο κει….
      αααα και αν διαμαρτυρηθει κανεις, τους επομενους θα τους στειλω στην γυναικα του και στην κορη του να τις κανουν παρεα… να δειτε τι καλη συντροφια κανουν!

    5. Εγώ σας το είπα κ το ξαναλέω….οπλισμένο ψαροτουφεκο με Καμακι Δελφινάρι δίπλα στο κομοδίνο!!!!μπαμ και κάτω σούβλισμα διαμπερές!!!τα όπλα θέλουν άδειες κτλ δλδ μπλεξίματα….ενώ το ψαροτουφεκο το έχουμε για ψάρεμα.

    6. Το καθεστος εχει ξεμεινει απο χρημα και εχει ξαμολησει τα κατακαθια να κανουν πλιατσικο,για αυτο τους καλυπτουν ειτε τοσκας λεγεται η καλυψη ειτε νομος παρασκευοπουλου

    7. ΕΓΩ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΛΗΣΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ …ΤΟΣΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΞΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ…ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΕΝΟΧΛΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΙΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΙΣΩ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΛΚΟΝΙΑ …

    8. O δηλωμένος gay Αστυνόμος Β’ Μιχάλης Λώλης εχει δηλωσει οτι «Το 20% στην αστυνομία είναι ομοφυλόφιλοι δηλαδή περίπου 9000 ένστολοι είναι γκέι, γιατί απλά έτσι συμβαίνει και στο εξωτερικό …» αν βαλεις και το αντιστοιχο ποσοτο στους πολιτικους που μας κυβερνουν σημερα ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ
      ΑΠΟΠΑΤΟΣ…..Προστατευτειτε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ το ελληνικο προτεκτορατο δεν ενδιαφερεται για τους Ελληνες πολιτες παρα μονο για τους κλεφτες,ληστες,δολοφονους,λαθρομεταναστες,gay,ομοφυλοφιλοφιλους κλπ.

    9. Επρεπε να κανει οτι κοιμαται…. οταν η αστυνομια συμβουλευει να ακουτε.

    10. Σε πυροβολάει ο ληστής , ολα καλά .. Αν τον πιάσουν ίσως πάει φυλακή … Πυροβολάς εσύ τον ληστή , σε τρέχουν σε ανακριτές , εισαγγελείς και καλά ξεμπερδέματα … Δεν ΓΑΜΙΕΣΤΕ ρε σκατόψυχα λαμόγια …

    11. ΤΟΣΚΑ ΒΡΩΜΙΛΕ ΒΡΩΜΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ….ΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ??? ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ. ΣΤΟ ΦΑΡΟΥΕΣΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ ΠΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΒΑΝΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΠΛΑ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ

    12. Να αλλαξει ο νομος τωρα αφου ειμαστε στο Αμερικανικο μπλοκ να κανουμε “” οπως Αμερικηηη稨 οπως ελεγε μια διαφημηση παλια.Να επιτραπουν τα πυροβολα οπλα.Αν ειχε ενα ΗΚ μπ5 θα τους ειχε γαζωσει τωρα και απλα θα ερχοταν η αστυνομια να τους πεταξει στα σκουπιδια

    Comments are closed.