ΤΡΟΜΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ: ΧΤΕΣ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΡΑ 22 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 59 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    TROMOKRATIA

    Τρόμος, φόβος, θάνατος και βαρβαροτητα! Νέα παιδιά που πήγαν να διασκεδάσουν και ποτέ δεν θα γυρίσουν στα σπίτια και τις οικογένειες τους! Το τερας του Φρανκεσταιν, το ΙΣΙΣ, οπως και στο μυθιστόρημα της Σέλει, δολοφονεί και τρομοκρατεί πρώτα τον δημιουργο του και μετά τους ανυποψίαστους και αθώους! Ποιο θα ειναι άραγε το επόμενο χτύπημα; Ο μεσαίωνας επέστρεψε και ήρθε για να μείνει!

    Η τραγική ειρωνεία είναι ότι μόλις χτες η Βρετανία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία, με την οποία προειδοποιούσε τους Βρετανούς τουρίστες για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, χωρίς να αποκλείει και τον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων(!)

    Πλέον η ανικανότητα και οι διαρροές στις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας έχει χτυπήσει «κόκκινο»…

    Στην ταξιδιωτική οδηγία γίνεται αναφορά στις «τακτικές» διαμαρτυρίες που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και αλλού, κατά της συμφωνία με τους πιστωτές, στον εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη στις 19 Απριλίου έξω από το υποκατάστημα της Eurobank, αλλά και στη «δραματική» αύξηση των προσφύγων και μεταναστών η οποία ωστόσο, όπως επισημαίνεται, προς το παρόν δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα σε Βρετανούς που επισκέπτονται την Ελλάδα, είτε στα νησιά είτε στα σημεία εισόδου της χώρας.

    Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων, που έζησαν τη φρίκη στην τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ-

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

    «ΈΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ» –«ΕΒΛΕΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ, ΉΤΑΝ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ» -ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ:

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-22 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 50 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΝΑ ΓΚΡΑΝΤΕ – ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ME ΚΑΡΦΙΑ, ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ – ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. AMEΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.

      ΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΙΜΑ ,ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ

    2. Τα κανάλια εδώ θα δείξουν την είδηση ή όχι; Από το πρωί δείχνουν μόνο reality και κατίνες να χτενίζονται. Είναι όλοι μέσα στο κόλπο να μας αφανίσουν και καλύπτουν τους εγκληματίες; Φοβούνται μήπως ξεσηκωθούμε;

    3. Να γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους τάχα μου προσφυγες μετανάστες να μείνουν ή στα τσακηδια και μαζί με αυτούς και υποστηριξεστους.Η ΕΛΛΑΔΑ ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ

    4. ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΚΑΙΓΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!

    5. ΠΡΗΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΕΠΑΛΛΗΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ , ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ , ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ , ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΓΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΗΖΟΥΝ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΤΗΜΑ

    6. Να βγει ψηφισμα καταδικης εναντιον του Τσιπρα και της κυβερνησης τοιυ. Συριζα και Τσιπρας ευθυνονται για την δολοφονια μικρων παιδιων. Αυτοι ανοιξαν τα συνορα , αυτοι υποστηριζουν τους ισλαμοφασιστες. Τους φτιαχνει και τζαμι κιολας ο γελοιος.

    7. οι ναζηδες πανηγυριζουν… ιδου τα ξαδελφια σας, φασιστες

      1. οι χαζηδες πανηγυριζουν… ιδου τα ξαδελφια σας, ισλαμοφασιστες

      2. οι σταλινοχαζηδες πανηγυριζουν… ιδου τα ξαδελφια σας, ισλαμοφασιστες

      3. σου ευχομαι γαμημενο σκουπιδι να το βρεις με τον ιδιο ακριβως τροπο.

    8. αυτα ειναι τα καλα αγαθα της πολυπολιτισμικης κοινωνιας της πολιτικης ορθοτητας και της νεας ταξης πραγματων.Περαστικα στους εγγλεζους.Να τους χαιρονται αλλυλεγκιοι και μ.κ.ο!

    9. Kαι μετά σου λένε “‘Οχι στην Ισλαμοφοβία”. Πως να μην έχω Ισλαμοφοβία όταν εσύ σκοτώνεις αβέρτα-κουβέρτα? Σου λένε “δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι ίδιοι,υπάρχουν και φιλήσυχοι μουσουλμάνοι”. Ναι αλλά μέχρι να εντοπίσεις τον μουσουλμάνο που δεν είναι φιλήσυχος,αυτός έχει αφήσει πίσω του δεκάδες πτώματα.

    10. ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΑΥΛΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ, ΑΠΟΔΟΔΕΙΓΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΡΥΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΩΑΜΕΘ ΠΡΟΦΗΤΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ ΕΤΣΕΙ ΑΠΛΑ 12 – 15 ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΔΙΑΒΟΛΟΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΤΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΕΙ Ο ISIS, ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.

    Comments are closed.