ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ! ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ MAKELEIO.GR ΣΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    makedonia muenchen

    Τα περήφανα αδέρφια μας στη Γερμάνια!
    Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της Βαυαρίας έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην Ελληνική κυβέρνηση που θέλει να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας!
    Μικροί και μεγάλοι με Ελληνικές σημαίες στο χέρι έδωσαν δυναμικό παρών την πλατεία του Βασιλιά στο Μόναχο.

    H γερμανική αστυνομία (καμία σχέση με τον Τόσκα) μιλά για περίπου 1700 άτομα που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο!

    μοναχο μακεδονια συναλλαλητηριο 1

    μοναχο μακεδονια συναλλαλητηριο 3

    μοναχο μακεδονια συναλλαλητηριο 4

    μοναχο μακεδονια συναλλαλητηριο 5

    μοναχο μακεδονια συναλλαλητηριο2

    Ελληνες από όλη την Βαυαρία κατέκλυσαν το Μόναχο!

    Οι διοργανωτές ενημέρωσαν μεταξύ άλλων για το Σκοπιανό και τους Γερμανούς που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο! Στην γερμανική γλώσσα εξαπέλυαν δριμύτατη επίθεση κατά της αριστερής κυβέρνησης του Τσίπρα που ξεπουλάει το όνομα!

    Κεντρικός ομιλητής, θα είναι ο κύριος Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδόνων συλλόγων και συνδιοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας!
    Δίνουμε το παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για να διατρανώσουμε το μήνυμα πως η Μακεδονία είναι Ελλάδα, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!
    Οι συνδιοργανωτές είναι:
    Δημοτικό Σχολείο Πυθαγόρας
    Δημοτικό Σχολείο Αριστοτέλης
    Δημοτικό Σχολείο Σωκράτης
    Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Μονάχου
    Δεύτερο Γυμνάσιο Μονάχου
    Σύλλογος Ποντίων Νταχάου
    Αθλητική Ένωση Γαλανολευκος- Νταχάου
    Σύλλογος Ποντίων Μονάχου
    Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης
    Σύλλογος Σερραιων Μονάχου
    Σύλλογος Ελασσωνιτων Μονάχου
    Σύλλογος Θρακιωτών Μονάχου
    Σύλλογος Κρητών Μονάχου
    Ηπειρωτική κοινότητα Μονάχου
    Σύλλογος Επτανησιων Μονάχου
    Σύλλογος Αιγαίου Μονάχου
    Θύρα 4 Μονάχου
    Θύρα 7 Μονάχου
    Ηπειρωτική κοινότητα Νταχάου-Καρλσφελντ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Θα πατήσουμε με ορμή τα κεφαλια των εθνικιστών ανα τον κόσμο με την περήφανη αναρχική αρβύλα
      Α

    2. Οι Γερμαναραδες δυστυχώς δεν τρόμαξαν διότι πάνε στον πόλεμο προετοιμασμένοι.Εμεις τρομάζουμε καθημερινά με την ελεύθερη πτώση και διεθνή εξευτελισμό τής πατρίδας μας.Ειμαστε πράγματι ραγιάδες;;;5 ταβερνιαρηδες και 5 τενεκέδες ξεγανωτοι θα διοικούν ΠΆΝΤΑ αυτόν τον τόπο;;;Διαβάστε και λίγο Μακρυγιάννη!!!!

    3. αλητες προδοτες πολιτικοι………….ενας ειναι ο εχθρος….ο εκδημοκρατισμος

    4. Οι «γερμαναραδες» σας εχουν γραμμενους στα αρχιδια τους και δεν σας εχουν αφησει τιποτα ορθιο πατριωτες του κωλου.

    5. Κρίμα σε μερικούς που μας κριτικάρουνε τόσο άσχημα εμείς δώσαμε τα πάντα σήμερα για την Μακεδονία

    6. Την περασμένη Κυριακή ήταν το συλλαλητήριο Και τώρα ξαφνικά έβγαλαν το σκάνδαλο νοβαρτις για να κουκουλωσουν το θέμα που μας νοιάζει για να περάσουν το θέμα από κάτω;αλήτες,τσογλανια κωλοπολιτικοι ξέρουμε τι πάτε να κάνετε και οι δημοσιογράφοι μαζί….

    7. ΧΑ ΧΑ ΧΑ γιατί κρατάνε στα χέρια τους ένα κ@λοπανο που δεν συμβολίζει τίποτα ηθικο?

      1. Γιατί ένα μ@@νόπανο γέννησε εσένα να λες αηδίες ;
        Να πάθεις καρκίνο και μετά να σε πηδάνε δαίμονες.

    8. ΕΥΓΕ σε αυτούς που ήσαν στο Συλλαλητήριο του Μονάχου.

      Όμως, εκφράζω μιά μεγάλη απογοήτευση, διότι συγκεντώθηκαν πολύ λίγοι σε μία χώρα με τόσον πολύ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, σε μία χώρα η οποία δεν παύει να δημιουργεί ή να υποστηρίζει προβλήματα που θίγουν ή απειλούν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, σε μία χώρα με πλήθος ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ. Σήμερα έπρεπε να είχε πλημυρίσει το Μόναχο από πολλές δεκάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΩΝ, οι οποίοι όφειλαν να είχαν δώσει ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε αποδέκτη. Δυστυχώς οι περισσότεροι προτίμησαν την κυριακάτικη “χαλάρωση” από τον ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…

      ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ και ΚΡΙΜΑ, διότι σήμερα είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αύριο έχει πάρει σειρά η ΘΡΑΚΗ, η ΗΠΕΙΡΟΣ, το ΑΙΓΑΙΟ, τα ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ, η ΚΥΠΡΟΣ.

      Κανείς δεν αναλογιζεται ότι κινδυνεύει όχι μόνον το βιός του γείτονα, αλλά κινδυνεύει το βιός του καθενός μας και οι τάφοι των γονέων μας;;;

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    9. Τα κοπροειδη του συριζα,μεσα εδω βγηκαν παλι στην γυρα για να σχολιαζουν εναντιον των Ελληνων

    10. Τι έγινε; Έπεσε τελικά η κυβέρνηση από την ορμή του κόσμου στο συλλαλητήριο;

    11. και κλααααααμα οι μισελληνες αριστεροι αναρχοκομουνιστες του αγραμματου ψευτοτσιπρα……

    12. Παντως οι λαζογερμανοί δεν έκαναν ουτε μια διαμαρτυρία για τα μνημόνια που επέβαλε η δεύτερη πατριδα τους στην Ελλαδα !!!

      1. Ντράπηκα πολυ με το σχόλιο σου ,έχεις πολύ ωραία άποψη για τον απόδημο ελληνισμό που ξενιτευτηκε για ενα κομμάτι ψωμί ..καραγκιόζη !Η μόνη πατρίδα μας είναι η Ελλάδα .. αλίμονο σε εσένα που κρίνεις τους συμπατριώτες σου !! Ουτε σε αυτό δεν μπορούν να ενωθούν οι Έλληνες,παντα θα υπάρχουν μοσχάρια σαν εσενα που θα σαμποτάρουν … αίσχος

        1. Angeliki μην δίνεις σημασία. Ορισμένοι είναι πράγματι μοσχάρια όπως λες αλλά οι περισσότεροι που τα γράφουν αυτά είναι προβοκάτωρες τύπου “Viki” (είτε με αυτό είτε με άλλο ψευδώνυμο” εντεταλμένοι της ΝΤΠ για να διχάζουν τους Έλληνες. Όλοι οι Έλληνες πατριώτες και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικιό, ενωμένοι!

    13. χαχαχα ρε ΣΤΕΦΑΝΕ με έκανε και γέλασα ρε μάγκα
      απο την μία λένε ότι είναι Έλληνες και πάνε και Ψηφίζουν τον ΤΣΙΠΡΑ τον Κομμουνιστή
      να είσαι καλά ρε Στέφανε

    14. Πάλι ρεζίλι γίναμε από κάτι γραφικούς πατριώτες του κώλου..

      1. Είπε και ελάλησε ο τουρκόγυφτος κομουνοκατσαπλιάς..Κακάρισε και στα τέσσερα προδότρα….Κοκοκοκοκ οκ οκοκοκοκ γραφικό τουρκόσπορο σταλινοφασιστικό αναρχοκομούνι…

      2. Πήγαινε να δεις πρώτα από ποιά βρωμερή τρύπα γεννήθηκες και μετά να μιλάς ανθελληνική αποβολή !

    15. Μπράβο ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ μας δεν υπάρχουν λόγια όπως τα είπατε πολύ ωραία Ελλάδα χωρίς Μακεδονία δεν γίνετε ακριβώς αηδόνι χωρίς λαλιά .Να είστε πάντα καλά!Μακεδονία ξακουστή του Αλέξανδρου η χώρα!

    16. μπράβο στα αδέρφια μας όπου γης, η καρδιά μας χτυπάει με την δική σας

    17. Μπράβο τους. Παντου οι Ελληνες βροντοφωνάζουμε το αυτονόητο, αλλα ποιος δίνει σημασία;; Και βεβαια στους ξενους δεν εχουμε πρόσβαση, στους ντόπιους ομως προδοτες εχουμε. Που νομίζουν πως θα κρυφτούν αν δωςουν το ονομα της Μακεδονίας μας;;; Την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας;;; Ουτε στου βογιου το κέρατο. Κι εμεις καποιος Ελληνας θα τους βρει. Ως γνωστόν Ελληνες υπαρχουν παντου, σε ολα τα μήκη και πλάτη της γης. Ας σκεφτούν τι εγινε με τον Τεχλιριαν. Οποιος δεν ξέρει, ας ψάξει να βρει ποιος ηταν και τι εκανε

    18. Μπράβο τους. Παντου οι Ελληνες βροντοφωνάζουμε το αυτονόητο, αλλα ποιος δίνει σημασία;; Και βεβαια στους ξενους δεν εχουμε πρόσβαση, στους ντόπιους ομως προδοτες εχουμε. Που νομίζουν πως θα κρυφτούν αν δωςουν το ονομα της Μακεδονίας μας;;; Την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας;;; Ουτε στου βογιου το κέρατο. Κι εμεις καποιος Ελληνας θα τους βρει. Ως γνωστόν Ελληνες υπαρχουν παντου, σε ολα τα μήκη και πλάτη της γης. Ας σκεφτούν τι εγινε με τον Τεχλιριαν. Οποιος δεν ξέρει, ας ψάξει να βρει ποιος ηταν και τι εκανε.

    Comments are closed.