ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ… ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ. …

    Κοινοποίηση:
    epei-600x408

    Σύμφωνα με το France24 στο 100% των καταμετρημένων ψήφων οι υποψήφιοι λαμβάνουν:

    Μακρόν: 23,86
    Λεπέν: 21,43%
    Φιγιόν! 19,94
    Μελανσόν: 19,62%
    Αμόν: 6,35%

    Με καταμετρημένο σχεδόν το 100% των 47 εκατ. ψήφων (106 από τις 107 εκλογικές περιφέρειες) σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας, οι υποψήφιοι έλαβαν:

    Εμανουέλ Μακρόν: 23,75 %
    Μαρίν Λεπέν: 21,53 %
    Φρανσουά Φιγιόν: 19,91 %
    Ζαν-Λυκ Μελανσόν: 19,64 %
    Μπενουά Αμόν: 6,35 %
    Οι πρώτες δηλώσεις των «μονομάχων»

    Η Λεπέν δήλωσε σχετικά: Με ταπεινότητα εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου. Το πρώτο βήμα για να φτάσουμε στο προεδρικό Μέγαρο έχει γίνει. Έχω μεγάλη ευθύνη για την ενότητα και την ασφάλεια και την ανεξάρτησία του γαλλικού έθνους. Μιλάμε για πράξη γενναιότητας. Το σύστημα με όλα τα μέσα προσπάθησε να έχει ρόλο σε αυτή τη μονομαχία. Επιτέλους θα έχουμε τη δική μας φωνή. Το διακύβευμα των εκλογών είναι η παγκοσμιοποίηση. Είτε θα επιλέξετε τη Γαλλία των εθνικών συνόρων, έχετε επιλογή να αλλάξετε τα πάντα. Ώρα να ελευθερώσουμε τους Γάλλους πατριώτες. Είμαι η υποψήφια του λαού. καλώ τους Γάλλους πατριώτες να βγουν από τα δικά τους καταφύγια, να μας δείξουν το μέλλον, να υπερασπιστούμε το μέλλον της χώρας. Καλώ όλους να ενωθούν, να συνταχθούν μαζί μας. Ζήτω ο γαλλικός λαός, ζήτω η γαλλική Δημοκρατία, ζήτω η Γαλλία….

    Eπεισόδια στο Παρίσι ανάμεσα σε οπαδούς της Μαρίν Λεπέν και ομάδες αντιφασιστών ξέσπασαν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών.
    epeisodia1-600x404

    epeisodia3-600x424

    epeisodia-400x600
    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στις περιοχές όπου είχαν ξεσπάσει τα επεισόδια, ενώ εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου δείχνουν διαμαρτυρόμενους να σπάνε βιτρίνες και να ανάβουν φωτιές.

    \\

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ο φασισμος φυτρωνει εκει που αποτυγχάνουν οι πολιτικαντηδες

      1. Ο κομμουνισμός φυτρώνει εκεί που κατουράνε οι πίθηκοι.

    2. Ε οχι και αντιφασίστες οι κουκουλοφόροι. Αυτοι ειναι οι πραγματικοί φασιστες. Οι πραγματικοί ρατσιστές.

    3. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ!!!!VIVE LA FRANCE!!!!

    4. Τα νούμερα ας ασχολούνται με τα νούμερα, στο δρόμο μετράνε άλλα

    5. Φιλε αναρχοαπλυτε υπαρχουν ξερεις και ακροδεξιοι που ειναι σαν εσας με μουσια μαλια χωρις σημαιες η διακρυτικα…και καποτε ειχα πολα φιλαρακια που ηταν οντος αναρχικοι του κερατα αλλα δεν γουσταραν αραπηδες αλβανους μεξικανους και λοιπα….δεν σου κανω πλακα και δηθεν ακροδεξιους που πηδαγαν μαυρουλες γουσταραν πως το λενε…και πηγαιναν στο κομμα σκεψου τα αυτα….

    6. Ενώ τώρα τρως με τα χρυσά κουτάλια του εβραιοσιωνιστή Σορος,αναρχοάπλυτο,ανθελληνικό σκουπίδι ε;

      1. Εκεί που μένω δε με ακουμπάει καμία εξουσία,αρούρια!

    7. Σιγουρα θα εγινε νοθεια , αυτος ειναι ο μονος δρομος για την … “νικη” η νοθεια , την Λεπεν την εχουν βαλει στο ματι ολοι οι αυτοαποκαλουμενοι “δημοκρατες” οπως εδω την χρυση αυγη , ο μοναδικος δρομος για την ελευθερια θα … ηταν μονο ενας γενικος ξεσηκωμος απο ολες τις πατριωτικες δυναμεις και οχι μονο

    8. ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ, ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ . Η Ν.Τ.Π. ΑΥΤΑ ΦΟΒΑΤΕ , ΛΕΠΕΝ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κ.α. ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΚΙΔΗΣΟ-ΠΟΤΑΜΙ-ΛΕΒΕΝΤΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ . ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ . ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ SMART PHONES KΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ .

    9. Τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης επι το εργο.Μην πετατε σκουπιδια στο δρομο!!

    10. Μπράβο γαλλάκια. Έτσι δυνατά, κάτω από την γερμανική μπότα και πίπα κώλο εμπλοκή.

    11. Κι εκεί όπως κι εδώ ένα 30% των κατοίκων είναι αλλοδαποί. Το ίδιο θα γίνει κι εδώ κάποια στιγμή, θ’ αποφασίζουν για εμάς οι αλλοδαποί και οι ΔΥ.

    12. Όχι θα αφήσουμε τη Λεπέν να μας λέει πως θΑ ντυθούμε,να μας λέει πως θα κουρευτούμε και να κάνουμε και τατουάζ τη σημαία στο μπράτσο.Όχι θα αφήσουμε τη Λεπέν να τα κάνει πλακάκια με τους ισχυρούς επιχειρηματίες,αυτοί να θησαυρίζουν κι οι εργάτες να ζούνε για ένα κομμάτι ψωμί.Όξω ρε!

      1. Καλα λες , πιο καλα ειμαστε υπο κατοχη και με 300+1 κ(Υ)νοβουλευτκους αληταραδες .
        Εσυ ομως για πεσ μας ποσα κιλα ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι ;
        Οπως ειναι το χουντοαναθρεμενο κωλοπαιδο που παριστανει τον πορδυπουργο του ελλαδισταν , το ιδιο ακριβως ειναι και η καθε λεπεν .
        ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ .

        1. Φωτιά και στην αριστερή παράγκα επίσης!

      2. πάντα pourquoi-άδες και γερμανογλύφτες οι γάλλοι και στους 2 παγκόσμιους πολέμους και σήμερα…

      3. ΟΧΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ Μ.Κ.Ο ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΡΤΟΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ……..
        ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ…….

      4. …όχι τώρα εμείς θ΄αφήκουμε τη πάλη των τάξεων ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής
        σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και στην αποδέσμευσή της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά;

        …και μετά πάει έπεσε στο γκρεμό και πάει ΄σα πέρα και έπεσε και το καπέλο του και πάει κι η οργάνωση και κάθομαι και λέω τώρα και καλά κρασά… μα που θα πάει καϋμένε να ΄ούμ εγώ θα την φτιάξω την οργάνωση, όχι θα πάμε ΄μείς ν΄αφήσουμε τη πρωτοβουλία και τη τάξη στη διεθνή καπιταλιστική
        μεθοδολογία ενάντια στη πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας…

    Comments are closed.