ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ’40 ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ’18 – ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ! ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ – ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

    Κοινοποίηση:
    macedoniansun

    Η μεγάλη ώρα έφτασε. Χιλιάδες πατριώτες οδεύουν ή έχουν ήδη φτάσει στην συμπρωτεύουσα για να διαφυλάξουν αυτό που έχει απομείνει στο Έθνος! Τις ρίζες του.

     

    Και εσείς οι απανταχού της Γης Έλληνες που δεν θα μπορέσετε  να παραστείτε στο προσκλητήριο των Αγίων και των Μακεδονομάχων στην  Θεσσαλονίκη, την στιγμή της συγκέντρωσης ανάψτε ένα κεράκι  και κάντε μια προσευχή να κυλήσουν όλα ειρηνικά και λεβέντικα.

    Τίποτε δεν μας χωρίζει, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας ενώνει γιατί το μέρος αυτό έχει την δικιά του ΨΥΧΗ και υπερνικά διαχωριστικές γραμμές Αριστεράς και Δεξιάς.

    Η πλειοψηφία των Ελλήνων την τελευταία στιγμή ξεσηκώθηκαν και κατευθύνονται στην Συμπρωτεύουσα.

    Όπως έχουμε γράψει από χθες (20/1), 1237 λεωφορεία γέμισαν και έρχονται για την μεγάλη στιγμή.

    Πλοία από την Κρήτη , καβαλάρηδες Κρητικοί δίνουν το παρόν για να τιμήσουν τους  προγόνους τους που έχυσαν το αίμα τους για την Λευτεριά της Μακεδονικής ΓΗΣ.

    ΑΥΤΟΙ που δεν ήθελαν συλλαλητήρια πέτυχαν το αντίθετο αποτέλεσμα, να ενώσουν τους Έλληνες. Είναι αυτοί που θα έπρεπε να πρωτοστατούν.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα φίλαθλοι του Ολυμπιακού γεμίζουν λεωφορεία και έρχονται « να παίξουν» με την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Οχτώ ΧΡΟΝΙΑ  μνημονιακής ΜΙΖΕΡΙΑΣ είναι αρκετά. Ο λαός δεν αντέχει άλλο. Πρέπει να χαμογελάσουμε λίγο και να αλληλοκοιταχθούμε μεταξύ μας , να δούμε ότι μπορούμε και σήμερα να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ όπως ο μεγάλος ηγέτης, Ι. Μεταξάς στους Ιταλούς στο Έπος του ’40.

    « Κάτω τα βρώμικα χέρια σας  από την λαμπρή ιστορία της Μακεδονίας»

    Δείτε ζωντανή εικόνα από τη συμπρωτεύουσα:

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για όλες τις εξελίξεις...

    Ώρα 12:38!

    Αυτήν την ώρα στα διόδια των Μαλγάρων από τις 10 διαβάσεις λειτουργούν μονό οι 3. Την προηγουμένη Κυριακή, την ίδια ώρα λειτουργούσαν οι 8.
    Αποτέλεσμα, δεκάδες λεωφορεία και οι επιβαίνοντες τους με προορισμό το μεσημεριανή συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης να ταλαιπωρούνται στις ουρές.
    Μεθόδους Πασόκ επιστρατεύει ο Σύριζα

    Ώρα 12:38! Το πρώτο μεγάλο σαμποτάζ του Τσίπρα για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης! Έδωσε εντολή να ….

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Καρναβαλι εισαι και φαινεσαι, νουμερο,καρακαξα, χαμενο κορμι και το αλλο τηλεοπτικο τσοκαρο, που σας μαζεψαν στο Ε να κανετε τον καραγκιοζη και να ειρωνευεσθε τους Ελληνες πολιτες που πηγαν στο συλλαλητηριο να διαμαρτιρηθουν για το ξεπουλημα του ονοματος της Μακεδονιας στους κατσαπλιαδες Γυφτοσκοπιανους!!! Και ενα κοπαδι προβατα ακουνε τις μαλακιες και χειροκροτουν!!! Αντε να χαθητε σκουπιδια!!!!

    2. Όπου βλέπετε αναρχοκατσαπλιά-αντιεξουσιαστή τσακίστε τον! Αυτά τα άθεα, άθλια σκουπίδια του παρακράτους, που θέλουν το κακό μας, τη διάλυση της κοινωνίας και της χώρας! Όπου τους συναντάτε, μην δείχνετε έλεος! Τσακίστε τους κοκκινοφασίστες με ότι μέσο διαθέτετε! Πιστόλια, τσεκούρια, μαχαίρια, στυλιάρια…ή εμείς ή αυτοί! Δε πάει άλλο…

    3. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει παιδιά,ξεχάστε το,για 100 χρόνια είμαστε υποθηκευμένοι,τα έχουν ξεπουλήσει ΟΛΑ και σε εσάς δίνουν την ψευδαίσθηση της επιλογής.Ο μόνος τρόπος να αλλάξει κάτι,είναι να ξεριζώσεις το σιωνιστικό καρκίνωμα από τη χώρα,εφόσον έχουν αυτοί τον έλεγχο,όσες πορείες και να κάνετε δεν θα αλλάξει τίποτα.

    4. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ’ΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙ!!!

    5. Ρε νουμερο south σαρτα και γαμισου απλιτε.ελα και σε περημενο θα ρθης να σου πουν και εσενα φαε το φαγητο σου.

    6. πρεπει να έχουμε και 10.000 κόσμο και άλλους 990.000 στον καναπέ.Και εγω απο το καναπέ το βλέπω απο τα λαδάδικα που μένω

      1. Καθώς κάθεσαι στον καναπέ και βλέπεις τα εκατομμύρια κόσμο…βάλε και ένα παλούκι στον κωλο σου για να το ευχαριστηθείς καλύτερα!!!!!

    7. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΚΥΛΑΣ, ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΑΛΒΑΝΩΝ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΦΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΦΟΠΕΤΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟDNA ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

    8. αντιφα σημαινει πρακτορακια ξενων μυστικων υπηρεσιων , εκτος απο τα μαλακισμενα που νομιζουν οτι κατι κανουν

    9. Θα γίνει σεισμός σ ολη την οικουμένη σημερα απ τους Έλληνες στην Θεσσαλονίκη!!!!

    10. Έπρεπε να ζούσε ο μεγάλος ηγέτης ο πολυαγαπημένος μας Χριστόδουλος, τον οποίον τον φοβόντουσαν όλοι. Όλοι ανεξαιρέτως ναι. Μέχρι και τα βουνά τον έτρεμαν διότι ο λόγος του ήτο πύρινος. Ακόμα και στα παιδάκια όταν δεν έτρωγαν το φαγητό τους, τους έλεγαν την εξής φράση: “Φάε γιατί θα έρθει να σε πάρει ο Χριστόδουλος.” Ααααχ πόσο πολύ μας λείπεις αγαπημένε μας ηγέτη. Δεν μπορούμε άλλο μακριά σου. Κλαίμε όλη μέρα. Σου στέλνουμε γλυκά φιλάκια στα μαγουλάκια όπου κι αν βρίσκεσαι. Ματς μουτς ???✝✝?✝??✝???❤???????????

    11. Μίσος ταξικό, ξεφτίλες πατριώτες, στην εθνική ενότητα είμαστε προδότ(ρ)ες.

      1. μισος ταξικο εκτος απο πουστρακια, τραβελια, πακιστανους και γκεη που ειναι αδερφια σας…η μανα σας πουτανα ο πατερας τραβελος και συ αναρχομπασταρδος πουτανας γιος κυνηγας φαντασματα…η πρεζα το φαρμακο σας…

      2. ANΤΙΦΑ=ΑΝΤΙΦΑ-ΤΙΚΟΙ…ΔΛΔ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ..ΒΡΙΖΕΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ,ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ…ΑΝΤΙΦΑ-ΤΙΚΟΙ 100%..ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ!ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΤΙΦΑ-ΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΙ Η ΓΕΕΝΑ ΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..Η Α-ΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΝΕΟΛΛΗΝΑ ΛΟΥΛΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ ΝΑΖΙΣΤΑΚΟ!ΑΝΤΙΦΑ=ΝΑΖΙ

    Comments are closed.