ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΗΣ TV. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ “ΚΑΥΤΟ”. ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΗΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    foto-amartia

    Στα κρεβάτια του Alter που αναστέναζαν   

    Τη γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια, όταν παρουσίαζε την μεσημεριανή εκπομπή «ΤV Weekend» στο Alter. Ερωτεύεται τον εφοπλιστή Νίκο Μαδιά και παντρεύονται το καλοκαίρι του 2010. Από τότε η Βάσια Λόη έχει αποτραβηχτεί από τον χώρο της σόουμπιζ-και καλά έκανε- και κάνει πολύ σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις. Το πέρασμά της από τον τηλεοπτικό σταθμό του Alter δεν κράτησε πολύ, αφού ο σταθμός χρεοκόπησε. Η φήμη όμως που αμαύρωσε την καριέρα της(ή της την αμαύρωσαν οι εχθροί που είχε γιατί τη ζήλευαν) ήταν -τάχα- οι «στενές επαγγελματικές» σχέσεις που φέρεται να είχε με τον γενικό διευθυντή του καναλιού, Κοσμά Σφαέλο. Ο Κοσμάς Σφαέλος, ο οποίος υπήρξε γενικός διευθυντής του ALTER μέχρι την χρεοκοπία και το κλείσιμό του, φαίνεται ότι έταζε εκπομπές στην ξανθιά παρουσιάστρια με αντάλλαγμα το …κορμί της. Κάτι τέτοιο δεν αποδείχτηκε ποτέ με αποτέλεσμα η σεμνή τηλεπαρουσιάστρια να δεχτεί τόνους λάσπης που είχαν ως αποτέλεσμα να αηδιάσει και να εγκαταλείψει την τηλεόραση. Από τα διευθυντικά γραφεία του Alter πάντως, φαίνεται πως πέρασαν πολλές παρουσιάστριες, καθώς οι φήμες θέλουν ακόμη και τον Κώστα Γιαννίκο, τον διευθύνοντα σύμβουλο και μέτοχο του καναλιού να ερωτεύεται παράφορα την μελαχροινή μετεωρολόγο του σταθμού. Κανείς δε θα μάθει αν υπήρξε τελικά ειδύλλιο ή όλα αυτά άνηκαν στη σφαίρα της φαντασίας αν και κάποιοιτους είχαν δει σε επίμονα τετ-α-τετ.

     

    Το «μαυρισμένο μάτι» της Ρούλας

    …Και αντί να δούμε με …μαυρισμένο μάτι τον Σαρτίνι μετά το ροζ επεισόδιο με την Αννίτα Ναθαναήλ, η Ρούλα Κορομηλά εμφανίζεται τη δεκαετία του ΄90 στη Θεσσαλονίκη με μπαταρισμένο πόδι( επί ΑΝΤ1) και μελανιασμένο μάτι. Οι φήμες έλεγαν τότε ότι ο Άγγελος Διονυσίου(εξαιρετικός άνθρωπος και καλλιτέχνης) ο οποίος εμφανιζόταν και στις εκπομπές της- την είχε σαπίσει στο ξύλο με αποτέλεσμα η ξανθιά σόου-γούμαν να βγαίνει στο κοινό σχεδόν μπλαβιασμένη. Και αυτά αποδείχτηκαν αστικός μύθος για να πουλάνε τα περιοδικά εκείνης της εποχής.

     

     

    tv2

    Οι μισθοί των golden boys που βούλιαξαν το Alter

     

    Αν νομίζετε ότι οι Γιαννίκος και Κουρής ευθύνονταν αποκλειστικά για την κατάρρευση του Alter είστε γελασμένοι. Και αυτό διότι δίπλα τους υπήρξε στρατιά από golden boys – δημοσιογράφους και στελέχη που λάμβαναν μισθούς, που ίσως να ζήλευαν ακόμη και… εφοπλιστές. Η λίστα με τα αμύθητα ποσά που έπαιρναν μεγαλοδημοσιογράφοι και έβγαλαν στη φόρα οι “απλήρωτοι εργαζόμενοι του σταθμού” ήταν:

    «ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ετησίως: από 350.000 -450.000€ (μεικτά) ο καθένας. Τα μέλη του ΔΣ  το έτος 2009 ήταν Κ. Γιαννίκος, Γ. Κουρής, Α. Κουρής, Β. Κοσμόπουλος, Χ. Πεχλιβανίδου, Α. Κοντοδήμου, Ξ. Βαλέττας.

    ΑΜΟΙΒΕΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ετησίως: Κοσμάς Σφαέλος, Διευθυντής Ειδήσεων, 420.000€  και μέσω της Κυπριακής offshore εταιρείας GARSTON INVEST 232.500€. Σύνολο  652.500€.

    Νίκος Χατζηνικολάου 1.000.000 €.»

     

     

    Γιώργος Αυτιάς – Μάγδα Τσέγκου

    Όταν για πρώτη φορά πήγε στον Σκαϊ η Μάγδα Τσέγκου ήταν το 1995. Έξυπνο κορίτσι τολμηρό έτοιμο για όλα και πολύ -πολύ φιλόδοξο. Απο τότε… μέχρι σήμερα μπήκε πολύ νερό στο… αυλάκι. Η Μάγδα για χρόνια βρισκόταν δίπλα στον Γιώργο Αυτιά, έγινε γνωστή και εκπλήρωσε ένα μέρος των φιλοδοξιών της. Ήταν συνεργάτες για πολλά χρόνια! Είχαν βέβαια και τις κόντρες στους στον αέρα αλλά ο Αυτιάς πίστευε σ΄ εκείνη! Το τηλεοπτικό ζευγάρι ήταν τόσο πετυχημένο στην πρωινή ζώνη που πολλοί τηλεθεατές αναρωτιόντουσαν αν υπήρχε και κάτι άλλο μεταξύ τους πέραν της επαγγελματικής τους σχέσης, η οποία τέλειωσε εν μία νυκτί…

     

    Ο ουρολάγνος καναλάρχης

    Οι ιδιοτροπίες του αρκετές. Ο καναλάρχης που κρύβεται πίσω από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» φαίνεται να έχει κατασκευάσει δωμάτιο πίσω από την αίθουσα συσκέψεων για να διανυκτερεύει και όχι μόνο. Το media-script τον έχει χαρακτηρίσει ως τον «καναλάρχη με το σώβρακο» γράφοντας: «Με την άνεση που κυκλοφορεί κάποιος στο σπίτι του συχνά βολτάρει εντός του καναλιού με πουκάμισο, εσώρουχο, κάλτσες και σκαρπίνι προκαλώντας «έμφραγμα» στους συνεργάτες του». Η φημολογία που τον κυνηγάει όμως δε σταματά στα εσώρουχα, αλλά στο φετίχ που φαίνεται πως έχει ο εν λόγω: Τα μπουκάλια με ούρα που έχει γύρω του, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που τον ανεβοκατεβάζουν ως ουρολάγνο. Μάλιστα λένε ότι τα βάζει σε μπουκαλάκια και τα τοποθετεί ως βαζάκια που δείχνουν ως όξινες …γλάστρες. Και μη χειρότερα. Επίσης, για να μην ξεχνιόμαστε, στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, πριν κλείσει, υπήρχαν πληροφορίες για κατά σύστημα διακίνηση κοκαΐνης. Κάποιοι, ισχυρίζονται μάλιστα ότι ντίλερς ναρκωτικών, έδιναν την κοκαΐνη σε υψηλές τιμές σε γνωστά διευθυντικά στελέχη και τηλεπαρουσιαστές. Αυτά προς το παρόν….

    —————————————————

    tv3

    Το δεύτερο µέρος και το πιο φαρµακερό

    Ο γυάλινος και βρωμερός κόσμος της ελληνικής  τηλεόρασης και των πρωταγωνιστών της, όπως δεν τον  διαβάσατε ποτέ. Στην περιγραφή το “βαθύ λαρύγγι”  που άνοιξε το  στόμα του και ξερνάει φωτιές ΑΛΗΘΕΙΑΣ

    Κόκα, αλκοόλ, βιάγκρα και ματωμένα σεντόνια

     

    Ο “Θείος Γιώργος”, η ΚΥΠ, οι οφ σορ και το κρατικό χρήµα

     

    Η “βιζιτού πολυτελείας”, µπορεί να πάρει εκποµπή στην τηλεόραση και να δει όλες τις πόρτες να ανοίγουν και όλα τα φλας να αστράφτουν στο διάβα της. Ο διαπλεκόµενος µπορεί να  ρουφά τις κόκες µε τις χούφτες και να κάνει µια λαµπερή καριέρα που όλοι θα ζήλευαν.

     

    Οι εκβιασµοί και το πληρωµένο σεξ, χτίζουν «βαριά βιογραφικά» στη “βιοµηχανία του θεάµατος”  και  στον γυάλινο κόσµο της ελληνικής τηλεόρασης , µε αντίτιµο λίγη παραπάνω δηµοσιότητα,  χρήµα για λίγους και ναρκωτικά για όλους. Φτάνει να βρεθεί κανείς µε τους (α)κατάλληλους ανθρώπους. Η εφηµερίδα µας, παραθέτει ΜΟΝΟΝ αληθινές ιστορίες, επιδιώκοντας να αποµυθοποιήσει τα τηλεοπτικά πρόσωπα από τα οποία ενηµερώνεστε, σε ένα ψεύτικο κόσµο µε βρώµικους κανόνες. Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε για ένα ακόµα Σαββατοκύριακο, στις “ανοιχτές πύλες του Άδη”. Εδώ που όλα γράφονται και όλα διαβάζονται σαν δηµόσια µυστικά και ντοκουµέντα.

     

    Ποιος είναι ο αληθινός Γιώργος Τράγκας;

    Το «βλαχοµπαρόκ» ζεύγος και τα αµύθητα πλούτη

    Ως τιµητής των πάντων, θα µπορούσε να χαρακτηριστεί ο δηµοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας, ο  οποίος µπορεί να «µάχεται» για την εξυγίανση του δηµόσιου βίου της χώρας µας, ο ίδιος, όµως, έχει προβλήµατα µε τη δικαιοσύνη για ανακριβή πόθεν έσχες, ενώ το όνοµά του έχει εµπλακεί σε ύποπτες και µελανές υποθέσεις, όπως µε τα Panama Papers και τη λίστα Λαγκάρντ.  Ο Τράγκας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από ένα περιστατικό που συνέβη το 1988, όταν ήταν ανταποκριτής του «Ελεύθερου Τύπου» στο Χέρφιλντ του Λονδίνου, εκεί που νοσηλευόταν ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου. Στις ανταποκρίσεις του παρουσίαζε την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Παπανδρέου ως πολύ χειρότερη σε σχέση µε τα επίσηµα ιατρικά ανακοινωθέντα και σχολίαζε δηκτικά την σχέση του πρωθυπουργού µε την νεαρή τότε αεροσυνοδό Δήµητρα Λιάνη. Αυτό εκνεύρισε πολύ το περιβάλλον του Παπανδρέου, µε αποτέλεσµα ο ιδιαίτερος γραµµατέας του πρωθυπουργού, Μιχάλης Ζιάγκας, αρχικά να ξυλοκοπήσει µε γροθιές τον Τράγκα µέσα στο νοσοκοµείο και στη συνέχεια να τον κυνηγήσει στους κήπους του νοσοκοµείου χτυπώντας τον άσχηµα µε κλωτσιές και χαστούκια. Τον Απρίλιο του 1999 βρέθηκε στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του εκρηκτικός µηχανισµός, για τον οποίο κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε ένας 29χρονος Αλβανός ονόµατι, Ουράν Μάτο. Από τότε, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Τράγκας σε τηλεοπτική εκποµπή, κουβαλάει µαζί του ένα µάγκνουµ, νόµιµο.

     

    Η λίστα Λαγκάρντ και το ανακριβές πόθεν έσχες

    Τον Οκτώβριο του 2012, το όνοµα του Γιώργου Τράγκα περιλαµβανόταν στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ και στην συνέχεια παραδέχθηκε και ο ίδιος πως είχε βγάλει χρήµατα στο εξωτερικό. Μάλιστα ισχυριζόταν ότι συγκεκριµένος λογαριασµός στην HSBC έχει κλείσει από το 2001. Τον Μάιο του 2014 σε βάρος του Γιώργου Τράγκα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατοµµυρίων ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόµιµα στο πόθεν έσχες. Περιστατικό που πιθανόν, λίγο καιρό πριν, τον είχε οδηγήσει να βάλει τα κλάµµατα ζωντανά στο δελτίο του Άλτερ!

     

    Ο Πράκτορας της ΚΥΠ

    Το όνοµα του Γιώργου Τράγκα, όµως, εµπλέκεται και στα «άδυτα» της ΚΥΠ, της σηµερινής ΕΥΠ, που καθ’ όλη τη διάρκεια των κυβερνήσεων Καραµανλή,  ήταν υπό τον απόλυτο έλεγχο της αµερικανικής CIA: Τόσο µεγάλος ήταν ο βαθµός υποτέλειας, ώστε οι µισθοί των πρακτόρων πληρώνονταν απευθείας από τους Αµερικανούς, χωρίς καµία ανάµειξη του ελληνικού κράτους, έως ότου αυτή την πρακτική σταµάτησε ο Γ. Παπανδρέου το 1964. Δηµοσιεύµατα και πληροφορίες που δεν έχουν διαψευστεί από τον ίδιο, τον αναφέρουν ως δηµοσιογραφικό πράκτορα της ΚΥΠ, µισθοδοτούµενο ουσιαστικά από τον Αντ/γο και τότε αρχηγό της υπηρεσίας, Ευάγγελο Παπαζαχαρία το 1981, ο οποίος λέγεται ότι προσεγγίστηκε τότε από πολιτικό πρόσωπο, για να πάρει τον Τράγκα στην ΚΥΠ ώστε να… «ρουφιανεύει» ουσιαστικά δηµοσιογράφους και µεγαλοεκδότες. Και παρά το γεγονός ότι πριν χρόνια ο ίδιος φαίνεται να είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ήταν πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, έχει –αργότερα- διευκρινίσει: «Η αλήθεια είναι ότι ήµουν διαπιστευµένος στις υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών από την Καραµανλική «Βραδυνή».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: