ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΧΑΪΒΑΝΙΑ…. ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ- ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    σορρασ

    Το makeleio.gr λέει μπράβο στους 2 επιχειρηματίες που βγαίνουν μπροστά και μιλούν ανοιχτά…..

    Δείτε πως τους την έφερε ο Σώρρας
    Ο Πατρινός επιχειρηματίας Σωτήρης Κουρμούζης, πρώην συνέταιρος του Αρτέμη Σώρρα, μιλάει στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο και στην εκπομπή του “8′ στο Super B, για τον φυγόποινο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις” και την επιχειρηματική τους συμπόρευση.

    Άλλα και ο Πατρινός επιχειρηματίας Γρηγόρης Δώσης την πάτησε άσχημα… Δείτε τι περιγράφει

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ζ Ω Α. Αυτή ειναι η μόνη λεξη που ταιριαζει σε αυτα τα διποδα που εχουν χαρακτηριστικά ανθρωπων. Ηταν ζητημα χρονου να σκασει αυτη η μαλακια που λεγεται ψωρα δλδ σωρρα.και αλλα τόσα Ζ Ω Α
      υπάρχουν εκεί εξω που περιμενουν να ψηφίσουν τον κουλη γιατι νομίζουν οτι θα τους βγάλει απο τη κριση χωρίς σχέδιο αφου θέλει να στρογγυλοκατσει ο κωλος του στη καρεκλα.Και τα αλλα Ζ Ω Α. που ψηφισουν παλι τους εθνοπροδοτες με εβραικο αιμα συριζανελαιους.Καληνυχτα Ελλάδα.

    2. ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ;;;;;;;ΑΣΕ ΤΑΧΩ ΠΕΙ ΟΛΑ……

    3. σε τεστ που εκαναν οι αμερικανοι πριν απο χρονια σε ολες τις χωρες βρεθηκε το 4% να εχει κοινη λογικη.

    4. Ειναι γατα,ειναι γατα,ο κοντος με την γραβαταααααα….

    5. Δώσε παραμύθι στό κόσμο Σώρρα ??? Τελικά άν ήταν όλοι έξυπνοι θά υπήρχε πρόβλημα!!!!

    6. δωσε μας τα λεφτα να σε ψηφισουμε ειπε ο κυριος. χαχαχα
      ετσι ειπε κ ο τζεφρι. λεφτα υπαρχουν.
      καλα σας επιασε παγωτο ο μαγκας, σας αξιζε. οποιος σας ταξει λεφτα ψηφίζετε.
      δημοκρατια

    7. Στεφανε το δευτερο βιντεο να το βαλεις στη αρχικη σελιδα σου για αρκετο διαστημα ως μια πραγματικη γευση για το τι σημαινει Σωρρας και τι κανει στους ανθρωπους που συνεργαζεται…ετσι και αλιως απ τα προσωπα των ανθρωπων βλεπεις την αληθεια και το τι λενε..μπραβο για τα βιντεο!!!

    8. εάν είχε χρήματα θα κάθονταν κλεισμένος μέσα σε κανένα υπόγειο ο φυγόδικος να τον κυνηγάει η αστυνομία, θα είχε πληρώσει εδώ και χρόνια τον κουμπάρο του να τελειώνει, άφραγκος είναι και αγράμματος, βρήκε ειδικές περιπτώσεις και τους δούλεψε, έχαψαν το παραμύθι κάτι ευγάτοι 12θεοι βαρεμένοι και νομίζουν ότι κάτι κάνουν, ο δε χονδρός τους πήρε χρήματα ως αλάνη που είναι

      1. εσυ που εχεις παρα πολυ νοημοσηνη δειξε την προταση που εγραψες σε εναν φιλολογο και πες του να σε βαθμολογησει σε σχεση και με την ηλικια σου. αναμενω για τα αποτελεσματα.

    9. Αφου εδω οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ πιστεψανε τον ΤΣΑΚΑ με τον ΠΡΙΓΚΗΠΑ πριν κατι χρονια,

      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ?

      Νερο καματερου, υαλουρονικο οξυ και Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    10. Η ολη υποθεση με το Σωρρα και το κομμα του,μου θυμιζει λιγο τη χρυσαυγειαδα του 2013-2014,τοτε που συνελαμβαναν τους παντες,απο το Μιχαλολιακο μεχρι και τον οποιοδηποτε απλα φοραγε μια μαυρη μπλουζα.Και τοτε ειχαν βγει ενα σωρο “μαρτυρες”,”πρωην μελη της ΧΑ” που μιλαγαν με αλλοιωμενη φωνη και χαρακτηριστικα και “απειλουταν” η ζωη τους και η οικογενεια τους απο τη ΧΑ και ελεγαν για το “μυστικιστικο” τροπο λειτουργειας και ενταξης στη ΧΑ,τη στρατιωτικη εκπαιδευση και το περιφημο οπλοστασιο,και για το αλαθητο και την υπεροχη του Αρχηγου κλπ κλπ.

    11. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ .. ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 00:50 .. “ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ..” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΒΛΑΚΑ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ.. ΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΡΝΙΑ..

    12. ολοι αυτοί που τον πίστεψαν έχουν και διακιώμα ψύφου είπαμε ε… καμιά ελπίδα για τον τόπο

    13. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΛΑΕ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΥΜΩΣΥΝΗΣ….ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ…

    14. sto 5 λεπτο βαλτε το..λεει οτι μαζι πηγαν κ πηραν τις μετοχες απο το μοναστηρακι….
      απιστευτο….

    Comments are closed.