ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ -ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ! Η ΝΕΑ ΖΩΗ ΤΗΣ ΝΑΝΑΣ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΝΔΡΕΣ» ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΤΟΥΣ!(ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    nana

    Η Νανά Παλαιτσάκη άφησε πίσω της την ζωή στην Ελλάδα και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αμερική όπου εργάζεται ως Executive Producer στο 48Film Project.

    Στην Αμερική και το Λος Άντζελες βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η πασίγνωστη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

    Η Νανά Παλαιτσάκη δεν βρίσκεται εκεί για διακοπές, αλλά για επαγγελματικούς λόγους. Όπως μαθαίνει το LabelNews, η δημοσιογράφος έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Αμερικανική εταιρεία Creamy White Inc και έχει ήδη πιάσει δουλειά, αφού η επιδείνωση του προβλήματος υγείας της έχει πια αντιμετωπιστεί και πλέον είναι πιο ορεξάτη από ποτέ για δουλειά!

    Δεν είναι λίγες οι φορές που η γνωστή δημοσιογράφος ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη ζωή της στο Λος Άντζελες μέσα από φωτογραφίες και βίντεο στα social media. Η Νανά Παλαιτσάκη μάλιστα συναντήθηκε με τον ιερέα του καθεδρικού ναού σε μια από τις υποβαθμισμένες περιοχές της πόλης και ενημέρωσε το κοινό για τη γνωριμία τους.

    Συγκεκριμένα έγραψε: «Με τον αιδεσιμότατο father John Bakas, από τον υπέροχο καθεδρικό ναό Saint Sophia στο Los Angeles, σε μία από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της πόλης, μαζεύοντας βελόνες από ναρκωτικά, και καθαρίζοντας τα λούκια των δρόμων. Είχα την τιμή να γνωρίσω αυτόν τον υπέροχο παπά και να μου παραχωρήσει μία συνέντευξη που θα συζητηθεί!».

    Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις της:
    palait

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. πηρε πρεφα οτι ερχετε κατι ασχημο και την εκανε με ελαφρα .

    2. Και καλά έκανε η Κοπέλα να μου ανάψει ένα κεράκι γιατί εγώ ελευθέρωσα την Αμερική και την Αγγλία απο τα Κου__μμού__νια και τους βρωμο αριστερούς για αυτό και έχουν λυσσάξει οι ενδοχώριοι μπολτσεβικοι. Να είσαι καλά και να βγάλεις πολλά λεφτά και να φτιάξεις την ζωή σου η Ελλάδα είναι ένα απέραντο μπρδέλο γιατί έτσι την Έκαναν οι βρωμο αριστεροί μαζί με τους βρωμο ψευτο δεξιους. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ κτλπ. Και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

    3. ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΗΣ,ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

    4. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΣΤΑ 70 ΤΗΣ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

    Comments are closed.