«ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΡΕ ΚΑΡ…! ΣΤ’ ΑΡΧ… ΡΕ!» ΠΑΓΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ! ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ! ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ! «ΖΩΑ» ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ΑΝΤ1

    Ο ρεπόρτερ του Καλημέρα Ελλάδα βρισκόταν έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά όπου σχηματίζονται τεράστιες ουρές πολιτών οι οποίοι θέλουν να βγάλουν τις ηλεκτρονικές κάρτες. Καθώς ο Κώστας Τάτσης μετέδιδε για την κατάσταση ένας ηλικιωμένος φανερά εκνευρισμένος άφησε τη θέση του και επιτέθηκε στον καμεραμάν που τραβούσε πλάνα της κατάστασης. Ο ρεπόρτερ προσπάθησε να επέμβει για να αποφευχθούν τα χειρότερα, αλλά ήταν ήδη αργά

    «Τι τραβάς ρε καρ…! Στ’ αρχ… ρε!» φώναζε ο ηλικιωμένος, όσο ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι.

    «Κώστα μου εντάξει ασ’ τον τον άνθρωπο. Κώστα μου εντάξει αυτά συμβαίνουν, τον δικαιολογούμε τον άνθρωπο μέσα στην αγανάκτηση του. Τις περισσότερες φορές προσωποποιείται ένας άνθρωπος που κάνει τη δουλειά του. Γιατί εκεί δεν βρισκόμαστε για να τους εκθέσουμε, εκεί βρισκόμαστε για να βοηθήσουμε. Κώστα μου σε αφήνουμε για να μπορέσεις να οργανωθείς καλύτερα» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης, ωστόσο λόγω της κατάστασης και καθώς ο ηλικιωμένος συνέχιζε να φωνάζει το ρεπορτάζ διακόπηκε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Εγώ μια απορία έχω βρε παιδιά….οι ηλικιωμένοι τι τις θέλουν τις μηνιαίες, κλπ κάρτες, θα πάνε κάθε μέρα για δουλειά; Γιατί αν κατάλαβα καλά το όλο νταβαντούρι γίνεται για να αντικαταστήσουν τις κάρτες, γιατί το εισιτήριο το παίρνεις αμέσως. Σχετικά με αυτό που σχολίασε,ο κύρος ΜΑΝΑΒΗΣ, έχει τύχει να είμαι μπροστά σε περιστατικό που ελεγκτής ζήτησε εισιτήριο από αλλοδαπό και η απάντησή του ήταν: “είμαι πρόσφυγας δεν κόβω εισιτήριο” (τώρα το αν ισχύει αυτό, δηλαδή αν πρέπει να χτυπάνε εισιτήριο ή όχι δεν το γνωρίζω).

    2. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ….ΕΛΛΑΔΑ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΨΕΥΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ.
      ΕΞΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.
      ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΥΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΗΔΆΝΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
      ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ! ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!

    3. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑΣ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!

      1. λεφτας και να στηνετε στην ουρα για καρτα πρωτη φορα βλεπω

    4. Απο κει να καταλαβει κανεις ποσο ζωα ειναι οι νεοελληνες , στηνωνται στις ουρες για μια καρτα του σατανα , πηγενετε βρε ζοντοβολα στο μηχανημα ριξτε 1,40 € σε κερματα και παρτε το εισητηριο η τα εισητηρια που θελετε χωρις φακελωμα , μπεεεε προβατα

    5. Ερωτηση:τα ηλεκτρονικα εισητηρια και οι ηλεκτρονικες καρτες ισχυουν και για τους λαθρομεταναστες η μονο για τους Ελληνες;Γιατι δεν εχω δει κανενα μελαμψο “προσφυγα” η “μεταναστη” να στεκεται στις ουρες οπως δε εχω δει κανεναν τους να χτυπαει ποτε εισητηριο σε ΜΜΜ.Ουτε και ελεγκτη που να ελεγχει λαθρο εχω δει.Αυτοι το παιζουν μαγκες και αυστηροι σε κατι παππουδια και στους Ευελπιδες,εκει που τους παιρνει δηλαδη,γιατι οι νεοι μπορει να΄ναι και τιποτα “αντιεξουσιαστες” και να τις αρπαξουν.

    6. Πειραματιζονται οι νεοταξιτες και ετσι οι ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ νεοραγιαδες θα μπαινουν στην ουρα να παρουν και το χαραγμα .
      ΣΤΑΧΤΗ !
      Και απο ολα τα σχολια μονον ΕΝΑΣ συνελλην ειδε την παγιδα του καθεστωτος . Παντοτε ετσι λιγοστοι ηταν οι εκλεκτοι Ελληνοψυχοι που κρατησαν την Ελλαδα μας ορθια . Τα σαβουρια παρακαλανε τους δοσιλογους για ενα κομματι ψωμι και μια καρτα !
      2 φορες σταχτη και τα γεροντια και ολοι οσοι στηνονται ολοι μερα στην ουρα για να τους φακελωσουν ηλεκρονικα .

    7. Στην Βορειο Ηπειρο τωρα γκρεμιζουν σπιτια και χτυπανε Ελληνες !! Ολοι σιωπουν ενω στην Σαντορινη ξερανε να υποστηριξουν τους αλβανους.. Χρυση Αυγη ρε.

    8. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ , ΞΥΛΟ ΡΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΗΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟNΟ

    9. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…”ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ(ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ) 666-ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ” ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ…ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ…Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ+ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ-ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ…ΑΥΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΤ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΩΕ…ΜΟΛΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ,ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΕΤΑ!ΜΟΝΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ+ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ!ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΧΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ..ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΦΟΡΑ!

      1. η ηλεκτρονικη ταυτοτητα δεν ειναι τιποτα αλλο απο τις καρτες σιμ που εχουμε ολοι στα κινητα μας

    10. Απλά αντί για τον Παπαδάκη την πληρώνει ο κάθε κακόμοιρος ρεπόρτερ που στήνεται για 4-5
      κατοστάρικα το μήνα (και αν τα πάρει και αυτά) για να τα κονομάει ο άλλος και να μας δουλεύει
      και από πάνω.

      Ρε ουστ πληγή της Ελλάδας.

    11. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΟΥΤΙΑ.

    12. Παιδιά χθες πέρασα απο εκεί και πραγματικά γινόταν ένας χαμός απο κόσμο που περίμενε για το κάρτα.

    13. Κανά σταλινοβαρεμένο μπολσεβικόσκυλο θα είναι ο γέρος κι ενοχλήθηκε γιατί το χάλι που συμβαίνει στον ΗΣΑΠ εκθέτει το μπουλούκι που, κατ΄ευφημισμόν, λέγεται “κυβέρνηση” …
      “Τού φταίει ο γάϊδαρος (η κυβέρνηση) και δέρνει το σαμάρι (τον δημοσιογράφο) …
      ΄Εχει μεγάλο δίκιο ο Χίος όταν φωνάζει : “κλειδώστε τα γερόντια στο σπίτι και πετάξτε τα κλειδιά” …

    14. Καλά τον έκανε να μην τραβάει τον κόσμο. Αντε πήρε μια κάμερα και κάνουμε πλάκα;

    15. με ποιο δικαιωμα τραβατε την φατσα του καθενα ρε αληταρια????……..με ποιο δικαιωμα τραβατε κωλους στην παραλια ρε τσογλανια…????…….τα τσοντοκαναλα πρεπει καποιος να τα κλεισει…..

      1. Ναι ρε, εκθέσανε την τραγιάσκα του παππού και … τα αμόλυσε η φοράδα στ΄αλώνι …
        Εκτός κι αν εννοείς, ρε “μεγάλε” ότι οι πλάτες και οι κώ.λοι, είναι φάτσες …

    Comments are closed.