ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ;- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!

Κοινοποίηση:
πατ

Δείτε τι λέει ο μπαμπάς του Νίκου Παππά σχετικά με τους ομοφυλόφιλους και αναφέρει την Σκωτία ως παράδειγμα.

Εκει τους εκπαιδεύουν και τους στέλνουν εδώ  για να τα εφαρμόσουν…

Μια μορφή οικογενείας ο μπαμπάς η μαμά και το παιδί.

2η μορφή: ο Μπαμπάς ο μπαμπάς και το παιδί .

3η μορφή η μαμά η μαμά και το παιδί.

Βρωμοκομμουνια ελεεινά και τρισάθλια!!!

image

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. O ελληνικός λαός σας καταριέται : ψόφο να έχετε όλοι σας

  2. Αλεξης Τσιπρας .και οι  αυλοκολακες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ .Οι ανθρωποι που ανεδειξαν την γελειοτητα ως προτερημα και  ωραιοποιησαν την αθλιοτητα ως τροπο ζωης

  3. ΠΑΕΙ ΣΟΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ALEXIS ΠΟΥ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ.

  4. ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΕΧΩ ΟΚΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΩ……
    ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ —ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ— ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΡΟΧΑΛΑ.Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ η ΟΙ ΣΥΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΙΚΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ……..ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ….ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ.
    Η ΠΙΟ ΣΑΠΙΑ ΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΗΔΗ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ.

  5. τι λες ρεβρωμοπουστα ρε σκουλικι ρε συχαμερο ερπετο να παρεις το μουλοσπερμα σου και να πας στη σκωτια και στο διαλο για αλαξοκολια που σας αρεσει κομπλεξικη πουστογρια βρωμερη πατσαβουρα αλλα με τετοια μουρη ποιος να σε πλησιασει.

  6. Η ΗΘΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ

  7. Μέχρι το τέλος του 2017

    Επτά ανατροπές στη φορολογία θα δουν το επόμενο χρονικό διάστημα εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι και επιχειρήσεις. Πρόκειται για αλλαγές που εντάσσονται στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, αλλά και αλλαγές που έχουν ανακοινωθεί και θα τεθούν πολύ σύντομα σε εφαρμογή. Οι αλλαγές αυτές θα επηρεάσουν το φορολογικό βάρος που καλείται να σηκώσει η οικονομία αλλά αυτή τη φορά με… χειρουργικές παρεμβάσεις.

    Πιο συγκεκριμένα το επόμενο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται οι εξής παρεμβάσεις στο μέτωπο της φορολογίας:

    -αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας. Αν και είναι υπαρκτό το σενάριο να μην γίνουν τελικά αλλαγές στα τέλη λόγω αντιρρήσεων των θεσμών, οι προτάσεις που εξετάζει η επιτροπή που έχει συσταθεί για το θέμα στο υπουργείο Οικονομικών περιλαμβάνει την αύξηση του αριθμού των κλιμακίων κυβισμού και παρεμβάσεις “εξομάλυνσης” προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά τελών μεταξύ οχημάτων που έχουν πάρει για πρώτη φορά πινακίδες με διαφορά μερικών εβδομάδων ή μηνών. Αυτό που δεν αλλάζει είναι ο λογαριασμός των τελών που θα παραμείνει τουλάχιστον στα 1,3 δισ. ευρω.

    -έναρξη της φορολοταρίας. Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση για τη φορολοταρία. Για κάθε συναλλαγή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οι φορολογούμενοι θα λαμβάνουν ηλεκτρονικούς λαχνούς για τη συμμετοχή τους σε κληρώσεις χρηματικών ποσών. Το ποσό που θα δίνεται θα είναι ένα εκατομμύριο ευρώ μηνιαίως και ο αριθμός των τυχερών θα είναι είτε 500 με έπαθλο 2.000 ευρώ έκαστος ή 1.000 με 1.000 ευρώ έκαστος

    -επανεξέταση όλων των φοροαπαλλαγών των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης οι φοροαπαλλαγές που θα κριθούν χαριστικές και άδικες θα καταργηθούν

    -αύξηση του ορίου ακαθαρίστων εσόδων για την απαλλαγή από τον ΦΠΑ. Σήμερα το όριο είναι 10.000 ευρώ και οι θεσμοί επιθυμούν να αυξηθεί στις 25.000 ευρώ προκειμένου να απαλλαγεί η φορολογική διοίκηση από μεγάλο διοικητικό κόστος και γραφειοκρατικό βάρος.

    -παρεμβάσεις στο φορολογικό καθεστώς της ναυτιλίας. Πρόκειται για παρέμβαση για την οποία πιέζουν οι δανειστές θεωρώντας το υφιστάμενο φορολογικό καθεστώς της ναυτιλίας ως προνομιακό. Ωστόσο, το συγκεκριμένο καθεστώς θεωρείται στην Ελλάδα ιδιαίτερα επιτυχημένο αν κρίνει κανείς από την επιτυχία της ελληνικής ναυτιλίας διεθνώς

    -ευθυγράμμιση των αντικειμενικών αξιών με τις εμπορικές αξίες των ακινήτων έως το τέλος του έτους.

    -κατάργηση από την 1η Ιανουαρίου της έκπτωσης 1,5% στην παρακράτηση φόρου εισοδήματος μισθωτών και συνταξιούχων. Πρόκειται για παρέμβαση που θα επιφέρει μείωση εισοδήματος για τους μισθωτούς και συνταξιούχους έως και μερικές δεκάδες ευρώ μηνιαίως.

  8. Έτσι θα ελέγχεται η κατανάλωση νερού – Τι παρουσιάζεται στην ΔΕΘ

    Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 12:37
    Έτσι θα ελέγχεται η κατανάλωση νερού – Τι παρουσιάζεται στην ΔΕΘ
    Η ΕΥΑΘ «κατεβαίνει» στην 82η ΔΕΘ με «έξυπνα» υδρόμετρα

    και νερό της βρύσης, θέλοντας να δείξει στους Έλληνες ποια θα είναι πλέον η ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων.

    Ειδικότερα, από το Περίπτερο 15 (σταντ 40) η ΕΥΑΘ ξεκινά φέτος ένα πιλοτικό πρόγραμμα που, μέσα από τεχνολογίες αιχμής, επιτρέπει στον καταναλωτή να ενημερώνεται για τις καθημερινές καταναλώσεις του και να ελέγχει το υδρόμετρό του από τον υπολογιστή ή ακόμη και το κινητό του!

    Όσοι επιλεγούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα μπορούν, με τη δοκιμαστική εγκατάσταση «έξυπνων» υδρομέτρων κι «έξυπνων» διακοπτών νερού και την ανάπτυξη των σχετικών ηλεκτρονικών εφαρμογών τους, να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση του νερού στο σπίτι ή τον επαγγελματικό τους χώρο, να παρακολουθούν… από κοντά τις χρεώσεις τους, να ειδοποιούνται αυτόματα σε τυχόν διαρροή και να παρεμβαίνουν άμεσα, απ’ όπου κι αν βρίσκονται, ανοίγοντας ή κλείνοντας την παροχή του νερού τους! Η υλοποίηση του προγράμματος αυτού θα αποτελέσει για την ΕΥΑΘ «βήμα» για την εφαρμογή νέων υπηρεσιών νερού στη Θεσσαλονίκη, με προφανή, μετρήσιμα αποτελέσματα στην τσέπη του καταναλωτή και στην προστασία των διαθέσιμων υδατικών πόρων.

    Αργότερα δεν αποκλείεται να καταστεί υποχρεωτικό το εν λόγω σύστημα για όλους, έτσι ώστε να παρακολουθείται η κατανάλωση νερού και να επιβάλλονται από την Πολιτεία συγκεκριμένα όρια χρήσης!

  9. ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ GAY, ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.– ΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ;;;;; -ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!. ΧΤΕΣ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΑΦΡΟΞΥΛΑΝΘΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. Η ΜΑΜΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΙΜΩΡΗΘΩ. —-ΑΣΕ Κ ΕΓΩ ΜΑΛΩΣΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΒΛΑΣΣΗ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΑΣΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΒΟΛΤΑ—ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΕΡΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ……

  10. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΧΡΗΣΤΕ.ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΣΚΩΤΖΕΖΟΥΣ? ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ?

  11. Δώστε πόνο στα σιχαμερά ναζίδια!!!!!

    1. Καλως ρτην τρολλαρα μας,το γυαλιζεις το ποπολο λεβεντη μου.

    2. Σοδομισμο για να συνέλθεις αριστερό κατακάθι.

  12. ΄Αντε στο διάολο να πάτε, ρε φρόκαλα, που θα μας κάνετε εσείς μάθημα για την έννοια της οικογένειας …
    Να γυρίσεις στη Σκωτία, ρε φραμπαλά, να απολαμβάνεις τις “μορφές της οικογένειας”, όπως τις αντιλαμβάνονται οι Σκωτσέζοι …
    Εδώ είναι Ελλάδα και η οικογένεια έχει ΜΙΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ, αυτήν ακριβώς που έχει ορίσει η φύση για την αναπαραγωγή του κάθε είδους ζωής …

  13. Αλλη μορφη.
    Ο αχρηστος πουτ..ς στο αχρηστο μ..νι που σε πεταξε και βγηκες στην κοινωνια.
    Παλιο μαλ..α.!!!!!!!!

  14. Ακάλυπτες» παραμένουν οι θέσεις για την στελέχωση των ΤΟΜΥ (Τοπικές Ομάδες Υγείας),

    αφού «οι αμοιβές που προβλέπονται είναι απαράδεκτα χαμηλές», αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) και σύμφωνα με στοιχεία του «δόθηκαν 98 βεβαιώσεις, για την κάλυψη 195 θέσεων στις ΤΟΜΥ, στην Περιφέρεια Αθηνών. Οι αιτήσεις των γενικών γιατρών είναι 29, των παθολόγων 30 ενώ οι υπόλοιποι είναι παιδίατροι».

    Ο ΙΣΑ σημειώνει ότι «η εικόνα είναι χειρότερη στην περιφέρεια, όπου οι αιτήσεις των υποψηφίων είναι πολύ λιγότερες από τις θέσεις που έχουν προκηρυχτεί» και προσθέτει ότι «από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ενδιαφέρον για τη στελέχωση των ΤΟΜΥ καθώς προβλέπεται για τους γιατρούς μια δημοσιοϋπαλληλική σχέση, χωρίς κίνητρα και με αποδοχές πολύ χαμηλότερες από την προσφορά τους».

    Αναφέρει επίσης ότι «η χρηματοδότηση που έχει εξασφαλιστεί είναι προσωρινή μέσω ΕΣΠΑ και όταν τελειώσουν τα κοινοτικά κονδύλια υπάρχει μεγάλος κίνδυνος οι μονάδες να καταρρεύσουν. Το νέο σύστημα θα προσελκύσει αναγκαστικά μόνο όσους επαγγελματίες αναζητούν μια πρόχειρη και προσωρινή λύση πριν κάνουν το επόμενο βήμα τους».

    «Το υπουργείο Υγείας επεχείρησε να δημιουργήσει έναν υγειονομικό στρατό με… ψίχουλα! Το σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που επιχειρείται να δομηθεί διακατέχεται από προχειρότητα και ιδεοληψία. Αντιμετωπίζει τους γιατρούς ως εργαζόμενους δεύτερης κατηγορίας, ενώ προβλέπει για τους πολίτες φθηνές και υποβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας», σχολίασε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης και κάλεσε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας «να αντιμετωπίσει με σεβασμό τον Έλληνα επιστήμονα που αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τη χώρα μας»

  15. ου να χαθεις χαμενε ε χαμενε μια ειναι η οικογενεια πατερας μητερα και ο καρπος της κοιλιας στην γυναικα ολα τα αλλα που λες ειναι ανωμαλια περα για περα και εφαρμοστε το στα παιδια σας οχι στα καναλια εσυ πως τον εκανες τον γιο σου????????????

    1. Μόνο η γυναίκα του ξέρει πως τον έκανε.. αυτο ς ο μαπας ήταν απασχολημένος στην σκωτια με τον γκομενο..

Comments are closed.