ΤΙ “ΔΙΑΡΡΕΕΙ” ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ Η “ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΡΑΞΙΑ” ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Μ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ. “ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΡΙΧΕΣ, ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ DNA, ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ…”. ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

    Κοινοποίηση:
    zafeiropoulos

    Από καθεστωτικά ΜΜΕ, όσα διαβάζουμε αυτές τις ώρες, είναι απίστευτα για τη δολοφονία του ευπατρίδη, δεξιού δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
    -“…Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται οι νέες πληροφορίες για την στυγνή δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου – Οι στυγνοί δολοφόνοι χτύπησαν… λάθος κουδούνι όταν έφτασαν στο δικηγορικό γραφείο, αναφέρουν πως οι Αρχές δεν είναι καθόλου βέβαιες πως το έγκλημα ήταν προμελετημένο! Η μία και μοναδική σφαίρα τις κάνει να θεωρούν πως ίσως ήθελαν απλά να τον τρομάξουν και κάτι πήγε… στραβά – Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε ραντεβού με τους δολοφόνους του – Τι είπε στην σύζυγό του, στην τελευταία τους συνομιλία – Έχουν βρεθεί τρίχες και αποτυπώματα των δραστών! Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή τους –

    Οι πληροφορίες που έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο, ρίχνουν «φως» στην δολοφονία. Κι όλα αυτά ενώ οι Αρχές προσπαθούν να ταυτοτποιήσουν και να συλλάβουν τους δίστακτους εκτελεστές.

    Χτύπησαν… λάθος κουδούνι οι δολοφόνοι!
    Η νέα πτυχή που έχει προκύψει, έχει να κάνει με τους δύο δράστες. Τους ανθρώπους που μιλούσαν για περίπου 15 λεπτά με τον γνωστό ποινικολόγο, πριν τον πυροβολήσουν μία και μοναδική φορά, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο πάνω στο γραφείο του, λίγο πριν ξεψυχήσει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι δράστες έφτασαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου περίπου στις 19.00 το απόγευμα. Τότε χτύπησαν το κουδούνι, ωστόσο αυτό ήταν… λάθος! Κι αυτό διότι το συγκεκριμένο κουδούνι ήταν… διπλανού δικηγορικού γραφείου. Οι δράστες είπαν πως «θέλουμε να μιλήσουμε με τον κύριο Μιχάλη». Με τους ανθρώπους του συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου να τους ενημερώνουν πως εκεί, δεν υπήρχε κανένας κύριος Μιχάλης…

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώτος ήταν ύψους περίπου 1,80, αδύνατος, μελαχρινός, με κοντά μαλλιά, ηλικίας 30 έως 40 ετών. Φορούσε τζιν παντελόνι και λευκό μπουφάν. Ο δεύτερος ήταν περίπου 1,70, αδύνατος με ανοιχτό δέρμα και σκούρα κοντά μαλλιά. Φορούσε παντελόνι κι ανοιχτόχρωμη μπλούζα”.

    Kαι από άλλο καθεστωτικό ΜΜΕ: 

    Σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών (σ.σ εξετάζεται εάν είναι αλβανικής καταγωγής) της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου -το βράδυ της Πέμπτης – στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού, φαίνεται να διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ.

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των διωκτικών αρχών οι δύο δράστες, ηλικίας 30-40 ετών, φαίνεται να είχαν ραντεβού με το θύμα, να ανέμεναν για αρκετή ώρα στον προθάλαμο του γραφείου του και να είχαν σχετική συζήτηση με κάποιον συνεργάτη του άτυχου δικηγόρου. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι για πρώτη φόρα έβλεπε τα δύο άτομα, τα οποία πιθανόν είχαν κλείσει ραντεβού με το θύμα. Σύμφωνα με μη διασταυρωμένες ακόμη πληροφορίες οι δύο δολοφόνοι πριν τον πυροβολήσουν είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί του, όπου φέρεται να υπήρξε κάποιο θέμα τριβής. Κι ακολούθως να τον πυροβόλησαν μία ή δύο φορές με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.

    Σύμφωνα με αναφορές, λίγες ώρες νωρίτερα ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε συνάντηση στις φυλακές Κορυδαλλού με πελάτες του για υπόθεση μικρού ποινικού ενδιαφέροντος, με κατηγορούμενους τρεις νεαρούς, η οποία υπόθεση θα εκδικαζόταν την Δευτέρα.

    Σημειώνεται ότι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης χειριζόταν τμήμα της υπόθεσης, με την απόπειρα δολοφονίας -το 2014- σε βάρος άλλου δικηγόρου για την οποία είχαν κατηγορηθεί δύο Αλβανοί σεσημασμένοι για σοβαρές εγκληματικές ενέργειες. Οι δύο αλλοδαποί προ ενός περίπου έτους είχαν κατονομάσει ως ηθικό αυτουργό για την απόπειρα δολοφονίας κατά του δικηγόρου, έναν βασικό κατηγορούμενο για το σκάνδαλο της εταιρείας Energa που εκπροσωπούσε νομικά και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του εμπλεκομένου στην υπόθεση της Energa είχε κατηγορήσει τους δύο Αλβανούς για εκβίαση.

    Αναφέρεται ακόμη ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος χειριζόταν νομικά σοβαρές υποθέσεις που είχαν απασχολήσει την κοινή γνώμη όπως αυτές της Τράπεζας Proton Bank, των ομολόγων, των προμηθειών εξοπλιστικών προγραμμάτων, των ληστών των χρηματοκιβωτίων ενώ ήταν νομικός εκπρόσωπος σε ΜΜΕ. Συνεργάτες του μιλούν για «έναν εξαιρετικό νομικό που ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις του κι απέφευγε τις προστριβές και τις εντάσεις».

    Συμπληρώνεται ότι από την πρώτη εξέταση των στοιχείων η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για επίθεση από οργάνωση «αντάρτικου πόλης» και δεν υπήρξε καμιά περαιτέρω ανάμιξη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

    καληνυχτα ελλαδα

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΔΕΝ

    ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Στο πλευρό του Ισραήλ και των ΗΠΑ η Σαουδική Αραβία
      Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 21:45
      Τι ανακοινώθηκε

      Η Σαουδική Αραβία χαιρέτισε τη νέα στρατηγική των ΗΠΑ απέναντι στο Ιράν, υποστηρίζοντας ότι η άρση των κυρώσεων επέτρεψε στην Τεχεράνη να αναπτύξει το βαλλιστικό πρόγραμμά της και να εντείνει την υποστήριξη που παρέχει σε μαχητικές οργανώσεις, μετέδωσε το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο SPA.

      Σύμφωνα με το Ριαντ, το Ιράν επωφελήθηκε από τα επιπρόσθετα έσοδα που απέκτησε για να στηρίξει τη σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου αλλά και τους αντάρτες Χούτι στην Υεμένη.

    2. Ν. Μιχαλολιάκος 3/3/2012 “Είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945. Είμαστε οι εθνικοσοσιαλιστές οι φασίστες.”

      1. Ε και? Χιλιες φορες καλυτερα εθνικοσοσιαλιστης φασιστας παρα αριστερος προδοτης πισωγλεντης.

    3. Γιατί το τοποθετείς ως πολιτικό το έγκλημα, ενω θα μπορούσε να είναι του ¨κοινού” ποινικού δικαίου. Έχεις κάποια πληροφόρηση γι’ αυτό ?

      1. Από έναν ψυχασθενή παπάρα τι περιμένεις;;

      2. “Ξέχασε” να αναφέρει ότι ο δικηγόρος υπεράσπιζε όλο τον καλό τον κόσμο, μεταξύ άλλων τους απατεώνες της Energa, τους γύφτους κλέφτες των χρηματοκιβωτιών και.. (θαύμα) τον Βαγγέλα.

      3. Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ του και κάθε άλλο παρά “μπολσεβίκα” εκτιμά ότι έχει να κάνει με γνώσεις που είχε για υποθέσεις με τις οποίες σχετίζεται. Τώρα γιατί να έχει τέτοια μανία κάποιος φαινομενικά άσχετος να ρίξει αλλού τις ευθύνες, το καταλαβαίνει ο καθένας.

      4. Γιατί το τοποθετείς ως ¨κοινού» ποινικού δικαίου το έγκλημα, ενω θα μπορούσε να είναι πολιτικό . Έχεις κάποια πληροφόρηση γι’ αυτό ?

    4. Τα εγκληματα της αριστερας ως δια μαγειας ΠΟΤΕ δεν εξιχνιαζονται. Οι γαλοναδες των μπατσων μια ζωη υποτακτικες καργιολες.

    Comments are closed.