ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ; “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑ; ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ FBI

    Κοινοποίηση:
    FBI3

    Νέες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο της Novartis καθώς φαίνεται ότι βρέθηκε μυστικός λογαριασμός που συνδέεται και προφανώς θεμελιώνει με το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Το  πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες από “εγκυρότατες πηγές”, εντοπίστηκε ο μυστικός λογαριασμός πρώην υπουργού στην Ελβετία μετά από το άνοιγμα του τροφοδότη λογαριασμού τής Novartis…

    Πληροφορίες του Press-gr υποστηρίζουν ότι ο εν λόγω λογαριασμός συνδέεται, συγκεκριμένα, με γυναίκα η οποία ήταν στέλεχος σε υπουργικό γραφείο, κατά την περίοδο που τέθηκε υπό έρευνα, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκε σχεδόν αιφνιδιαστικά!

    Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Εστίας» η δικογραφία πού εστάλη από την εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στην Βουλή απλώς εισάγει τον πολιτικό κόσμο αλλά και την κοινή γνώμη στην ουσία του σκανδάλου και «έχει πολλές στροφές και θα τραβήξει». Η εφημερίδα επικαλούμενη «εγκυρότατες» πηγές κάνει λόγο για «πληροφορίες που ακούγονται έντονα τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, ότι το άνοιγμα του τροφοδότη λογαριασμού της Novartis στην Ελβετία είχε ως αποτέλεσμα να εντοπισθεί μυστικός λογαριασμός πρώην υπουργού στην Ελβετία.

    Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν ανήκει στους «οκτώ» ή υπάρχει και άλλος εμπλεκόμενος υπουργός που δεν έχει κατονομαστεί μέχρι στιγμής, δεδομένου ότι και από τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και από τον συνήγορο των προστατευόμενων μαρτύρων, Παύλο Σαράκη, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει η παράλληλη έρευνα του FBI να αποκαλύψει τη συμμετοχή και άλλων πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis. Η εφημερίδα επιπλέον αναφέρει πως «επειδή μάλιστα οι πληροφορίες διακινούνται με το σταγονόμετρο, δεν έχει καταστεί δυνατόν να διασταυρωθεί εάν ο μυστικός λογαριασμός που λέγεται ότι ανεκαλύφθη σε ελβετική τράπεζα εντοπίσθηκε μετά από αίτημα δικαστικής συνδρομής ελληνικής δικαιοσύνης ή μετά από έρευνα του FBI.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Αφου εσταλη στην συριζαια τουλουπακη ολα βαινουν καλως

    2. ποια ειναι η εισπρακτορας του υπουργου????…..και ποιος ο υπουργος????……ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΣΤΕΦΑΝΕ

    3. Τσιπρας:Το θεωρω αδιανοητο να μην δωσουμε το ονομα.
      Διπλα στι λακο του χατζηανεστη στο γουδι υπαρχει ενας λακος με το ονομα σου αλεκση

    4. Θελω αυτος ο βρωμιαρης ο γεωργιαδης ναψοφισει για να ξεβρωμισει ο τοπος εισαι λεπρα ρεεεεεε

    5. Τι έγινε; Έπεσε τελικά η κυβέρνηση από την ορμή του κόσμου στο συλλαλητήριο;

      1. Τι έγινε με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης σύντροφοι;

    Comments are closed.