«ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ» Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ! ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ! ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ «ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…ΣΩΣΤΕ ΜΕ» -ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΤΗΝ ΟΥΡΑ! ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Να ενισχύσει τη λίρα, η οποία φέτος έχει απωλέσει το 20% της αξίας της, προσπαθεί ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος «βλέπει» την οικονομία της γειτονικής χώρας να τελεί υπό τριγμούς.
    Εν μέσω της προεκλογικής περιόδου, ο Ερντογάν ζήτησε από τους Τούρκους πολίτες να μετατρέψουν τα δολάρια και τα ευρώ που κατέχουν, σε τουρκικές λίγες.

    «Οι αδελφοί που έχουν δολάρια ή ευρώ κάτω από το μαξιλάρι τους, να μετατρέψουν τα χρήματά τους σε λίρες» τόνισε, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης, στο Ερζερούμ.

    «Μαζί θα κάνουμε να αποτύχει αυτό το παιγνίδι» έσπευσε να προσθέσει, κλιμακώνοντας τη ρητορική του έναντι των διεθνών «εχθρών» της Τουρκίας.

    Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δεσμεύτηκε το Σάββατο, πως σε περίπτωση εκλογικής νίκης, θα άρει το καθεστώς της έκτακτης ανάγκης.

    Σημειώνεται ότι η Τουρκία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον Ιούλιο του 2016, όταν και έλαβε χώρα το πραξικόπημα.

    Χάρη στο συγκεκριμένο καθεστώς, η τουρκική κυβέρνηση έχει προβεί σε ευρείας κλίμακας διώξεις, αποπέμποντας από το δημόσιο περισσότερους από 140.000 υπαλλήλους και συλλαμβάνοντας περισσότερους από 50.000.

    Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, επίσης, τάχθηκε εναντίον των «τυχοδιωκτικών πολιτικών» ως προς την εξωτερική πολιτική της χώρας και αξίωσε την εξομάλυνση των σχέσεων με την Ε.Ε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Όσοι τα έχουν με τον Ερντογάν αυτή τη στιγμή μόνο Αμερικανάκια και πρακτόρια μπορεί να είναι και το παίζουν ηλίθιοι.Ετοιμαστείτε τώρα για ηλεκτρονικό νόμισμα να δειτε πόσο θα γουστάρετε και αφήστε τις ψευτοκρίσεις ήρθε η ώρα να καταστρέψουν τον πλανήτη.

    2. Όλος ο πλανήτης πρέπει να κάνει εμπάργκο σε αυτούς τους εγκληματίες. Έχει βγάλει δις με τις κομπίνες του, την σχέση του με την ΙΣΙΣ καθώς και με τους λαθρό που μας στέλνει κατα μιλούνια, άρα να μην κλαίγεται. Αν τολμήσει να πάει καμιά κωλόγρια να δεί την μαγαρισμένη Αγία Σοφία, που μόνο εκκλησία δεν θυμίζει, να μην σώσει και γυρίσει, ας γίνει λίπασμα στην Τουρκία. Ειδικά οι Έλληνες θα πρέπει έστω άτυπα εφόσον δεν έχουμε κυβέρνηση να μην δίνουμε τα λεφτά μας στην Τουρκία, με οποιοδήποτε τρόπο.

    3. Ναι όλο καρκίνο έχει και όλο πέφτει κάτω αλλά έλα που δεν ψωφαει.

    4. πορνοτουρκαλες ετοιμαστε τα κολαρακια σας ερχομαστε,

    5. Πρέπει να εχει πολυ στόκο σπατουλαρισμένο στο κεφάλι ο δημοσιογράφος.

      1. Γεια σου μιχαλακη αναρχοαπλυτο,που ειχες χαθει μπρεεε.

    6. «ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…ΣΩΣΤΕ ΜΕ» ?? ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ… ΜΑΛΛΟΝ …ΓΙΑ TON ΠΟΥΤΙΝ ΛΕΕΙ … !! ΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ … (Που καποιοι ακομα γουσταρουν στο Ελλαδισταν). Τι αλλο πρεπει να κανει ο τυπος που ζει σε χρυσα παλατια για να καταλαβουμε οτι ειναι ανθελληνας?

      1. «ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…ΣΩΣΤΕ ΜΕ» ?? ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ… ΜΑΛΛΟΝ …ΓΙΑ TON ΤΡΑΜΠ ΛΕΕΙ … !! ΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ … (Που καποιοι ακομα αμερικανοτσολιάδες γουσταρουν στο Ελλαδισταν). Τι αλλο πρεπει να κανει ο τυπος που ζει σε χρυσα παλατια για να καταλαβουμε οτι ειναι ανθελληνας?

    7. Τωρα τους λεει αδερφους. Οταν εχει χωσει φυλακη την μιση τουρκια το’παιζε σκληρος;

    8. Τώρα στέλνω ξανθό γένος. Μισό λεπτάκι

      1. Τώρα στέλνω αμερικανικο γένος. Μισό λεπτάκι

    Comments are closed.