ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΤΟ 1949 ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΟΦ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ” ΛΑΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ!

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Στο ιστορικό πάνθεον δίπλα σε όλες τις φωτογραφίες παράδοσης στην συνθήκη Λωζάνης, στην Ναζιστική κατοχή, στην παράδοση Κυπριακών εδαφών… ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ…να τους κάνετε να κατανοήσουν το λάθος που έκαναν.
    Απομονωστε τους κοινωνικά και πολιτικά

    Δύο παρατηρήσεις από το “σόου” των Πρεσπών…
    1)Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ενώ ο δικός μας διάβασε την έκθεση ιδεών, που του είχαν ετοιμάσει, ο Σκοπιανός με το καλημέρα της δικής τους ομιλίας, μας βομβάρδισε με δύο ρήσεις του….Αριστοτέλη! Του μεγάλου διδασκάλου του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
    2)Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός “Μακεδονία” ονόμαζε τη χώρα του και “Μακεδόνες” τους κατοίκους της. Ούτε “Σβέρναμακεντονίγια”, ούτε “Νόθερν Μασεντόνια”, ούτε τίποτα. Σκέτο “Μακεδονία” και κατά πρόσωπο. Και πάει και το “erga omnes” με τη μία…Με μία μονοκοντυλιά!!!
    Άντε σειρά να πάρει τώρα η Αλβανία για να μην χαλάσουμε και τις διακοπές του κ.ΥΠΕΞ και μετά σειρά ποιος ξέρει τι άλλο; Η Θράκη;;;
    Μας δουλεύουν καταπρόσωπο τώρα

    Στο ρεπορτάζ τώρα!

    “Να τραγουδήσουμε ξανά, χαρούμενα τραγούδια στα Βαλκάνια”, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από τις Πρέσπες, στο πλαίσιο της τελετής της υπογραφής της συμφωνίας για το ονοματολογικο της ΠΓΔΜ.
    «Βρισκόμαστε στο δικό μας ραντεβού με την ιστορία, βρισκόμαστε σε ένα σημείο που το έχουν διαβεί νικητές και ηττημένοι, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας. «Βρισκόμαστε εδώ για να αναμετρηθούμε με το βάρος της δικής μας ιστορίας» πρόσθεσε.

    «Βρισκόμαστε και οι δυο εδώ για να πράξουμε το πατριωτικό μας καθήκον , δεν ανταμώνουμε για να θρηνήσουμε τις ήττες του παρελθόντος» πρόσθεσε.

    «Βρισκόμαστε εδώ για να βαδίσουμε μαζί σε μια νέα πορεία ασφάλειας, η σημερινή μας υπογραφή βάζει τα θεμέλια για αυτή την πορεία» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

    «Όταν συναντηθήκαμε πριν από 6 μήνες στο Νταβός, Ζόραν πολύ λίγοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και ευχαρίστησε τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών και τον ΟΗΕ στους οποίους οφείλεται η σημερινή παρουσία των δύο πρωθυπουργών στις Πρέσπες.

    Καταλήξαμε σε μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία, σημείωσε ο πρωθυπουργός λέγοντας πως η συμφωνία αυτή επιτρέπει στους δύο πρωθυπουργούς να απευθυνθούν στους λαούς τους και να την στηρίξουν, και χαρακτήρισε πατριωτική τη συμφωνία.

    «Είμαι λάτρης της βαλκανικής μουσικής που τραγουδιέται σε όλες τις γλώσσες. Στην τεράστια παράδοση της βαλκανικής μουσικής εξέχουσα θέση έχουν τα μοιρολόγια αλλά και τα τραγούδια χαράς, ένα τέτοιο τραγούδι ξεκινάμε να γράφουμε εδώ μαζί στις Πρέσπες και στόχος μας είναι αυτό το τραγούδι της χαράς να τραγουδιέται από πολλές γενιές μετά, στη γλώσσα μας και στη γλώσσας σας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τελετή υπογραφή συμφωνίας για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

    «Σήμερα κάνουμε αυτό το ιστορικό βήμα, αναγκαίο για τους λαούς μας», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός κατά την τελετή υπογραφής της συμφωνίας για το ονοματολογικό της πΓΔΜ στις Πρέσπες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Εγώ ένα καταλαβα ότι έχουμε τσιγκουνη προθυπουργο ο ζαεφ του έκανε δώρο ολόκληρη γραβάτα και ο Τσίπρας; Τίποτα!!!!! Ένα ονοματάκι μωρέ μια παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας την ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ τίποτα παλιό τσιγκουνη Τσίπρα.

    2. για ΣΑΣ GREEKS, ψαξτε στα λεξικα την ερμηνεια του ονοματος ΜΑΣ.ισως μας βοηθησουν οι σκοπιανοι να το αλλαξουμε.ΤΩΡΑ πρωτου παει διακοπες ο ΧΟΝΔΡΟ’Ι’ΔΕΣΤΑΤΟΣ

    3. Μόνο χρυσή αυγή το πιο πατριωτικό κομμα είναι αυτό και ας λένε οι αλλοι γιαυτό πρέπει να έρθει στην εξουσία μόνο τότε οι προδότες θα γευτούν την προδοσία τους

    4. αγαπητε Greek εδωσες δις την ψηφο σου στους συγκεκριμενους ,με σκοπο να γλειτωσεις τα κλεμμενα ΣΟΥ απο την φορολογια των μνημονιων.Τωρα σου περνουν και την ιστορια ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΚΟΣΜΙΩΣ ΡΟΜΠΑ, ΚΑΙ εχει ΚΑΙ συνεχεια ΔΥΣΤΥΧΩΣ.οι ΓΥΠΕΣ ΜΥΡΙΣΑΝ το κουφαρι ΣΟΥ

    5. Απο σημερα οι GREEKS θα ειναι περισσοτερο ασφαλεις ,διοτι εχοντας κατεβασμενο το κεφαλι, δεν θα πεφτουν στις λαγκουβες των ελληνικων δρομων.ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ.

    6. Καλά να πάθουμε μας γαμανε κ θα μας γαμανε χτες στο Σύνταγμα είμαστε καμία χιλιάδα με το ζωρι είμαστε μουροχαυλος καλά μας κανουνε

    7. Ελλαδαρα ρε!!! Μην μασάτε!!
      Ελλαδαρα με Στέφανο Χ πρωθυπουργό και τον δικηγόρο του στη κυβέρνηση που είναι και μάγκας!!!

    8. Αλλη μια αποδειξη οτι οι σημερινοι Ελληνες δεν εχουν καμια σχεση και δεν ειναι απευθείας απογονοι των αρχαιων Ελληνων.Αν ηταν απογονοι των αρχαιων Ελληνων εχθες το βραδυ θα ειχαν τελειωσει με ολους τους προδοτες. Απο οτι φαίνεται απευθειας απογονοι των αρχαιων Ελληνων ειναι οι σημερινοι κατοικοι των Σκοπίων που με την επιμονη και την υπομονη τους καταφεραν και πηραν χωρις να πεσει ουτε μια σφαιρα την Μακεδονια. Καληνύχτα απογονοι των Αλβανων και Τουρκων.

    9. Αρκετα Ελληνες με τους αναθεματισμους και τις καταρες . Αυτοι ( και οι 300 συν τον γυφτο που παριστανει τον προεδρο τους ) ειναι προδοτες , ανθελληνες , ελληνοφωνοι , κλεφτες και απαταιωνες . Ο μεγαλος ενοχος ειναι οι ξευτιλισμενοι ψηφοφοροι τους .
      Ειναι φανερο πλεον οτι για να σωθει το Εθνος πρεπει το κατοχικο οικοπεδο των γραικυλων να γινει σταχτη και ετσι θα γινει .
      Ας ειμεθα λοιπον ετοιμοι να αντιμετωπισουμε την μεγαλη προδοσια ( γιατι αυτα που εχουν διαταχθει να μας κανουν θαναι πρωτογνωρα και πρωτακουστα στην ιστορια μας ) των αληταραδων αντιπροσωπων των γελοιων ψηφοφορων και οποιος αξιζει να σωθει θα σωθει και θα δει την Ελλαδα μας λευτερη .
      Το μονον που μπορουμε να κανουμε ειναι γενικη σταση πληρωμων και γενικη πολιτικη ανυπακοη στους δωσιλογους πολιτικους ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΕΙΤΩ !

    10. Ηρθε η ωρα των αστακων τωρα!!πληροφοριες λενε οτι ειναι ιδιαιτερως ανεπτυγμενοι και νοστιμοι.Κατι σαν το τελευταιο γευμα στον ..ετοιμοθανατο πριν την εκτελεση!αΦατε καλα γιατι το ..Γουδι ειναι κοντα!πολυ κοντα!!

    11. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.Ο Θ Ε Ο Σ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

    12. Η χρυση αυγη φταιει και για την προδοσια της μακεδονιας λιθοβολιστε την , οι συριζεοι ειναι πατριωτες ξαναψηφηστε τους

    13. Να κρατήσουν το μίασμα τον Τσίπρα εκεί στη Βαρντάσκα και να τον τσιμεντώσουν ως άγαλμα, γράφοντας απο κάτω “Το πιο πιστό σκυλί μας”! Δεν είναι νεύρα που θα περάσουν εν καιρώ αυτό που νιώθουμε, δεν θα περάσει ποτέ, δεν θα δεχτούμε τίποτα και δεν θα συγχωρέσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Για μας θα είναι τα Σκόπια ή η Βαρντάσκα όπως το ξέραμε τόσα χρόνια.

    14. 153 ονοματα ειναι η λιστα προδοσιας του Μακεδονικου. Οταν έρθει η ώρα ειναι πλεον ολοι τους σεσημασμενοι…

    15. ΔΕΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΣΙΜΠΛΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ.. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟΣ.. ΑΠΟΧΗ 80%..

    16. Δωσε στους Ελληνες λεφτα και σου πουλανε ακομα και τις κορες τους.

    17. Ο/Η ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ λέει:

      ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ
      ΞΕΦΤΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

    18. καρ@@@@λη παλιοπ@@@@τη τσιπρα θα πληρωσεις για ολα….

    Comments are closed.