ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΓΥΡΟ: «ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ; ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ»! ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!! ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!

    Κοινοποίηση:
    κκε

    Όχι μόνο είναι αμετανόητα τα κομμούνια για τις προδοσίες και τα εγκλήματα που διέπραξαν στο παρελθόν (για να μετατρέψουν την Μακεδονία και την Θράκη μας σε βουλγαρικές επαρχίες…), αλλά με τον τρόπο τους συνεχίζουν να προκαλούν και να απειλούν με νέο γύρο προδοσίας και εγκλήματος!

    Έτσι, γύρισαν μια ταινία-ντοκιμαντέρ, διάρκειας μιας ώρας και 45 λεπτών, με τον χαρακτηριστικά απειλητικό τίτλο: “Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε”. Η προπαγανδιστική ταινία, που ασφαλώς πραγματεύεται τα «κατορθώματα» των εαμοβουλγάρων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ κατά την κατοχή και τον συμμοριτοπόλεμο, θ’ αρχίσει να προβάλλεται σε κινηματογράφους από τις 22 Ιουνίου.

    Εις ότι αφορά την σχέση του με το σήμερα, αναφέρουν σχετικά οι κομματικοί διαφημιστές του:

    «Ο αγώνας του ΔΣΕ μας διδάσκει ακόμα την τεράστια σημασία που έχει η καλή οργάνωση και εκπαίδευση δυνάμεων σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Πολύτιμη πείρα για το σήμερα και το αύριο».

    Είναι προφανές, ότι εννοούν πως θα το ξανακάνουν όταν θα βρουν την ευκαιρία και ότι θα είναι πιο οργανωμένοι και πιο καλά εκπαιδευμένοι από τότε!

    Ας το επιχειρήσουν, για να τους συντρίψουμε και τώρα όπως τότε! Κι αν τότε υπήρχαν οι «λαϊκές δημοκρατίες» στα βόρεια σύνορα της χώρας και τους περιμάζεψαν, σήμερα δεν υπάρχει διαφυγή από πουθενά!

    Όχι μόνο είναι αμετανόητα τα κομμούνια για τις προδοσίες και τα εγκλήματα που διέπραξαν στο παρελθόν (για να μετατρέψουν την Μακεδονία και την Θράκη μας σε βουλγαρικές επαρχίες…), αλλά με τον τρόπο τους συνεχίζουν να προκαλούν και να απειλούν με νέο γύρο προδοσίας και εγκλήματος!

    Έτσι, γύρισαν μια ταινία-ντοκιμαντέρ, διάρκειας μιας ώρας και 45 λεπτών, με τον χαρακτηριστικά απειλητικό τίτλο: “Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε”. Η προπαγανδιστική ταινία, που ασφαλώς πραγματεύεται τα «κατορθώματα» των εαμοβουλγάρων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ κατά την κατοχή και τον συμμοριτοπόλεμο, θ’ αρχίσει να προβάλλεται σε κινηματογράφους εδώ και λίγες ώρες .

    Εις ότι αφορά την σχέση του με το σήμερα, αναφέρουν σχετικά οι κομματικοί διαφημιστές του:

    «Ο αγώνας του ΔΣΕ μας διδάσκει ακόμα την τεράστια σημασία που έχει η καλή οργάνωση και εκπαίδευση δυνάμεων σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Πολύτιμη πείρα για το σήμερα και το αύριο».

    Είναι προφανές, ότι εννοούν πως θα το ξανακάνουν όταν θα βρουν την ευκαιρία και ότι θα είναι πιο οργανωμένοι και πιο καλά εκπαιδευμένοι από τότε!

    Ας το επιχειρήσουν, για να τους συντρίψουμε και τώρα όπως τότε! Κι αν τότε υπήρχαν οι «λαϊκές δημοκρατίες» στα βόρεια σύνορα της χώρας και τους περιμάζεψαν, σήμερα δεν υπάρχει διαφυγή από πουθενά!

    ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ…όπως μας έχει συνηθίσει η αριστερά

    Ακούγονται οι ηθοποιοί: Μίλτος Δημουλής, Βασίλης Κολοβός, Νίκος Μόσχοβος, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστόφορος Γιακουμέλος.

    ΠΡΟΒΟΛΕΣ

    Οι ώρες προβολών έως 28/6 είναι:

    Για το STUDIO new star art cinema
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 19.00 – 21.00
    ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ και 17.00

    Για το ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 22.30
    ​ΣΑΒΒΑΤΟ ​-​ ΚΥΡΙΑΚΗ ​- ΤΡΙΤΗ ​επίσης 18.00​ και 20.00.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Γρηγορα ξαναφτιαξτε την ΕΣΑ να τελειωσει την δουλεια που αφησε ηλιθιοι τι την διαλυσατε φτιαξτε την γρηγορα.

    2. να ρωτησο οταν τα λενε αφτα αυνανηζοντε μηπωσ η αυνανηδεσ αν τα κανανε αφτα σε αλλη χωρα θα τουσ διοχνανε τεληκα εμεισ η ελληνεσ ημαστε καλη ανθρωπη ακουτε βρε αυνανηδεσ

    3. Γιατί φτιάξανε τους φούρνους οι ναζί;
      Γιατί φτιάξανε τους φούρνους οι ναζί;
      Για να καίμε τα κομμούνια,να τα κάνουμε σαπούνια,για να έχω μια Ελλάδα καθαρή!

    4. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 2%!!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ !!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΔΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΕΝΩΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ !!!!!! ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ 50% ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟ 50% ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ 98% ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ 2% ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΟΡΕΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    5. ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΣΩΣΤΟ ( ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ) ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΗ !!! ΚΥΡΗΞΑΝ ΔΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ… ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΣΥΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ( ΜΠΕΛΑΡΟΓΙΑ) ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ – ΣΟΒΙΕΤ – ΚΟΥΒΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Κ.Λ.Π ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΝ ΕΤΗ 2017 ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΚΟΡΑΚΙΑ ( ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ) ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΝΕΣΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ …

    6. Είστε ένα μάτσο μακακες δεν ντρέπεστε ρε ψυχανομαλοι να βγάζετε τέτοιες κραυγές
      Θέλετε να αποδείξετε ότι είστε έλληνες με αυτό τον τρόπο θα το αποδείξετε ;
      Είναι κουμουνιστές έλληνες έγινε ότι έγινε δεν φταίνε μόνο οι κουμουνιστές για τον εμφύλιο φταίει και ο κολογερος ο Παπανδρέου πρωτίστως που έφερε την άτιμοι ράτσα των άγγλων
      Αυτά ξεχαστετα Γράμμος και ανοησίες έγινε ότι έγινε μαύρες σελίδες του ελληνισμού
      Ως έλληνες σήμερα πρέπει να φροντίσουμε να μην ξαναγίνει .
      Ξυπνάτε ρε σανοφαγομενοι αυτό θέλουν όλα τα καθικια που επιβουλεύονται την Ελλάδα
      Ας πιστεύει ο κάθε ένας ότι θέλει δημοκρατία δεν έχουμε αλλά κάποτε ψηφίζουμε
      Ας προσέχουμε εμείς τη ψηφίζουμε
      Οι τσιπροκαμενοι είναι αποδεδειγμένα προδότες μήπως οι προηγούμενοι δεν ήταν ;
      Λίγες προδοσίες έκαμαν ;
      Ας ανοίξουν τον φάκελο της ΚΥΠΡΟΥ και μην μου πει κανένα χαμένο ότι ευθύνεται η
      Εθνική κυβέρνηση του Παπαδοπούλου (χούντα κατά τα λαμογια )
      Όσα αναφέρονται στο σχέδιο φαιδώρα είναι όλα ψέματα ;
      Έχει και πολλές αλήθειες της οποίες βιώσαμε όλοι της ηλικίας μου
      Γιαυτο εληναραδες συνέρθετε και εσείς και τα κομούνια και στραφείτε όλοι σε αυτά που μας ετοιμάζουν δεν έχουμε περιθώρια για αλληλοτσακωμούς

      1. ΕΣΥ ΤΥΠΕ Ο.Υ.Κ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ !!! ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΜΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΗ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;; ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ … ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ Π.Α.Μ.Ε ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η Ε.Ρ.Τ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΑΜ- ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΕΝ ΕΤΗ 2015 !!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο.Υ.Κ

    7. το θεμα ειναι οτι εξω απο τα στρατοπαιδα εγραφαν τα τοτε παιδια στο τοτε κκε χωρις να γνωριζουν τι εστι κομμουνισμος και οι πραγματικοι κομμουνιστες ελυναν και θεριζαν..και επειδη δεν γινεται τωρα αυτο και τους κακοφενεται…

    8. Αλλά ότι πήδαγαν τους παππούδες σας τους σκατορουφιάνους τους το χρωστάμε

    9. Τα πουσταρέλια οι Κομμούνες πιάνουν και όπλα ?χαχαχαχαχαχαχαχα Ας ερθουν με τον κώλο να τους χώσουμε καμιά σφαίρα στην κωλοτρυπίδα

    10. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ

      1. Ναι ερχοσαστε λουλουδες με την οπισθεν και το σκατο σας εχει βγει απο τα αυτια σας απολυθωματα.

      2. Εξ ιδιων κρινεις αληταρα ;
        Τουτη την φορα θα εξαφανιστητε απο προσωπου γης . Ειστε τοσο τυφλωμενοι που νομιζετε οτι το σκοταδι θα επικρατησει του φωτος . Και η ΕΛΛΑΣ ειναι φως ανθελληνικα ρεμαλια .
        Σας περιμενουμε ….

      3. Βρε αδελφές …του ελέους…ποιοι ερχονται;;; Εσεις το μονο που ξέρετε να κάνετε ειναι να πηδιε…στε με τους λαθρο. Βεβαια αν έρθετε οπως λέτε, σιγουρα θα ειναι και οι γαμιαδες σας μαζι σας. Αλλα μην ανησυχείτε, μόλις κάνετε την βρωμοδουλεια για την οποία σας θελουν και για την οποία καποιοι ψηλά στην ιεραρχία τα παιρνουν χοντρά, θα σας σφαξουν σαν αρνιά. Χαχαχαχα, ζωα, νομιζετε πως θα γλιτώσετε;;; Νομιζετε πως θα σας αφήσουν να καταλαβετε πως σας χρησιμοποίησαν σαν αιδοιοπανα;;;;; Ετςι χρησιμοποιούν και οι γυναικες τα αιδοιοπανα και μετα τα πετάνε λερωμένα. Αν και αυτα ειναι οντως χρήσιμα. Εσεις ειστε κατι ακομα χειρότερο και άχρηστο. Ειστε πρωκτό πάνα.

      4. ΜΠΑΑΑΑΑ ΣΤΑΛΙΝΑΚΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΣΟΥ

    11. Βενεζουέλα , Βόρεια Κορέα κτλπ

    12. ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΛΠ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΘΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ {ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ} ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΙΔΩΣ

      1. Καμια παράταξη. Αυτο το εγκλημα το εκανε ο προδότης η πράκτορας Ιωαννιδης. Τον Παπαδοπουλο γιατι λέτε τον έριξαν;;;; Για πλάκα;;;

    13. Άντε να δούμε και καμιά συμπλοκή από κομματόσκυλα του κκε και των άλλων αποκομμάτων τις βουλής,έτσι για να αδειάζει και καμιά θέση στο δημόσιο.στην τελική αν δεν έχουν μυαλό και θέλουν να σφαχτούν για την καρέκλα άλλων ας το κάνουν και οι μεν αλλά και οι δε.

    14. Βρε Στεφανε, το 2ο γυρο τον τελειωνουν τωρα με τη βοηθεια της αποκαλουμενης ΕΛΙΤ της Ευρωπης.
      Ποιοι ειναι αυτη η ΕΛΙΤ? Απο ποιους αποτελειται ?πως διαδεχοντε ο ενας τον αλλο στα αξιωματα ? ποιος τους διοριζει? Ποσο παιρνουν το μηνα και ποιος το καθοριζει?
      Και αλλα πολλα ερωτηματα που εχει ο απλος πολιτης θα μεινουν αναπαντητα.
      Παντως εμεις οι “αγραμματοι” αλλα μορφωμενοι ,που εχουμε τελειωσει το πανεπιστημιο του “πεζοδρομιου” , ξερουμε απο Ιστορικες πηγες ποιοι ειναι αυτοι.
      Ο ιστορικος και αρχιερεας Μανεθων τους περιγραφει ως”……μιαρους και λελωβισμενους…” οι οποιοι καταληξανε οι μισοι στη Μεση ανατολη και οι μισοι στις πεδιαδες και τα πλατω της ανατολικης Ευρωπης οπου και δημιουργησαν τον κουμουνισμο (δηλ. την εξαπατηση των Μουζικων).
      Αλλα ευτυχως επικρατησε η ορθοδοξια χαρη στον Πουτιν, και γιαυτο το λογο τους καθεται στο στομαχι και κανουν πλυση εγκεφαλου στη Δυση (διοτι στην Ανατολη πηραν τον πουλο).
      Ετσι λοιπον ανακαλυψαν ενα καινουριο οπλο για να τον διασπασουν και να τον καθυποταξουν στη ΝΤΠ .
      “Την Αραβικη Ανοιξη”!!!! Ολογος εινα οτι ξερωντας τη πληθησμιακη συνθεση της Ρωσσιας ηλπιζαν να τον διασπασουν (βλεπε Κανταφι) και να τον διαλυσουν.
      Βλεπεις , αυτοι οι “αν-θρωποι” ειναι απο το DNA τους αρρωστοι (βλεπε στις εγκυκλοπαιδιες το λημα “λεπρα” και θα καταλαβεις) , δεν εχουν κανενα ηθικο φραγμο , και τη μανα τους θα πουλησουν για τη ματαιοδοξια τους…………………….

      Θα εχεις υπ’οψην σου οτι “ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗ, ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΕΛΕΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗς ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

      ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ! ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ?)

      ΟΜΩς ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΩΤΗΤΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΦΑΣΙΣΜΟ, (και μη μου πεις οτι εχουμε δημοκρατια γιατι θα με πιασουν τα γελια) ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ,ΣΕΞΙΣΜΟ,ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ “ΒΑΖΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ) ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ).
      Συγνωμη , ηθελα να πω οτι εχουν “ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ” (εδω γελαμε χα!χα!χα!)

    15. Χαιρετίζω την απόφαση αυτή!
      Άντε σκουπίδια βάλτε μπροστά και θα καταλάβετε πόσο καιρό σας περιμέναμε.

    16. Παρτε φορα και ελατε να μας τα ξανα κλασετε παλιοκουμουνια κυναιδοι και κατσαπλιαδες.Παλι θα σας θαψουμε.ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΘΑΓΕΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    17. ΚΑΝΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΛΕΧΡΙΤΕΣ

    18. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΣΗ.ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΣΤΑΛΙΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΑΡΑΣ.

    Comments are closed.