ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΔΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ “ΝΟΝΟ” ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Γ.ΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΑΖΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ

    Κοινοποίηση:
    stefanakos4

    Κατέληξε πριν από λίγο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου είχε μεταφερθεί , ο άνδρας που δέχθηκε ένοπλη επίθεση νωρίτερα στους Αγίους Αναργύρους.

    Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα κοντά στο σπίτι του, τον οποίο «γάζωσαν» .μέσα στο αυτοκίνητό του .

    Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν βρεθεί στο τόπο του εγκλήματος δέκα κάλυκες από όπλο των 7,62 χιλιοστών, πιθανόν καλάσνικοφ, ενώ το θύμα έχει δεχθεί τουλάχιστον οκτώ σφαίρες

    πηγη: ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

    NΩΡΙΤΕΡΑ 

    Πιθανότατα με Καλάσνικοφ – Έρευνες της ΕΛΑΣ για τις συνθήκες του περιστατικού

    Με τραύματα από οκτώ σφαίρες, πιθανότατα από Καλάσνικοφ, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του ένας άντρας, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους.

    Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ, όταν ο άντρας την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του, ένα Smart, δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

    Στην ΕΛΑΣ σήμανε συναγερμός και επί τόπου έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να ερευνήσουν την περιοχή και να διερευνήσουν τις συνθήκες του περιστατικού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Συμφωνα  με αστυνομικές πηγές πρόκειται  για τον  Γιώργο Λίτσα, άνθρωπο της νύχτας. Κατά το παρελθόν είχε σχέση με «βαρύ όνομα» της νύχτας, που δολοφονήθηκε πρόσφατα, τον Βασίλη Γρίβα.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

    19-4-2018 ΩPA 21.40 AΠO TH ΠEPIOXH TΩN AΓIΩN ANAPΓYPΩN METAΦEPΘHKE ΣE NOΣOKOMEIO ANΔPAΣ ME TPAYMATA AΠO ΠYPOBOΛO OΠΛO.ΠPOANAKPIΣH ΔAA.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. μακαρι να μην μεινει ουτε ενας. συνεχιστε ετσι παιδια. παμε για τον επομενο.

    2. Όποιος την νύχτα περπατεί, σκατά εδώ και εκεί πατεί, λέει ο σοφός λαός μας.

    Comments are closed.