ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

Κοινοποίηση:
alvanoi

Ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Λουζόμαστε σαν χώρα την υποτιθέμενη “εισβολή” των Αλβανών στη χώρα μας με πρόσχημα τις “πυραμίδες”. Περισσότερο από μια δεκαετία μετά, οι πραγματικοί λόγοι είναι προφανείς.

 

Οι πίθηκοι της Αλβανίας προσκολλημένοι στην ανοχή της Δύσης βάλλουν κατά της πατρίδας μας εκφράζοντας τα αλυτρωτικά τους συμφέρονται περί Μεγάλης Αλβανίας κτλ.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μπαράζ προκλήσεων στην ελληνική Βόρειο ήπειρο με κάψιμο ελληνικών συμβόλων από Αλβανούς εθνικιστές σημαίνει συναγερμό για νέα ένταση μεταξύ των δύο χωρών .

Τραβάνε  συνεχώς το σχοινί στα άκρα οι εθνικιστές Αλβανοί και οι «Τσάμηδες» στην κόντρα με τους  Έλληνες της Β.Ηπείρου  σαν « έτοιμοι από καιρό», αποκαλώντας τους «τρομοκράτες» και  συνεχίζοντας ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας και μίσους.

Την ίδια στιγμή μέλη της οργάνωσης «Ενωμένη Αλβανία έκαψαν ελληνικές σημαίες μέσα σε 24 ώρες σε τρία χωριά αναζωπυρώνοντας την ένταση με την ελληνική πλευρά.

Οι ακτιβιστές του Κινήματος «Ηνωμένη Αλβανία»  κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών έκαψαν  στα χωριά λιβάδια, Αλυκό και Αγίους Σαράντα ελληνικές  σημαίες.

Η ανακοίνωση της αλβανικής οργάνωσης λέει τους Έλληνες αδελφούς μας “τρομοκράτες”. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σε αυτές τις τρεις περιοχές  η ελληνική σημαία υψώθηκε σε δημόσιους χώρους, με σκοπό να επηρεάσει  άμεσα την εδαφική κυριαρχία και την εθνική αξιοπρέπεια, γι’ αυτό και οι ακτιβιστές του Κινήματος έδρασαν για την  εξάλειψη των ανεπιθύμητων ελληνικών συμβόλων και του ελληνικού  σοβινισμού .

Το Κίνημα  Ηνωμένη Αλβανία θα χρησιμοποιήσει  όλα τα δημοκρατικά μέσα και  μεθόδους για την προστασία της εθνικής αξιοπρέπειας και της εδαφικής ακεραιότητας της Δημοκρατίας της Αλβανίας.

Το Κίνημα καταδικάζει για μια ακόμη φορά τις προκλήσεις των Ελλήνων τρομοκρατών, οι οποίοι τολμούν να εκφράσουν ανοιχτά  αξιώσεις και επεκτατικές βλέψεις τους κατά της Δημοκρατίας της Αλβανίας.

Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών θα πρέπει να γίνει γνώστης αυτών των τρομερών αξιώσεων , τις οποίες υιοθετεί «σιωπηλά» και η αλβανική κυβέρνηση του Έντι Ράμα και οφείλει να γνωστοποιήσει στην άλλη πλευρά….να «αλλάξει πλευρό» διότι όλα αυτά που ζητάνε στην ουσία ομιλούν για κατάργηση αποφάσεων ελληνικών δικαστηρίων και οδηγούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά για μακροχρόνιο ενδελεχή σχέδιο πρόκλησης της Ελλάδος να αναγνωρίσει αλβανική μειονότητα με δικαιώματα εντός της χώρας μας , με παράλληλη επιστροφή και αποζημίωση των απογόνων των συνεργατών των Ναζί Τσάμηδων.

Τα πράγματα αγριεύουν τόσο στο Αιγαίο όσο και στα ΒΔ σύνορα της Ελλάδος και οι ελληνικές  ένοπλες δυνάμεις ενδεχομένως να κληθούν να «απαντήσουν» κάνοντας ακόμα πιο ηχηρή παρουσία στα σύνορα με  Αλβανία και Σκόπια , διότι οι Αλβανοί βιάζονται να δημιουργήσουν την  αποκαλούμενη «Μεγάλη Αλβανία», μόνο που όμως θα μείνουν με την όρεξη όπως συνήθως .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Γιατί πέφτετε στην παγίδα τους ; 10 αμουστακα κωλοπαιδα με μια σημαία στα χέρια είναι! Και δεν θα υπερασπιστώ ποτέ αυτήν την κυβέρνηση όμως εγώ για πρώτη φορά βλέπω να υπάρχει μια σωστή εξωτερική πολιτική που δεν κάνει πίσω σε εθνικά θέματα.Ο Ράμα κάθε μέρα έβγαινε και έλεγε και κάτι,τώρα των βλέπεται πουθενά ; Δύο κουβέντες του είπε ο Κοτζιάς και από τότε μούγκα! !!!

  2. Αλβαναρια ήρθατε στην Ελλάδα καιξεβρωμισε το χνωτο σας από την πείνα ουστ ρε.
    Την λένε βόρεια Ήπειρο την αγαπώ πολύ.

  3. ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!

  4. Καλό είναι οι Αλβανοί να χαλαρώσουν κ να μην ξεσηκώνονται με τα εβραίικα πισώπλατα σπρωξίματα που τους τάζουν την μεγάλη Αλβανία …Πείτε κ στους ανεγκέφαλους συμπατριώτες σας να μη γίνονται πιόνια του συστήματος, όπως το ίδιο ισχύει κ για όλους μας τους Ανθρώπους …Δεν πρέπει κανένας να πέφτει στις παγίδες διχασμού του συστήματος… Τα πράγματα δεν πάνε καλά κ ότι ένταση κ να υπάρχει δεν κάνει καθόλου καλό σε κανέναν Άνθρωπο …Δεν πρέπει κανένας να εκτελεί απάνθρωπες διαταγές, για πολλούς μελλοντικούς λόγους…

  5. καμμια ανησυχια, τη λυση θα δωσουν οι ναζηδες της συστημικης χρυσαβγης

    1. Καμια ανησυχια,θα στησει @ωλο ο Τσουπρας και ο συγκαμενος και ολα καλα.

    2. Ρε αριστερο φασιστομουτρο και γαμημενε απατρι σαλτα και πηδηξου μαλακιστηρι μας τα εχεις πρηξει .

  6. Τους θυμάστε πως ήταν όταν ήρθαν στην Ελλάδα μας σαν χλεμπονιάρηδες,κοιτάξτε την φώτο πως είναι τώρα, τους ταϊσαμε τους ποτίσαμε και γυρίζουν τώρα, σαν τα φίδια που τα ζεσταίνεις το χειμώνα στον κόρφο σου για να σε φάνε την Άνοιξη.Είναι μια φυλή αγρίων αχάριστων

  7. ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
    ΖΗΤΩ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ
    ΖΗΤΩ Η ΑΦΑΣΙΑ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΦΡΕΝΤΟΥΤΣΙΝΟ

  8. Αυτά να τα βλέπουν οι εργοδότες που τους δίνουν δουλειά εδώ και χρόνια αλλά καλά κάνουν οι Αλβανοί και τους κλεβουν και οι Έλληνες είναι άνεργοι και πεινάνε.Δωστε δουλειά στα Ελληνικά χέρια και διωξτε τους αλβανους από ολες τις δουλειές και θα δείτε πόσο γρήγορα θα φύγουν από την Ελλάδα

    1. ενας γνωστος μου μου ειπε οτι παρακαλαει τους δικους μας να ερθουν για δουλεια και δεν ερχεται κανενας…και παιρνει αλβανους αναγκαστικα..καταλαβες ?? ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ…ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΠΟΙΟΥΣ ?? ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ που παιρνουν τα επιδοματα και δεν πανε να δουλεψουν ?????????? ε ποιους να ελευθερωσω ωρε ???????????????

  9. Αμεσως ολοι οι κατσα[πλιαδες Αλβανοι απελαση απο την Ελλαδα μας.
    Κανενας να μην δινει δουλεια στους κατσαπλιαδες.
    Ενας Αλβανος καλος ενας νεκρος αλβανος

  10. παλιοαλβαναρια θα ερθει κ η ωρα σας….λιγο υπομονη.

  11. «Τις προσβολές, τις συκοφαντίες, τις ύβρεις και τις απειλές δεν τις φοβήθηκα ποτέ και αυτό πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους τους εχθρούς, ακόμη και εάν όλος ο κόσμος θα είναι εναντίον μας, το Κίνημα δε θα τα παρατήσει ποτέ.

    Είμαστε στην υπηρεσία του αλβανικού έθνους για τη φιλοδοξία της εθνικής απελευθέρωσης και την επανένωση σε ένα ενιαίο κράτος: Την Ενωμένη Αλβανία. Το ελληνικό κράτος με κήρυξε “persona non grata” στις 13 Αυγούστου 2016, όχι γιατί είμαι επικίνδυνος, αλλά ακριβώς επειδή το ελληνικό κράτος έχει θεμελιώδη προβλήματα…
    Η σωστή επίλυση του ‘τσάμικου’ είναι βασική προϋπόθεση για την πραγματική ελευθερία στο ελληνικό κράτος, μόνο τότε μπορούμε να μιλάμε για βιώσιμη ειρήνη και σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας»
    Τάδε έφη ο Ταχίρ Βέλιου
    και οι κατσαπλιάδες της πολιτικής μας ακόμη βάζουν πλάτες στην Αλβανία να ορθοποδήσει οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά!!!!

  12. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΠΑΛΑΒΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ…ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ…

  13. Ποτε μου δεν εχω δωσει μεροκαματο σε αλβανικο σκουπιδι και οπου τους εχω βρει τους εχω πατησει.Η πιο βρωμερη και υπουλη σκατοφαρα σφουγγοκωλαριοι των τουρκαλαδων.Σε περιπτωση πολεμου με τους τουρκομογγολους θα τους βρουμε μπροστα μας πρεπει να λαβουμε τα μετρα μας.Και αυτον τον μπασταρδο τον Βελιου που λεει οτι θα υψωσει την κλεμμενη σημαια τους στην Πρεβεζα καποιος πρεπει να του μαθει να σεβεται.Δεν ειναι τυχαιο βεβαια οτι με τους συριζοπουστες ξυπνησαν ολοι και διεκδικουν.Ο καθενας μας πλεον πρεπει να αναλογιστει αυτα που ερχονται στο μελλον και ειναι ετοιμος να υπερασπιστει την οικογενεια του αλλα και την πατριδα ακομα και με την ιδια του τη ζωη.

  14. ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΑΧΟΛΕΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ 30 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.

  15. ΓΑΜΩΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΘΕΡΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ…ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΤΙΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ.

  16. ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΤΑ ΠΗΘΙΚΙΑ…ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ….ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ!!!ΕΧΩΩ ΜΙΑΑ ΑΑΔΕΡΦΗ……………… ………….

  17. ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΠΑΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ…ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΟΨΗ…ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΝΤΩΣ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ…ΣΚΥΛΟΦΑΤΣΕΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΧΘΗΡΙΑ…ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ…

  18. ξεπέρασαν κάθε όριο, Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις.

  19. ωρα των ελληνων εθνικιστών να απαντησουν στους επίδοξους εισβολεις … να επισημάνουν ότι η Βόρεια Ήπειρος ηταν … ειναι και θα παραμένει ελληνικη, ότι στην κατάχρηση φιλίας υπαρχει και το αλλο προσωπο !!!

  20. Με τους καραγκιόζηδες που έχουμε για κυβέρνηση θα χάσουμε τη Β.Ηπειρο από τους κατσαπλιάδες αλβανόσκατους, με πέτρες και ξύλα θα την πάρουν οι γύφτοι.
    Συνένοχοι όσοι τους έμπασαν στη χώρα και όσοι τους «ταΐζουν».

Comments are closed.