ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: Αντεγκλήσεις και παρατράγουδα με αυτόφωρα και επεισόδια. ΑΓΡΙΑ ΜΑΧΗ στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ με τη “ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ”- ΠΡΕΠΕΙ οι ΈΛΛΗΝΕΣ να γνωρίζουν τα ΟΝΟΜΑΤΑ των ΜΕΛΩΝ της ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ;

Κοινοποίηση:
xios diki masonoi 1

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Η μάχη που δόθηκε στα δικαστήρια ήταν όπως αναμενόταν, άγρια!

Όλα ξεκίνησαν όταν τον περασμένο Οκτώβριο οι συνάδελφοι από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ δημοσίευσαν την λίστα με τα 9000 ονόματα των μασόνων της Ελλάδος.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, εκείνο το Σαββατοκύριακο απαίτησε την απαγόρευση της κυκλοφορίας της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Είχαν καταθέσει μάλιστα ασφαλιστικά μέτρα και είχαν ζητήσει την απόσυρση της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Κάτι που θεωρήθηκε αντιδημοκρατικό, φασιστικό και αδιανόητο. Με αποτέλεσμα όταν οι μασόνοι πήγαν στους πάγκους να κατάσχουν την εφημερίδα, δεν υπήρχε ούτε φύλλο από τους αναγνώστες που έσπευσαν να την αγοράσουν!

Σήμερα το δικαστήριο δίηρκεσε πάνω από δυόμιση ώρες.

–Πρέπει οι Έλληνες να ξέρουν ποιες και ποιοι είναι οι κύριοι που κρύβονται πίσω από αυτό μου με 4 λέξεις αποκαλούμε Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

5 μεγάλοδικηγόροι και δύο μάρτυρες βρέθηκαν απέναντι από τον νομικό σύμβουλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τον μοναδικό μάρτυρα της εφημερίδος, Στέφανο Χίο. Και έγινε της κακομοίρας.

Η πλευρά της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ υπογραμμίζει ότι “η λίστα των μελών είναι κρυφή καθώς δε αφορά κανέναν, στο τι πιστεύουν και που ανήκουν». Επίσης υπογραμμίζουν ότι είναι «Εσωτερικό ζήτημα» καθώς και ότι η λειτουργία του «φιλανθρωπικού σωματείου….διακρίνετε για την μυστικότητα»

Κατά τη διαρκεια της δίκης έγινε της κακομοίρας. Οι Μασόνοι είχαν δύο μάρτυρες και όλα όσα κατέθεσαν δεν έχουν την παραμικρή λογική και αντικρούστηκαν από το νομικό σύμβουλο της εφημερίδος, Χρήστο Έρδα, ο οποίος κυριολεκτικά τους έβγαλε ακόμα και τα φανελάκια! Ισχυρισμοί του στυλ “δεν επιτρέπεται, προσβαλόμεθα με το να κυκλοφορεί το όνομα μας, “είμαστε σωματείο που κάνει αγαθοεργίες κλπ”, δεν κατόρθωσαν να πείσουν για την αλήθεια. Που είναι μία: Ότι η Ελληνική Τεκτονική Στοά, άλλα απεργάζεται στα λαγούμια της και ότι είναι μια ισχυρή εσωτερική μυστικιστική οργάνωση με άδηλα κίνητρα ύπαρξης.

 

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ 

Η μαρτυρία του συναδέρφου, ήταν επεισοδιακή. Διακοπτόταν συνεχώς και αντιμετώπισε την εριστική συμπεριφορά των δικηγόρων της Στοάς. Κάποια στιγμή(και αφού ο Χίος αντέκρουσε τα επιχειρήματα περί προσβολών από τη δημοσιοποίηση ονομάτων από τη λίστα), ρώτησε, μεταξύ άλλων: “Είστε φιλανθρωπικό σωματείο; Σαν το Χαμόγελο του Παιδιού; Τότε γιατί κρύβετε τα ονομάτα σας. Άρα είστε κάτι άλλο. Στην Ιταλία όταν εξαρθρώθηκε η Μαφιόζικη Μασονική Στοά p2, αποκαλύφθηκαν κακουργηματικές ενέργειες πώλησης και εμπορίας όπλων, ναρκωτικών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και άλλα πολλά για φανερές και κρυφές χρηματοδοτήσεις. Κάνετε εξωτερική πολιτική στα σύνορα, διατηρείτε καλές σχεσεις με τη Μασονική Στοά της Τουρκίας, μέλη σας ειναι μέχρι και καταδικασμένοι έμποροι ναρκωτικών του Noor1. Τι φοβάστε; Γιατί κρύβεστε σαν ποντικοί και αρουραίοι;”. Μάλιστα σε κάποιο σημείο ο Στέφανος Χίος ζήτησε να κρατηθεί και να μηνυθεί μάρτυρας της Στοάς που τον απείλησε. Το ίδιο ζήτησε και ο μάρτυρας με αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει απόφαση.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΟΜΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ

  2. oloi λεμε κρατα στεφανε κ ολοι μαζι σου αλλα στο δηκαστηριο μονος του ηταν…
    εμεις χιο συμπαραστεκομαστε απο το πληκτρολογιο..
    κρατα γερα
    ειμαστε μαζι σου
    μη μασας
    α ρε χιο οσο κ να προσπαθεις ακομα κ εμεις που σε δφιαβαζουμε ειμαστε αναπηροι εντελως..παλευεις μονος σου με τα θηρια…
    αν δεν εμενα λακωνια θα ερχομουν στο δηκαστηριο μα τη παναγια…
    εσεις απο αθηνα γιατι δεν [πηγατε???
    ειχατε φρεντο στη καφετερια ???
    η φοβηθηκατε μην στιγματηστιτε σαν το φασιστα το γραφικο το χιο????

  3. Χαπακωμένος είναι ο ασχημομούρης της φωτογραφίες και γελάει σαν χαζεμένος ή είναι μόνιμα χαζός;

  4. Μπράβο Στέφανε!!! Ξεβράκωσέ τους!!! ο λαός είμαστε μαζί σου!!! Ξεβράκωσε τα λαμόγια τους μασώνους! Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία!!!

  5. O Θεός είναι μαζί σου Στέφανε!!!Αυτό που έκανες ήταν ομολογία πίστεως σε Χριστό και Ελλάδα.Νομίζεις ότι θα σε αφήσει αβοήθητο;Ακόμη κι αν η ανθρώπινη Δικαιοσύνη σε καταδικάσει,να περιμένεις τη Θεία Δίκη για την οποία να είσαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ πιο σκληρή και αμείλικτη από τη δική τους γιατί όταν θα αποδοθεί θα είναι πολύ αργά για κλάματα!!!Θα προσεύχομαι για σένα.Αν η πατρίδα μας είχε τέτοια μεγαλεία ψυχής,δεν θα μας άγγιζε ποτέ κανείς!!!

  6. αλο τα προσωπικα δεδομενα που αναφερει ο μασονολιγουρης απο κατω και αλο τα προσωπικα δεδομενα αυτων που ζητανε την ψηφο μας και νομιζουμε εμεις οι απλοι ανθρωποι οτι ειναι ενας απο μας…αυτοι μαζευονται
    μεσα στις στοες και αποφασιζουν για μας χωρις εμας, οπως γινεται χρονια τωρα..ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..και να ταν μονο αυτα?? ποιος ξερει ποσοι αλοι ειναι…

  7. ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΚΛΕΦΟΝΤΑΙ ΑΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΣΧΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ…ΤΟ 1821 ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΜΕΝΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΟΣ…..

  8. Στέφανε όλοι μαζί σου.
    Χτύπα τούς μασώνους τούς εχθρούς τής Ελλάδσς,καί όλα τά τσιράκια τους.
    Καλή επιτυχία
    Γιάννης

  9. αν δεις το προεδρειο με βερες στο… αριστερο χερακι
    ζητα την εξαιρεση τους -η- παρε αναβολη

  10. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ?

  11. Φυσικά και πρέπει να γίνουν γνωστά τα ονόματα των μελών, εάν και εφ΄ όσον αυτά διαδραματίζουν ρόλο στον Δημόσιο βίο της Χώρας … Αποκλειστικό και αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει ό,τι θέλει και να ανήκει ό,που θέλει, αρκεί η ιδιότητά του να μην έχει σχέση με Δημόσιο αξίωμα … Είναι αδιανόητο, ο Ελληνικός Λαός να μην γνωρίζει την ιδιωτική ζωή και την δραστηριότητα εκείνου του πολίτη που θέτει εαυτόν υποψήφιον προς εκλογήν σε Δημόσιον αξίωμα (πρωθυπουργός, υπουργός, βουλευτής, περιφερειάρχης κλπ) και αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει έναν έκαστον ΄Ελληνα Πολίτη, από την Δημόσια θέση που θα καταλάβει, μετά την εκλογήν του, σε Δημόσια Αρχή … Το απόρρητον του ιδιωτικού βίου κάθε ΄Ελληνα Πολίτη, παύει να υφίσταται όταν αυτός ο πολίτης αποφασίζει να θέσει εαυτόν στην υπηρεσία του Δημοσίου συμφέροντος και στην προάσπιση των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, καθιστώντας εαυτόν υπεύθυνον να λαμβάνει αποφάσεις σύμφωνα με το Σύνταγμα και την αγνή συνείδησή του, ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΣ από υποχθόνια σχέδια και υποδείξεις ξένων, ανθελληνικών κέντρων εξουσίας και λειτουργουσών στοών …
    Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, κάθε ιδρυόμενο Σωματείο (εργατικό, συνδικαλιστικό, φιλανθρωπικό, κοινωνικό, πολιτιστικό κλπ), έχει την υποχρέωση να υποβάλει στις Δικαστικές Αρχές, το καταστατικό του, με τους σκοπούς λειτουργίας του, καθώς και τα μέλη από τα οποία απαρτίζεται, οπότε η “μυστικότης” δεν συνάδει με το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους, ούτε η ύπαρξή του αφορά σε “εσωτερικό ζήτημα”, εφ΄ όσον το καταστατικό του, από της δημοσιεύσεώς του αποτελεί Δημόσιο έγγραφο (δυναμένου οιουδήποτε προσώπου έχοντος έννομον συμφέρον να λάβει γνώση τούτου), η δε χορηγουμένη από την Δημόσια Αρχή άδεια λειτουργίας του Σωματείου, υπόκειται εις τον έλεγχο του Κράτους …
    Είναι απορίας άξιον, το γεγονός ότι ένα “φιλανθρωπικό” σωματείο, αρνείται πεισματικά την γνωστοποίηση των μελών του και την δράση του … Θέλει κάτι να αποκρύψει ή η άρνηση αυτή οφείλεται στην ταπεινότητα των “φιλανθρώπων” αισθημάτων των μελών του, τα οποία ενεργούν “φιλανθρωπικές” πράξεις, χωρίς να επιθυμούν να γνωρίζει “η αριστερά τους τί ποιεί η δεξιά τους” ;;;

  12. ……………………ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ !!!!! Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!!!! ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΖΟΥΡΑΡΗΔΕΣ, ΤΣΙΠΡΕΣ, ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ…………..

  13. …………………………ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ………Γ Α Μ Α ΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ…………………ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ……. Γ Α Μ Η Σ Ε ΤΟΥΣ…………………….

  14. Μα αφού κ οι δικαστές μασωνοι είναι όλοι..Όλα τα λαμόγια μαζί είναι..Δυστυχώς .

Comments are closed.