ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ. Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! (ΦΩΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”) – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    1111

    ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:23 – Ολοκληρώθηκε, πριν λίγο, η διαμαρτυρία της ΛΑΕ σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα.

    Αρχικά τα μέλη της ΛΑΕ είχαν προγραμματίσει να διαμαρτυρηθούν σήμερα σε συμβολαιογραφείο που στεγάζεται επί της οδού Ακαδημίας 56 στην Αθήνα.

    Απουσίασαν τα μέλη του Κινήματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”.

    Ωστόσο, στη συνέχεια, η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε, τελικά σε συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστριου 18.

    Μέλη της Λαϊκής Ενότητας που έφτασαν, νωρίς το μεσημέρι στην Καποδιστριου, τόνισαν ότι «Συνεχίζουμε και απαντάμε μαζικά με την παρουσία μας στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, σε όλη την χώρα. Ούτε η αστυνομική βία, ούτε οι προσαγωγές ούτε οι συλλήψεις δεν θα σταματήσουν τον αγώνα μας.

    Η «αξιοπιστία» της Κυβέρνησης αναδεικνύεται κάθε στιγμή.

    Φαίνεται να ξέχασε ακόμα και την δέσμευση της, την οποία διακήρυσσε σε όλους τους τόνους, ότι δεν θα εκπλειστηριαστούν ακίνητα αξίας κάτω των 300.000 ευρώ.

    Ο δικός μας αγώνας όμως συνεχίζεται!

    Δεν μας σταματάνε ούτε τα ψέματα, ούτε η προσπάθεια κατασυκοφάντησης, ούτε οι διώξεις, ούτε τα ιδιώνυμα.  Αντίθετα μας κάνουν πιο δυνατούς».

     

    IMG_6291
    IMG_6290
    IMG_6289
    IMG_6288
    IMG_6287
    IMG_6286

    Σήμερα ήταν να γίνουν προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί σε συμβολαιογραφείο που εδρεύει στην οδό Ακαδημίας 59. Από νωρίς ήταν εκεί κλούβες των ΜΑΤ που απέκλεισαν το σημείο προκειμένου να αποτρέψουν επεισόδια.

    Οι διαδηλωτές όμως τους την έφεραν ,έφυγαν από το σημείο , οδηγήθηκαν στην οδό Καποδιστρίου 18 – άλλο συμβολαιογραφείο με πλειστηριασμούς –  και τους έπιασαν στον ύπνο. Αυτή τη στιγμή έχουν πάει δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.

    Η κατάσταση όπως μας μεταφέρει ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Νίκος Τσιαμτσίκας, μυρίζει μπαρούτι και βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να γίνει…

    Να σημειώσουμε ότι οι πλειστηριασμοί στην Ακαδημίας 59 ανεστάλησαν .

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ απο Ακαδημίας 59 1123 Καποδιστρίου 18  

    20180418_141638

    5

    ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. δεν προκειται να γινει τιποτα οσο οι διαμαρτυρίες κ τα κινήματα ελέγχονται απο τα αργοσχολα κοπροσκυλα της αριστεράς που ειναι το χαφιεδομάνι του συστηματος ωστε να διαλύουν οποιαδήποτε αντισταση πριν καν αρχίσει

    2. ο λαός ξεχνά τι σημαίνει φασιστερά
      Πάντως εγώ εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη στην ηλιθιότητα και τον φιλοτομαρισμό του ελληνόφωνου νεοραγιά ψηφοφόρου και πιστεύω ότι και πάλι ο τσιπ(ού)ρας θα βγεί πρώτος από τα κομπιούτερ τη πρεσβείας, με δεύτερο τον κούλη χρυσό της αγίας οικογένειας!!!

    3. οταν σας ελεγαν οτι οι αριστεροι 8α σας παρουν τα σπιτια δεν το πιστευατε

    4. Κανονικά θέλω έπρεπε εδώ και χρόνια ο λαός να ήταν στους δρόμους αλλά Αργεντινή και να είχε ανατρέψει την κυβέρνηση και τα μνημόνια!!!Εδω επι Καραμανλή που σκοτώθηκε στα εξαρχεια ο Γρηγορόπουλος καιγόταν για βδομαδες όλη η Ελλάδα!!Τωρα ψεύτης προθυπουργος έρχεται νέο κόψιμο στις συντάξεις υπερφορολόγηση στην μασάει τάξη όλου οι επαγγελματίες δίνουν το 65 % του τζίρους τους σε φόρους ΤΕΒΕ ΦΠΑ κτλ στο κράτος συν ενοίκιο ΙΚΑ πληρωμή εργαζομένων αγορές και όλοι μπαίνουν μέσα δεν περισσεύει τίποτε και δεν ανοίγει ρουθούνι!!!Τελικα άρχισα να πιστεύω αυτό που κορόιδευα….ότι δλδ μας ψεκάζουν με υπνωτικά αέρια μαλακυνσης!!Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση….

    5. αυτούς έχουμε βολευτές…

      γιατί αυτούς γουστάρουμε !!!

    6. Το εβδομαδιαίο σόου των πρώην συριζαίων συνεχίζεται προς τέρψη κάθε πικραμένου.

    Comments are closed.