LIVE! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΤΩΡΑ… ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ… ΧΙΛIΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ( ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ)

    Κοινοποίηση:
    11

    Οι διαδηλωτές είναι οργισμένοι. Με αυτοσχέδιες κρεμάλες, πανό κατά της κυβέρνησης, ελληνικές και μαύρες σημαίες ζητούν να μην επισημοποιηθεί η συμφωνία για το «Βόρεια Μακεδονία».
    Σε σημείο που η Αστυνομία έχει μπλοκάρει το δρόμο, πριν από λίγο έγινε νέα μεγάλη ένταση με αντικείμενα και χημικά.
    Σύμφωνα με τον ιστότοπο Life-events.gr, πολλοί είναι αυτοί που αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα ενώ αναφέρθηκαν και λιποθυμίες

    Η υπογραφή της συμφωνίας επεσε . Το κερασάκι (ελπίζω πραγματικά) σε μια εξαιρετικά εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση που χρέωσε την χώρα 100δις μέσα σε τρία χρόνια, κατέστρεψε κάθε εναπομεινουσα υποδομή, έδωσε και εθνική ιστορία (ίσως στο μέλλον προκύψει και έδαφος).

    Για να μιλάμε ξεκάθαρα. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο των Σκοπίων με μεγάλες δυνάμεις να αλλάξουν τα σύνορα των Βαλκανίων σε ένα διάστημα 5-10 χρόνων που προχωράει βήμα βήμα. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά που γίνονται. Και μην επικαλούμαστε ΝΑΤΟ και ΕΕ, γιατί και η Τουρκία μέλος του ΝΑΤΟ είναι αλλά έχει άλλα σχέδια για την Ελλάδα. Κάτι παρόμοιο γίνεται και εδώ

    Σαν ρυπαρά τρωκτικά και ακρίδες εξαπολύθηκαν στην Ελλαδα. Μια λαίλαπα επιδημιας που όμοια της μόνο όταν είχε Τουρκοκρατία με κοτζαμπάσηδες και κατοχή με Ναζί γνώρισε ο τόπος.

    Δεν θα κρατήσουν πολύ. Ήδη ο κόσμος έχει οργιστεί. Η Καθημερινή στο Αγγλόφωνο φύλο της δείχνει εφτά στους δέκα Έλληνες να είναι εξοργισμένοι με το θέμα της Μακεδονίας. Από τους ΑΝΕΛ τα στελέχη τους ανά περιοχές αποχωρούν μαζικά βλέποντας την εθνική προδοσία που διεπράχθη.

    Η συμφωνία δυστυχώς θα υπογραφεί. Το αν θα ισχύσει όμως είναι ένα ζήτημα που χωράει ακόμα δράσεις και πράξεις. Πιέστε βουλευτές σας που την στηρίζουν. Κάντε τους πολύ διακριτό πως θα υποστούν κοινωνική απομόνωση. Όπου δείτε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΧΜΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ (όχι βρισιές και βία) δώστε τους να αντιληφθούν τι τους περιμένει.

    Και όταν έρθει η ώρα εκλογών…ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ πολιτικά.

    Μια ομάδα πολιτών, προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τις δυνάμεις να αντιδρούν άμεσα. Αντικείμενα και πέτρες εκσφεδονίστηκαν από την πλευρά των πολιτών, με την αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση χημικών.

    Δείτε τις εικόνες…

    1706-PRESPES-1

    1706prespes-entasi

    1706prespes-entasi1

    ΓΚΛΘΙΟΥΘΙΥΘΙΟ


    ώρα 10:18
    Από όλόκληρη την Βόρειο Αλλά και την κεντρική Ελλάδα, Χιλίδες Έλληνες βρίσκονται στον δρόμο για τις Πρέσπες… Εκεί που σε λίγη ώρα θα γραφεί, ή καλύτερα θα υπογραφεί, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ από σύσταση του Ελληνικού Κράτους. Η παράδοση του ονόματος της Ελληνικής Μακεδονίας στους Σλάβους και το άνοιγμα της κερκόπορτας για την εκπλήρωση των προαιώνιων πόθων και επιδιώξεων του Πανσλαβισμού…

    Το ραντεβού είναι για τις 10 στο Πισοδέρι κι αυτό που περιμένουμε να δούμε, είναι τι άλλο θα κάνει το καθεστώς για να σταματήσει το Ελληνικό τσουνάμι που έχει ήδη ξεκινήσει. Είμαστε ΕΔΩ, είμαστε στις επάλξεις, για να καταγράψουμε και να ενημερώσουμε για κλάθε εξέλιξη… Μείνετε συντονισμένοι…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Καραμπίνες, σε καθε εκδηλωση καραμπινες. Λυπάμαι τα παιδια των ΜΑΤ που εκπαιδευθηκαν να μην εχουν μυαλο και να υπακουν εντολές ΑΚΡΙΤΑ

    2. Πρώτα απο όλα ντροπή στα ανθρωπάκια που κάθονται στις καρέκλες τους.
      Τέλος να μην αφήσουμε σε χλωρό κλαρί τους προδότες . |Να μην μπορούν να βγούν έξω ούτε λεπτό . Και όχι με ευπρέπεια και τέτοιες βλακείες.
      Φυσικά μαύρο στου προδότες Συριζα, ΝΔ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι , ΛΑΕ κλπ
      Και επιτέλους να βγάλουμε κυβέρνηση που θα τους στείλει στην φυλακή και θα δημεύσει τις περιουσίες τους.

    3. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!! ΚΑΠΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ,ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ.ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΘΡΑΚΗ……

    4. ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, ΕΥΡΩΣΚΛΑΒΑΚΙΑ, ΟΣΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ.
      ΤΡΕΞΤΕ ΑΠΌ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΘΗΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΕ ΤΑ ΠΌΔΙΑ ΣΑΣ. .

    5. Κα(η)μμενούλη,
      στό τέλος θα μείνεις μόνος σου με την φούτσα στο χέρι…..

    6. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ……Α Π Ω Ν Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
      ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ.
      ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕ ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΕΣ.
      200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 100 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΨΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ…..
      ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΑΕΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΤΖΑΚΙΑ…..
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Α Π Ω Ν…….

    7. Δεν πιστεύω ότι γεννήθηκα για να ζήσω τέτοιες στιγμές… Να μην έχω να φάω να παραμένουμε σε κρίση να το ανεχτώ,αλλά να μου ξεπουλανε τόσο απλά την χώρα μου, αυτόν τον ιερό τόπο που χύθηκε αίμα για να παραμείνει ελληνική και ελεύθερη,δεν το ανέχομαι ρε γαμωτο…

      1. Τότε πρόσεξε τι θα ξαναψηφίσεις στις επόμενες εκλογές.
        Αν ψηφίσεις κόμμα που είναι εντός “δημοκρατικού” τόξου, βάζεις και εσύ ένα λιθαράκι στη καταστροφή μας.

    8. ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΠΟΛΟΥ , Π.Χ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΕΝΤΡΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ “ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ” ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ Κ.Λ.Π. , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΜΕΤΟΧΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ , ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

    9. ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ-ΓΙΔΙΩΝ-ΨΩΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

      ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ……

    10. Μερικες δεκαδες στο Συνταγμα εχθες , μερικες δεκαδες και σημερα στον τοπο της προδοσιας , αντι να καιγεται ολη η Ελλαδα απο τις φωνες και καταρες .
      Ομως οι ελεηνοελληνες ραγιαδες δεν αξιζουν οχι μονον την Μακεδονια , αλλα να χασουν και ολη την Ελλαδα , γιατι ειναι αναξιοι να κατοικουν σε τετοιο Αγιον μερος .

    11. Η προδοσία έχει ήδη τελεστεί… πλέον απλά περιμένουμε το ποτε θα γίνει το αιματοκυλισμα με εισβολή Σκοπιων στην Ελλάδα και γιατί όχι σε συνδυασμένη επίθεση με Τουρκία σε Αιγαίο/Θράκη και Αλβανία σε Ήπειρο. Καλή τύχη…

    12. ΙΔΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ:
      Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΠΑΡΑΔΊΔΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ ΉΤΟΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΑΤΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΤΗΝ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ; ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΥΣΤΕΡΟΒΥΖΑΝΤΝΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ; ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ; ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΙΑ; ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.

      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!
      Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΞΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ο ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΥΡΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΟΦΙΛΕΛΕ ΔΕΞΙΑ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΣΩΣ ΔΟΞΑΣΘΟΥΜΕ, ΕΑΝ ΌΧΙ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
      Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΙ) ΣΩΣΕΙΕΝ ΗΜΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ.
      ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
      Η ΕΛΛΑΣ ΠΕΠΡΩΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΗ. (Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ.)

    13. Εκεί στα υψώματα ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγουν οι καραμπίνες,τις οποίες έχουν οι κυνηγοί μόνο για να βαράνε πουλάκια.Αλλά πήγαν όλοι σαν τα πρόβατα για φάνε χημικά από τους δημόσιους υπαλλήλους και να το ρίξουν πάλι στην κλάψα,

    14. και στην προδοσία της Μακεδονίας τα ΜΑΤ. Πρέπει να δικαστούν ατομικά οι ματατζήδες.

    Comments are closed.