ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ; ΒΑΡΥΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ! 125 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ 28 ΧΡΟΝΙΑ! ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

    Κοινοποίηση:
    nekroi708_3

    Η Πολεμική Αεροπορία θρηνεί ακόμη μία απώλεια,τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο το Mirage 2000-5 του οποίου κατέπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 9 μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

     Και η αλήθεια είναι ότι η ΠΑ έχει πληρώσει βαρύ «φόρο αίματος» τα τελευταία 28 χρόνια.

    Από το 1990 μέχρι και σήμερα ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 125, σε συντριβές 81 μαχητικών αεροσκαφών.

    Περίπου οι μισές από τις απώλειες (63 νεκροί) σημειωθήκαν σε μία μόνο τραγωδία, όταν C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας με σμηνίτες, κατέπεσε στο Όρος Όθρυς το 1991. Επίσης, μόλις δυο αεροσκάφη έχουν πέσει κατά τη διάρκεια εικονικών αερομαχιών με τουρκικά.

    1991: 63 νεκροί από πτώση C-130 στο όρος Οθρυς
    • Το 1992 ο υποσμηναγός Νίκος Σιαλμάς, έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Άη Στράτη όταν το παλαιό Μirage F-1 που χειριζόταν δεν άντεξε κατά την αναμέτρηση με τουρκικά F-16 και καρφώθηκε στη θάλασσα.

    O υποσμηναγός Νίκος Σιαλμάς
    • 1996. Το βράδυ της κρίσης των Ιμίων στο ΓΕΕΘΑ καταφθάνουν πληροφορίες ότι Τούρκοι κομάντος αποβιβάζονται στη Μικρή Ίμια. Ελικόπτερο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού απονηώνεται από τη φρεγάτα «Ναυαρίνο» για να επιβεβαιώσει την πληροφορία. Επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.Το πλήρωμα του ελικοπτέρου αναφέρει ότι εντόπισε περί τους 10 Τούρκους κομάντος με τη σημαία τους. Δίνεται εντολή να επιστρέψει στη βάση του κι ενώ πετά μεταξύ των βραχονησίδων Πίτα και Καλόλιμνος αναφέρει βλάβη και χάνεται από τα ραντάρ. Δυστυχώς, αργότερα, θα ανασυρθούν νεκρά και τα τρία μέλη του πληρώματος, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός. Όσον αφορά τις αιτίες πτώσης του ελικοπτέρου, διατυπώθηκαν διάφορες απόψεις, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί μία σίγουρη απάντηση.

    Οι Παναγιώτης Βλαχάκος, Χριστόδουλος Καραθανάσης, Έκτορας Γιαλοψός.
    • To 2000 μαχητικό Φάντομ Α4 έπεσε σε σπίτι στα Αντίκυρα Βοιωτίας.Νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο πιλότοι και δύο κορίτσια που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

    2000: Φάντομ Α4 έπεσε σε σπίτι στα Αντίκυρα Βοιωτίας -Νεκροί οι δύο πιλότοι και δύο κορίτσια στο σπίτι
    • Το 2006 ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης χάνει τη ζωή του στην περιοχή της Καρπάθου όταν τούρκικο F-16 «καρφώνεται» στην καλύπτρα του αεροσκάφους του σκοτώνοντας τον ακαριαία.

    Ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης
    • 2007: Ο σμηναγός Αθανάσιος Μπατσάρας κατέπεσε στις Σποράδες στην περιοχή Ψαθούεα με F-16 -Ανασύρθηκε από τουρκική φρεγάτα σε διεθνή χωρικά ύδατα.

    Ο σμηναγός Αθανάσιος Μπατσάρας

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Εσυ τι θα λες αμα νιωσεις καμια λεπιδα ισλαμιστη να χωριζει το κεφαλι απο το σωμα σου?? Που ειστε ωρε Ελληνες?? Που ειναι τα ιδανικα σας?Ποση καταντια πια? Αυτο θα ρωταγες και τον Γερο του Μορια?? Θα τον ρωταγες…δηλαδη θες θερμο επεισοδιο πανηλιθιε??? Οταν λεω εγω λοιπον οτι οι Ελληνες ειμαστε λιγοι πλεον και οι υπολοιποι απλα ειναι ελληνοφωνες εχω δικιο.

        1. Mπες στη τρυπα σου ελληνοφωνη κατσαριδα, που τολμας να ρωτησεις ποιος ειναι ο γερος του Μορια! ρωτα τους αναρχομογγολους προγονους σου. Αιντε κατσαριδα

    2. Καλός Τούρκος μόνο ο νεκρός τουρκος κ όσα μεμετια τους υποστηριζουν.τσεκουρι κ φωτια…μογγολοι

    3. Κάθε μερα κλαίνε οι μάνες των Τούρκων και στο αφριν αλλά και τόσα χρόνια πολέμου με τους Κούρδους…

    4. Τι σας φταινε οι μανες των Τουρκων ρε ξεφτιλισμενα σκατοψυχα ανθρωπακια.

      1. Άντε ψόφα ρε ξεφτιλισμενο σκατοψυχο διεθνιστάκι.

    5. Μέχρι στιγμής οι μάνες των Τούρκων γελάνε υστερικά μαζί μας, όπως και οι μάνες των Αλβανών, των Σκοπιανών, των Σκατόγυφτων και των Λαθρέποικων. Ο στρατός ξεφτιλίζεται καθημερινά, η αστυνομία έχει γίνει το χειρότερο τσιράκι των πολιτικών και όλοι τους έχουν έτοιμη την δικαιολογία πως ακολουθούν εντολές, πως αν τους δοθεί η εντολή θα τα φτιάξουν όλα, η εντολή όμως δεν έρχεται ποτέ και αυτή η δικαιολογία δεν μπορεί να αντισταθμίσει τους φρικτούς θανάτους και βιασμούς των Ελλήνων από εγκληματίες και λαθραίους, ούτε από τον χαμό των στρατιωτικών μας και την αποσιώπηση της αλήθειας σε όλα τα εθνικά θέματα από το ’74 και μετά.
      Έχουν ορκιστεί όλοι τους να προστατεύουν την πατρίδα και τους πολίτες, συν το ότι φοράνε εθνόσημο, αν δεν μπορούν να κάνουν αυτό για το οποίο ορκίστηκαν να πάνε να γίνουν ντιλιβεράδες ή να ψοφήσουν της πείνας όπως ψοφάμε εμείς. Όλα τα εγκλήματα και οι προδοσίες γίνονται με την ανοχή των σωμάτων ασφαλείας.
      Με Δημοκρατικές διαδικασίες μας τελείωσαν σαν κοινωνία και σαν φυλή. Η μεταπολίτευση ήταν τελικά το απόλυτο όπλο εξολόθρευσης των Ελλήνων. Να χαίρεστε την σκατοΔημοκρατία σας που μόνο θλίψη, απόγνωση και θάνατο κερνάει τους Έλληνες. Τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμη, σύντομα στις τηλεοράσεις σας!

    6. Καλε πρωτη φορα αριστεροι & οι υπολοιποι του δηθεν συνταγματικου,που τους στηριζετε,γιατι δεν στελνετε τον Ρουβικωνα να καθαριση με τους Τουρκους;Αυτη η οργανωση σας ειναι για ολα & παει με ολα.Δεν πρεπει να φαινωνται οτι αντιδρουν αλλοι,με ολα αυτα που συμβαινουν σ’ αυτη τη δυστυχη χωρα.Εχετε ομως την ατυχια να μη μπορειτε να παραμυθιαζετε ολους τους Ελληνες.ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    7. Και στην Τουρκία υπάρχει ανάλογος αριθμό ατυχημάτων.Οπότε κι εκεί έχουν νεκρούς να κλάψουν.Το θέμα είναι να φάνε στη μάπα καμμιά κατάρριψη για να μην έχουν δικαιολογία τα ατυχήματα. Να καταλάβουν κάποια στιγμή οτι δέν παίζουμε.

    8. Οι τουρκαλες θα κλαψουν , οταν θα κλαψουν και οι μαναδες των κ)Υ)νοβουλευτικων αντιπροσωπων των ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΩΝ ψηφοφορων τους .

    9. ….απλά δεν θα κλάψουν ποτέ…τι δεν καταλαβαίνεις…οσο μας κυβερνανε πισωγλέντηδες και γονιπετεις πολιτικάντηδες αυτα θα παθαίνουμε….το χουμε στο dna μας το σφαξε με πασα μου ν αγιάσω….εγω παντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν καταριπτουμε 1-2 φορες κανενα αεροπλάνο τους;;;….ειναι τοσο δυσκολο να γινει;;….να δουμε μετα θα κάνουν ξανα παραβιασεις;;….δηλαδη τι σημαινει αναχαίτηση;;;…δωστου μια κ στειλτον!!!

      1. Κι εκεί κλαίνε γιατι κι εκεί έχουν κάθε χρόνο αντίστοιχα ατυχήματα με νεκρούς, χώρια αυτους που χάνουν στο Κουρδιστάν. Το θέμα είναι να φάνε μια κατάρριψη στη μάπα για να καταλάβουν οι δέν παίζουμε.

      2. δηλαδή θες θερμο επεισοδιο πανηλιθιε? μετα θα γινει πολεμος. Τι θα λες όταν βομβαρδισουν το σπιτι σου?

        1. Βάλε το καρότο στη τρύπα σου και ψόφα ρε πανηλιθιο σκατοψυχο διεθνιστάκι.

        2. ΝΑΙ ρε ρουφιανε ελληνοφωνο σκουληκι . Πολεμο εχουμε ρε ΜΑΛΑΚΑ και συντομα θα καταλαβεις και συ ομως θαναι αργα γιατι το λεπιδι των διποδων που στηριζεις θα σου κοβει το λαρυγγι .
          Πολεμο εχουμε και τα κυνοβουλευτικα καθηκια που στηριζετε ΟΛΟΙ οι ψηφοφοροι σας το κρυβουν για να σας βρει απροετημαστους το κακο .

    Comments are closed.