ΣΤΟ “ΣΚΑΜΝΙ” Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ” ΑΠΟ 25 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ…ΣΕΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ. ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ “ΓΚΟΥΛΑΓΚ” ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    ellinofreneia2

    Στο ΕΣΡ παραπέμπει την Ελληνοφρένεια ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής, Κώστας Αθανασίου, αλλά και πολυάριθμοι  βουλευτές με αφορμή… ντουμπλαρισμένο βίντεο που αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα για υπάλληλο της Βουλής, κατά την καταγγελία.

    Το βίντεο απεικονίζει τάχα… μια  υπάλληλο της Βουλής να συνομιλεί με άλλον υπάλληλο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης κοινοβουλευτικής επιτροπής και αφήνει… σαφή σεξουαλικά υπονοούμενα προβάλλοντας το σούπερ με τον τίτλο: «ένα στα γρήγορα». Ταυτόχρονα ακούνται ντουμπλαρισμένα σεξουαλικά σχόλια. Και χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να κάνουνε οι καρεκλοκένταυροι τεμπέληδες της Βουλής, είπαν να καρφώσουν μια κατηγορία στη σάτιρα και να τους στείλουν στο απόσπασμα. Το επίμαχο είναι στο 12.50:

    Λίγες ημέρες μετά την προβολή της εκπομπής ο ΓΓ της Βουλής Κώστας Αθανασίου απέστειλε επιστολή στο ΕΣΡ από τις 20 Ιουνίου όπου καταγγέλλει ότι το περιεχόμενο του βίντεο: «προσβάλλει την τιμή και την αξιοπρέπεια γυναίκας-υπαλλήλου της Βουλής. Μάλιστα ο κ. Αθανασίου υπογραμμίζει ότι το συγκεκριμένο περιστατικό «δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο ή μεμονωμένο» και υπενθυμίζει ότι έχουν υπάρξει και άλλα δείγματα «σεξιστικού λόγου σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα». Ο κ. Αθανασίου παρακαλεί μάλιστα το ΕΣΡ να ενεργήσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την αντιμετώπιση του φαινομένου και την προστασία των θιγόμενων προσώπων. Αντιδράσεις υπήρξαν όμως και από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, 25 βουλευτές με πρώτη υπογράφουσα την Αννέτα Καββαδία απέστειλαν επιστολή στο ΕΣΡ όπου επισημαίνουν ότι «το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα κρούσματα εκπομπών με σεξιστικό λόγο καθώς και η αναπαραγωγή σεξιστικών στερεοτύπων στα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας». Χαρακτηρίζουν μάλιστα παράδειγμα του φαινομένου το βίντεο της Ελληνοφρένειας και υπενθυμίζουν ότι η αναπαραγωγή έμφυλων  στερεότυπων, η σεξιστική εικόνα και η σεξιστική γλώσσα «οδηγούν, τελικά, όχι μόνο σε διακρίσεις εις βάρος των γυναικών αλλά, εν τέλει, απενοχοποιούν τη σεξουαλική βία». Βάσει αυτών ζητούν από το ΕΣΡ «να λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα  με στόχο τον περιορισμό του σεξιστικού λόγου και της σεξιστικής εικόνας, την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας καθώς και την προώθηση της πραγματικής ισότητας των φύλων στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα». Προς τους κυρίους του ΣΚΑΙ: Όταν επισημαίναμε ότι οι μπολσεβίκοι, είναι επικίνδυνοι, το παίζατε δημοκράτες. Τώρα πάρτε να χετε. Δεν χαιρόμαστε, απλώς λυπούμαστε για το κατάντημα της ελευθερίας λόγου σε μια χώρα που κανένας δεν έστειλε ή δεν έγραψε μια κουβέντα διαμαρτυρίας, όταν εισαγγελείς και μπάτσοι εισέβαλαν μέσα στη εφημερίδα μας, σπάζοντας τις πόρτες. Καλομελέτα κι έρχεται..αγόρια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Τι να πει και ο κυριος Κυριακος Μητσοτακης καθε εβδομαδα δεχοτανε ατελειωτο Τρολλαρισμα,ακομα εκανε ο τσολιας τρομερες νιξεις σε σχεση με καποιους αστικους μυθους που αφορουν τον πραγματικο του πατερα,Αλλα ο Κυριακος Μητσοτακης σαν λατρης του χιουμορ δεν αντεδρασε ποτε

    2. Όταν πλέον πάσχουν ΚΑΙ από έλλειψη χιούμορ τι να πει κανείς. Απλά γελοίοι.

    3. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ.. ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΑΞΕΛ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΤΟΜΕΣ ΤΟΥΣ.

    4. Xaxaxa συριζα θελατε ε? Να φατε σκατα τωρα…εγω εφυγα απο το μπουρδελο και συμφωνα με καποιους δηθεν αριστερους ειμαι και προδοτης ….μλκες νεοελληνες

    5. Να συλληφθουν οσοι καναν παρελαση στο gay party. Τους κατηγορουμε για σεξισμο.

    6. Αυτή είναι η Δημοκρατία που επικαλούνται οι Μαόιστες του ΣΥΡΙΖΑ? Αυτοί που κόπτονται για την ελευθερία λόγου, για την ελευθερία σκέψης, γενικώς ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερία του ατόμου, στέλνουν στο απόσπασμα μια σατιρική κατ’εμέ εκπομπή.. Και σα ανώτερα λοιπόν… #ΣτοΓουδι

    7. Καλά να πάθει ο κομπλεξικός και αντίχριστος-ανθέλληνας κλόουν. Οσοι επιχειρούν να κάνουν “σάτυρα” μέσα σε συστημικά κανάλια και με πλάτες τους διαπλεκόμενους ολιγάρχες-καναλάρχες, αυτά παθαίνουν. Είναι καταδικασμένοι να πληρώνουν σε πρόστιμα, όσα λεφτά κι αν βγάζουν. Το από κοινού νεοταξίτικο “σύστημα” των φιλευθερο-φιλοκατσαπλιάδων και το ελεγμένο νεοταξίτικο-μνημονιακό ΕΣΡ ξέρει να παίρνει πίσω όλα τα λεφτά απ’ όσους αδρά (και προσωινά) ταϊζει. Εξ άλλου, ακόμη και ο σκοπός που τα πολιτικά καθάρματα αφήνουν να γίνονται ακόμη κάποιες… (νεοταξίτικες) τηλεοπτικές “σάτυρες” με μπινέδες τύπους, σαν τους κλόουν της “Ελληνοφρένειας” και τους άλλους δύο νεοταξίτες, αντίστοιχα, κλόουν του Αλφα και του ΑΝΤ1 (Λαζόπουλο και Ράδιο-αρβύλα) είναι μόνο και μόνο για να πείσουν τους αφελείς, ότι δήθεν εξακολουθούν να λειτουργούν στη χώρα οι ατομικές ελευθερίες και η…. λεγόμενη “κοινοβουλευτική” (τους) δημοκρατία. Σε χώρα-προτεκτοράτο-αχταρμά φυλών, με πειναλέους-ζητιάνους γηγενείς, υπηκόους πληρωμής μόνο φόρων και τελών και με εκατομμύρια δουλοπάροικων μειξοβαρβάρων αλλοεθνών, σε μια χώρα πλήρους εφαρμογής 4 μνημονίων και 8 χρόνων νεοταξίτικης σκλαβιάς ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΛΟΓΧΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ να υπάρξει καν η ψευδαίσθηση στο λαό,ότι υπάρχει ελευθερία δημόσιας έκφρασης και πλουραλισμός απόψεων και αντίθετου λόγου, ούτε καν έστω υπό τύπο ελεγκτικής και καυστικής σάτυρας. Οι νεοταξίτες του “νόμιμου συνταγματικού τόξου” δεν επιτρέπουν ΠΟΤΕ να ξεφεύγουν κάποιοι του “φυράματός” τους από τα κάγκελα, που το ίδιο το “σύστημα” έχει φτιάξει για να είναι ΟΛΟΙ ωραία χωμένοι ΜΕΣΑ…

    8. ΚΑΝΑΝ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ??? ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ!! Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ?? ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΤΙΣ…300 ΠΟΡΝΕΣ!!!

    9. Τα σκουπίδια διπλα στο Μαξιμου τα μαζεύουν άραγε? Ρωτάω

    10. Τι ειναι παλι αυτος ο σεξισμος και μαλακιες? Ολο ηλιθιοτητες και γραφικοτητες. Ανακαλυπτουν οι μνημονιακοι του συριζα εννοιες και κατηγορουν τους αλλους. Οπως χθες που ενω ο βουλευτης Λαγος πηγαινε γαμιωντας τον Καμμενο και τον μνημονιακια Κοντονη , αυτοι ελεγαν για… αουσβιτς και για τον μεγα ναπολεωντα. Ολη η μαλακια μεσα στα κεφαλια των συριζαιων εχει φωλιασει. Τελος , γκρεμιστηκε κανας φουρνος? Πρωτη φορα που η ΝΔ δεν εδωσε λογο και δεν απωλογηθηκε στην φιλοτρομοκρατικη συμμορια συριζα σχετικα με χρθσαη αυγη. Βρε νεοδημοκρατες , αυτοι που σας κανουν ψυχολογικο πολεμο εαν μιλησετε με τους χρυσαυγιτες που σημειωτεον μπροστα στους δολοφονους τρομοκρατες που υποστηριζει και υπερασπιζεται ο συριζα ειναι αγια παιδια , ειναι οι γνωστοι 5-6 μαλακες που εχουν βρει στεγη στην εφημεριδα των συντακτων , στα ποντικια και στις αυγες. 5-6 καραγκιοζηδες με καμμια 50αρια μπλογκ και σελιδες που σηκωνουν το θεμα.. Ρε γραφτε τους στα αρχιδια σας τους μαλακες που καθεστε και τους δινετε αναφορα. Αφηστε τους να λενε και δειξτε τους τα αρχιδια σας.. Υποστηριζουν τρομοκρατες και πρεζεμπορους και εχουν το θρασος να μιλανε? Οσο ποιο πολυ γαυγιζουνε τοσο ποιο πολυ να συνομιλειτε με την χρυση αυγη μεχρι να σκασουν τα αρχιδια.. Κυριακο ξεκολα. Αυτος ο Ψαρρας που οργανωνει τις επιθεσεις τα παντελονιαζει απο ΜΚΟ του βερολινου.

      1. Φιλικά, φίλε, σε πληροφορώ ότι ο Κούλης και το σημερινό πολιτικό προσωπικό της ΝΔ είναι οι χειρότεροι και μεγαλύτεροι συστηματικοί εχθροί της ΧΑ. Οταν και ΑΝ βγει κυβέρνηση ΝΔ υπό τον Κούλη, θα το διαπιστώσεις κι εσύ, ότι Σαμαράς και ο Αρχιψεύτης του Συριζα ωχριούν μπροστά στο νεομητσοτακέϊκο (της Μπίλντεμπεργκ και της μασσονίας), οσον αφορά σε στημένες διώξεις και σε ευρηματικότητα δικαστικών και άλλων σκευωριών εις βάρος της ΧΑ!
        Μπροστά σε όσα σχεδιάζει να πράξει εις βάρος της ΧΑ η ΝΔ ως εξουσία, θα εύχεσαι, ΤΟΤΕ, εσύ και άλλοι χρυσαυγίτες , να είχαν παραμείνει στην εξουσία οι αριστεροί κατσαπλιάδες….. κάτι καμμένοι, κοντονήδες και τα άλλα καθάρματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!!! Οι πρώτοι που ψήφιζαν μέσα στη βουλή υπέρ Σένγκεν και φακελωμάτων του ελληνικού λαού ήδη από το 1996(!) , με αντίθετη μάλιστα γραμμή του κόμματός τους (!), ήταν η κούλης και η ντόρα…. Καταλαβαίνεις για ποια νεοταξίτικη διαπλοκή των ονομάτων αυτών με τον διεθνή σιωνοεβραίσμό μιλάμε! Από τότε! Δεν μιλάμε ακόμη για Ζήμενς και Χριστοφοράκους, Μέρκελ και σοϊμπλέδες. Η κατάσταση για σένα -και για όλους μας δηλαδή- είναι ακριβώς, μπρος ΓΚΡΕΜΟΣ και πίσω ΡΕΜΑ!

    11. Συγγνώμη κι όλας, η Ελληνοφρένεια έχει σταματήσει να είναι στον ΣΚΑΙ εδώ και κάτι χρόνια. Real η ραδιοφωνική, Alpha η τηλεοπτική…

    12. Εμφύλιος, μεταξύ άπλυτων μπολσεβίκων.

    13. Καλα τους κανουν. Ολο κοροιδια και ειρωνιες…..εμετικοι ειχαν καταντησει..

    14. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΕΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟΝ REALFM, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΝΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΩΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΙΜΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΦΥΛΑΚΗ.

    15. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ
      ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ

    16. Kαλά τους κάνουνε.Ν’ αγιάσουν τα χεράκια τους.Και ο τσολιάς και ο ματατζής λυσσομανάνε σε κάθε εκπομπή νά κάνουνε κομμουνιστική προπαγάνδα.Η χολή που ξερνάνε για τους πατριώτες,τους Χριστιανούς και τους εθνικιστές είναι ανατριχιαστική.Ιδίως για την Χρυσή Αυγή λυσσάνε.Ειρωνείες,λοιδωρία,απαξίωση.Εξ οικείων τα βέλη.Δεν ήξεραν ότι οι κομμουνιστές δεν πιάνονται φίλοι?

      1. Σωστοοος…….αφου εχει μαζεψει ολους τους κρυφοκουμμουνιστες τυπου λυριτζη και τους ψευτοδημοκρατες τυπου μπογδανου….

    Comments are closed.