ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΙΑΡΗ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ! ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ! ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ…ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    aytias

    Σήμερα βιώσαμε την απόλυτη ξεφτίλα, την απόλυτη ντροπή. Ο πατερούλης της Βόρειας Κορέας με νιτσεράδα και γαλότσες μας είπε ότι για την απώλεια των 19 ανθρώπων φταίνε: το σύστημα, τα εδάφη, οι υδρατμοί, τα αδρανή υλικά, το φλας φλου, η Εθνική οδός, οι μετεωρολόγοι, η ανάπτυξη, η Πιερία και η Κέρκυρα

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΑΥΤΙΑΑΑΑΑΑ…..! ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…….
      ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΣΚΑΙ ?

    2. Δεν σταματάτε τα καραγκιοζοπαίκτης όλοι σας βρωμιάρηδες ελεεινοί και τρισαθλιοι σαλτιμπαγκοι μόνο για την καρέκλα το χρήμα και την τηλεθέαση είσαστε!!!!

    3. Ειπε κατι ομως, “εγω δεν συμφωνω με την κλιματικη αλλαγη”, αλλα ποιος τολμαει να επεκταθει σε αυτο και για το ποια ειναι η σχεση των τεχνιτων καιρικων φαινομενων με αυτα που ψηφισαν στα μνημονια και αυτα που ψηφιζουν οι ηγετες..αλλων χωρων σε παγκοσμιο επιπεδο ?
      Αν δεν παρουν δρομο απ τη χωρα οι νατοικες βασεις και δεν βγουμε απ το ΝΑΤΟ, ερχονται και χειροτερα.
      ΡΙξτε μια ματια στις δηλωσεις Παππα σχετικα, ριξτε και μια ματια στο θεμα δορυφορων που θα παρακολουθουν τις καλλιεργιες της χωρας και τις δασικες εκτασεις για προληψη λεει πυρκαγιων, λες και οι φωτιες μονες τους μπαινουν, εκει να δειτε τι μας εχουνε στησει τα καλοπαιδα στη Βουλη που προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα.
      Οσο για το στρατηγικο κομματι εξοδου απ το ΝΑΤΟ, οπου καποιοι θα πουν οτι θα ειμαστε ευαλωτοι στους Τουρκους και αλλους που μας επιβουλευονται, η πλαστιγγα της ευνοιας Αμερικης και ΝΑΤΟ ανεκαθεν εγερνε προς αυτους, εμεις δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα απ το ΝΑΤΟ, ληστειες αρχαιων ευρηματων, τεχνιτες καταστροφες και μολυνση στο περιβαλλον με τους αεροψεκασμους και διαφορα πειραματα.
      Το αναχωμα της Τουρκιας εναντι στη Ρωσσια το γνωριζουν πολυ καλα ολες οι πλευρες και η συγκρουση Ρωσσιας-Τουρκιας ειναι αναποφευκτη.
      Τοτε θα ξεκαθαρισει και το τοπιο για ολες τις Ευρωπαικες χωρες, για το ποιοι ειναι πραγματικα φιλοι η εχθροι, αλλα τοτε οι χωρες χρειαζονται και τους σωστους ηγετες, οχι τους σωστους πολιτικους γιατι δεν υπαρχουν και ουτε θα υπαρξουν, αυτη η ιστορια εφτασε στο τελμα.

      1. Τα πιο βαρια περιστατικα στην ψυχιατρικη ειναι αυτα που τους αρεσει-και επιδιωκουν- να τους βριζουνε…

    4. Τουλαχιστον ο Βυρων το ελεγε με μια προταση, λιτα, κ με λογοτεχνικη χροια : ” ο Στρατηγος Ανεμος ”

      Ετουτος δω ο καραγκιοζης , που μας το κανει κ περιτυλιγμα στηω ελαφρά επιστημονική , ακου εκει Φλας Φλου !!!!
      Χαχαχαχα τι λες μωρε λουλου? Οι υδρατμοι κ πρασινα αλογα , αιντε παρε τη δουρου με το ταγερακι της κι αιντε να πατε να αυτοκτονησετε , να κανετε κατι χρησιμο για την Πατριδα .

      κλαιω απο γελια ακομη οι υδρατμοι κ το φαινομενο φλας φλου , ισα ωρε λουλου

    5. ΕΞΑΤΜΙΣΤΗΚΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ. ΑΚΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΑΜΕΡΟ, ΕΚΛΑΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΖΗΝΩΝ.

    6. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!! ΝΥΦΙΤΣΕΣ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΘΕΛΕΤΕ !!!

    7. ποιος βλέπει αυτιά ρε παιδιά?

      Ο “άνθρωπος” είναι ψυχρός και το μόνο που θέλει είναι να καλύπτει το 8ωρο…ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ…ΝΑ ΜΑΠΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ…

      ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ…..ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ “ΚΑΤΙΝΑΣ”

    8. Αργούν ακόμη οι Απόκριες…..
      Γιατί τόση βιασύνη ?

    9. Ντροπή για τον πατερούλη της Β.Κορέας!
      Ποια Β.Κορέας; Εχεις δει καμια πλημμυρα στην Β.Κορέα ε;;;
      Άκυρο τελείως!
      Δεν υποστηρίζω το καθεστώς αλλά το περιεχόμενο είναι άκυρο.

    Comments are closed.