ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ….

    Κοινοποίηση:
    tora eksofilo

    Τελειώνουν την Ελληνική Οικογένεια

    ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ «ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ» – ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΚΘΕΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

    Έναν απίστευτο Γολγοθά καλούνται να περάσουν φέτος χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα, που αν και ικανοποιούν όλα τα κριτήρια για να πάρουν το πολυπόθητο voucher που ισοδυναμεί με μια θέση σε δημοτικό ή ιδιωτικό παιδικό σταθμό, θα δουν τα παιδιά τους να μένουν έξω από αυτούς και μάλιστα σε εποχές εξαιρετικά δύσκολες.
    Η είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης (06/07/2017) όταν η Ελληνική Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για τη δράση «Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής 2017-2018» και συγκεκριμένα για τον αριθμό των ατόμων που αποκτούν το voucher.
    Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ, έγιναν συνολικά 147.773 αιτήσεις για εισαγωγή στους παιδικούς σταθμούς. Ωστόσο, το voucher κατάφεραν να εξασφαλίσουν μόλις 92.231 παιδιά, γεγονός που συνεπάγεται 55.542 θα παραμείνουν εκτός παιδικών σταθμών παρά το γεγονός ότι οι οικογένειές τους πληρούσαν όλα τα κριτήρια.
    Όπως γίνεται άμεσα κατανοητό, η κατάσταση αυτή έρχεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην ελληνική οικογένεια, που πλέον είτε θα αναγκαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ψάξει για κάποιον ιδιωτικό παιδικό σταθμό, είτε να εγκαταλείψει πλήρως το κεφάλαιο «παιδικός σταθμός», με ό,τι αυτό συνεπάγεται ιδιαίτερα σε γονείς, οι οποίοι εργάζονται!
    Για πολλοστή φορά, οι υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο διατυμπάνιζε την προστασία των οικογενειών από το βήμα του πρώτου συνεδρίου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, μένουν στα «χαρτιά».
    Έλεγε τότε ο πρωθυπουργός με έμφαση: «Σε λίγο καιρό θα επιδοτείται όχι μόνο το τρίτο, αλλά και το πρώτο και το δεύτερο παιδί. Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε δεκάδες, εκατοντάδες παιδικούς σταθμούς. Κανένα νέο ζευγάρι δεν θα χρειάζεται να πληρώνει παιδικούς σταθμούς για τα παιδιά άνω των 3 ετών».
    Για ακόμη μία φορά η ίδια επωδός: Λόγια, λόγια, λόγια!
    Εξίσου, έκθετη, ωστόσο, είναι και η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, καθώς και η ίδια τον Απρίλιο, αν και είχε εξαγγείλει πως έρχεται… οργασμός δημιουργίας νέων παιδικών σταθμών σε όλη την ελληνική επικράτεια, είχε παραπέμψει το θέμα για τις δωρεάν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς για όλα τα παιδιά στις καλένδες και συγκεκριμένα για το 2018, με τα περιβόητα αντίμετρα.
    Η κατάσταση, όπως διαμορφώνεται πλέον, έρχεται να δυσχεράνει ακόμη περισσότερο τη ζωή των οικογενειών που ζουν στην Ελλάδα, ενώ ο τραγελαφικός τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το όλο ζήτημα καταδεικνύει έλλειψη σοβαρότητας απέναντι σε ένα μείζον κοινωνικό θέμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Χιο σημερα η αριστερη χουντα με τους επιορκους δικαστες που ελεγχει αθωωσε τον μπουχεσα δολοφονο της Παρου τον Θεοφιλου που σκοτωσε εν ψυχρω τον ταξιτζη..
      Επιτρεπεται να θελεις να λεγεσαι πατριωτης και να μην εχεις απο το πρωι αυτο το θεμα πρωτο πρωτο;

    2. ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΩΣ ΠΕΡΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ????? ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ‘Η’ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΕΚΤΙΣΑΝ ΤΟ ΒΑΟΥΤΣΕΡ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ???? ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!

    3. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΑΑΑΑΑΡΧΟΥΝ. ΓΙΑ ΟΟΟΟΛΟΥΣ,,ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΠΟΥΜΠΟΥΙΝΟΥΣ,,,.!ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΛΙΕΕΕΕΦΤΑΑΑ ΕΧΕΤΕΕΕΕ …….ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.. .. ΑΛΙΕΞΚΗΣ ΤΣΙΜΠΟΥΡΑΣ ΣΠΙΚΙΝΓΚ //////ΕΤΣΙ ΡΕ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ Κ ΛΙΩΝΩ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΤΩΡΑ !ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ Κ ΛΙΩΝΩ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ……..

    4. ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔ. ΣΤΑΘΜΟ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΑΚΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ- ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ “ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΑΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΞΥΝΙΖΕΙ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.

    5. Τα παιδια του Τσιπρα πανε σε ιδιωτικο οποτε στα αρχιδια του για τα παιδια των λαικων οικογενειων.Ψηφιζει μνημονια , βαζει φορους κατ εντολην Μερκελ και τροικα και κανει την προικα των παιδιων του. Αλλος ενας σιχαμενος πολιτικαντης.

    6. Να βοηθήσει η χρυσή Αυγή να βρουν κτίριο δημοσίου και να το κάνουν παιδικό σταθμό να βάλουν σωστούς εκπαιδευτικούς και να πηγαίνουν τα παιδάκια μας.Πανω από όλα τα παιδιά μας.

    7. θα γινω γυφτος να μπω σε καλυτερο Τ.Ε.Ι. αλβανος για να προηγουμαι στο νοσοκομειο και λαθροπακιστανος να πληρωνομαι χωρις να δουλευω

    8. Re ioanni metaxa afti pou pistevoun sto elliniko ethnos pou einai otan ellines oikogeniarxes xanoun ta spitia tous? opos lete oli esis mono i malakes koumounistes einai eki kai dinoun ton agona fate tora kai alo sano apo tous pseftopatriotes

    9. Σχήμα οξύμωρον, πάντως, αποτελεί το γεγονός ότι στην Ελλάδα, η οποία παρουσιάζει έντονη υπογεννητικότητα, δεν επαρκούν οι υπάρχοντες παιδικοί σταθμοί, οι οποίοι πριν από κάποια χρόνια, υπερκάλυπταν άνετα τις ανάγκες όλων των Ελληνικών οικογενειών …
      Η απάντηση στο ερώτημα : “γιατί συμβαίνει αυτό ;” , είναι απλή : Οι παιδικοί σταθμοί της Χώρας, έχουν κατακλεισθεί από τα παιδιά των αλλοδαπών, οπότε τα Ελληνόπουλα μένουν απ΄έξω …
      Αν κάποιος ελέγξει τις λίστες με τα ονόματα των παιδιών, θα οδηγηθεί εύκολα στο συμπέρασμα ότι μέσα στα Ελληνικά σχολεία, η πλειοψηφία των μαθητών & μαθητριών είναι παιδιά αλλοδαπών (π.χ. σε ένα μόνο τμήμα, μιάς τάξεως Δημοτικού σχολείου, φοιτούν : ο Αρμπέν, ο ΄Εντι, η Σελίν, ο Μωχάμετ, η Ζβλαντίνα, η Ντανούσα, ο Στογιάν, ο Αβντί, η Ζίβκα, ο Ράντκο, ο Γιορντάν, ο Μπορίς, ο Ιβάν, η Βελίκα, η Τοντόρκα, ο Γιώργος, ο Στέλιος, η Αναστασία, ο Σωτήρης, η Ευγενία, η Πολυξένη και η Ειρήνη) …

    10. με 3 παιδιά και έμεινα εκτός, στα Τσακίδια να πάτε Λάμογια της μεταπολίτευσης, μονο οι ξένοι και οι τσιγγάνοι έχουν μέλλον για αυτό το κωλοκρατος

    11. Ε, μα, περάστε απέναντι στην Τουρκια και ελάτε σαν λαθρο. Να δειτε για ποτε θα ανοιξουν όλες οι πόρτες για σας. Αφου ειστε Ελληνες, εκει, στην απέξω. Α, ρε ξύλο που θελουν καποιοι. Ανθελληνικά γουρουνια, ε γουρουνια.

    12. Να επεμβει ο στρατος ΤΩΡΑ !!!!!!

    13. Να εχετε υποψη σας, οτι τα λαθρεποικακια, προηγουνται.

    14. Μπάσταρδοι αριστεροί!
      Στην παρούσα αφραγκοι, στο μέλλον και αγραμματοι.

    15. Αν δεν είναι παιδιά αλβανών, πακιστανών κλπ κλπ δεν έχουν ελπίδα για παιδικό σταθμό…

    16. ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ , ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ…
      ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

    Comments are closed.