ΣΚΑΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! ΤΟΝ ΠΕΤΆΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;

    Κοινοποίηση:
    tora-eksofilo-1

    «Εάν ήταν ο Καραμανλής στη Νέα Δημοκρατία, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα περνούσε ούτε έξω από το πεζοδρόμιο».

    Με αυτή τη φράση ο Δημήτρης Βέττας έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί σε τηλεοπτικό παράθυρο με «Ταμτάκους της πολιτικής», όπως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, μίλησε με έντονο ύφος για τον Άδωνη Γεωργιάδη, με τον οποίο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξαναεμφανιστεί.

    Κουβέντα δεν είπε ο κ Γιακουματος, θα τον αφήσει έτσι ο Μητσοτάκης;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Άσε ρε Βεττα που αν δεν έκανες κολοτουμπά από το ΚΚΕ στο Συριζα βθα είχες πεθάνει της πείνας γιατί ποιος θα αγόραζε τα πανάκριβα παπούτσια που πουλούσες στη Στυλίδα? Λαδωθηκε το εντερακι σου και βγάζεις φωνουλα τώρα

    2. Αντε πιά,να τον πάρουμε εμείς μήπως και αλλάξει κάτι γιατί πάμε κατα διαόλου.

    3. Μπορεί ο Γεωργιάδης να ειναι οτι ειναι, αντιπαθής δηλ και μισητός ακόμα κι απο νεοδημοκράτες ως ακροδεξιούς, αλλά να προσπαθεί ο αχρείος, που δεν τον ξέρει ουτε η μάνα του, δια της ατόπου επαγωγής να εμφανίσει εαυτόν και το κόμμα του ως δημοκρατικό, τοτε εχουμε τρελαθεί ολλοι. Οσον αφορά στις φιλοφρονήσεις και αγάπες για τον μπουλούκο το κωστάκη, φαίνεται καθαρά πλέον η μετάλλαξη που εκανε ο τελευταίος στη ΝΔ και τη δεξιά γενικότερα οταν με την τελείως απαθή συμπεριφορά του οχι μόνον παρέδιδε την εξουσία στον ποδηλάτη, αλλά και αντί να τον εξευτηλίσει στο περιβόητο debate, του εξασφάλισε και ενα 10% και πλέον ωστε να τον διευκολύνει στο εργο που του ειχε ανατεθεί και με μεγάλη χαρά ειχε αναλάβει για να παρασύρει τη χώρα στον όλεθρο της , καταστροφής και την σημερινή κατάντια!

    4. Ρε σείς εκεί πάνω τι ΕΙΔΗΣΑΡΑ είναι αυτή,σίγουρα σας κάνει υποψήφιους για το βραβείο Πούλιτζερ!
      Τώρα κατάλαβα γιατί ονομάζεστε το κανάλι των μεγάλων αποκαλύψεων !!!!!

    Comments are closed.