ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο OΔΔY ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ!- ΔΕΙΤΕ EΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!

Κοινοποίηση:
ΣΟΚ77

Σε νέο ξεπούλημα οχημάτων προχωρά ο ΟΔΔΥ,

δρομολογώντας για τις 12 Σεπτεμβρίου πλειοδοτική δημοπρασία για αυτοκίνητα με τιμή εκκίνησης ακόμη και τα 300 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στις 12-09-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών, Κτίριο Λιμένα Γούναρη 1 Πάτρα, θα γίνει προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν το καθένα χωριστά ή σε ομαδική εκποίηση για Ο.Τ.Κ.Ζ. (οχήματα τέλους κύκλου ζωής) και διάλυση τα παρακάτω οχήματα που προέρχονται από τα αζήτητα των Τελωνείων και τα κρατικά αποσυρόμενα από την κυκλοφορία με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη.

Ο τόπος φύλαξης των δημοπρατούμενων οχημάτων αναγράφεται στο τέλος κάθε κατάστασης.

ΟΛΗ Η ΛΊΣΤΑ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Και προσοχή το κοντέρ να μην έχει μηδέν πριν από τα χιλιόμετρα που γράφει. Είναι μηδενισμενο.

  2. ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Τρελάθηκε το αφεντικό η προσπαθεί να βρει πάλη μαλακες

  4. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ…..ΠΡΟΣΟΧΗ….ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΥΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΥΒΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1300 ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΑΜΠΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ………ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..

  5. Αφου ειναι καλα γιατι δε τα παιρνει τοδημοσιο να κανει τη δουλεια του;-Γατι ειναι ολα σαραβαλα ,ουτε για κοτετσια δε κανουν

  6. Ναι θα πάρουμε αυτοκίνητο είκοσι ετών. Δεν πάτε καλά ρε.

  7. μαι ποιος μαλακας θα πάει να πάρει αμάξι δυο τρεις χιλιάδες κυβικά και να πληρώνει 700 τουλάχιστον Ευρω τέλη κυκλοφορίας και να ρουφαει βενζίνη σαν καταβόθρα;Και μαντραδες να τα αγοράσουν μετά που θα τα πουλήσουν;Λενε ότι τα στελνουν στο εξωτερικό μεση ανατολή σε λεφταδες κελεμπιες αλλά πρέπει να έχεις κονέ παραγγελιες καίμε διαδεδομένους για να κανεις τετοιες εξαγωγές

  8. ΣΑΠΙΑ OΛA,TA KAΛA TA EXOYNE KANONIΣEI NA TA ΔINOYNE ΣTOYΣ MANTPAΔEΣ ΣE EΞEYTEΛIΣTIKEΣ TIMEΣ ΦYΣIKA ME TO ΣΩΣTO ΛAΔΩMATAKI ΣTA ΛAMOΓIA YΠAΛΛHΛOYΣ TOY OΔΔY.

  9. ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο OΔΔY ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ pate kala mas douleuete me auta pou grafete
    xronologia kataskeuis eidate gia ta 300 eurw oute gia aposirsi den ta theloun

    1. ετσι ακριβως και αυτα που αξιζουν καπως ξεπερνουν τα 1500 ε, οσο περιπου δηλαδη θα τα παρεις απο ιδιωτη σε καλη τιμη, τα υπολοιπα κατι mercedes του 90′ 2000 cc + ποιο κοροιδο θα τα παρει ρε σεις?

Comments are closed.