ΔΕΙΤΕ ΤΟ! Ο “ΚΟΡΛΕΟΝΕ” ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ “ΦΑΓΩΘΕΙ” Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΟΝ ΑΔΗ. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο “ΖΟΥΓΚΛΑΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ENERGA. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΟΡΦΥΡΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ο ΣΤ.ΧΙΟΣ

    Κοινοποίηση:
    zafeiropoulos_2

    Πρόσωπα, παντοδύναμοι του χρήματος, απόπειρες δολοφονίας, υπουργοί, βουλευτές και πρώην πρωθυπουργοί που ξέρουν μυστικά και ντοκουμέντα για την ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 1 ΥΠΟΘΕΣΗ που ψάχνει η ασφάλεια και σχετίζεται με την ανθρωποκτονία του δεξιού ποινικολόγου .  Το πορφυρό ποτάμι του αίματος που τρέχει πάνω στον τάφο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

    Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ωστόσο είναι οι “καυτές” υποθέσεις που χειρίστηκε ο δολοφονημένος ποινικολόγος και οι οποίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών, που ωστόσο όμως -όπως πολλά μαρτυρούν- έχουν καταλήξει στο πρόσωπο του «ηθικού αυτουργού»( πιθανόν αλλοδαπός Βαλκάνιος ή “λύκος της στέπας”) που έβαλε εκτελεστές να φθάσουν στο νεοκλασικό της οδού Ασκληπιού και με μια σφαίρα μικρού διαμετρήματος να τον εξοντώσουν. Απ΄ την κλήση που έλαβε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ο 52χρονος δικηγόρος για το προκαθορισμένο ραντεβού, έχει διαπιστωθεί πως ο … ενδιαφερόμενος είναι υπαρκτό πρόσωπο αλλά το ζήτημα είναι μήπως έγινε «επίκληση» του ονόματός του για να “δελεαστεί” και να παγιδευτεί ο ανυποψίαστος δικηγόρος και να ορίσει άμεσα αυτή τη συνάντηση που εξελίχθηκε σε ραντεβού θανάτου.

    Και πίσω απ’όλα αυτά ο “μεγάλος” που πληρώνει. Ο “αυτοκράτορας” ή οι “αυτοκράτορες” του χρήματος που βλέπουν τους δικηγόρους σαν τις μύγες μες το γάλα.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ .

    ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

      1. Εμεις νομιζαμε φιλε μου οτι τον εφαγαν
        μονεγασκοι ζαμπλουτοι..παρκαραν τη μπουγκατι βειρον με πινακιδες πριγκηπατου απ εξω και εκαναν τη δουλεια..

    1. ΣΤΈΦΑΝΕ ΚΆΝΕ ΕΚΠΟΜΠΉ ΝΑ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ ΈΧΟΥΜΕ ΣΚΆΣΕΙ

    2. θριλερ εφτιαξες παλι ρε, γεια σου ρε Στεφανε Χιτσκοκ

    Comments are closed.