ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ! ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (BINTEO & EIKONΑ)

    Κοινοποίηση:
    1111

    Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος επί της Μεσογείων πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού της Κασσάνδρας καθώς εκπνέει το τελεσίγραφο της Eldorago Gold για την έκδοση άδειας για τις Σκουριές.

    Κλειστή είναι η λεωφόρος Μεσογείων και στα δύο ρεύματα από το ύψος της λεωφόρου Κατεχάκη.


    Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου και τη Βουλή.
    gold1

    gold2

    gold3

    gold4
    Ήδη ο δρόμος έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, η Ηρώδου Αττικού, έχει αποκλειστεί, καθώς έχουν τοποθετηθεί κλούβες στη συμβολή της με την βασιλίσσης Σοφίας και την βασιλέως Κωνσταντίνου.

    Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» το πρωί σε κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, τόσο λόγω της στάσης εργασίας, από τις 11.00 έως τις 17.00 στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, όσο και της συγκέντρωσης των μεταλλωρύχων στη λεωφόρο Μεσογείων.
    Στα «κόκκινα» είναι από νωρίς το πρωί Κηφισός, Κηφισίας σε άνοδο και κάθοδο, Κατεχάκη και Μεσογείων, η οποία μάλιστα κλείνει ανά διαστήματα από τους μεταλλωρύχους που διαμαρτύρονται έξω από το υπ. Περιβάλλοντος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Εγω απορω εκεινο το συνθημα νομος ειναι το δικιο του εργατη δεν ισχυει σε αυτη την περιπτωση αριστερες λινατσες?Που ειστε να κατεβει το κομμα διπλα διπλα με τον εργατη στο πεζοδρομιο???Ουτε ενας υπουργος ουτε καν κανεις απο τον Περισσο!!!

    2. ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ

    3. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΑ…..Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ….

    4. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΙΔΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!!! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΑΚΡΙΑ !!!!!! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ???????????

    5. Γερά παιδιά , είμαστε μαζί σας και ακόμη ποιο δυναμικά. Είσαστε εργάτες λαός σαν εμάς , είναι ρουφιάνοι αστοί .

    Comments are closed.