ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΒΓΗΚΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ. ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΤΟ “ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΛΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

Κοινοποίηση:
MAXERI

Ανήμπορη η Αστυνομία να αντιδράσει

Με αίτημα ασφαλείς συνθήκες διαμονής αλλά και σύντομη εξέταση των αιτημάτων ασύλου που έχουν υποβάλλει, εκατοντάδες φιλοξενούμενοι στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας στη Λέσβο κυρίως Αφγανικής καταγωγής, κατέλαβαν από χθες το βράδυ το οδόστρωμα μπροστά στον καταυλισμό τους.

Τα γυναικόπαιδα κοιμήθηκαν ήδη πάνω στην άσφαλτο ενώ άνδρες γύρω από φωτιές περιφρουρούν την κινητοποίησή τους.

Από το πρωί σήμερα στη Μόρια η κατάσταση είναι εκρηκτική. Το μεσημέρι μάλιστα υπήρξαν και συγκρούσεις ανάμεσα σε διάφορες εθνοτικές ομάδες φιλοξενουμένων ενώ ένας 55χρονος που έπασχε από καρδιολογικό πρόβλημα έχασε τη ζωή του.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά τις τελευταίες μέρες που διάφορες εθνοτικές ομάδες φτάνουν στην “λύση” των εξεγέρσεων. Η κατάσταση στο νησί τείνει να βρεθεί εκτός ελέγχου.

Οι αρχές και στα επεισόδια των προηγούμενων ημερών αρκέστηκαν στο να δημιουργήσουν με τις ασπίδες τους φράγματα ανάμεσα στις αλληλοσυγκρουόμενες εθνικές ομάδες «μέχρι την επόμενη φορά», όπως χαρακτηριστικά λέχθηκε από στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μέσα στον καταυλισμό του ΚΥΤ της Μόριας, αλλά και σε κτήματα γύρω από αυτόν, η κατάσταση θυμίζει μέρες του φθινοπώρου του 2015. Σε μια δομή με υποδομές στέγασης για 2.000 άτομα διαμένουν 5.500 άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους είναι οικογένειες με πολλά παιδιά.

Ιθύνοντες και στελέχη του καταυλισμού της Μόριας μιλάνε για μία τεταμένη κατάσταση που μπορεί να εξελιχθεί στο “χειρότερο σενάριο όλων”. Ποιο είναι αυτό; Μία γενικευμένη εξέγερση των ήδη υπεράριθμων μεταναστών που φιλοξενούνται στο πολύπαθο νησί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

60 Σχόλια

  1. SS Φιλε μου ζεις στην καρακοσμαρα σου,δεν ειμαστε κομμουνισται να θελουμε σφαγες,ποιος σου τα ειπε αυτα?οσο για το ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναφερωμεθα στο αιμα των Ελληνων,τι παλαβομαρες γραφεις?

  2. Το όνειρο του καθε γαβγιτη ειναι να δει το ΑΙΜΑ….αλλοδαπού,κομμουνιστή ,αντιφρονούντα και γενικός οποιουδήποτε εχει αντίθετη άποψη…εξού και το αιμα τιμη χρυση αυγή!!!
    Βεβαια στο τελος το μονο ΑΙΜΑ που βλέπουν,ειναι αυτο στον πρωκτό τους απο τις πολλες εισροές και εκροές αλλοδαπών μορίων…….

  3. Ορέ πλάκες μαλάκα μου.
    Θα ξεμπαρκάρουν σε ΛΕΣΒΟ και ΚΡΗΤΗ όλοι οι ανταλλαγέντες ΤΟΥΡΚΟΛΕΣΒΙΟΙ και ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΟΙ, με χιλιάδες ισλαμπο-ταλιμπάν αδέρφια για να πάρουν πίσω τις περιουσίες τους.
    Άντε να δω τον ALEXIS & STATHAKIS και τη λοιπή αριστερή ΣΤΟΑ, τι θα κάνουν με τα αδερφάκια τους στα ΣΥΡΙΖΟΝΗΣΙΑ. Ορέ γέλια με τους ΣΥΡΙΖΟΣΠΟΡΟΥΣ, να τους πάρουν τις περιουσίες τους ΑΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ μου και τι στον κόσμο. Ορέ πρωκτικάτο γαμήσι που θα φάνε τα ΛΕΣΒΟ ΚΡΗΤΙΚΑ συριζόσκυλα!!!!
    Ορέ ΣΥΡΙΖΑ γ@μ&σ$ ΚΟΥΚΟΥΕ μου.

  4. Αχ καλέ του πλέλ του μωρουδέλ του ΣΥΡΙΖΕΛ του νησάκ του κόκκινου με τσι πουτανοΜΥΤΗΛΝΙΕΣ θα γίν κι ισλαμαμπάντ.
    Άντι και με τούρκο αρχηγό, όλα για το ΚΟΥ-ΚΟΥ-Ε βρε γαμώτου.
    ΑΛΕΞΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ συμμαχία, ΖΗΤΩ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΖΗΤΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΛΕΣΒΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ βρε γαμώτου, με μπόλικο ΜΚΟ παρά βεβαίως βεβαίως.

  5. ΑΧ ΑΛΛΗΛΕΓΙΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΗΣΙΩΤΟ-ΠΟΥΛΕΣ της λάγνας ΑΝΑΤΟΛΗΣ, πέφτατε στη θάλασσα για να βγάλετε τα κακόμοιρα τα έγχρωμα ισλαμοειδή, όλοι εσείς οι αλληλέγιοι και αλληλέγγυες νησιώτες και νησιώτισσες του Ανατολικού Αιγαίου, με τις ευλογίες βεβαίως των νεοαριστερίστικων ΜΚΟ, που σας μπούκωσαν στον παρά, πουλημένοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    Στους ΣΥΡΙΟΥς κατατρεγμένους αδελφούληδες, τους παίρνατε 50 ευρώ στο κεφάλι για να τους αφήσετε να φορτίσουν το κινητό τους, τώρα φάτε σκατά, ψευτο αριστεράντσες.
    Να σας παλουκώσουν από κάτω προς τα πάνω τα ισλάμια που τραβήξατε στα νησιά σας και να σας τα πάρουν όλα, η πλήρης ισλαμοποίηση στα κατσαπλιάδικα κερατονήσια σας. Και μην τολμήσετε και τραβήξετε κατά κεντρική Ελλάδα για να σωθείτε από τους κατσαπλιο ομοϊδεάτες σας, εδώ θα γίνει ο τάφος σας, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, πουλημένοι, σας στέλνουμε και τα παιδιά μας να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία, πού σε ΙΣΛΑΜΙΚΟ έδαφος προδοτών.
    Αϊ στο ΔΙΑΟΛΟ κι ακόμα παραπέρα.

  6. Εγω φιλε μου ουτως η αλλως θα ελθω, ελπιζω και εσυ να τιμησης την μνημη του ΓΙΩΡΓΟΥ και του ΜΑΝΟΥ που επεσαν υπερ Πατριδος απο τις σφαιρες των παρακρατικων κομμουνιστων.

  7. Όποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ καταφέρουν και παλουκώσουν όλους τους ανθέλληνες του ΣΥΠΑΡΑΝΕΛ, θα έχουν προσφέρει τη μεγαλύτερη υπηρεσία στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ και στην ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΚΟΥΡΙ στα προσκυνημένα μεταλλαγμένα νεο -ΚΝΙΤΙΚΑ μπάσταρδα, που κατσικώθηκαν στις καρέκλες της εξουσίας για να τελειώσουν την ΕΛΛΑΔΑ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ προσκυνημένα κομματόσκυλα του κυνοβουλίου.

  8. Ολοι εσείς οι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ, δεν το είχατε πάρει χαμπάρι, ότι προετοιμαζόταν εδώ κια χρόοοοοοονια ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, απ τις παλιές εποχές της Παπανδρέικης και της Καραμάναλίδικης δόξας λόξας;
    Ξεχάσατε τις κουμπαριές και τα ζεϊμπέκικα του ΓΙΩΡΓΑΚΗ, του σοσιαλιστο βλαμμένου ή τις κουμπαριές του μπουλουκοειδούς ΚΑΡΑΜΑΝΑΛΙ, που εκτελούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία το συμβόλαιο υποδούλωσης του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;
    Και οι καημενούληδες οι νησιώτες, αυτά τα πουλημένα αριστερτο δεξιά κρέατα, δεν βλέπετε στο διαδίκτυο πώς υποδέχονται τις ορδές των ΤΟΥΡΚΩΝ τουριστών, που τους πάνε το κερατο χρήμα στα πουστηνήσια τους;
    Για δείτε χοροί και υποδοχές για τους ΟΣΜΑΝΛΗΔΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ από τους αριστεράντσες ψευτο Σαμιώτες και τις μουφο Σαμιώτισες. Βάλανε τα μικρά παιδάκια τους να χορεύουν απ τη χαρά τους που ήρθε το τούρκικο τουριστικό λεφούσι στο ΚΝΙΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΟ νησί τους και ξεχάσανε τους πολέμους και τις θυσίες των παππούδων τους.
    Να πήξετε στα ισλαμοπιθήκια βλαμμένα και σηκώστε και ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ και του ΔΙΑΟΛΟΥ σημαίες, προδότες του κερατά. Αϊ στα τσακίδια, ανθελληνικά μπάσταρδα.

  9. Πολλους αγωνιστες βλεπω στα σχολια με τσαμπουκαδες που παροτρυνουν σε δυναμικες κινητοποιησεις εναντιον των λαθραιων( αυτο φυσικα ειναι σωστο ) . Ομως σημερα στις 17,00 θα ερθουν στο Συνταγμα στην συγκεντρωση εναντιων τοιυ νομοσχεδιου για αλλαγη φυλλου η θα μεινουν επαναστατες του πληκτρολογιου? Υπαρχει και αντισυγκεντρωση κυβερνητικων παρακρατικων κεερφαδων προφανεστατα σε συνενοηση με το υπουργειο του Τοσκα , ξερετε οπως εκανε η Κεερφα που πηρε εντολες απο τον Τοσκα για την διενεργεια πορειας στα γραφεια των χρυσαυγιτων. Οι φιλοι συναγωνιστες της Χρυσης Αυγης θα ερθουν εστω και χωρις συμβολα η διακριτικα να τιμησουν την εκδηλωση και την προκληση των απλυτων κυβερνητικων του συριζα η επελεξαν τον δρομο να γινει η Χρυση Αυγη ενα αστικο κομμα τυπου ΛΑΟΣ του Καρατζαφερη με.. επερωτησουλες στην βουλη? Στις 17,00 η συγκεντρωση και λιγο προσοχη γιατι ασφαλιτες και αντιφασιστες( παρακρατος συριζα ) θα ελεγχουν τον κοσμο με φεης κοντρολ . Θα καταλαβετε που θια ειναι συγκεντρωμενος ο κοσμος. Λοιπον χρυσαυγιτες θα ερθετε η γινατε Καρατζαφερης και ΛΑΟΣ?

  10. Ο/Η το μυαλό σου και μιά λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος λέει:

    Ρε γίδι, που έχεις το θράσος να χρησιμοποιείς το ένδοξο όνομα “ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ”, όχι απλά δεν είσαι ΄Ελληνας, αλλά εσύ, όπως και οι όμοιοί σου είσαστε “βούτυρο στο ψωμί” των ανθελλήνων, που κυβερνάνε με ποσοστό 15%. Ο Πατριωτισμός, “κύριε” απαιτεί ενεργή στάση και όχι αποχή …
    Τόσο μυαλό κουβαλάτε, ΒΛΑΚΕΣ, που επαίρεστε κι από πάνω για την ανεύθυνότητά σας να απέχετε από το ύψιστο δικαίωμα του ενσυνείδητου και ευσυνείδητου πολίτη μιάς ευνομούμενης Πολιτείας.
    Αν “φρονείς τον εαυτό σου, κυρίαρχο επί της Πατρίδος σου” , ΒΛΑΞ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑΣ, τότε πρέπει να σε στήσουμε στα έξι μέτρα, καθ΄όσον η αυθαίρετη & αντισυνταγματική στάση σου (όπως επίσης και των λοιπών ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ απεχόντων της εκλογικής διαδικασίας), έχουν οδηγήσει την Χώρα στα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.
    Αν θεωρείς την επιλογή σου (περί αποχής) ορθή, μάθε ότι είναι ΑΚΡΩΣ λανθασμένη, διότι ΟΥΔΕΝ συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο, απεναντίας βλάπτει και καταστρέφει.
    Αν θεωρούσες τον εαυτό σου ΄Ελληνα, ΤΩ ΟΝΤΙ ΕΛΛΗΝΑ, όμως, τότε θα ενδιαφερόσουν για το κοινωνικό σύνολο και θα συνεισέφερες για την βελτίωση της κοινωνίας, την οποία, στρουθοκαμηλίζοντας, κατακρίνεις.
    Το γεγονός ότι απέχεις, αποδεικνύει την αδιαφορία σου, την ιδιοτέλειά σου, τον ζαμανφουτισμό σου.
    Τί στο διάολο ΄Ελληνας είσαι, αν δεν γνωρίζεις ότι στην αρχαία Ελλάδα, ο πολίτης που απείχε από τα καθήκοντά του (ένα από αυτά ήταν η ψήφος του), εθεωρείτο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ο αποκλεισμός του δε, από την ψηφοφορία, ήταν η πλέον μειωτική τιμωρία.
    «Τόν τε μηδὲν τῶνδε μετέχοντα οὐκ ἀπράγμονα, ἀλλ’ ἀχρεῖον νομίζομεν» (Θουκυδίδης)
    ΄Οσο για τις “απειλές” της “πλειοψηφίας” που θα έρθει να “τιμωρήσει” την “μειοψηφία” , η οποία “θα βελάξει” (εξαιτίας της τιμωρίας, προφανώς), καν΄το λιανά, για να έχεις την απάντηση …
    Αν αντελήφθην σωστά, εσύ είσαι υπέρ της οχλοκρατίας, όπου ο καθένας αυθαιρετεί, στο όνομα της “φρόνησής” του, περί “κυριαρχίας” επί των άλλων … ΄Ομως, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι το να ζεις σημαίνει να εντάσσεσαι στο κοινωνικό σύνολο, να σέβεσαι και να υπακούς τους νόμους και να γνωρίζεις ότι τα δικά σου δικαιώματα σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα των λοιπών συμπολιτών σου.
    Όποιος ζει πραγματικά δεν μπορεί να μην είναι ενεργός πολίτης και ενταγμένος στην Πολιτεία. Η αδιαφορία (συμπεριλαμβανομένης της αποχής την οποία ενστερνίζεσαι και θεωρείς προτέρημα), είναι αβουλία, είναι παρασιτισμός, είναι δειλία, δεν είναι ζωή…. Κι εσύ με την στάση και τις αμπελοφιλοσοφίες σου, αποδεικνύεις ότι είσαι άβουλος, δειλός και παράσιτο της κοινωνίας …

    1. ολοι εσεις που ανηκετε σε μαντρια και μετεχετε σε εκλογες για να ορισετε τον νταβατζη σας , δεν εχετε ιδεα τι σημαινει δημοκρατια γιατι προσκυνατε θρονους!! θα μαθετε ομως και θα σας βαλουμε και λουρακι ή καμπανα οικοσιτου ζωου για να ειστε και πιο ταιριαστοι με τις επιθυμιες σας!! δημοκρατια σημαινει οι πολιτες να ψηφιζουμε τους νομους , και οσοι νομιζετε πως παροτι πλειοψηφια και στις επομενη τετραετια θα μας επιβαλετε αφεντες(300) ειστε γελασμενοι , και θα τημωρηθειτε κιολας αναλογα για την τετραετια αυτην που ηδη ειμασταν πλειοψηφια οι απεχοντες!!αρκετα καταστρεψανε την πατριδα κατι απατριδες σαν εσας τους προσκυνημενους σε κομματικα μαντρια!!

  11. Φιλε μου εαν αυτα που γραφεις τα πιστευεις πλανασαι πλανην οικτραν διοτι με το να απεχης των εκλογων δεν τιμωρεις κανενα παρα μονον την Πατριδα επιτρεπωντας στο καθεστως του κομματος των κομματων να διαιωνιζεται καταστρεφωντας την ΕΛΛΑΔΑ.Δεν ειμαι δεξιος διοτι οι δεξιοι επιμενουν να κρατουν τα παντα ακομα και οσα ειναι κακκα,δεν ειμαι ομως ουτε αριστερος γιατι οι αριστεροι θελουν να καταστρεψουν τα παντα ακομα και οσα ειναι καλα,ειμαι Ελληνας Εθνικιστης. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  12. ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΕΞΙΑ!ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ?ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ(ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΜΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΠΟΙΜΝΙΑ?!!ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ(ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ) !!!!
    ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΥΡΙΟΙ ΡΩΜΙΟΙ(ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ) ΠΩΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ) ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ(ΝΕΜΕΣΙΣ)!!ΑΚΟΥΤΕ ΒΡΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΜΝΙΑ !! ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!

    1. Φιλε μου εαν αυτα που γραφεις τα πιστευεις πλανασαι πλανην οικτραν διοτι με το να απεχης των εκλογων δεν τιμωρεις κανενα παρα μονον την Πατριδα επιτρεπωντας στο καθεστως του κομματος των κομματων να διαιωνιζεται καταστρεφωντας την ΕΛΛΑΔΑ.Δεν ειμαι δεξιος διοτι οι δεξιοι επιμενουν να κρατουν τα παντα ακομα και οσα ειναι κακκα,δεν ειμαι ομως ουτε αριστερος γιατι οι αριστεροι θελουν να καταστρεψουν τα παντα ακομα και οσα ειναι καλα,ειμαι Ελληνας Εθνικιστης. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

      1. Η Πατριδα ειναι σκλαβωμενη και οι καλπες κατοχικες και το σκυλοβουλιο των τριακοσιων συν τον γυφτο που παριστανει τον προεδρο ειναι ΟΛΟΙ ελεγχομενοι .
        ΞΥΠΝΑΤΕ καυμενοι διοτι οι εκλογες ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ .

      2. Οσο θα καλουμαστε να ψηφιζουμε τσοπανηδες να μας διαφεντευουν θα απεχω !! διοτι ειμαι ελληνας και δεν ειμαι δουλισκος κανενος!! αν καλουμασταν να ψηφισουμε νομους τοτε μονον θα ηταν αντιδεοντολογικο να απεχω!!οκ? στις επομενες καλπες θα ελενξουμε τα εκλογικα βιβλια να μαθουμε ποιοι μετεχατε και αδιαφορο τον ποιον τσοπανη θελετε(ποιου κομματος ειστε) και θα ερθει και η αναλογη τιμωρια!!!

  13. Συριζα δεν θελατε γκασμαδες,φατε αχρηστη κυβερνηση σφυριζανελ τωρα και δωρο μπονους τα λαθροορκ.

  14. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΗΧΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΚΛΥΖΟΥΝ ΜΕ ΦΧΑΡΡΡΡΙΣΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΩΜΑ ΦΧΑΡΡΡΡΡΙΣΤΗΣΗ…..1…κατάσταση είναι εκρηκτική…2…ένας 55χρονος που έπασχε από καρδιολογικό πρόβλημα έχασε τη ζωή του……3….. εθνοτικές ομάδες φιλοξενουμένων!!!ΑΚΟΜΑ ;;;;;;;;;ΟΧΙ ΛΑΘΡΟ;;;;;;;;;;;;4…..Ιθύνοντες και στελέχη του καταυλισμού της Μόριας μιλάνε για μία τεταμένη κατάσταση που μπορεί να εξελιχθεί στο «χειρότερο σενάριο όλων». Ποιο είναι αυτό; Μία γενικευμένη εξέγερση των ήδη υπεράριθμων μεταναστών που φιλοξενούνται στο πολύπαθο νησί……..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΟΠΟΥΛΗΣΣΑΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Κ ΣΚΑΖΜΟΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟΓΜΣΙΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΡΥΞΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;

  15. Αυτός είναι ο “αντιρατσισμός” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ….

    Πακετοποιησαν ανθρώπους ,τους έκαναν περισσότερο αγρίμια από αυτό που προστάζει η θρησκεία του Μίσους που κουβαλάνε μαζί τους και αν πεις κάτι,βγάζουν τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΕΞΩ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ”.

    Aν τόχουμε πάρει είδηδη,ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΧΟΥΛΙΓΓΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟ…..ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΑΓΑΖΙΑ-ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η “ΔΟΥΛΙΤΣΑ” ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ…

    Μία ολόκληρη νεολάια,την ΔΙΑΒΡΩΣΑΝ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ…ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ…

    Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν “ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ”,όρος της Ελίτ που διατάζει και πληρώνει…

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο nemesis πιο πάνω:”ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ;;; ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ”

    θα προσθέσω,”ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…………….”

    δηλαδη ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ….

    Τα αφεντικά τους,Σόρρος και Μέρκελ,Ρομπάϋ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ KALERGI) και όσοι υπηρετούν το Δόγμα kalergi απότι φαίνετα πληρώνουν καλά!!!!

    για να μην υπάρχουν αδικίες,ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ……..

    ΕΧΟΥΜΕ Τ@ΡΧΙΔΙ@ ΓΙΑ 100% ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ?ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ..?????

    Υ.Γ: Mήπως ακούσατε την Υπουργό Προπαγάνδας των Εθνικοσοσιασιστικοκαπιταλιστών πόσο ΡΟΔΙΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ????

    ΌΤΙ ΚΑΙ νάσαι,φασίστας,ανάρχας,χαοτικός,άθεος,μουσουλμάνος,εσκιμώος,σκύλος,γάτα,αστροναύτης,γαλοπούλα,χαρτοπετσέτα,φίλτρο από τσιγάρο.αμοιβάδα,μονοκύτταρος οργανισμός,χρωμόσωμα,καπάκι από στυλό,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΣΣΕΤΑ,Η CD ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ,Η USB STICKAKI……

    Υ.Γ2: O Πάγγαλος (όλοι μαζί τα φάγαμε),είπε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι,όταν έλεγε στον Μέγα Λαοπλάνο ότι πως είναι δυνατόν να λέμε στις συγκεντρώσεις “ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ”,”ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ” και τελικά να κάνουμε το αντίθετο?
    Ο Λαοπλάνος του απάντησε:”Αυτοί που έρχονται και φωνάζουν από κάτω στις συγκεντρώσεις,νομίζεις ότι πιστεύουν πως θα γίνουν ποτέ όλαυτά?ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΑΝ..ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑΤΑΚΟΥΝΕ!!!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΑΟΣ!

  16. Μην ανησηχειτε αριστεραντζες νεραντζες θσ σας παλουκωσουν οι ισλαμιστες πιθηκοι, θα με απαλαξετε και απο τον κοπο, μετα θα τσουζετε για βοηθεια αλλα πυτε οι βρυκολακες των βαλκανιων θα σας βοξθησουν. Οσο για τους ακροδεξιους, πιασταβγο και κουρευτο…..αντε γεια.

  17. Οι αμετανόητοι ΚΟΜΟΥΝΟ ΣΥΡΙΖΑΠΛΥΤΟΙ στην ΕΡΤ2 δείχνουν εκείνη τη γραφική ταινία “Μάθε παιδί μου γράμματα”. Η πλύση εγκεφάλου με την πολεμική και τη διακωμώδηση κλήρου και πατρίδας καλά κρατούν.
    Αχ οι καημένοι οι αριστεροί, ΕΑΜ ΕΛΑΣ και δε συμμαζεύεται, οι αδικημένοι, οι μαχητές, άντε να μου χαθείτε.
    Να σας κατσπαράξουν τα ισλαμοπιθήκια προδότες, μια και δεν θελήσατε τίποτα από ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ πουλημένα κρέατα, καταραμένοι. Ακόμα βαστάει η εμμονική δαιμονική αριστερίλα σας. Να σας κατασφάξουν εσάς και τα παιδιά σας τα αλληλέγγυα ισλαμοσκουπίδια που μαζέψατε, ληστοσυμμορίτες.
    Φάτε αριστερίλα στα μούτρα σας κομμουνο συριζο Μυτιληνοί, ΒΙΒΑ ΑΛΑΧ.

  18. Κατατρεγμένοι Μυτιληνιοί στείλτε την ισλαμολαίλαπα των αριστερούληδων αδερφών σας, στ΄άλλα αριστερά αδερφάκια σας στην ΙΚΑΡΙΑ, οι μακρόοοοβιοι ΙΚΑΡΙΩΤΕΣ είναι μαθημένοι από αριστερή αλληλεγγύη.
    Ε να μοιραστείτε τα βάρη βρε σύντροφοι, αλλά μακριά από τη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, θΑ σας κόψουμε τις αριστερές ψ@λές σας, παλιοκουμμμούνια.
    Βάψατε μια φορά την ΠΑΤΡΙΔΑ στο ΑΙΜΑ, δεν θα σας αφήσουμε δεύτερη.
    Μοιραστείτε τα κόκκινα πουστονήσια σας με τουρίστες και έγχρωμους ισλαμοπίθηκους και βίβα ΜΑΡΞ, ΣΤΑΛΙΝ και όλα τα αριστερά αποβράσματα, κατσαπλιάδες του κερατά.

    1. ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΣΑΝ ΠΟΙΜΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΤΣΟΠΑΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ(ΥΠΗΚΟΟΥ)!!!ΑΠΕΧΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ !!! ΚΑΙ ΕΧΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΠΩΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΠΟΛΙΤΕΣ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΡΩΜΝΙΟΥΣ!!

  19. Τσούζει ΣΥΡΙΖΟ Μυτιληνοί η μαρξιστο- αλληλεγγύη;
    Τι πάθατε;
    Σεις χιμούσατε στα νερά του Αιγαίου, που τα διαφεντεύετε και σώσατε όλο τον έγχρωμο ισλαμο πληθυσμό, που έσφαξε τους παππούδες σας και βίασε τις γιαγιάδες σας, χωρίς να ρωτήσετε την ΠΑΤΡΙΔΑ αν συμφωνεί με τις ενέργειές σας;
    Τώρα φιλεύσπαχνοι αριστεροί ανθρωπιστές της ΛΕΣΒΟΥ και τωνμ άλλων ΣΥΡΙΖΟΚΟΚΚΙΝΩΝ νησιών της κόκκινης ισλαμο ανατολής, ήρθε η ώρα να κάνετε πράξη τις αριστερές ιδεοληψίες σας, στο κατακκόκινο ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΟνήσι σας.
    Παραχωρείστε εδώ και τώρα σπίτια, χωράφια, ξενοδοχεία, γη και ύδωρ στο ισλαμικό αδερφάτο σας.
    Τι την θέλετε την ατομική ιδιοκτησία κάτοικοι της σοβιετίας;
    Δρέπετε τους καρπούς τωνμ επιλογών και τυων ιδεοληψιών σας.

  20. Έχουν το θράσος και κοκορεύονται κάτι δευτεράντζες βουλευτίνες τσυριζομεταλλαγμένες, όπως ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, ΑΥΛΩΝΙΤΗ, ότι πηγαίνουν στις λαϊκές και κυκλοφορούν ελεύθερα και δεν τις ενοχλεί κανείς, ούτε παραπονιέται κανείς, δηλαδή όλα βαίνουν καλά.
    Και η άλλη η μεταλλαγμένη, η καμήλω η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ μας λέει πάλι καλά που δεν πεινάμε, το όρθιο λείψανο του ΣΑΝΕΛ.
    Και καθόμαστε και τις ακούμε. Δεν έπρεπε να μπορούν να ξεμυτίσουν ούτε στο κατώφλι του σπιτιού τους, να μας βλέπουν και να κατουριούνται πάνω τους , από τη γεροντοακράτεια, οι γεροντοκόρες.
    Έπρεπε να τις είχαμε τσουβαλιάσει και να τις στέλναμε πεσκέσι στα ισλαμοειδή αλληλλέγγυα συντρόφια τους στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ, να δούμε πόσο ελεύθερες θα περπατούσαν οι γεροντο κυράτζες, οι ασχημόγριες, οι ΜΕΔΟΥΣΕΣ του λεπροειδή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

  21. Τι έγινε, σταμάτησαν να λιάζονται;
    Βγήκαν στους δρόμους ενώ είναι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες!
    Αυτό που έπρεπε να κάνουμε όλοι οι Έλληνες αρκετό καιρό πριν!
    Να πετάξουμε όλους τους βουλευτές στην θάλασσα & όχι να πληρώνουμε ότι φόρο μας βάζουν ενώ αυτοί παίρνουν αναδρομικά χρήματα!!!

  22. Η συντρόφισσα η κνίτισσα η Περιστέρω, ως επισκέπτρια καθήτρια, που μας το κάνει κατά ΠΕΚΙΝΟ μπάντα, να πετάξει στη ΛΕΣΒΟ, να δεις χαρούλες που θα κάνουν τα αδέρφο συντρόφια της, όταν τη δουν και με τη φούξια τη μαντήλα, την αριστεράντσα την καραγκουναστέρω, πω πω πω γλέντι που θα γενεί!!!!

  23. ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗ ΛΕΣΒΟ, ρίξτε μια ματιά στη γειτονιά σας, στα σχολειά που στέλνετε τα παιδιά σας.
    Σας τα ετοιμάζουν για βλακοειδή διαφυλικά ζόμπι, οι προδότες δασκαλίσκοι.
    Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, γιατί σε λίγο καιρό η ΜΥΤΙΛΗΝΗ που κοροϊδεύετε όλοι εσείς οι ξύπνιοι θα ωχριά μπροστά στη γειτονιά σας και στο σχολείο του παιδιού σας.

  24. Na στείλουν τον ΚΑΡΑΝΙΚΑ για διαφυλικό μασάζ στα ισλαμοειδή, που είναι και εξπέρ, ο συμβουλάτορας του ηγέταρου του ΣΥΠΡΑ.

  25. Τελικα μαλακες αριστερουληδες ειδατε πως δεν υπαρχει κανενας ταξικος πολεμος και καμμια ταξικη συνειδηση? Απο καιρο λεγαμε πως οποιος μιλαει για ταξικη συνειδηση ειναι ενας μαλακας πορνης γεννα και μεγαλος καραγκιοζης. Οπως βλεπουμε λοιπον στην πραξη οι μονες συγκρουσεις ειναι αυτες με γνωμονα την φυλη , την ρατσα και το Εθνος. Ολοι εργατες θα ελεγε κανεις ολοι φτωχοι. Ε και? Σφαζονται μεταξυ τους. Αρα για ποια ταξικα αδερφια μας λετε , ρε μαλακες ηλιθιοι ? Οι μονοι που παριστανουν τους.. ταξικους αδερφους ειναι κατι γελοια λαθρανθρωπακια που τα πιανουνε απο την ΜΚΟ της Κεερφα και απο διαφορες αλλες/. Ενταξει μαλακες ? Στα βιβλια του Μπακουνιν και του Προυντον υπαρχει ταξικη συνειδηση. Εξω στην κοινωνια και στους δρομους υπαρχει μονο η Εθνικη συνειδηση. Οι λαοι αγωνιζονται για λευτερια ανεξαρτησια και κοινωνικη δικαιοσυνη για τον τοπο τους. Διεθνιστες ειστε και φαινεσται , ταξικη συνειδηση στα μουτρα σας μαλακες.

  26. Έκρυθμη η κατάσταση στη ΛΕΣΒΟ;
    Τι θέλετε και απασχολείτε αστυνομία και στρατό, όταν έχετε τα πολεμικά βληματούχα οχήματα του ΤΣΥΡΙΖΑ.
    Ρε στείλτε το ΦΙΛΗ, φαγωμένο με ξερή φασολάδα, να προτάξει την κοιλιά του και να τους αρχίσει στις αζωτούχες τις κλανιές του, κι από κοντά τη ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ με τις φονικές μασέλες να τους δαγκώσει στ΄αχαμνά, να δείτε για πότε θα γίνουν μπουχός τα ισλαμοπιθήκια.

  27. – ΄Οταν όλοι οι λογικοί άνθρωποι αντιδρούσαμε έντονα στο λαθρομεταναστευτικό, οι Μυτληνιοί , “ευαίσθητοι ανθρωπιστές” γαρ, μάς κατηγορούσαν γιά ρατσισμό … συνεργάζονταν με τις ύποπτες ξενόφερτες μ.κ.ο., πέφτανε μέσα στη θάλασσα να τούς βγάλουνε στην ακτή, υπερηφανεύονταν για τον “ανθρωπισμό” τους και πάσχιζαν λυσσαλέα για το βραβείο νόμπελ …
    – ΄Οταν όλοι οι εχέφρονες άνθρωποι εφιστούσαμε την προσοχή των νησιωτών, για την καλοστημένη εις βάρος της Χώρας μας παγίδα, κάτι χαζοχαρούμενες γιαγιάδες, την ώρα που οι μαντηλοφορούσες ασιάτισσες πόζαραν στην κάμερα (αδιαφορώντας γιά τα μωρά τους), αυτές οι αλλοπαρμένες, τάϊζαν τα μούλικά τους … το δε βίντεο που απεδείκνυε τον “ανθρωπισμό” τους, γινόταν viral …
    – ΄Οταν ο Στέφανος Χίος, φώναζε “μ@αλάκες Μυτιληνιοί” , αυτοί “θιγμένοι και προσβεβλημένοι” κατέθεταν μηνύσεις εις βάρος του, ενώ περιέθαλπαν παντοιοτρόπως τούς “κακομοίρηδες κατατρεγμένους” , φτάνοντας μάλιστα μερικοί ανιστόρητοι στο σημείο να εξομοιώσουν τούς ΄Ελληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας (ομοεθνείς, ομόθρησκους, ομόγλωσσους, ομότροπους), ΕΚΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ ΒΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ, με τούς ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ αλλοεθνείς, αλλόθρησκους, αλλόγλωσσους, αλλότροπους ασιάτες & αφρικανούς, που, παραβιάζοντας τα σύνορα της χώρας μας, εισέβαλαν ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ σ΄αυτήν …
    Τώρα, που βλέπουν ότι επαληθεύονται οι οδυνηρές προβλέψεις, όλων αυτών που φώναζαν για βρώμικα σχέδια, με σκοπό την λαθρεποίκηση της Πατρίδος μας, ξύπνησαν κι άρχισαν να διαμαρτύρονται … με αποκορύφωμα την απαίτησή τους, να μεταφερθούν οι έως τώρα προστατευόμενοί τους στην ηπειρωτική Ελλάδα …
    ΟΧΙ ρε … εμείς ούτε τους καλοδεχτήκαμε, ούτε τους καλωσορίσαμε, ούτε τους εξυπηρετήσαμε … ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ αντιδράσαμε και μάλιστα πολύ έντονα …
    Τώρα, ας αναλογισθούν τις τεράστιες ευθύνες τους, ας αναζητήσουν ευθύνες από τους τοπικούς φορείς τους που άνοιξαν τις αγκαλιές τους στο λεφούσι των λαθροεσβολέων και ας αντιμετωπίσουν μόνοι τους το πρόβλημα που οι ίδιοι με την ανοχή τους και με την συνδρομή τους δημιούργησαν …
    Εμάς να μας αφήσουν ησύχους, διότι εάν εκείνοι δεν ήταν καλοδεκτικοί, εάν είχαν αντιδράσει όπως εμείς, δεν θα είχαμε γεμίσει με δαύτους, πού μάς κατσικώθηκαν εδώ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ …
    ΄Αντε στο διάολο πιά …

  28. Γιατί όλοι οι ισλαμικοπίθηκοι αφγανο-πακιστανο-συριο και λοιποί να αποβαίνουν στο νησί μου;
    Γιατί δεν τους προωθούν και σε ΜΥΚΟΝΟ, ΠΑΡΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και λοιπά πουστονήσια;
    Όλες οι αριστεράντσες λούγκρες έχουν εκεί τις βιλάρες τους, οπότε ναι στην αλληλεγγύη αλλά σε άλλα νησιά, όξω απ την αυλή μας.
    Εμπρός για μια ανεξάρτητη ΛΕΣΒΟ.
    Μυτιληνιοί ομπρός να σπρώξουμε όλους τους μαυριδερούς του ΙΣΛΑΜ στα διαφυλικά πουστονήσια του ΠΑΣΟΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο διαφυλικός ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ που φλερτάρει πάλι με την καρέκλα και θυμήθηκε τα πούστικα τα ανθρωπιστικά του να πάρει καμιά πεντακοσταριά αλληλέγγυα ισλαμοπιθήκια στην παριανή βιλάρα του, ο σοτσιαλιστής
    διαφυλο πατεράντσας, το ανορθωμένο πορνο γερόντιο.

    1. Μυτιληνιά να μην τους σπρωξετε πουθενά απλά εσείς επιλέξατε να τους ταιζετε τα μωρα με τα μπιμπερό οοπότε θα λουστειτε και τις συνέπειες. Τωρα αν εσύ είσαι διαφορετική ριξε τις ευθύνες πρώτα στους συγχωριανούς σου.

  29. για το ΝΟΜΠΕΛ ειρήνης… ρε γα.μώ.το.

  30. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΝ .

  31. Στεφανε πρωτοσελιδο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ τον τζιχανιστη αποκεφαλιστη που μας ηρθε ως προφυγας μπας και ξυπνησει κανενας νεοελληναςκαι να δει τα καθικια των συριζανελ τη βρωμικο ολο παιζουν.

  32. Αλέξη ακούς; Στην Λέσβο η στην Μυτιλήνη γίνονται αυτά; Αχαχαχαχαχαααααα μαλακές συριζαιος την έχετε βαμμενη

  33. Συγγνώμη που ρωτώ.
    Γιατί ήρθαν στην ΕΛΛΑΔΑ, για να καλοπεράσπουν και κάνουν και κατάληψη δρόμων για τις συνθήκες παραμονής τους;
    Ποιοι τους κάλεσαν βρε παιδιά; Πάντως όχι εγώ και τα παιδιά μου.
    Αυτοί που του έβγαζαν απ τη θάλασσα, να τους πάρουν τώρα στα σπίτια τους και όχι για λίγο με συνοδεία κάμερας, για να πάρουν το ΝΟΜΠΕΛ ειρήνης.
    Τώρα για ποια εκρηκτική κατάσταση μιλάτε;
    Οι ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ να τους λουστούν διά παντός, τα ΝΟΜΠΕΛ κοστίζουν.

    1. αρα κι εσυ αν βρεθεις στη θαλασσα με τα παιδια σου ευχομαστε να μη σε βοηθησει κανεις

  34. Συριζαίικα χαιρετίσματα από την ισλαμολρατούμενη ΜΟΡΙΑ.
    Εμπρός της γης οι κολασμένοι, να κάνουμε ισλαμική όλη την ΕΛΛΑΔΑ, να μη μείνει όρθιο τίποτα απ΄όσα ενοχλούν τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων.
    ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΗ, ΓΚΑΜΠΡΟΓΚΛΟΥ, ΣΙΑ αναισθησία με το μαλλί αφάνα, ΣΙΑ αναισθησία με τη κιτρινισμένη γαϊδουροδοντοστοιχία, μπράβο ΜΟΥΤΖΑΛΑ με τ’ @ρχίδι@ τα μεγκάλα, άξιος ο μισθός απ΄ τα νεοταξίτικα αφεντικά σας.
    Και μόλις δε σας σηκώνει το κλίμα, την κάνετε για ΛΑΤΙΝ ΑΜΕΡΙΚΑ
    Να δω το ΦΙΛΑΡΟ ημίγυμνο με ΧΑΒΑΝΕΖΕΣ και τίποτα άλλο
    ΣΥΡΙΖ ΑΗΔΙΑ

  35. Ενα ταγμα πατριωτων χρειαζεται για να τους κλεισει το σπιτι μια και καλη.

  36. welcome to LESVOS
    Ελάτε όλοι στο όμορφο νησί μας, παρέχουμε φιλοξενία και πλουσιοπάροχα σισίτια, κι αν θέλετε επιτρέπουμε ελεύθερο π$δ$μ@ με όποιον και όποια από τους ντόπιους επιθυμείς.
    Welcome στο φιλόξενο νησί μας, αριστεροί σύντροφοι, υπεράνω όλων η αριστερόστροφη αλληλεγγύη.
    Από τις πλουσιοπάροχες ΜΚΟ Μυτιλήνης, επιχορηγηθείσες με χιλιάααααδες ευρώπουλα από τη μόδερ ΜΕΡΚΕΛ και λοιπή ΕΥΡΟ ΜΑΦΙΑ.

    Ξύπνα καημένε μου ραγιά, ξύπνα να δεις την καταντιά.

  37. Τους σταματήσατε τα αγροτικά και μετά για πες, τι έγινε?

  38. Ποιους να σφάξουν, τα αριστερά ισλαμο καρντάσια τους;
    Εδώ πέφτανε οι μούφα οι ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ οι ΛΕΣΒΙΟΙ και οι ΛΕΣΒΙΕΣ στη θάλασσα για να βγάλουν τα ισλαμοπιθήκια στο νησί τους, αχ καλέ και τα κακόμοιρα τα παιδάκια, να πνιγούν;
    Τώρα στήνουν οδοφράγματα, τα βλαμμένα.
    Να τους σφάξουν, τους αριστερούληδες φιλεύσπαχνους και να εποικήσουν το κωλονήσι τους, τους αξίζει.

  39. Μαλακες Μυτιληνοι,παρτε τις καραμπινες και πεταξτε ολα τα ισλαμοπιθηκια στη θαλασσα,πριν σας σφαξουν στο γονατο.Ειναι η εσεις η αυτοι,καταλαβετε το.

  40. Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
    Να μη βρεθεί ούτε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
    Μπράβο μας, ψηφίσαμε τον τέλειο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ και ΕΦΝΟΦΟΝΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Ότι δεν κατάφεραν οι φονιάδες οι κατσαπλιάδες οι συμμορίτες, οι προπαππούδες τους, το κάνει η ΔΡΑΚΟΓΕΝΙΑ, ΣΥΠΡΑ – ΠΑΠΠΑ – ΦΙΛΗ – ΣΙΑ κλπ. Α.Ε.

  41. Καλέ ποιους να σφάξουν, τα συντρόφια τους;
    Κουκουέδες και συριζαίοι είναι όλοι τους οι Λεσβο Μυτηλινιοί. Αυτοί αυτό επιδίωκαν, να διώξουν τους δεξιούς πατριώτες τους και να αριστεροποιήσουν το νησί τους. Τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία. Η νέα ταλιμπανολέσβος και η ισλαμομυτιλήνη αλά ΣΥΠΡΑΛΕΞΗ, αυτό θέλουν τα ιδεολογικά αφεντικά τους.
    Αφού έχουν σηκώσει και την τούρκικια σημαία στα ακριτονίσια ΧΙΟ ΣΑΜΟ ΛΕΣΒΟ, για τον παρά του τουρισμού, μη χέσω.
    Αλί και τρισαλί σ εμάς στην Αθήνα και στην ενδοχώρα, θα μας σφάζουν στο πόδι, σαν τα πρόβατα.

  42. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΜΥΤΗΛΥΝΑΙΟΙ

  43. Αυτό θα μπορούσε να είναι το καλύτερο σενάριο αφού με μια γενικευμένη εξέγερση των λαθρομεταναστών στο νησί αφενός οι κάτοικοι θα ήταν πλήρως καλυμμένοι από κάθε άποψη να αυτοπροστατευτούν με ότι αυτό συνεπάγεται και αφετέρου το νησί θα κηρυσσόταν σε έκτακτη ανάγκη οπότε θα επέβαινε ο στρατός.Έτσι λαός και στρατός θα καθάριζαν το νησί στέλνοντας από εκεί που ήρθαν όλους αυτούς τους επίδοξους τυράννους δηλαδή τους λαθρομετανάστες και τους πάσης φύσεως αλληλέγγυους.

  44. Εκατονταδες φιλοξενουμενοι ;
    Αντε καλα κρασια !

  45. ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΕΓΝΑ, ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
    ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ Κ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΠΥΚΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ‘ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ’ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ, ΜΕ ΑΠΛΑ ΚΥΑΛΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΑ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Κ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ Η ΜΟΡΙΑ… ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ…

  46. Σφαξτε τους ισλαμοπιθηκους πριν σας σφαξουν αυτοι.

    1. ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ.

    2. ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ.

Comments are closed.