ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ Η ΛΕΣΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ. ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΝΕΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ’ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΚΡΑΥΓΑΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΣΑΣ Κ΄ ΜΑΣ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ Κ’ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;

    Κοινοποίηση:
    lathros-greece

    Διχασμένοι είναι οι πολίτες της Λέσβου σχετικά με το αν θα πρέπει να βρεθούν σήμερα στο κάλεσμα του Δήμου Λέσβου στην Πλατεία Σαπφούς, για να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία για το μεταναστευτικό – προσφυγικό πρόβλημα του νησιού μας.

    Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι δεν θέλουν να ενταχθούν σε μία πρωτοβουλία της οποίας ηγείται ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, τον οποίο θεωρούν κύριο υπεύθυνο, για την μέχρι τώρα ανύπαρκτη αντίδρασή του στο μεταναστευτικό θέμα.

    Μπορεί όλοι σχεδόν οι φορείς της Λέσβου να έχουν ανακοινώσει και επίσημα μάλιστα τη συμμετοχή τους σε αυτή τη Παλλεσβιακή διαμαρτυρία, ωστόσο είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο, ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συνταχθούν με την  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, αφού σε αντίθετη περίπτωση, ο Σπύρος Γαληνός θα χρησιμοποιούσε την άρνησή τους ως δικό του άλλοθι.

    Ο Σπύρος Γαληνός ακόμα και τώρα, τρία χρόνια μετά, αποδεικνύει ότι δεν έχει το πολιτικό θάρρος για να βγει και να δηλώσει παλικαρίσια ότι έχει κάνει τα δικά του λάθη και να αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Λέσβος.

    Και αν δεν έχει τις δικές του ευθύνες ένας Δήμαρχος για ότι συμβαίνει στο δικό του τόπο και στους δικούς του συμπολίτες, τότε ποιος να έχει;

    Δεν τον έχουμε δει μέχρι τώρα, να ζητήσει  μία συγνώμη από τον Λεσβιακό λαό.

    Προφανώς θεωρεί τον εαυτό του αλάνθαστο.

    Ο Σπύρος Γαληνός  κινδυνεύει σήμερα να βρεθεί μπροστά σε μία απρόσμενη γι αυτόν έκπληξη.

    Να ακούσει συνθήματα εις βάρος του από πολίτες της Λέσβου, που δεν θέλουν ούτε το όνομά του να ακούν.

    Τον θεωρούν βασικό υπεύθυνο της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Λέσβος, αφού τρία ολόκληρα χρόνια τώρα δεν κάνει τίποτα άλλο, από το να παραλαμβάνει βραβεία και να «διαμαρτύρεται» με επιστολέςκαι ανούσιες δημοτικές συνεδριάσεις.

    Ο Σπύρος Γαληνός παίζει σήμερα το τελευταίο του πολιτικό χαρτί.

    Αναγκάστηκε ακόμα και να στείλει έκκληση προς δημοσιογράφους και διευθυντές ΜΜΕ, ζητώντας τους να προβάλουν τη σημερινή Παλλεσβιακή συγκέντρωση.

    Δεν χρειαζόταν να κάνει αυτή την έκκληση…

    Τα ΜΜΕ ξέρουν να αξιολογούν τι είναι είδηση και τι πρέπει να προβληθεί δημοσιογραφικά.

    Ωστόσο θα σας θυμίσουμε ότι πολλές φορές ο Σπύρος Γαληνός έχει καταφερθεί εναντίον μερικών ΜΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τα ως κέντρα παραπληροφόρησης και διαρροής ψευδών ειδήσεων.

    Η γνωστή καραμέλα του Δημάρχου Λέσβου όταν δέχεται μία αρνητική γι αυτόν αλλά αντικειμενική κριτική, η οποία δεν του αρέσει και προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών του.

    Είναι δικό  του θέμα και ασφαλώς και θέμα του Λεσβιακού λαού, για το μέλλον της πολιτικής του καριέρας.

    Αυτό που εμείς θα υπογραμμίσουμε στον επίλογο του άρθρου μα,ς είναι ότι σήμερα πρέπει όλοι μας να δώσουμε ένα βροντερό παρόν στη σημερινή συγκέντρωση της Πλατεία Σαπφούς, ώστε η φωνή μας να ακουστεί όσο πιο δυνατά γίνεται στην Ελληνική Κυβέρνηση.

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

    Σας παραθέτουμε κάποια μηνύματα συμπολιτών μας από το προσωπικό προφίλ του Σπύρου Γαληνού.

    Pantelis Klidaras Αρε Σπύρο τότε που έπρεπε γιατί δεν φώναξες και νομίζω ότι το ίδιο ερώτημα το έχουν όλοι

    Τάσος Παντελής Τόσο καιρό είχες πέσει σε χειμερία νάρκη;;; Τί άλλαξε τώρα και δεν είσαι δίπλα στους επενδυτές, παρά πήρες το μέρος των ψηφοφόρων;; Τίποτα επικείμενες εκλογές, δε ξέρω λέω μήπως; Ή να έχεις απλά αναμνηστικές φωτογραφίες και πλακέτες τιμητικές και από τις δύο πλευρές του νομίσματος;;

    Argyro Chatzi Και ξαφνικά ξυπνήσατε! Γιατί?

    Mairi Papastefani Πολύ αργά πια!!!!! Εμένα να ρωτάτε που από τη πόρτα μου στη Μόρια περνούν χιλιάδες τουρκογυφτοι μπαίνουν στα περιβόλια κλέβουν φρούτα σφάζουν ζώα ακόμα φοβόμαστε για την ίδια τη ζωή μας!!!! Οι κύριοι της εξουσίας δεν μένουν εδώ και η προστασία τους είναι εξασφαλισμενη!!!! Τι να πάω λοιπόν στη συγκέντρωση????? Για να με κοροϊδέψουν άλλη μια φορά??????

    Kostas Tsamouras Αργησατε παρα πολυ αλλα απο την αλλη ποτε δεν ειναι αργα .Η Λεσβος δεν ειναι τοπος βασανιστηριων και οι κατοικοι της δεν θα πρεπει να αποδεχθουν τον ρολο του εμμισθου δεσμοφυλακα.
    Τα χρηματα αυτα δεν ειναι καθαρα!

    Αντωνης Παπαπορφυριου Αγαπητε δημαρχε Καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω ( να καπελωθει) Πρωτον ποιοι θα μιλησουν Και δευτερον εαν θα υπαρξει ψηφισμα ( που πρεπει να υπαρξει ) ποιον θα εκφραζει ? Τον μεσο πολιτη της Λεσβου που θελει να απομακρυνθουν οι περισοτεροι των ( μεταναστων ) Η πως θα κανουμε καλυτερη την ζωη των ( δυστυχων ) ανθρωπων τους οποιους ( καλεσαμε ) εμεις)??? να τους ανακουφισουμε ??? Δεν νομιζεις Σπυρο οτι οι περισοτεροι συμπολιτες μας εχουν αναγκη απο ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ τωρα που ερχεται το 2018 ( βλεπε αυξηση ΦΠΑ ) Και το 2019 μειωσεις συνταξεων και το 2020 μειωση αφορολογητου???? ΥΓ Και για τον ΦΠΑ καλο δεν θα ηταν μια καλιτερα οργανωμενη συνγκετρωση ?!

    Το ρεπορταζ από το /www.lesvosnews.gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Λεσβος 67% συριζα.
      Παρτε τα π@π@ρια μας αν νομιζατε οτι θα βγαζατε τρελλα λεφτα και μετα θα τους φορτωνατε στην υπολοιπη Ελλαδα
      Μας καψατε ολους
      Να σας φανε ζωντανους οι ισλαμοπιθηκοι!!!!!!!!

    2. ΕΕΕΕΕΕΕΕ… ΨΙΤ…
      ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ…
      ΡΟΥΦΗΧΤΕ ΤΗ ΝΟΜΠΕΛΑΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ !

    3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ ΣΤΑΛΙΝΟΣΑΠΑΚΙ;
      ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΟΥ…….

    4. oπως παντα οι βρωμοναζηδες τα βαζουν με τους αδυναμους και τους ξυπολητους. Μακαρι να βρεθειτε μια μερα στην ιδια θεση, αληταμπουρες…

    5. Εκανα θητεια εκει. Μας ειχαν στις κλωτσιες οι ντοπιοι. Καλα να παθουν.

    6. Δυστυχως για το νησι μας αλλα ειναι αργα πλεον .
      Μονον με επανασταση και ΠΟΛΥ αιμα θα φυγουν οι λαθρεποικοι μαζι με το δημοκρατικο βοθρο που τους εφερε .
      Καλη δυναμη στους Ελληνοψυχους των νησιων μας και κακο θανατο στους σκατοκεφαλους ψηφοφορους των δοσιλογων .

    7. ΕΕΕΕΕΕΕΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΛΑΙΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑ ΡΓΙΑΜ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΒΕΡΚΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    8. Ο ΘΕΟΣ αποδίδει γι’ ακόμη μια φορά δικαιοσύνη. Μετά την αναρχοάπλυτη δικηγόρο έχουν σειρά και τα νησιά της ακολασίας των αριστερών άΘεων της ηδονής και του χρήματος.
      Απολαύστε το τώρα συντόφια και το βραβείο νόμπελ σας ανήκει.
      Στα τέσσερα.

    9. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟ 70 ΚΑΙ ΤΟ 80 ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΥΡΟΥΣ , ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ , ΕΓΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ , ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ , ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ , ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΟΤΕΣ Η ΚΑΡΚΙΝΟΙ Η ΖΥΓΟΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ,ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΑΤΑ , Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ , Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΥΔΙΜΟΙ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ `1/`10ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ , Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ , ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ! ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΞΟΤΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΩΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ , ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ! ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΧ8ΥΣ ΠΟΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ! ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ , ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ , ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 1, 3 , 5, 11 , 23 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ , ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ , ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 80 ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ !

    10. Τσακιστε τους απλυτους που κουβαληθηκαν εκει , ρημαξτε και διωξτε ολες τις ΜΚΟ πρωτα
      Και ειμαστε μαζι σας
      Κοψτε και τα αρχ@δ@@ του δημαρχυ σας και κρεμαστε τα στο λιμανι για παραδειγματισμο .

    11. Στη Χίο γίνετε χαμός μόνο αράπηδες βλέπεις Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πέταξαν μερίδες φαγητά λέγοντας ότι είναι αψηφά ψαροκροκετες πόσο ζώντες να ήταν τους αντιπαθούσε και ο δήμαρχος το βιολί του ρε δεν τους θέλουμε το καταλάβετε επιτέλους κοπριτες όλοι σας.Στο Χαλκειός χτύπησαν άνθρωπο και είναι στο νοσοκομείο τα κρύβουν δεν τα λένε λες και τους έχουμε ανάγκη τους κοπριτες στα τσακιδια όλοι τους.

    12. Τώρα φωνάξτε όσο θέλετε και μετά στην κάλπη μη ξεχάσετε όπως και την προηγούμενη φορά να ψηφίσετε αυτόν που είπε ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα και το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια.Τα χαιρετίσματα μου.

    13. Οι ανθρωπιστές κάτοικοι της Λέσβου λένε όχι στο δούρειο ίππο του ναζισμού και της μισαλλοδοξίας.
      Η Λεσβία μάνα λέει ένα βροντερό όχι στο φασισμό προσφέροντας το βυζί της στον μικρό Αμίρ, διεκδικώντας επάξια το βραβείο Νόμπελ ειρήνης, το οποίο φυσικά και δεν θα πάρει ποτέ διότι δεν θα το επιτρέψουν οι πράκτορες του ιμπεριαλισμού.

      Τσακίζουμε τους φασίστες και στη Λέσβο και στη Μυτιλήνη, γιατί θα πάνε την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω.

      1. Ο/Η Είμαστε όλοι μετανάστες. Αν δεν είμαστε ακόμα, οι αριστεροί φασίστες θα μας κάνουν! λέει:

        Αν κανείς μαύρο χιούμορ, το πέτυχες! Αν σοβαρολογείς, πήγαινε μια βόλτα από Μόρια. Έχουν κάτι …μόρια οι Αμίρ που ελπίζω να σβήσεις τη …δίψα σου!

      2. Ξεχασες να πεις εκτος απο βυζι του Αμιρ να δωσουν και κωλο στον Αχμετ,τον Σακιμπ τον Ισλαμ κλπ κλπ ο φασισμος τσακιζεται με εργα οχι με λογια και ο καλος αντιφασιστας ξερει να πεφτει στα τεσσερα για τα ταξικα του αδερφια.Περαστικα σας.

    14. Ολες οι Ευρωπαικες χωρες εχουν κλεισει τα συνορα τους, μονο το μορφωμα που δηθεν κυβαιρνα εξακολουθει να δεχεται τις ροες των λαθρομεταναστων που μας στελνουν οι Τουρκοι δουλεμποροι στα νησια μας! Πριν μπουν στα χωρικα μας υδατα οι βαρκες θα πρεπει το Λιμενικο η το Π. Ναυτικο να τις γυριζει πισω . Μια φορα να το κανουν αυτο, θα το μαθουν και θα σταματησουν να ερχονται. Διαφορετικα παμε για ισλαμοποιηση!!!

    15. Ολη η Ευρωπη εκλεισε τα συνορα της, μονο το δικο μας μορφωμα που δηθεν κυβαιρνα τη χωρα, δεχτηκε να γινει η Ελλαδα αποθηκη λαθρομεταναστων και να δεχεται καθε μερα τις ροες απο την Τουρκια, η οποια κανει τα στραβα ματια για να μας καταστρεψει! Οι Μαροκινοι και οι Αλγερινοι και Πακιστανοι κλπ, εκτος απο τους Συριους που εχουν πολεμο, γιατι ερχονται σε μια χρεοκοπημενη χωρα; Να βρουν δουλεια; Παραβατικοι θα γινουν. Γιατι δεν πανε στην Σαουδικη Αραβια η στο Καταρ που βουλιαζουν στο πετρελαιο και ειναι και ομοθρησκοι, να δουλεψουν να κονομισουν .Αλλα θελουν την Ευρωπη για Ντολτσε Βιτα και αν κσνουν καμια ληστεια να βγουν εξω με το νομο καποιου Παρασκευοπουλου.

    16. Αν δεν κάνετε κατι εκει στην Λέσβο, σε λιγο θα γινεται εσεις προςφυγες μεσα στην ιδια σας την πατριδα. Θα σας διώξουν οι …..φιλοξενούμενοι σας….αυτους που τρεχάτε να σώσετε μεσα απο την θαλαςςα, αυτους που ταϊζετε και ποτίζετε, άμυαλοι. Ξυπνήστε πριν ειναι αργα, αν δεν ειναι ηδη. Τοσο καιρο φωνάζαμε.

    17. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΟΑΝΩΜΑΛΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ . ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ IQ = ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ . ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ . ΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ Κ. ΟΛΗ Η ΛΕΣΒΟΣ ΚΚΕ Κ. ΔΥΣΩΔΙΑ .
      ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΖΑΝΤΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ΄ ΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΟ ΤΖΙΧΑΝΤΑΚΙ ; ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ . ΤΑ ΟΡΝΕΑ . ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ . ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΑ΄ΛΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ .
      ΑΛΗΘΕΙΑ , ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ; ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΝΩ ΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.
      ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. ΟΙ ΛΕΣΒΙΟΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ . ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΝΙΓΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ .

    18. ΜΟΝΟ ΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
      ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΔ Η ΣΥΡΙΖΑ Η ΚΚΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    19. Ο/Η και αν η αλήθεια είναι εναντίον μας, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια... λέει:

      συριζοπορδη τωρα για να ξαναβρωμίσει ο τόπος!!!

    20. ΓΑΛΗΝΕ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ , ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ? ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΤΟ ΑΝ ΛΑΔΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΥΑ ΠΗΡΕΣ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ , Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ Η ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΑΛΗΝΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΟΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΑΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ. ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ?? Ε ΚΑΙ ?

      1. Δε πρόκειται κανείς να σφάξει τον κύριο Γαληνό αγαπητέ. Πήρε αρκετά αργύρια για να την κάνει για άλλες πολιτείες να ζήσει ζωή χαρισάμενη αυτός και τα σόγια του! Αλί και τρισαλί στη μοίρα των Μυτιληνιών που τον ψηφίσαμε για καλό …

    21. Εκαναν τη χωρα ξεφραγο αμπελι οι απατριδες , το γνωριζουν αυτο οι λαθρομεταναστες και οποιος γουσταρει μπαινει σε μια βαρκα και αποβιβαζεται στα νησια με το ετσι θελω και δεν φθανει αυτο, εχουν απαιτησεις και συμπεριφερονται προκλητικα, δεν τους αρεσει το φαγητο κλπ, λες και καποιος τους καλεσε να ρθουν!!! Ο Δημαρχος Μυτιληνης αργα ξυπνησε, τωρα ας τους λουστουν.

    22. Eισαγγελέας τώρα για τις σταλινοφασιστικες λαθροΜΚΟ,που είναι οι πάτρωνες των ισλαμοταλιμπάν στα νησιά.Κανένα έλεος στους εθνοπροδοτικούς εφιάλτες της Ελλάδας,που είναι τουρκορουφιάνοι των δουλεμπόρων.

    23. Γαληνός, Δήμαρχος Λέσβου, Βατικανό, συνδιάσκεψη για το μεταναστευτικό Δεκέμβριος 2016:
      “Δεν πρέπει απλά να βρούμε χώρους για να φιλοξενήσουμε αυτούς τους ανθρώπου, να τους δώσουμε ελεημοσύνη. Πρέπει ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ, να παντρέψουμε τους πολιτισμούς μας.”
      Και οι πλέον δύσπιστοι (κάτι φαντασμένοι τάχα μου ανθρωπιστές που ούτε τα άντερά τους δεν αγαπάνε), ας κοιτάξουν εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=vA8qsFiWAlU
      Γιατί κάποτε λέγαν τα γραπτά μένουν, τώρα η εικόνα παραμένει ακλόνητος μάρτυρας μιας προδοσίας ενός ολόκληρου νησιού, ενός εγκλήματος …
      Υ.Γ. Το καιρό που δήλωνε αυτά ο κύριος Γαληνός, ο Υπ. Μετανάστευσης κύριος Μουζάλας παραδεχόταν πως από αυτούς που εισβάλουν στη Λέσβο και στα άλλα νησιά μας μόνο οι 2% είναι πρόσφυγες!

      1. Φαε την συριζοπορδη τωρα ηλιθιε,να βρωμισεις βρωμυλε…

      2. ΜΙΜΙΚΟΟΟΟΟΟ!!!!
        ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΟΤΟΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ……

      3. Χρυσο καροτο για σενα κερασμενο ειδικη παραγγελια απο την κουμουνδουρου

    24. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ,. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ . ΕΧΘΡΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ.

    25. Ο/Η ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΣΥΡΙΖΑ λέει:

      Κάτοικοι στα ΛΑΘΡΟΝΗΣΙΑ ψήφισαν τα λαθρομορφώματα συριζα-κκε,και πηγαιναν στις παραλίες να σώσουν τους παράνομους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ(σύμφωνα με τον υπουργό ελάχιστοι είναι σύριοι).Να τα λουστούνε τώρα.Ήξεραν ότι οι ακροαριστεροί Τσυριζοταλιμπάν,είναι λαθρολάγνοι,απάτριδες και υπέρ των ανοιχτών συνόρων.Κι όμως τους ψήφισαν.Δεν σας λυπάμε καθόλου όλους εσάς τους κοψοχέρηδες.Ότι ψηφίσατε,και τον “ανθρωπισμό”σας, να το πληρώσετε μέχρι τέλους.

    26. αυτό με την συγγνώμη ας σταματήσει να αναπαράγεται, η συγγνώμη έχει την έννοια ότι διορθώνει κάποιος το κακό που έχει κάνει, η λεκτική συγγνώμη δεν λέει τίποτα αντίθετα πυροδοτεί και είναι προκλητική, την είπε τάχα ο άλλος οκ καθάρισε απαλλάχτηκε, δεν είναι έτσι όμως σε πολύ σοβαρές καταστάσεις όπου ευθύνονται κάποιοι και δεν έφυγαν όταν έπρεπε αλλά παραμύθιαζαν και παραμυθιάζονταν

    27. Θελουν να καταντησουν ολη την Ελλαδα σαν την Χιο…

    Comments are closed.