ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ: ANOIΞΕ Η ΓΗ. ΣΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. 6.7 R. ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑΝ ΚΩ ΚΑΙ ΡΟΔΟ. ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΤΙΡΙΑ. ΦΟΥΣΚΩΣΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ “ΤΣΟΥΝΑΜΙ”. “ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΗΔΑΓΑΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ”. ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ. Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΦΙΑΛΤΗΣ(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΡΟΜΟΥ)

    Κοινοποίηση:
    seismos-6.7rixter-stin-ko-16

    SEIMOS21

     

    seismos-6.7rixter-stin-ko-16

    SEISMOS3

    seismos-6.7rixter-stin-ko-14

    seismos-6.7rixter-stin-ko-8

    seismos-6.7rixter-stin-ko-5

    ΤΩΡΑ

    Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ,

    Μεγάλος σεισμός μεγέθους 6,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Κω σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, τοπική ώρα 01:31. Σύμφωνα με το earthquake.usgs.gov τo επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται 10χλμ νότια-νοτιοανατολικά της Αλικαρνασσού (Bodrum).

    Πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η θάλασσα έχει φουσκώσει κι έχει πλημμυρίσει την προκυμαία του λιμανιού, ενώ εκτός από υλικές ζημιές σε μαγαζιά και αυτοκίνητα, έχουν καταρρεύσει και κτίρια.
    Το θέμα θα ενημερώνεται συνεχώς.

    seismos-6.7rixter-stin-ko-13

    νωριτερα

    Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Δωδεκάνησα.

    Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο ο σεισμός έγινε στα παράλια της Τουρκίας, κοντά στη Κω, 80 χλμ νότια του Μπόντρουμ και 162 χιλιόμετρα νό

    seismos-6.7rixter-stin-ko-5

    Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών αναφέρει ότι ο σεισμός ήταν της τάξης των 6,4 Ρίχτερ.

    Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε αρκετά νησιά των Δωδεκανήσων όπως στη Κω και τη Λέρο, τη Σάμο και την Ικαρία.

    Από την  την Πυροσβεστική αναφέρεται ότι ανέφεραν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ειδοποιηθεί για ζημιές από την ισχυρή δόνηση.

    Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και δεύτερος σεισμός μεγέθους 5 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος του εντοπίζεται στα 10 χλμ και έγινε σε θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λέρου και νοτιοδυτικά του Αγαθονησίου.

    seismos-kos1

    Κατά άλλες πληροφορίες, η Ισχυρή σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 6,4 Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και σημειώθηκε στις 1:31 τα ξημερώματα 22 χλμ. βορειοανατολικά της Ικαρίας και 51 χλμ δυτικά της Σάμου.

    Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε αρκετά νησιά των Δωδεκανήσων όπως στη Κω, τη Λέρο, στην Ικαρία, αλλά και βορειότερα στη Σάμο.

    seismos-6.7rixter-stin-ko-4

    φωτορεπορταζ www.aegeanews.gr

    Το επίκεντρο τού σεισμού ήταν στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Κω, κοντά στις τουρκικές ακτές.

    Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χλμ.

    Ακολούθησε μετά από επτά λεπτά δεύτερος σεισμός 5,1 Ρίχτερ λίγο πιο βόρεια από τον πρώτο στο ίδιο εστιακό βάθος

    ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 12 χιλιόμετρα.

    seismos-6.7rixter-stin-ko-11

    seismos-6.7rixter-stin-ko-2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Πατε καλά τρωτε το παραμυθι της συνομωσίας ???? .Αυτοι που ψήφησαν συριζα μπορειτε να μου πειτε τι ποσοστο επι του συνόλου έχουν στο σύνολο όλων των ψηφοφόρων ?????? Που πετροβαλάτε με το αδειο κρανίο σας και ισωπεδωνεται τα πάντα στο περασμα σας. Αι στο διαολο μαλακισμενα βουλωστε το πια
      Ηλίθιοι….

    2. Re noumera grafi kai grafi oti malakia iparxi to makeleio kai o xios ala kai esis den pate piso egine sismos giati i kos psifise siriza ti alo tha akousoume se afti ti xora i malakia pai sinefo

      1. Αν δεν καταλαβαίνεις μην απαντάς και τράβα να δεις τι ωραία θα καλοπεράσουν όσοι είναι Έλληνες τώρα στην Κω.

    3. Η Πατριδα εγινε ενα μεγαλο βρωμικο μπουρδελο και εαν δεν γινουμε ισωμα και σταχτη ισως θα χανοταν και η Ελλας . Το οποιον ειναι φυσιν αδυνατον διοτι θα χαθει και η ανθρωποτητα . Οποτε ας ειμαστε ετοιμοι για αλλα κολπα…ανορθοδοξα κολπα επιβιωσεως .

    4. Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τους σεισμούς.. φως φανάρι.. αν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσουν οι σεισμοί…αμε

    5. Γαμηστε τα τουρκοκαναλα 3.5 ώρες μόνο η Ερτ έκανε ένα έκτακτο και οι υπόλοιποι ούτε κουβέντα. Ο τουρκοαντ1 εχει βάλει τα ντοκιμαντέρ των αναρχικών.

    6. Δύο νεκροί Στέφανε λέει ο Κυριτσης Δήμαρχος Κω στο ΑΠΕ.

    7. ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ…ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ!ΠΑΡΕ ΝΑΧΕΙΣ ΤΩΡΑ…ΚΑΙ ΘΑΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ..ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΛΚ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΥΤΟΝ(ΠΑΤΗΡ-ΥΙΟΣ-ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ)!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ..ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ…ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟ!ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΟΥ..ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΣΥΣΠΑΣΕΩΝ+ΞΑΦΝΙΚΑ…ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ!ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ…ΓΕΝΝΑΜΕ!ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΕΩΣ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΞΕΡΕΤΕ..ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!

    8. Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ….ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ….ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ??? ΕΛΕΟΣ!!!!! ΙΧΝ

    9. Καλα να παθετε ΡΕ ολοι σιριζα ψιφιζατε ΡΕ αι γραμιθετε ΡΕ σκουτια Ε σκουτια

    10. Πες τα ρε φίλε. Στην ουρά για ένα δίσκο φαΐ μαλακες. Πρώτα οι λαθροταλιμπαν και μετά εσείς.

      Εκλογές 2015:
      Σάμος: Σύριζα 31+ΚΚΕ 16.
      Κως:Σύριζα 36
      Λέρος:Σύριζα 33.5
      Ικαρία: ΚΚΕ 33+ Σύριζα 26.

      Πάρτε τα @@ μου τώρα η οργή του Θεού στα κεφάλια σας. Τα αποφάγια των λαθροταλιμπαν θα φάτε κι άμα σας αρέσει
      .

    11. τα κοπροσκυλα του συριζα λεγανε για τους σεισμολογους θα φανε φυλακη αν δεν σταματησουν να λενε οτι θαρθει μεγαλος σεισμος επειδη τρομαζουν τον κοσμο και θα πληγει ο τουρισμος γαμω τα σπιτια σας συριζοσκυλα της μανας σας

    12. Η ΦΥΣΗ ΤΙΜΩΡΕΙ,,,, ΜΙΛΑΕΙ …Κ ΛΕΕΙ..ΦΥΓΕΤΕ ΛΑΘΡΟΜΠΑΜΠΟΙΝΟΠΗΘΗΚΙΑ, Κ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ . 9,8 ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ! ΣΤΕΙΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΝΕΡΟ ΨΩΜΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ Κ ΓΑΛΑ ΟΙ ΜΚΟ….. ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΓΚΟΕΙΔΩΝ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΚΩΤΕΣ Κ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ……..

    13. Η ΦΥΣΗ ΤΙΜΩΡΕΙ,,,, ΜΙΛΑΕΙ …Κ ΛΕΕΙ..ΦΥΓΕΤΕ ΛΑΘΡΟΜΠΑΜΠΟΙΝΟΠΗΘΗΚΙΑ, Κ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ . 9,8 ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ! ΣΤΕΙΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΝΕΡΟ ΨΩΜΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ Κ ΓΑΛΑ ΟΙ ΜΚΟ….. ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΓΚΟΕΙΔΩΝ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΚΩΤΕΣ Κ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

      1. Ποια φυση ρε ταρτουφο, τα αμερικλανακια εδωσαν σημαδι στον ερντο να κατσει σταυγα του με το Haarp.

        1. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΝΕΡΟ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΣ;;;;;;;;ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ,,,, ΑΝ ΛΕΩ…..ΓΙΔΙ Ε ΓΙΔΙ …..ΠΟΙΟ Haarp ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ;;;;; ΑΝΤΕ ΞΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩΙ ΣΟΥ

    Comments are closed.