ΣΑΝ ΤΟΝ “ΑΡΚΟΥΔΟ” ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Ο “ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΥ ΧΡΥΣΟΥ” ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΜΑΡΕΒΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΖΑΡΕΙ ΚΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ “ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ(ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΚΙ ΕΤΣΙ…)

    Κοινοποίηση:
    μητσος

    “Για το διήμερο θα βρίσκεται στην Σίφνο,  οικογενειακώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά και την διακοπή των εργασιών της Βουλής, η οποία έκλεισε και θα ανοίξει εκ νέου στις 28 Αυγούστου(και μέχρι τότε ο Λαός που ψήνεται από τη φτώχεια, τους λογαριασμούς και το άγχος θα πληρώνει τις διακοπές των κηφήνων.

    Όπως  γράφει η  ιστοσελίδα cyclades24, ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται στην Σίφνο οικογενειακώς, μαζί με την  σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους, αλλά αναμένεται να έχει συναντήσεις και  με τοπικούς φορείς. Δηλαδή τι θα πει με τους τοπικούς φορείς ενώ θα μπορούσε να δίνει τη δική του πολιτική μάχη, βλέποντας ανθρώπους που ήδη έχει καταστραφεί η περιουσία τους από τις φωτιές;

    (Σπέτσες, Κύθηρα,. Μεσσηνία, Λακωνία, Μάνη κλπ). Aλλά τι ανάγκη, έχει ο “γιος του Τέρυ Χρυσού”(λέμε και καμιά κοτσάνα , να περνάει η ζέστη καλοκαιριάτικα). Μαμ, κακά, Μαρέβα και νάνι, πιθανόν με τη Μαρέβα, την εργασιομανή, την πάμπλουτη. Αυτά που γράφουμε δεν ισχύουν μόνον για τον Κούλη.

    Ισχύουν για όλες τις αρχιτεμπέλες της Βουλής, τους κοπρίτες που τους πληρώνουμε ακόμα και το χαβιάρι που καταβροχθίζουν σαν τους πύθωνες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Το σκατόχυμα του εβραίου του Χρυσού, με την Πολωνή που το δίνει στον τούρκο γυμναστή της.

    Comments are closed.