ΣΗΚΩΣΕ ΜΠΑΪΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ 5 ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες

    Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντά, χαρακτήρισε τα πέντε ονόματα που παρουσίασε ο Μάθιου Νίμιτς για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ως «κόντρα στην ιστορία μας και τα γεγονότα που έχουμε ζήσει».

    IMG_20161031_212003

    «Ως εκ τούτου δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω» πρόσθεσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. Αντίθετα πρότεινε την ονομασία «Σλαβομακεδονία» γιατί, όπως είπε, γίνεται πιο δεκτό από τους Έλληνες. «Ακόμα και αν δεν το δέχονται γιατί έχουν πρόβλημα με τους Αλβανούς δεν με νοιάζει. Επισπεύδουσα χώρα είναι τα Σκόπια» πρόσθεσε με νόημα.

    Ο ίδιος είπε ότι θα λάβει μέρος στο συλλαλητήριο της Κυριακής όπως έκανε και το 1992 προσθέτοντας ότι «αποτελεί μήνυμα στην κυβέρνηση για να είναι πιο σοβαρή και υπεύθυνη στη διαχείριση του θέματος».

    «Εγώ ενώνω τη φωνή μου με αυτούς που λένε ότι η κυβέρνηση δεν διαχειρίζεται με σωστό τρόπο τη διαπραγμάτευση και δεδομένου ότι στελέχη της κυβέρνησης σε παρελθόντα χρόνο έχουν εκφραστεί για το θέμα αυτό» συμπλήρωσε.

    «Το προβλημα δεν είναι το όνομα, είναι πολλές προϋποθέσεις που πρέπει να συμπέσουν. Η λύση πρέπει να είναι erga omnes και φοβάμαι ότι είναι κάτι άλλο» συνέχισε ο κ. Γεωργαντάς.

    Όσο για το αν υπήρξε εντολή από τη ΝΔ οι βουλευτές να μην συμμετέχουν στο συλλαλητήριο ο Γιώργος Γεωργαντάς είπε ότι «ο Μητσοτάκης μας είπε ότι όποιος βουλευτής αισθάνεται ότι θέλει να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο μπορεί να το κάνει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ….ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ….Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ… ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ…!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ…!!!! ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ…ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ…
      Η ΤΟ ΤΕΛΟΣ….!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ…ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ…ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ….!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ…!!! ΞΥΠΝΑΤΕ…!!!!

    2. Μακεδονια ειναι Ελλαδα και ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει το δικαιωμα να φερει το ονομα Μακεδονας πλην τους Ελληνες .

    3. Τι λεβεντης ρε χιο μην ακουμε μαλακιες,μνημονια δεν εχει ψηφισει το σκουπιδι?τι μας λες τωρα
      Οσο για τα σκοπια απλα ειπε το αυτονητο,μην κανουμε το αυτονοητο λεβεντια σε ενα πιθηκι που ψηφιζει μνημονια

    4. ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ 301 ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΤ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ………ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ???????????????

    5. Εχουμε και τον κωλογερο τον Νιμιτς, που προτεινε πεντε ονοματα, ολα με τον ορο ” Μακεδονια” μεσα!!! ” Σκατουλα Ματσεντονια”, ” Κουραδα Ματσεντονια”, ” Αρ…δια Ματσεντονια”, ” Το της Χαιδως Ματσεντονια” κλπ και δεν συμαζευεται!!!!! Αντε να χαθεις ρε γελοιε!! Τα Σκοπια λενε να κανουν δημοψηφισμα. Να γινει και εδω δημοψηφισμα να αποφασισει ο Λαος!!! Η φοβουνται το Λαο; Να μας το πουν !!!!!

    6. Γιατί Λεβέντης; Για σύνθετη ονομασία μιλάει.

    7. Εχουν λυσαξει ολα τα κοπροσκυλα, οι Ανθελληνες, βασιλικοτεροι του βασιλεως, χειροτεροι απο τους ιδιους τους Σκοπιανους, σωνει και καλα στο ονομα να περιεχεται ο ορος ” Μακεδονια”!!!!! Ειναι φοβερο!!!! Αυτοι ολοι οι πολιτικαντηδες δεν βλεπουν περα απο τη μυτη τους!! Ουτε σκεφτωνται τι προβληματα θα μας δημιουργησουν αργοτερα οι Σκοπιανοι παροτρυνομενοι απο τους Τουρκους και τους Αλβανους, αν τους χαρισουμε το ονομα” Μακεδονια”!!!!

    8. Σιγά τον Μαλακα ουστ λαμογιο που τον γράφετε και λεβέντη,κανονικα πρέπει και αυτόν και όλους που βάζουν τον ορο Μακεδονία να τους πλακώσουν εάν πάνε στην Συγκέντρωση.Θέλετε όνομα????ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.Τι λέτε????

    9. ΣΚΑΤΑ ΜΠΑΊΡΑΚΙ ΣΗΚΩΣΕ . ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ . ΤΙ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ; ΜΠΟΥΡΔΑ ΟΛΚΗΣ . ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΒΑΡΔΑΡΙΑ , ΠΑΙΟΝΙΑ . ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ.

    10. Δηλαδη ο υπαλληλος κλοουν μητσοτακης ( ο γυιος της ντορας ) δεν αισθανετε οτι πρεπει να συμμετασχει;
      ΡΕ ΟΥΣΤ κ(Υ)νοβουλευτικα εκτρωματα .
      Ο μαλακας λεει σλαβομακεδονια ειναι καλο ! Ρε ξευτιλισμενα διποδα κοντα ειναι οι μερες που θα φτυσετε το γαλα της μανας σας .
      Σηκωσε μπαιρακι λεει ο καραγκιοζης Νταξιτης !
      Μακεδονια ειναι Ελλαδα βρωμοπολιτικαντιδες και ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει το δικαιωμα να φερει το ονομα Μακεδονας πλην τους Ελληνες .

    11. Ούτε Σλαβομακεδονία.
      Και Σλάβοι και Μακεδόνες δε γίνεται
      Μας δουλεύει και αυτός.

    12. Τελικά υπάρχουν παντελόνια ? Για να δούμε.

    13. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και επειδή από “διαφωνούντες” έχουμε χορτάσει ας περιμένουμε να δούμε τι θα ψηφίζει ο “αντάρτης”.

    Comments are closed.