ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑ ΣΟΡΟΣ: «Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ» – ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΟΥΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ

    Κοινοποίηση:
    20161111

    Σε μια συνάντηση στο Κρεμλίνο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι ο Τζορτζ Σόρος χρησιμοποιεί τα δίκτυα διαταραχών του για να προκαλέσει αναταραχές στις Ηνωμένες Πολιτείες:
    «Μην ξεγελιέστε, ο απώτερος στόχος του είναι η επανάσταση και μετά ο εμφύλιος πόλεμος. Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Σόρος χρησιμοποιεί την ίδια τακτική που χρησιμοποιεί πάντα και παντού … Ο Τζορτζ Σόρος είναι ένας περιβόητος πυρομανής, με τα σπίρτα στη τσέπη ρίξει λάδι σε κάθε εστία».
    Ο Βλαδιμίρ Πούτιν είχε ήδη στείλει σήματα προς τους «απλούς» Αμερικανούς, προτρέποντάς τους να μην ακολουθήσουν τον Σόρος και να μείνουν μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν τη χώρα τους, που θα κατασχεθεί από τους παγκοσμιοποιητές.

    Ο Σόρος είναι χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές από στο χρηματοπιστωτικό τομέα, χρησιμοποιώντας τη δημοκρατία ως ένα όργανο, παρεμβαίνοντας στο έδαφος της πολιτικής, κι προσπαθώντας τελικά να ανατρέψει τις υπάρχουσες κυβέρνησεις σε κυρίαρχα κράτη.
    Πέρυσι η Ρωσία απαγόρευσε τις οργανώσεις του Σόρος κηρύσσοντας τες «απειλές για την εθνική ασφάλεια», λαμβάνοντας υπόψη ότι από το 1990 ο Σόρος χρησιμοποίησε τα μέσα του και την επιρροή του για να προσπαθήσει, ανεπιτυχώς, να προκαλέσει ταραχές στην Ρωσία. Σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί με σαφήνεια ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Την ίδια΄ώρα εκστρατεία γίνεται στις ΗΠΑ προκειμένου να χαρακτηριστούν ως τρομοκρατικη οργανωση οι ΑΝΤΙΦΑ.

    ANTIFA: ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 100.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ 16/9. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
    (3 ΗΜΕΡΕΣ: 20/8, 01.07)
    ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 22.000). ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΡΙΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ CNN ΤΟΥΣ “ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ” ΩΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ …ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. ΚΑΤΟΠΙΝ , Ο ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΙΛΕΗ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑ’Υ’ΛΩΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΜΕ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ (ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ) ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. χουντομπουρδες για τα βλαμμενα της χαβγης

    2. Βρες τήν πηγή τών χρημάτων και θα καταλάβεις. …. κκε , αντιφα, κεερφα κωνσταντίνου , αναρχικοί αλληλεγγύοι..

    3. Ρε μάγκες έχουμε πολύ ώρα απο την ζωή μας να ασχολούμαστε με τους ανθέλληνες σπόρους
      Ασχολήθηκε λίγο με την Ελλάδα και όχι με τα ….. Ότι θέλετε συμπληρώστε

    4. Ο Πούτιν δεν μας λέει κάτι καινούριο για τον Σόρος …Τα πολλά λόγια δεν είναι πράξη, γι’ αυτό αν είναι εναντίον του Σόρος, θα πρέπει να στραφεί εναντίον του στην πράξη…
      Το να κάθεται να μας λέει κάτι που το γνωρίζουμε, δεν αποκλείετε να το κάνει για να ψαρέψει τα ψάρια που του πέσανε από τον κουβά …Έχει φορέσει κ εκείνος κ ο Σόρος τον εβραϊκό κιπά κ είναι σαν να μας δουλεύει, κ ας παριστάνει ότι είναι εναντίον τους…

      Όλους αυτούς τους βλέπω σαν μαριονέτες, κ αν ήθελε ο κάθε εμπορικοσωτήρας να κάνει στις πράξεις κάτι ουσιαστικό για το καλό ολόκληρης της Ανθρωπότητας, θα το είχε ήδη κάνει… Από λόγια έχουμε χορτάσει, από πράξεις βλέπω την Ανθρωπότητα να καταστρέφετε με διχαστικούς προσανατολισμούς ….Η Ανθρωπότητα μοιάζει να είναι σαν πιόνια σε χωρισμένα κοπάδια που αυτοκαταστρέφονται από εκείνους που διατάζουν…

    5. Άρχισε η χερσαία επιχείρηση των ιρακινών δυνάμεων στην πόλη Ταλ Αφάρ – 2.000 τζιχαντιστές οχυρωμένοι στην πόλη

      Κυριακή, 20 Αύγουστος 2017 11:01
      Άρχισε η χερσαία επιχείρηση των ιρακινών δυνάμεων στην πόλη Ταλ Αφάρ – 2.000 τζιχαντιστές οχυρωμένοι στην πόλη
      Οι ιρακινές δυνάμεις άρχισαν σήμερα την επιχείρηση για την ανακατάληψη της πόλης Ταλ Αφάρ, του τελευταίου προπυργίου του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) στην ιρακινή επικράτεια,

      συνεχίζοντας την εκστρατεία τους με την υποστήριξη των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών.

      «Είτε θα παραδοθείτε, ή θα πεθάνετε», διεμήνυσε απευθυνόμενος «στα μέλη του Ντάες» ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χάιντερ αλ Αμπάντι σε τηλεοπτικό διάγγελμα που έκανε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, φορώντας μαύρη στρατιωτική στολή.

      Όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, η Ταλ Αφάρ, επί σειρά ετών προπύργιο σκληροπυρηνικών σουνιτών ανταρτών ήδη πριν την πάρουν οι τζιχαντιστές το 2014, απέχει περίπου 80 χιλιόμετρα από τη Μοσούλη. Αποκόπηκε από τις υπόλοιπες περιοχές που ελέγχει το ΙΚ τον Ιούνιο.

      Η πόλη, στην επαρχία Νινευή, έχει περικυκλωθεί από τα κυβερνητικά στρατεύματα και σιίτες εθελοντές στον νότο και από τους Πεσμεργκά, τους κούρδους πολιτοφύλακες, στον βορρά.

      Μέσα στην πόλη υπολογίζεται ότι βρίσκονται 2.000 εμπειροπόλεμοι τζιχαντιστές, σύμφωνα με αξιωματικούς των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και του Ιράκ. Αναμένεται ότι θα προβάλουν σθεναρή αντίσταση και η μάχη θα είναι σκληρή, παρότι πληροφορίες και μαρτυρίες υποδεικνύουν ότι οι τζιχαντιστές είναι εξαντλημένοι, έπειτα από μήνες μαχών και αεροπορικών βομβαρδισμών αλλά και εξαιτίας της έλλειψης εφοδίων.

      Μερικές ώρες πριν από το διάγγελμα του Αμπάντι, η ιρακινή Πολεμική Αεροπορία προχώρησε σε ρίψεις φυλλαδίων στην πόλη καλώντας τους άμαχους να πάρουν προφυλάξεις. «Προετοιμαστείτε, η μάχη θα αρχίσει πολύ σύντομα και η νίκη θα έλθει, θεού θέλοντος», γράφουν τα φυλλάδια αυτά.

      Το «χαλιφάτο» την ίδρυση του οποίου είχαν ανακηρύξει οι τζιχαντιστές κατέρρευσε ουσιαστικά τον περασμένο μήνα, όταν οι ιρακινές δυνάμεις, υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ, έθεσαν ξανά υπό τον έλεγχό τους τη Μοσούλη, την «πρωτεύουσα» του ΙΚ στο Ιράκ, έπειτα από μια στρατιωτική επιχείρηση διάρκειας εννέα μηνών.

      Όμως κάποιες περιοχές του Ιράκ και της Συρίας συνεχίζουν να βρίσκονται στην κατοχή του, όπως η Ταλ Αφάρ, μια πόλη που προπολεμικά είχε πληθυσμό περίπου 200.000 κατοίκων.

      Η Ταλ Αφάρ βίωσε αλλεπάλληλα κύματα βίας μεταξύ των σουνιτών και των σιιτών μετά την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ το 2003. Εκεί αναδείχθηκαν κάποιοι από τους πιο ικανούς διοικητές του Ισλαμικού Κράτους.

      Πολλοί άμαχοι εγκατέλειψαν την πόλη και κοντινά χωριά με την κάλυψη της νύχτας τις τελευταίες εβδομάδες, όμως αρκετές χιλιάδες πολίτες εκτιμάται πως παραμένουν στην πόλη, καθώς οι τζιχαντιστές απειλούσαν να σκοτώσουν όποιον έπιαναν να προσπαθεί να φύγει για να σωθεί.

      Ορισμένοι κάτοικοι που εγκατέλειψαν την Ταλ Αφάρ την περασμένη εβδομάδα είπαν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι οι τζιχαντιστές μοιάζουν εξαντλημένοι.

      «Χρησιμοποιούν υπόγειες στοές για να μετακινούνται ώστε να αποφεύγουν τις αεροπορικές επιδρομές», είπε ο Χατζ Μαχμούντ, 60 ετών, συνταξιούχος δάσκαλος. «Στα πρόσωπά τους βλέπεις απελπισία και παραίτηση».

      Οι κύριες δυνάμεις που συμμετέχουν στην επιχείρηση είναι ο ιρακινός στρατός, η ομοσπονδιακή αστυνομία και η επίλεκτη Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, τα στελέχη της οποίας έχουν εκπαιδευτεί από Αμερικανούς, σημείωσαν ιρακινοί αξιωματικοί.

      Οι Δυνάμεις της Λαϊκής Κινητοποίησης, πολλά μέλη των οποίων έχουν εκπαιδευτεί και εξοπλιστεί από το Ιράν, ανέφεραν πως θα πάρουν επίσης μέρος στη μάχη. Η ανάμιξή τους αναμένεται να προκαλέσει ανησυχίες και αντιδράσεις στην Τουρκία: η Άγκυρα τονίζει τους δεσμούς της με τους Τουρκομάνους, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της συγκεκριμένης περιοχής.

      Ο διεθνής συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες ημέρες προχώρησε σε δεκάδες αεροπορικές επιδρομές στην Ταλ Αφάρ, στοχοθετώντας αποθήκες όπλων και πυρομαχικών και κέντρα διοίκησης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της χερσαίας επιχείρησης.

      Ο ιρακινός συνταγματάρχης Καρίμ αλ Λάμι δήλωσε αυτή την εβδομάδα πως οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί «δείχνουν καθαρά ότι οι εναπομείναντες μαχητές (του ΙΚ) είναι ξένοι και Άραβες με τις οικογένειές τους, κι αυτό σημαίνει ότι θα πολεμήσουν μέχρι την τελευταία τους ανάσα».

      Πάντως ο Λάμι σημείωσε πως η μορφολογία του εδάφους — το πεδίο της μάχης είναι επίπεδο — και οι φαρδιοί δρόμοι της Ταλ Αφάρ θα επιτρέψουν στα άρματα μάχης και στα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού να πάρουν ενεργά μέρος στην επιχείρηση. Μόνο ένα τμήμα της Ταλ Αφάρ, το Σαράι, μπορεί να συγκριθεί με την Παλιά Πόλη της Μοσούλης, όπου οι ιρακινές δυνάμεις μπορούσαν να προχωρήσουν μόνο πεζή, σε στενά δρομάκια, από σπίτι σε σπίτι, δίνοντας μια μάχη που προκάλεσε την σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή της ιστορικής συνοικίας.

      Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) εκτιμά ότι στην Ταλ Αφάρ παραμένουν από 10.000 ως και 40.000 άμαχοι. Οργανώσεις αρωγής σημειώνουν πως δεν περιμένουν να υπάρξει μαζική έξοδος αμάχων, καθώς οι περισσότεροι από τους κατοίκους της έχουν ήδη φύγει.

    6. Το ΙΚ ανέλαβε την ευθύνη και για την επίθεση στο Σουργκούτ της Ρωσίας
      Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 16:40
      Το ΙΚ ανέλαβε την ευθύνη και για την επίθεση στο Σουργκούτ της Ρωσίας
      Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Σουργκούτ της Σιβηρίας,

      όπου ένας νεαρός τραυμάτισε οκτώ ανθρώπους, μετέδωσε το “πρακτορείο” Amaq, το προπαγανδιστικό όργανο των τζιχαντιστών.

      Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας νωρίτερα έκαναν γνωστό ότι ο δράστης, ένας κάτοικος της περιοχής γεννημένος το 1994, σκοτώθηκε από αστυνομικούς και ότι αντιμετωπίζουν το συμβάν ως απόπειρα ανθρωποκτονίας https://youtu.be/mtfRsSPh5fI

    7. Βαρκελώνη: Ιμάμης ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων;
      Κυριακή, 20 Αύγουστος 2017 08:53
      Βαρκελώνη: Ιμάμης ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων;
      Οι ισπανικές Αρχές ερευνούν πλέον τον ρόλο ενός 45χρονου Ιμάμη, του Αμπντελμπακί Ες Σάτι, στη διπλή τρομοκρατική επίθεση σε Βαρκελώνη και Καμπρίλς.

      Μάλιστα, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι αυτός ήταν ο «εγκέφαλος» πίσω από τον πυρήνα των 12 ατόμων που πραγματοποίησε τις επιθέσεις με τους 14 νεκρούς.

      Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς στο σπίτι του στην πόλη Ρίπολ αναζητώντας DNA και αποτυπώματα έτσι ώτσε να ξεκαθαρίσουν αν ο Ες Σάτι ήταν ο άνδρας που σκοτώθηκε στην έκρηξη στο σπίτι στην Αλκανάρ, στο σπίτι, δηλαδή, στο οποίο οι τζιχαντιστές ετοίμαζαν τις ισχυρότατες βόμβες προκειμένου να πραγματοποιήσουν το μεγαλύτερο χτύπημα στην Ευρώπη.

      Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Ιμάμης ήταν οπαδός του φονταμεταλιστικού κινήματος των Σαλαφιστών.

      Ο συγκάτοικός του δήλωσε ότι την Τρίτη ο Ες Σάτι του ανακοίνωσε ότι θα φύγει για το Μαρόκο και έκτοτε δεν έχει ακούσει κάτι νεότερο από αυτόν.

      Με βάση πληροφορίες ο εν λόγω Ιμάμης κατά καιρούς είχε σχέσεις με άλλους τρομοκράτες όπως με υπόπτους που συνελήφθησαν μετά την επίθεση της Αλ Κάιντα στη Μαδρίτη το 2004 που άφησε πίσω της 191 νεκρούς αλλά και με τα μέλη ενός τρομοκρατικού πυρήνα που εξαρθρώθηκε το 2006. Οι ίδιες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα ΟΚ Diario αναφέρουν ότι συγκάτοικός του για ένα διάστημα ήταν ο Μπελκασέμ Μπελίλ, ο οποίος το 2003 έκανε επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο σε στρατιωτική βάση στο Ιράκ σκοτώνοντας 28 ανθρώπους, ανάμεσά τους και 19 Ιταλοί.

    8. Η Συρία στο επίκεντρο στη συνάντηση Πούτιν – Νετανιάχου στις 23 Αυγούστου
      Κυριακή, 20 Αύγουστος 2017 10:46
      Η Συρία στο επίκεντρο στη συνάντηση Πούτιν – Νετανιάχου στις 23 Αυγούστου
      Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου θα συναντηθεί την Τετάρτη με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας για να συζητήσουν κυρίως για τη Συρία,

      αναφέρει μια ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες βράδυ από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού.

      Όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, οι δύο άνδρες «θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή», προστίθεται στην ανακοίνωση του γραφείου του Νετανιάχου, υπενθυμίζοντας ότι οι δύο άνδρες έχουν κάνει επανειλημμένα συναντήσεις τα τελευταία χρόνια προκειμένου «να αποφευχθούν προστριβές ανάμεσα στην Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ και αυτή της Ρωσίας στη Συρία».

      Υπογραμμίζεται ως προς αυτό ότι οι διευθετήσεις που συμφωνήθηκαν στις συνομιλίες τους επέτρεψαν, «μέχρι τώρα», να αποφευχθεί οποιαδήποτε εμπλοκή πολεμικών αεροσκαφών των δύο χωρών.

      Η ισραηλινή αεροπορία έχει πλήξει σχεδόν σε 100 περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια αυτοκινητοπομπές που μετέφεραν όπλα που προορίζονταν για τους άνδρες της λιβανέζικης Χεζμπολάχ ή άλλων οργανώσεων στη Συρία ή αλλού, δήλωσε την Πέμπτη ο πτέραρχος Αμίρ Εσέλ, ο απερχόμενος αρχηγός του γενικού επιτελείου αεροπορίας του Ισραήλ.

      Από την έναρξη του πολέμου στη Συρία το 2011, το Ισραήλ παρακολουθεί πολύ στενά την εξέλιξη της κατάστασης στη γειτονική του χώρα, προσέχοντας να μην παρασυρθεί να εμπλακεί στη σύρραξη αλλά ταυτόχρονα επιφυλασσόμενο του δικαιώματος να πλήττει αυτοκινητοπομπές με εφόδια που προορίζονται τη Χεζμπολάχ ή και θέσεις των συριακών τακτικών δυνάμεων.

      Ο ισραηλινός πρεσβευτής στη Μόσχα κλήθηκε στο ΥΠΕΞ τον Μάρτιο έπειτα από πλήγματα της ισραηλινής αεροπορίας εναντίον στόχων που σύμφωνα με την ίδια συνδέονταν με την οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου, η οποία πολεμάει στη Συρία στο πλευρό των δυνάμεων του Μπασάρ αλ Άσαντ.

      Η Ρωσία είναι, όπως και το Ιράν, ένας από τους βασικούς συμμάχους της κυβέρνησης της Δαμασκού και τον Σεπτέμβριο του 2015 ενεπλάκη στον συριακό πόλεμο, υποστηρίζοντας τις κυβερνητικές δυνάμεις.

      Ο ισραηλινός υπουργός Πληροφοριών Ισραέλ Κατς έχει δηλώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι γενικά η Ρωσία δεν ενημερώνεται εκ των προτέρων για τις ισραηλινές επιθέσεις στη Συρία.

    9. οι ιδιοι που τους τρεφει το κρατος για να δραστηριοποιούνται ως παρακράτος  και τους γεμιζει την τσεπουλα για να το παιζουν αλληλεγγυοι ελευθεροι και ωραίοι με τις ΜΚΟ  ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ. Ειναι οι ιδιοι που πανε να το παιξουν εναντιον στο συστημα που τους ΤΑΪΖΕΙ Πανε οπότε ΘΈΛΟΥΝ σε διάφορες χώρες με τα εισιτήρια και διαμονή πληρωμένα και έξτρα οδοιπορικά. Για να σπείρουν τον τρομο στον κοσμάκη κσι να κάψουν τις περιουσίες των μικροεπιχειρηματιων .ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη  να την καταστήσουν αδύναμη και να την αλλοιωσουν δημογραφικά δια παντός . Η κρίση των προσφύγων με την Αραβικη ανοιξη και την δημιουργια του ISIS ΕΓΙΝΕ για να καλύψει τον πραγματικό λόγο. ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΑΡΥΔΙΆΣ ΚΑΡΎΔΙ.. Το ίδιο  συνέβη  με τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του πολέμου. Επρεπε να τους αναγκασουν ωστε με προθυμια να μετακινηθούν από την Ευρώπη στην Παλαιστίνη και να δημιουργήσουν το Ισραήλ .Οσοι ηταν εναντίον των σχεδίων αυτων,τους  ονόμασαν   αντισημίτες και τους εκλεισαν το στομα .Όπως ΣΗΜΕΡΑ βαφτίζουν ξενοφοβους και φασίστες όσους αντιτίθενται  στην  λαθρομεταναστικη επελαση… Οι αριστεροί κρυφοφασιστες πουλημενα φερεφωνα των αφεντικων  αντιπαθούν εντελώς όποιον εκφράζει λογικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν πόσο  παράλογα είναι τα δικα τους επιχειρήματά.ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΊΛΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΤΖΈΝΤΑ  .ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ  .  (Ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ   Η ΙΔΙΑ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΤΩΝ LGBTQ )ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΤΡΕΛΉ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ …ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ…ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙΖΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ..ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ……ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ..ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ..

    10. Η αντιφα ειναι μια οργανωση κατασκευασμα της Νεας Ταξης.Σε κουβεντα στο συνταγμα που ειχα με εναν απο δαυτους μου ανεφερε το αφοπλιστικο επιχειρημα.. Μα εγω δεν πληρωνομαι απο κανεναν !! χαχαχα. Μα , βρε μαλακα , εσυ εισαι ενας αγαθιαρης επηρεασμενος απο βαρεμενους ψευτοστοχαστες περασμενων αιωνων που ονειρευοντουσαν διαφορους κοσμους , την θεωρεια περι χρησιμων ηλιθιων ομως την εχεις ακουστα ? Τι σημαίνει να είσαι (ή να γίνεσαι) χρήσιμος ηλίθιος; Ότι απλά γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης πιστεύοντας και υπηρετώντας έναν σκοπό που καπελώνουν άλλοι και που απλά σε ανέχονται για όσο τους προσφέρεις αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες σου, ενώ όταν πάψουν να σε χρειάζονται παίρνεις πόδι .Βρε μαλακα θυμα ψωνιο και συμβολο αιωνιο , εχεις δει πολυ κοσμο να παραμενει σε αυτη την συμμορια για πολυ καιρο? Τοσα χρονια αντιφα ακουμε , μια ζωη ο αριθμος τους ειναι 70-120 ατομα , γιατι αραγε? Τοσα χρονια οι αλλοι που πηγανε , γιατι εφυγαν , τι ειδανε? Γιατι στον ασπροπυργο μαζευτηκαν 250 ατομα και οι 200 ηταν μουσουλμανοι ? Ξυπνατε ρε μαλακες επιτελους , σας στρεφει η προπαγανδα ακραιων ρατσιστων ανθελληνων οπως αυτοι του συριζα εναντιον , εχετε αναρωτηθει ποτε εναντιον ποιων? Στα αδερφια σας , στην γειτονια σας , στους ανθρωπους που μαζι κλαιγαμε οταν καιγοταν η παρνηθα που μαζι γελαγαμε οταν νικαγε η Εθνικη? Ρε μαλακες τι ειναι αυτα που κανετε , τι κανετε ρε ? Μην εισαστε βλαμμενοι.

    11. Πληρωμένοι οι αρχηγοί των ΑΝΤΙΦΑ, με στόχο το μπαστάρδεμα της Ευρώπης και του Κόσμου ώστε τα αφεντικά τους να μπορούν να ελέγχουν καλύτερα τους ανθρώπους. Στρατός κατοχής οι δήθεν μετανάστες. Ο σιωνισμός είναι πίσω από όλα. Κατσαπλιάδες και λοιποί αριστεροί συμπλεγματικοί χαίρουν με τη διάλυση των πάντων αλλά μη νομίζουν ότι οι σιωνιστές θα τους ανταμείψουν. Από μετανάστες θα το βρούνε.

    12. Στεφανε την κολλητη σου την Σκατιανα την χτυπησε ο.. αντιφασισμος και η μαλακια στο κεφαλι? Κοιτα τι γραφει στο ανθελληνικο σαιτ της να γελασεις.. Στο κοπιαρω, NEWSIT / ΚΟΣΜΟΣ /
      Χιλή: Πυρπόλησαν φαγητά που μετέφεραν τρόφιμα !!

    13. Η λεγομενη αντιφα ειναι δημιουργημα ισχυρων οικονομικων ελιτ με αδρα χρηματοδοτηση για να τρομοκρατουν τους πολιτες που αντιστεκονται στα σχεδια της Νεας Ταξης. Ευτυχως στην χωρα μας ειναι σχεδον ανυπαρκτοι οι ιδιοι , απλα εχουν παρεισφρησει στον λεγομενο αντιεξουσιαστικο χωρο , ντυνονται οπως αυτοι , ακουνε την ιδια μουσικη , χρησιμοποιουν τα ιδια συνθηματα και με αυτο τον οργανωμενο τροπο μαζευουν 100-150 ατομα. Η αντιφα ειναι του Κωνσταντινου οπως κεερφα ανταρσυα και αλλες καθεστωτικες παρακρατικες ρατσιστικες συμμοριες.Χρηματοδοτουνται απο διαφορες ΜΚΟ αναλογως του εργου και της αποστολης που τους εχει ανατεθει. Ειναι καθαρα μια ρατσιστικη ανθελληνικη συμμορια που θεωρουν τους μαυρους ανωτερους φυλετικα και τους Ελληνες ανευ σημασια η ζωη τους.Αντιφα να κανει πορεια για τα χιλιαδες αθωα θυματα αναμεσα τους μικρα παιδια απο τους μουσουλμανες τζιχαντιστες? χαχαχα ποτε , δεν παιζει κατι τετοιο. Η ανθρωπινη ζωη για αυτα τα φασισταρεια δεν εχει καμμια απολυτως αξια εαν ειναι Ελληνας Γαλλος η Αμερικανος , ειναι καθαρα συμμορια με σαφεστατα ρατσιστικα χαρακτηριστικα. Βλεπουν μαυρο και μουσουλμανο και χυνουν πανω τους ! ., Εχουν γνωστοποιηθει περιστατικα οπου μαυροι εχουν βιασει μεσα στις καταληψεις αλλα και σε χωρους του ΑΠΘ λεγομενες αντιφασιστριες( ναι ολος ο αντιφασισμος πανω τους επεσε) και δεν αντιδρουν !! Ειναι εντελως καμμενοι εγκεφαλικα. Εαν λεει αντιδρασουν σε ληστεια η βιασμο που γινεται απο μαυρο η μουσουλμανο θα θεωρηθει ρατσιστικο !! Στο ιντιμιντια δηθεν αντισεξιστριες ποτε δεν θα καταγγειλουν βιασμο απο μαυριο η μουσουλμανο. Καλη η θεωρεια και το μπλα μπλα αλλα μονο για Ελληνες , οταν βιαζομαστε απο μουσουλμανικο καυλι εκει αλλαζει το θεμα. Κομπλεξικοι ρατσιστες , εμμισθα οργανα με τις πλατες του κρατους. Οπου δεν υπαρχει αστυνομια η καταληξη για αυτους δεν ειναι η αναμενομενη και το κλαμα τους στα μμε δεν περιγραφεται.. Πραγματικα παρακρατικες ακραιες ρατσιστικες συμμοριες.

    14. Εδώ οι αντιφα αυτό η αντιδημοκρατικη εγκληματική συμμορία έχει εξέχουσα θέση με το καθεστώς του Ψεύτη τσιπρα,και το κομμουνισμό.

    15. Οι antifa ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,οπου τους βρισκεις γαμα τους την μανα που τα αφησε αδεσποτα ,για να πηδιεται με φιλεςκ μαυρους

    16. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΣΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΜΚΟ ΤΟΥ.ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ.ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    17. Τις 40.000 έφτασαν οι διαδηλωτές ενάντια σε νέα συγκέντρωση ακροδεξιών στη Βοστόνη την ωρα που τα ακροδεξια ψοφίμια εχουν μαζεψει 22000 υπογραφες από τους καναπέδες τους.

      1. ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ ΧΑΧΑ ……… ΧΑΧAΧΑXA ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ”ANTIFA”.

      2. Οσο χαρτζηλικώνει ο γερο Σωρρος μη φοβάστε τιποτα

    18. Αυτο το Ερπετοειδες, εχει Κατηγορηθει Επισημα, στις ΗΠΑ. Γιατι κανουν, το θεμα … α βα βα … που λεμε κι εμεις, οι μαγκιτισσες;;; Καθως επισης και ο Πολσον. Εμεις αντιθετως, τους κανουμε Μετοχους, στις Τραπεζες. Τοσοοοο καλα. Και για να μην ξεχνιομαστε, αρθρα του προσφατου παρελθοντος, κανουν λογο, για συμμαχια ΓΑΠ και Σορος, ωστε να χρεοκοπησουν, την Ελλαδα μας. Εν πασει περιπτωσει, ο Σορος στην Ελλαδα, λειτουργει, ως ” Δουρειος Ιππος “. Καρατσεκαρισμενο. Για να θυμηθουμε και την αειμνηστη, Μαλβινα.

    19. Άντε να κάνει πρόταση και η Χρυσή Αυγή για να μαζευτούν υπογραφές δήλωσες Αντιφα?=τρομοκράτης στην Γ πτέρυγα και θα βρείτε εκεί τον Θεό τον Αντιφα θα έρθει η ώρα σας ή μισοί αν όχι όλοι οι ένστολοι θα το υπογράψουν με δεμένα μάτια!!!υποστηρίζεις ξένο Αντιφα χυδαίολογεις εξύβριζεις αστυνομικό μέσα…?

    20. Εχει παει το σκ@το στην κατσα των φασιστων και δεν ξερουν τι να κανουν.
      Μαζευουν πανικόβλητοι υπογραφες από το ιντερνετ και στο τελος θα τις βαλουν στον κ@λ@ τους

      1. Εσεις οι Αντιφα θα βάλετε στον κωλο σας τις Πακιστανικές πουτς….ες. Αλλα μαλλον αυτο θελετε ε;;; Για αυτο τρέχετε να τους υπερασπιστείτε έναντι καθε λογικής. Ηλίθια υποκειμενα, δεν βλεπετε, δεν ακούτε τι κανουν αυτα τα σκουπιδια που μαζέψαμε στην ΕΥρωπη;;;; Και ποσο αντιεξουσιαστές ειστε ρε καραγκιόζηδες;;; Η εξουσία τους φέρνει στην ΕΥρωπη, αυτη τους στηρίζει και τους συντηρεί. Αρα, μη το παίζεται αντιεξουσιαστές, την εξουσία υπηρετείτε και εξυπηρετείτε. Σας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ψιλό γαζί!!! Αν οντως είμασταν εναντιον της εξουσίας, δεν θα τους θέλατε!!! Θα κάνατε δηλαδη το αντίθετο απο αυτο που θέλει και προωθεί η εξουσία. Αλλα για να τα σκεφτείς και να τα αναλύσεις αυτα, χρειάζεται μυαλό, κατι που σας λείπει.

      2. ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΛΑΨΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΖΕΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.

      3. Άμα αφήσουν τις Εφορίες σε όλο τον κόσμο να σας ψάξουν από που τα παίρνετε θα είστε όμορφοι με τις μπαλίτσες στα πόδια. Α είστε και οικολόγοι πανάθεμα σας με τόση αφισορυπανση. Έχει χαιρετίσματα η μαμά σου από κάτι πακιστανους.

    21. Δείτε αυτό το βίντεο που ανάρτησε ο Βελόπουλος που έχουν μαζευτεί τα αντιφατικά έξω από το ίδρυμα του Σόρος και φωνάζουν θέλουμε τα λεφτά μας!!!! Άντε και στα Εξάρχεια..!!!Γρήγορα τρέξτε άνω κυψέλη ο Τσίπρας μοιράζει χρήμα ζεστό σε όποιον δηλώνει αλλοδαπός και Αντιφα…..

    Comments are closed.