ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! N. KΟΤΖΙΑΣ: «ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΦ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ» – ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων καθώς όπως ανακοίνωσε με δήλωσή του ο Νίκος Κοτζιάς το έργο των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων «τελείωσε».

    Κατά τον κ. Κοτζιά η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί σε επίπεδο ειδικών καθώς «τεχνικά και νομικά ζητήματα είναι αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν».

    Όπως αναφέρει στη δήλωσή του μετά την επίλυση των ζητημάτων αυτών τα κείμενα «θα δοθούν στους δύο πρωθυπουργούς, οι οποίοι θα μιλήσουν μεταξύ τους και θα καταλήξουν στην οριστική συμφωνία».

    Η δήλωση του κ. Κοτζιά έχει ως εξής:

    «Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών τελειώσαμε με ό,τι είχαμε αναλάβει από τους Πρωθυπουργούς των δύο κρατών. Σήμερα, και πιθανόν και αύριο, θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση σε επίπεδο ειδικών -τεχνικά και νομικά ζητήματα είναι αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

    Μόλις τελειώσουν και αυτοί και αφού θα έχουν διαλευκανθεί τα τεχνικά και νομικά ζητήματα, τα κείμενα που έχουν φτιαχτεί σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών θα δοθούν στους δύο πρωθυπουργούς, οι οποίοι θα μιλήσουν μεταξύ τους και θα καταλήξουν στην οριστική συμφωνία».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ολοκληρώθηκε Κοτζια σκουπισου και τραβά καζανάκι .Το όνομα δεν θα το δώσετε μουλάρια του κερατά.Αυτο θα το τελειώσει μόνο ο Ελληνικός λαός .

    2. Η μακεδονια ξεπουληθηκε. Τα οσα γινουν απο δω και περα θα αφορουν σκοτεινες εποχες που ουτε στην ιερα εξεταση θα φανταστειτε οτι γονοντουσαν. Με το να δοθει η ονομασια θα υπαρξει γεογραφικη αποσταθεροποιηση της μακεδονιας κατι σαν βορεια και νοτια κορεα με αποτελεσμα κοινωνικων συγκρουσεων και εμφυλιων μεσα στην ελλαδα. Ο καμμενος ειναι εξαφανισμενος, το θεμα του μακεδονικου αποτελει βαρια εσχατη προδοσια απο την εποχη του τσολακογλου. Συνεπεια ολου αυτου με την διπλη ψηφο του λαου βεβαιως βεβαιως εξαφανιζεται η ιστορικη καταβολη του μεγαλου αλεξανδρου καθως βουλευτης του συριζα αποκαλεσε ακομα και την βουλγαρια ως νεα μακεδονια. Επισης ο προθυπουργος ειπε οτι δεν παει να δωσει, αλλα να παρει…..να παρει αφου δινει ελληνικο ονομα απο ελληνικη γη σε σλαβους.Ο ελληνικος λαος εαν εζει εστω το ελαχιστο αισθημα της ευθυνης πρεπει να λαβει σοβαρα τα οσα γινουν απο εδω και μπρος. Εγω κτηπω τον κωδονα του κινδυνου και ευχωμαι να βγω ψευτης καθως το ονομα αποτελει και γεωγραφικη γη της ελλαδος…καληνυχτα νεκρη μου πατριδα δεν σου αφησαν ουτε τα σωληνακια για να σναπνευσεις…..καλο ταξιδι πριγκιπες..

      1. Βορεια μακεδονια…το ονομα αποφασιστηκε και δοθηκε…η σειρα σου λαε να αποφασισεις….

    3. Παει και η Μακεδονια. Σειρα τωρα εχει η Θρακη και μετα η “Τσαμουρια”….. και αργοτερα η ανεξαρτητοποιηση της Κρητης. Καημενη Ελλας. Πως ησουν και πως θα σε κανουν. Κριμα…….

    4. Ουτε τα ζωα… Ποιο ονομα.!!!!!….η αντισταση εχει συνεπειες….ιδου μια….βρετανοι βιαζαν και εσβηναν τσιγαρα στον πρωκτο των αγωνιστων της ΕΟΚΑ. Βρετανοι και γερμανοι δυναστες του ελληνισμου. Ποιος ο ρολος της επισκεψης του πριγκιπα καρολου στην ελλαδα και μετα το μακεδονικο. Κουιζ για εξυπνους. Η λερναια υδρα προστατευεται απο μικρα κεφαλια. Πρωτα κοβεις τα μικρα και οταν το μεγαλο μεινει απροστατευτο, το κοβεις και το καυτηριαζεις για να μην ξαναβγει….

    5. ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕΛΗΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!!!!Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!

    6. Οι μαζες ειναι το οπιο η ναρκωτικο των κυβερνησεων. Χωρις τις μαζες δεν υπαρχει κυβερνηση αρα δεν υπαρχει και συστημα για να χειραγωγει τις μαζες. Οσοι απελευθερωνονται απο το κοπαδι και φευγουν μακρυα απο τον βοσκο η αποπροσανατολιζονται, η ζουν ελευθερα η αγωνιζονται για κατι. Το ζησε για το τιποτα η πολεμησε για κατι αποτελει ρητο υψιστης σημασιας οταν ενα εθνος ειτε γεωγραφικα ειτε ονομαστικα σκλαβωνεται. Το καθηκων του λαου ειναι να σποδεσμευθει απο τυρανους και να ξαναφτιαξει την χωρα του απο την αρχη με βαση το εθνικο δικαιο και τον εθνικο γνωμονα. Τα υπολοιπα εργα τα οποια αποτελουν προιον καταστροφης και τα οποια αππ καποιους δημιουργουνται εαν δεν χτυπησεις το ψαρι στο κεφαλι δεν θα πεσουν και οι μαζες οι οποιες το στηριζουν. Ειναι οπως το σκακι μεχρι να κανεις τσεκ ματ.

    7. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ..Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ.

    8. Πητ?? Πιτουρα εχεις μεσα στο κεφαλι??? Αμα δεν σου αρεσει στη Ελλαδα…μπρος δρομο και γρηγορααααα, ελα σβελτα λεωωωω.

    9. Επιτέλους βρέθηκε μια δυναμική κυβέρνηση να τελειώσει το θεμα με την ονομασία της Μακεδονίας γιατι τόσα χρονια οι δηθεν πατριωτες το τραβούσαν απο δω και απο εκει και μας είχαν ζαλιστεί τα ούμπαλα!!
      ΕΥΓΕ Τσίπρα και Κοτζιά για την αποφασιστικότητα σας!!!

      1. ΟΥΣΤ ΜΑΥΡΕ…….ΠΗΤ, ΦΑΣΙΣΤΕΡΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!
        ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΡΕ ……ΜΥΑΛΩΜΕΝΕ, ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ ΕΓΚΕΦΑΛΕ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;
        ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΜ…….ΚΑ, ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ; ΕΧΕΙΣ ΨΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ Η ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΝ ΑΧΥΡΟ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΟΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
        ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
        ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΧΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ;
        ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ !
        ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ! ! !
        ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΩΝ; ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΣ ! ! !

    10. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΟΥΜΟ ΟΥΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!

    11. Ας είναι αυτή η αρχή του τέλους τους, συνολικά για όλο το πολίτευμα και το σύστημα που το υποστιρίζει, αλλιώς θα είναι η αρχή του δικού μας τέλους, επίσημα πια. Η μεταπολίτευση ήταν ένα ανθελληνικό ψέμα το οποίο είχε ως σκοπό την διάλυση των Ελλήνων στο σύνολό τους και την αντικατάσταση του πληθυσμού από βαρβαρικές φυλές έτσι ώστε να αφαιμάξουν όλον τον ορυκτό πλούτο και να εκμεταλλευτούν την γεωστρατηγική της πατρίδος μας οι ξένοι. Η τεχνική που χρησιμοποίησαν, αυτή του χρέους και της οικονομίας, δίνει την δυνατότητα σε μία μεγάλη μάζα νεοΕλλήνων να νομίζουν πως έχουμε ακόμη Δημοκρατία και πως τα πράγματα θα φτιάξουν κάποια στιγμή, αυτή η μάζα είναι για τον πούτσο και στερείται νοημοσύνης αλλά και πατριωτισμού διότι μόνον η πάρτη της την ενδιαφέρει. Αυτή η μάζα επίσης, είναι άλλο ένα μέσο καταστολής για να φαινόμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι ως τρελοί, ακραίοι, συνωμοσιολόγοι. Ο καιρός έφτασε αδέλφια, αυτό το σάπιο σύστημα εντολοδόχων πρέπει να θανατωθεί και να σβήσει για πάντα, πραγματικοί Έλληνες πατριώτες πρέπει να κυβερνήσουν, έστω και με σκληρότητα, έτσι ώστε να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας και να κάνουμε την Ελλάς αυτό που πάντα ήταν, ένδοξη και ισχυρή. Ο αγώνας τελειώνει με την γαλανόλευκη να κυματίζει σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και εναπομείναντες κατοίκους αυτής της πατρίδας αποκλειστικά και μόνον ΕΛΛΗΝΕΣ στο γένος.

    12. Δεν έχει τήν Άδεια του Ελληνικού Έθνους. Ο Προδότης τό Δουλικο τών ξένων το τσιπρα, ούτε με Δημοψήφισμα.

    13. Το σκοπιανο ειναι ο ταφος σας τσιπρα καμμενε και κοτζια και οποιον αλλο θελει

    14. Μη κουραζετε και πολυ τους χαφιεδες Εχουν και αλλες αποστολες Α ρε ξεφτιλισμενα τομαρια

    15. ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ! !
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ! ! !
      ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ, ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ;
      ΠΑΡΕΪΤΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ …….ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ……

    16. Κανεις δεν θα παθει τιποτα…η πλειοψηφια των νεοψευτοελληνων πολιτων ψηφοφορων δεν ψηφιζει δυστυχως με Εθνικα κριτηρια και Εθνικη συνειδηση πλεον. o απλος ψηφοφορος φταιει για την καταντια και την καταστροφη της παλιας καλης Ελλαδας.

    17. Τώρα στέλνω ξανθό γένος. Μισό λεπτάκι

    18. Μπάσταρδοι εθνοπροδότες!!! Τομάρια γαμώ το αίμα σας καθάρματα!!!

    19. τωρα δεν θα πεσουν φαπες θα μιλησουν τα λεπιδια.

    20. Μάλιστα, πεντα, δεκα προδοτες αποφαςιζουν για ενα ολόκληρο εθνος, για μια ολόκληρη χώρα, για μια ιστορία και εναν πολιτισμό χιλιαααδων χρονων. Αν δεν τους κρεμάσουμε, ειμαστε ανάξιοι απόγονοι ένδοξων προγόνων. Ντροπή μας.

    21. εσεις τελειωσατε απλυτοι προδοτες….το Σκοπιανο ειναι το κυκνειο ασμα σας….μας ξαναβγαζετε στους δρομους και αυτα που επαθε ο μπουταρ δεν ειναι τιποτα σε αυτα που σας περιμενουν…..

    Comments are closed.