ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ!” – ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ(;)

    Κοινοποίηση:
    kyriakos_mitsotakis

    ΔΝΤ: Θα ζητήσουμε και από τη ΝΔ να δεσμευθεί για την εφαρμογή των μέτρων!

    Kαθαρός εκβιασμός στο πολιτικό σύστημα της χώρας από τους “νταβατζήδες” της Ευρώπης. Το ΔΝΤ ζητάει από τη ΝΔ να πει ΝΑΙ στα μέτρα. Πολύ μυστήριο το περιεχόμενο του Τζ. Ράις. Μήπως θέλουν να διαμελίσουν την παράταξη της δεξιάς; Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάτι παρόμοιο έγινε και το 2014 επί Σαμαρά που ζήτησαν από τον Τσίπρα να “συμμαχήσει” και πήγαμε σε εκλογές.

    Το θέμα τώρα είναι τι θα αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα πει ΟΧΙ και θα πάμε σε πρόωρες εκλογές ή θα δεχτεί να ψηφίσει την εφαρμογή των μέτρων;

    A0BB51658E3B32D5FF974422A1D5851E

    Αναλυτικά:

    Aνοικτό άφησε σήμερα το ενδεχόμενο, ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζ. Ράις, το ΔΝΤ να ζητήσει και από την αντιπολίτευση να δεσμευτεί για την εφαρμογή των μέτρων της νέας συμφωνίας λίγο πριν αυτή οριστικοποιηθεί. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι «ακόμη δεν βρισκόμαστε κοντά σε αυτό το στάδιο (σ.σ της επίτευξης συμφωνίας). Επιπροσθέτως ο ίδιος διέψευσε ότι ήδη το Ταμείο έχει πραγματοποιήσει επαφές με τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

    Άλλωστε, όπως ανέφερε ο ίδιος, παρόλο που στις διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών έχει σημειωθεί πρόοδος παραμένουν διαφορές μεταξύ των δανειστών και της ελληνικής κυβέρνησης στο συνταξιοδοτικό και τα εργασιακά. Επεσήμανε ότι «έχει σημειωθεί πρόοδος αλλά θα απαιτηθεί περισσότερη δουλειά για να γεφυρωθούν οι εναπομείνασες διαφορές». Ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη αναφορικά με το χρόνο ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων, συμπληρώνοντας ότι «κινούμαστε όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

    Σε κάθε περίπτωση υπογράμμισε ότι η λεγόμενη ιδιοκτησία του προγράμματος αποτελεί για το ΔΝΤ καθοριστικό παράγοντα για την αποτελεσματικότητα και επιτυχία του προγράμματος. Υπενθύμισε δε ότι στο παρελθόν το ΔΝΤ είχε απαιτήσει συναίνεση από την αντιπολίτευση. Ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η απαίτηση αυτή τίθεται όταν υπάρχει συμφωνία στην κατεύθυνση ενός προγράμματος. Προς το παρόν απέχουμε από αυτό».

    Απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο μπορεί να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση χωρίς της χρηματοδοτική συμμετοχή του Ταμείου, ο εκπρόσωπος τους παρέπεμψε στους Ευρωπαίους, υπενθυμίζοντας ότι αποτελεί εκφρασμένη επιθυμία τόσο των Ευρωπαίων όσο και της Ελληνικής Κυβέρνησης, η χρηματοδοτική συμμετοχή του ΔΝΤ στο νέο πρόγραμμα. Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι το ΔΝΤ συμμετέχει εποικοδομητικά στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στις Βρυξέλλες προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ . ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ > ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΚΙΔΗΣΟ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΝ. ΚΕΝΤΡΩΩΝ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ-ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ > ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-

    2. Παρακαλουνται οι Δ.Υ προσεχως με ταξη στη σειρα με βαζελινη ανα χειρας δια να περασει ο γουρλοματης να σας κανει ελενχο κολονοσκοπισης,ενας,ενας,μην τρωγεστε ολοι και ολες θα παρετε.

    3. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΑΚΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    4. κουλης-κουλης-κουλης οεεεοεεε οεεοεε οοεεεε!!! ξυπνατε ρεεεε…κουλης και τα μυαλα στα καγκελα ρεεεε…
      κουλης-κουλης-κουλης

    5. ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ!ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΔ ΟΛΟΙ!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ!!!ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!ΟΥΔΕΙΣ ΑΞΙΟΣ!!!!

    6. Τουλάχιστον ο μητσοτάκης ξέρει τι θα κάνει. ο Τσίπρας ούτε έχει ιδέα ούτε θέλει. Καλύτερα μία κακή απόφαση παρά η απραξία…

      1. Ισχύει. Καλύτερα να συνεχίσει να παίρνει μίζες αυτός και η αδερφή από Siemens, Χριστοφοράκο κλπ παρά να μην ξέρει τι κάνει. Εξάλλου η οικογένειά του πλούτισε με το μεροκάματο.

    7. ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΊΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ !! ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΊΓΙΟ ΚΟΛΟΡΑΤΣΑ!!!!

    8. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ????? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ Β’ΠΠ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠ’ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!! Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΥΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΗΝΤΗΣΑΙ ΑΥΤΟ ”’ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!! ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΚΟΝΤΑΡΟΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΕΙΝΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!!!!!!!! ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ !!!!!!!!!!!!

    9. ΚΟΚΟΚΟ ΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ!!!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ???

    10. Αντε ζωα νεοελληνες,πατε τωρα να ψηφισετε τον κουλη,σαν καλοι μαλακες που ειστε.
      Κι απ’τους καδους να φτασετε να τρωτε,εσεις εκει…ζωα μια ζωη.

    11. όταν σε βάζουν να κάνεις κάτι που δεν θέλεις, ο Κούλης θέλει να εφαρμόσει μνημόνιο…..

    12. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑ8ΟΛΟΥ ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΝΤ , 8Α ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ , ΚΑΙ 8Α ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ 8Α ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΩΣ 8Α ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ! 8Α ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! ΕΓΩ 8Α ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    13. Κούλη πες αλεύρι. Η Siemens σε γυρεύει. Τομάρι ξεγυρισμένο.

    14. Πρόωρες εκλογές: 11,42 μονάδες μπροστά η ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση

    15. Περίεργο αφού σύμφωνα με τα άρθρα σας θα έπρεπε να έχουμε πάει σε εκλογές άλλες 100 φορές. Τους τελευταίους μήνες.

    16. Πάμε σε εκλογές. το πιο απλό πράγμα.

      1. Μιλημένα είναι όλα. Εσύ ακόμα ελπίζεις;

    17. πηγαιντε ψηφιστε ΝΔ προβατοΕλληνες. Ανθρωποειδη. ουστ

      1. ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΛΙ . ΜΗΝ ΨΙΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ . ΑΥΤΟΙ ΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΑΣ . ΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ 360 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΣΣΟΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ . ΑΠΟ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ . ΕΦΑΓΕ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 10.000 . ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ . Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΤΩΣΑΜΕ .

      2. ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΛΙ . ΜΗΝ ΨΙΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ . ΑΥΤΟΙ ΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΑΣ . ΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ 360 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΣΣΟΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ . ΑΠΟ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ . ΕΦΑΓΕ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 10.000 . ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ .

    Comments are closed.