ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ…

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες

    Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters,

    το οποίο φυσικά παρασιωπάται από τα εδώ κατοχικά ΜΜΕ, ο δείκτης προσδοκιών για διάλυση του ευρώ,εκτινάχθηκε σε επίπεδα ρεκόρ.Παράλληλα, εκτιμάται από επενδυτές πως, παρά την συμφωνία για ελληνική παράταση, το κοινό ευρωπαίκό νόμισμα θα είναι παρελθόν σε ένα χρόνο.
    Η συμφωνία στο Eurogroup για 4μηνη παράταση στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά διέλυσε τις αμφιβολίες για την τύχη του ευρώ.
    Το πρακτορείο Reuters αναφέρεται στον δείκτη προσδοκιών για διάλυση του ευρώ, ο οποίος ονομάζεται ΕΒΙ, από τις λέξεις Euro Break-up Index.Ο δείκτης αυτός εκτινάχθηκε τον Φεβρουάριο σε επίπεδα ρεκόρ 2 ετών, δηλαδή από τον Μάρτιο του 2013.
    Μάλιστα οι επενδυτές που ρωτήθηκαν απάντησαν με ποσοστό 38% πως η διάλυση της ευρωζώνης θα συμβεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
    Εκτιμάται ότι, πρωταρχικό ρόλο στη διάλυση του ευρώ θα διαδραματίσουν οι εκλογές στην Ιταλία την άνοιξη του 2018, με δεδομένο ότι, και με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, τα 2/3 του εκλογικού σώματος της χώρας υποστηρίζουν κόμματα που έχουν τοποθετηθεί υπέρ της εξόδου της Ιταλίας από την Ευρωζώνη.

    Ένας δεύτερος σημαντικός παράγοντας είναι ο διπλασιασμός των χρεών στις χώρες της περιφέρειας όπως Ιταλία,Πορτογαλία,Κύπρος, Ισπανία και Ελλάδα, καθώς και τα τραπεζικά αδιέξοδα στις ίδιες χώρες.

    Ο μέσος όρος της ανάπτυξης όλων των χωρών της ευρωζώνης υστερεί κατά πολύ από τον αντίστοιχο διεθνή μέσο όρο και αυτό αναδεικνύει την αποτυχία του ενιαίου νομίσματος στον διεθνή οικονομικό ανταγωνισμό.

    Γενικότερα έχει αποδειχτεί στην πράξη ότι, το ευρώ ευνοεί μόνο τη Γερμανία και ολοένα και περισσότεροι πολίτες θεωρούν ότι αποτελεί το όχημα γαι τη Γερμανοποίηση της Ευρώπης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Καλά.. . Με αυτά τα μυαλά να κοιμάστε… Όσο και να το θέλουν μερικοί δημόσιοκαφροι το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσουν να υπάρχουν

    2. ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ…Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ…ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…..

    3. Oxι δεν έφερε το νόμισμα την καταστροφή ,,μια χαρά είναι το νόμισμα ,,, εμείς φέραμε την καταστροφή που νομίσαμε ότι πιάσαμε τον παπά από τα αρχίδια…κλέψανε κλέψανε κλέψανε,,κλέψαμε κλέψαμε κλέψαμε,,που βασίσαμε την ζωή μας και τις ζωές των παιδιών μας στη προπαγάνδα της φωτισμένης Ελλάς που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού παντού στο κόσμο και νομίσαμε πως έχουμε άλλοθι σε ότι και αν κάνουμε..που γυρίσαμε έναν Ζορμπά , και αμέτρητους Σπυρους Παπαδοπουλους,,,όπου και να κοιτάξεις παντού διαπλοκή,,μίζες,,φακελάκια ,απόδειξη πουθενά,,εταιρείες που έκαναν κύκλο τα χρήματα,,τράπεζες που έδιναν χρήμα χωρίς έλεγχο,,αρθρα 99 και 100,,για να μην πληρώσουν οι λίγοι και καλοί,,εφοπλιστές με στόλους τόσων τόννων που σχεδόν έχουν ίδιο βάρος με όλη την χώρα..δεν φταίει το νόμισμα άλλα εμείς,, από την λίστα που εδώ είδα με τους οφειλέτες ,,στην πόλη μου υπάρχουν 44 εταιρείες με κόστος ζημιάς για το δημόσιο 135.000.000 ευρώ ,,μια πόλη 25000 κατοίκων…και φταίει το νόμισμα …Kαι έλεγχος πουθενά γιατί αυτοί που υποτίθεται θα ελέγχουν,, έτρωγαν περισσότερα από αυτούς που έπρεπε να ελέγξουν..μας πέταξαν το τυρί τσιμπήσαμε αλλά δεν είδε κανένας μας την φάκα..και μας φταίνε όλοι εκτός από εμάς , εκτός από τους εαυτούς μας ,,όλοι οι άλλοι,,..πατριώτες κάπου χαθηκαμε για να το πάρουμε από την αρχή..

      1. Α ρε κακομοιριδες που δεν εχετε ακομη καταλαβει τι ειναι η εε και τι το ευρο …
        Καυμενοι γραικυλοι , αυτα τα δημιουργησαν τα νεοταξικα κουραδια και αφεντικα των αντιπροσωπων σας για να σκλαβωσουν τα ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ τις οικονομιες του κοσμου . Και εφοσον το καταφεραν , ηλθε ο καιρος να τα διαλυσουν .
        Δεν ειναι τυχαιο που ολοι χρωστανε στις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τραπεζες .Και οταν λεμε ολοι , εννοοουμε ΟΛΟΙ ! Οι πολιτες και τα κρατη μαριονετες τους .
        Που βρηκαν ρε νουμερα τοσα δισ . και δανειζαν ολο τον πλανητη ;
        ΞΥΠΝΑΤΕ γιατι οσονουπω θαναι αργα .

    4. ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΕΥΡΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ..

    5. ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ , ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩ_ΠΕΗ ΕΒΡΑΪΣΤΕΣ – ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΕΣ

    6. Διαλυεται το ευρω αλλα οι σανελ προλαβαν και διαλυσαν την ελλαδα,ρε χιο γιατι δεν βαζεις τους προδοτες που ξεπουλησαν και τα σκοπια παραχωροντας το ονομα στο @ουτανατο για (ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).

    7. ΑΜΗΝ Κ ΠΟΤΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑΞΕ Κ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΥΧΑΙΟ ?

    Comments are closed.