“ΠΡΟΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ: ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ”. Η ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ, ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ;

    Κοινοποίηση:
    kotzias (1)

    Το περιεχόμενο της απειλητικής επιστολής που εστάλη στον Νίκο Κοτζιά αποκαλύπτουν διπλωματικές πηγές. Πρόκειται για το τρίτο συμβάν με παραλήπτη τον υπουργό Εξωτερικών μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν διπλωματικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση η απειλητική επιστολή που έφθασε στο υπουργείο Εξωτερικών την περασμένη Τρίτη με παραλήπτη τον υπουργό και περιελάμβανε μία σφαίρα, ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου, το οποίο έχει ήδη σταλεί για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες.Αναφέρουν δε, πως συνεργάτες του κ. Κοτζιά στο υπουργείο δέχονται και απειλητικά τηλεφωνήματα για λογαριασμό του.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιστολή η οποία συνοδευόταν από την σφαίρα έγραφε:

    «Όσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες. Για όλους τους άλλους, ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο».

    Καταλήγει δε με παράκληση στα Σώματα Ασφαλείας και το στράτευμα. «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ».

    ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΕ

    Όπως επιβεβαιώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διπλωματικές πηγές, η επιστολή αναφερόταν στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το ζήτημα του Μακεδονικού που έχει αναλάβει ο κος Κοτζιάς.

    Μία σφαίρα τυλιγμένη σε μία επιστολή έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών, με παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό Νίκο Κοτζιά, λίγα μόλις 24ωρα πριν αυτός επισκεφτεί τα Σκόπια την Πέμπτη.

    Όπως επιβεβαιώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διπλωματικές πηγές, η επιστολή αναφερόταν στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το ζήτημα του Μακεδονικού που έχει αναλάβει ο κος Κοτζιάς.

    Η σφαίρα έχει ήδη σταλεί για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες. Πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου.

    Το σημείωμα έχει σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας.

    Αυτή είναι η τρίτη φορά που στοχοποιείται ο υπουργός Εξωτερικών καθώς στις αρχές Φεβρουαρίου έγινε γνωστό πως είχε λάβει απειλητική επιστολή στην οποία ο αποστολέας έκανε λόγο για τρεις σφαίρες φυλαγμένες για αυτόν.

    Στο ίδιο σημείωμα, ο αποστολέας χρησιμοποιούσε μειωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον υπουργό Εξωτερικών όσο και για τον αναπληρωτή του Γιώργο Κατρούγκαλο τον οποίο αποκαλούσε «σκουλήκι».

    Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την απειλητική ενέργεια που δέχθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς και καλεί την Κυβέρνηση να διαλευκάνει άμεσα το απαράδεκτο αυτό περιστατικό».

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Ενας χρονος έμεινε θα βγει ο Μητσοτάκης αλλη ιστορια αυτος αλλα ο λαος θα τον βγαλει όπως βγαλατε και αυτον που βρίζετε

    2. Μπαμ μπαμ και τέλος ούτε επιστολές και προηδοποιησεις.

    3. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
      ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ!
      ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

    4. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz μπεεεεεεεεεεεεεεεεε τα προβατακια τρων το σανο ησιχα και ωραια δε ειναι για τετεια πραγματα !!! κοτουλες που λογια λογια λογια λογια !!! σε εργα τιποτε !! φιλαρακι δε κουνιετε ………….

    5. Ρωσικός δάκτυλος ή κουμούνια που δουλέουν για Ρωσία κατά Ελλάδας …

    6. Οι στρατιωτικοι και ελ.ασιτες ειναι μονο για το θεαθηναι καθαρα υπαλληλακια των πολιτικαντηδων , απο κει και περα για την ιστορια ο αυμνηστος Παπαδοπουλος οταν εκανε το πραξικοπημα δεν το εκανε δημοσιο θεαμα , αλλα με πληρη μυστικοτητα οπου μια ομαδα πατριωτων τα ξημερωματα της 21 Απριλιου 67 , κατελαβε με τα οπλα την εξουσια και την διακυβερνηση της χωρας , αυτα για τις παπαριες με τα σημιωματα και τις σφαιρες στον καθε Κοτζια

    7. Το νούμερο τών ΈΛΛΗΝΩΝ που συμφωνούν θα είναι Σίγουρα Εντυπωσιακό–,

    8. Ναζιστόκοτες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες. Σκατά στους τάφους των φουντούληδων.

      1. Πες στην πουτανα την μανασου να αλαξει σεντονια και ερχωμε αναρχικο μιασμα

      2. Η μαλακια που σας δερνει εχει πιασει ταβανι.
        Δεκαετιες το λετε αυτο,αν γινει το μπαμ οι πρωτοι που θα κρεμαστουν μετα τους πολιτικους θα ειστε εσεις.

    9. Αυτη ειναι η Αστυνομια σας ο Στρατος μας σημερα δημοσιοι υπαλληλοι
      ο ΣΤΡΑΤΟΣ και η ΑΣτυνομια αν ξεσηκωθουμε εναντιων μας θα κατεβει τους εχουν
      ετοιμους και προετοιμασει απο το ΓΑΠ εποχη..
      ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
      ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ
      ΠΩΣ ΣΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ
      ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝO ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΣΚΥΛΟ
      ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ
      ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
      ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝΕ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑΚΑΙ ΜΕΤΑ
      ΒΙΒΛΙΑΚΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΓΑΙΔΑΡΩΝ!
      ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΛΙΖΙΚΙΑ!!
      ΔΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΕΧΘΡΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΤΟΥ ΛΕΣ
      ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΑΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΔΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΠΡΙΝ ΒΑΡΕΣΕΙΣ
      ΠΡΩΤΑ ΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ!

    10. Προπαγανδα !
      Η Θυματοποιηση των ενοχων εχει σκοπο τον κατευνασμο των ραγιαδων
      Το μακελειο παιζει στο ιδιο παιχνιδι προωθησης αυτης της προπαγανδας αποσιωπωντας τα σχολια που τους ξεσκεπαζουν

    11. ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ “ΑΠΕΙΛΟΥΝ” ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΤΖΙΑΔΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ , ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ , ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΨΗΦΗΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

    12. Μια μέρα θα το γράψουν στο γράψουν στο τοίχο με μπογια οι λέξεις που του κλεψατε θα γίνουμε φωτια!!!

    13. Τους ψηφισε ο λαος για να υπερασπιζετε τα συνορα του,να ευημερει,να εχει ασφαλεια στο σπιτι του κ στην χωρα του κι αυτοι ειναι προδοτες
      Ηρθε πιστευω η ωρα να καθαρισει η χωρα απο σκουληκια που εμεις τους δωσαμε την εξουσια κ ειναι αιρετη
      Τωρα η φευγουν ομαλα η ορμιστε μεσα κ καθαριστε τους Καμμια λυπηση σε προδοτες,ξενοδουλους κ αιμοσταγεις γεροντων,νεων,κ παραδοση του γηγενους πληθυσμου στα χερια κακουργων εισβολεων
      Ο ΚΟτζιας δεν ειναι Ελληνας ειναι Αλβανος οπως ο Παπουλιας,Στεφανοπουλος ,εσεις νομιζετε οτι εχετε υπουργο που προασπιζετε τα εξωτερικα μας συμφεροντα?Μηπως θυμαστε τον τουρκαλβανο Παπουλια τι υπουργος ηταν? Εξωτερικων τοτε που η γυναικα του εκλεβε τσαντες στα πολυκαταστηματα της Γαλλιας κ εγινε διπλωματικο επισοδειο,παραιτηθη ο Αλβανοφονιας κ τον επανεφερε ο πιστολερο εβραιος Ανδρεας

    14. ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ 100.000, ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΖΙΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΙ@ ΩΣ ΠΟΤΕ;;;

    15. Κουφαλες κουφαλες έρχονται κρεμαλες Κλεψατε τα σπίτια κλεψατε μανάδες κλεψατε τις λέξεις και τους γερονταδες κουφαλες κουφαλες έρχονται κρεμαλες…

    16. Ελληνες κουφαλες έρχονται κρεμαλες….Τα σπιτικά που κλεψατε όπως οι Γερμανοί……το ίδιο τέλος θα έχετε όπως οι ΝΑΖΙ…

    17. Το τέλος των προδοτών είναι γνωστό σε ολους..το θέμα είναι αν αυτοι είναι τόσο ηλίθιοι για να το καταλάβουν

    18. Φονιάδες των Ελλήνων είναι οι Ελληνες….φονιάδες των Ελλήνων είναι οι Ελληνες…..αλήτες κλέφτες και απατεώνες…

    19. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ. ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

    20. ναι ναι, αριστερη προπαγανδα ειναι δεν το εχετε αντιληφθει;
      πως αλλοιως θα βρει πατημα ο ευρωστρατος για να επεμβει και να αρχισει η ολικη λεηλασια της χωρας;
      φερνουν ευρωπαικη χουντα δεν το εχετε καταλαβει;

    21. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ…..ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ Ο ΚΟΝΤΖΙΑΣ…… ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ

    22. άκουσε κύριε κοτζιά (ο θεός να σε πει κύριο) αν κανείς το λάθος εσύ και η κωλοπαρέα σου (οι αναρχοκουμουνιστές) να δόσεις το όνομα μακεδονία στους άπλυτους σλάβους όχι μόνο τα παιδιά σου αλλά και όλοι οι οικοιγένια σου μέχρι 20 γενεάς τα εξαλείψει από την ελλάδα.εδώ είναι ελλάδα δεν είναι σοβιετική ένωση.

    23. Να σας σκοτώσουν έτσι πρέπει η Μακεδονία είναι Ελληνική και εσείς προδότες και άχρηστοι άθεοι τίποτα καλό δεν έχετε πουλάτε τα πάντα ποιον ρωτήσατε τίποτα δεν σας ανήκει όλα είναι του λαού σας λέμε φύγετε δεν ακούτε θέλετε να τα τελειώσετε όλα όχι λοιπόν να σας σκοτώσουν θα το χαρούν όλοι μα όλοι να είστε σίγουροι για αυτό σκότωμα σκουλίκια χοίροι βουτηγμένη στην λάσπη κάτω τα κουλα σας από την πατρίδα μας προδότες.

    24. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
      ΕΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.
      ΜΙΑ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
      ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΆ…ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    25. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
      ΕΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.
      ΜΙΑ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
      ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΆ…ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    26. ΠΡΟΔΟΤΗ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗ ΚΟΤΖΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ-
      ΠΟΙΗΜΕΝΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ, ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ
      ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! ! !
      ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ.

    27. Η Μακεδονία είναι Ελληνική! όσο για την κυβέρνηση διατηρώ επιφυλάξεις!!!

    28. Η Μακεδονία είναι Ελληνική! όσο για την κυβέρνηση διατηρώ επιφυλάξεις!!!

      1. Η σαπιοκοιλια ειναι για αρχοντους
        Εσυ θα σαι σα τον οσιο ονουφριο ε φουκαραδισκε;

        1. Γυλο και ‘συ σκατοσακουλα εχεις για κοιλια και τη λες στους αλλους;Το βλεπεις το πουλι σου οταν κατουρας η θες καθρεπτη;Ουστ ρε που θες να λεγεσαι και αρχοντας μωρη σαμπρελα…

          1. Μην αρπαζεσαι βρε κακομοιρη οσιε ονουφριε..
            Το πουλι μου δε χρειαζεται να το βλεπω -αυτο χρειαζεται για τα μαλακιστηρια οπως του λογου σου..
            Εμενα μου φτανει που το βλεπεις εσυ ..καταλαβες μπουμπουκο;

    Comments are closed.