ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΣΦΑΓΕΙΟ Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ : Η DAESH AΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΥΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!

    Κοινοποίηση:
    εξωφυλλο

    H ISIS έχει μεταβάλει σε σφαγείο τη Δαμασκό.

    Πριν από λίγο λογαριασμός που πρόσκειται στην οργάνωση έκανε ανάρτηση σφαγής αποκεφαλισμού  ενός σύριου στρατιωτικού από τζιχαντιστές στη Δαμασκό.

    Η ανάρτηση συνοδεύεται από το μήνυμα  «Εγκαθιστώντας το νόμο του Θεού στα στοιχεία του στρατού.»

    Η εκτέλεση είναι σε ουαχαμπίτικη στιλ με μικρό μαχαίρι από δήμιο.Σίγουρα προέρχεται από τη συνοικία Qadam.Έγκλημα πολέμου κατά αιχμαλώτου.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. αν πεσει τετοια βομβουλα θα πρεπει και εμεις να φυγουμε απο την χωρα, γιατ η βομβουλα βγαζει απο τον ποπο της κατι αερια που κινουνται με τον αερα,τα αερια αυτα δεν εχουν συνορα, μετα γινονται βροχη και μετα προσευχεσαι στον θεο και λες γιατι σε μενα

    2. Ποια Δαμασκό ρε παιδια….εκεί δεν υπάρχει isis…..εκει έχει καθαρισει ο ασαντ εδώ κ καιρο…μας δουλεύετε ρε….

    3. ENAS MAGKAS DE IPARXEI PX O POUTHN NA RIXEI MIA ATOMIKH VOMVA KI NA TOUS EXAILOSEI ???MIA VOMVOULA NA TOUS KANEI TINANIA ??? XEROPSIMENA TZIXANT !! EMEIS PSIFIZOUME OSO MAS KOBEI TOSO POU MAS KOBEI !! PROBATISIA GIDISIA VOIDISIA !! APO TSIXLOMUALOUS TI PERIMAINEIS ???

    4. Γιωργος παπανδρεου χρηματοδοτηθηκε απο τον κανταφι και αφου γυρισε στην μινεσοτα μετα απο αποκαλυψεις καρατζαφερη πριν χρονια στην βουλη για σαρκοζι και παπανδρεου κατα τυχη η isis εκεινον τον καιρο εκτελουν τον κανταφι ο οποιος εμποδιζε την εξαπλωση φανατικων ισλαμιστων στην ευρωπη. Ομως η τουρκια του ερντογαν μπορει να ειχε αναμειξη με τον κανταφι η ο κανταφι να ειχε μπει στο στοχαστρο της οθωμανικης αυτοκροταριας οταν αρχισαν οι πρωτες σφαγες στο ονομα του αλλαχ. Μετα απο ολα αυτα το 92 ανοιγουν τα συνορα επι σαμαρα και αρχιζει ο αργος εξισλαμισμος της χωρας καταπαντωντας το συνταγμα περι εθνικης προστασιας και κυριαρχιας και την αλλοιωση του ελληνικου πλυθησμου απο τις φυλες του ισλαμ. Ο εισαγγελεας αν διαβαζει αυτο το το αρθρο πρεπει να διερευνησει ολα τα μετωπα και να στηλει τους προδοτες ολους στην φυλακη η εξορια απο την χωρα. Το σχεδιο χρηματοδοτησης του ΓΑΠ με το λεφτα υπαρχουν και το βιντεο της μπενακι περι εθνικης κυριαρχιας αποτελεσε την σημερινη κατασταση ενδεχομενης εισβολης των τουρκων εντος και εκτος της ελληνικης επικρατειας. Σκεφτειτε τα και πραξτε.

    5. ….και τα χαπατα οι ηλιθιοι ψηφοφοροι του συριζα που ψηφιζουν κουμμουνια για να διαλυσουν την ΕΛΛΑΔΑ

    6. Εχουμε παμπολους τεττοιους δολοφονους αναμεσα μας που μας ηρθαν ταχατες ως προσφυγες ας ειναι καλα οι προδοτες πολιτικοι και στρατιωτικοι που μας τους φαιρνουν….

      1. ….και τα χαπατα οι ηλιθιοι ψηφοφοροι του συριζα που ψηφιζουν κουμμουνια για να διαλυσουν την ΕΛΛΑΔΑ

    Comments are closed.