ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟ …ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ SURVIVOR

    Κοινοποίηση:
    574f4281c03c0e3ad83044db

    Με μια προκλητική κίνηση στην κατεχόμενη από τα τουρκικά στρατεύματα βόρειο Κύπρο, θα διεξαχθεί το φινάλε του τουρκικού Survivor που συνεργάστηκε με το αντίστοιχο ελληνικό, προς δόξα της… ελληνοτουρκικής φιλίας, σπάζοντας τα ρεκόρ τηλεθέασης των αποβλακωμένων Ελλήνων τηλεθεατών.

    Όπως αναφέρεται, το τουρκικό Survivor που οργανώνει το τουρκικό κανάλι TV8, του γνωστού Τούρκου καναλάρχη, Acun Ilıcalı, που έχει κερδίσει εκατομμύρια και από τους Έλληνες τηλεθεατές, θα παίξει το μεγάλο φινάλε στην κατεχόμενη Κύπρο, αδιαφορώντας φυσικά για το γεγονός ότι το βόρειο τμήμα του νησιού κατέχεται παράνομα από τα τουρκικά στρατεύματα.

    survivor-da-sembol-finali-kibris-finaline-giden-ilk-yarismaci-kim-olacak-9195612

    Μάλιστα υπάρχει και αγωνιά για το ποιος τελικά θα είναι ο μεγάλος νικητής του τουρκικού Survivor, που θα στεφτεί στα κατεχόμενα.

    Αγωνία λοιπόν και οι Έλληνες τηλεθεατές θα έχουν και αυτοί την μεγάλη αγωνία τους, προς δόξα πάντα της… ελληνοτουρκικής φιλίας, βλέπε ελληνικής βλακείας και ηλιθιότητας.
    nikosxeiladakis.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Τα σκυλλια που μας βιαζαν μας λεηλατησαν μας σκοτωσαν τους πατεραδες αδελφια κ θειους μας θαρθουν για αρτον και θεαματα στην κυπρο κατω απο την ασπιδα της ελληνοτουρκικης ταχα φιλιας?κανεναε σεβασμος κ τιμη στους νεκρους του 1974? Αυτοι που θελουν να ζουν να κανουν επιχειρησεις κ να αγαπιουνται με αυτα τα αδισταχτα σκυλια που μας αποκαλουν γκιαουρηδες να παν να τους βρουν στην κατεχωμενη πατριδα μας που το αιμα της σταζει ακομα κ να ζησουν μαζι τους εκει για παντα η ας παν στην πολη αλλως ινσταμπουλ κατα τους οθωμανους να ζησουν με τα αδελφια τους τους τουρκαλλαδες κ να συνεργαζονται.εδω αυτα τα καρακιοζιλικια εμεις οι κυπριοι δεν τα θελουμε γιατι δεν ξεχασαμε τοσο γρηγορα τις πληγες της εισβολης τους για να παιζουμαι κ παιγνιδακια με τους αιμοσταγεις αττιλες

    2. Βλεπετε πως κατευθυνουν το αποβλακωμενο νεοελληνα τα καναλια της διαπλοκης ? , και μετα λεμε γιατι ψηφηζει ο νεοελληνας ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ και το κακο συναπατημα , πληση εγκεφαλου παραπληροφορηση “θελει” ο ψεκασμενος λαος για να τον εχουν παντα υποχηριο τους και ετσι να τον κατευθυνουν οπου αυτοι θελουν

    3. Καλημέρες.

      ΠΡΟΛΟΓΟΣ

      ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ,ΦΤΑΙΜΕ ΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑ,Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!!ΓΙΑΤΙ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΥΣ ΤΟΥΣ)

      Ας βάλουμε κάποια πράγματα στις σωστές διαστάσεις.

      1.Ο Σουλτάνος έχει απέναντι περίπου 3.000.000 “εμπόρευμα” διαπραγματεύσιμο για να κάνεις ό,τι θέλει την Παγκοσμιοποιημένη Ευρώπη.Ποια είναι η Κερκόπορτα?μα φυσικά η Ελλάδα.
      Ποιά η σχέση των Τούρκων και Γερμανών διαχρονικά?Μα Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΕΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ.

      (Λίγο άσχετο με το SURVIVOR αλλά και πολύ σχετικό το παραπάνω σχόλιο).

      2.Οι ΣυριζαΝέλ ,αυτό το τραβεστί μόρφωμα ιδεληπτικοικονομικού Σταλινοναζιμού (μόνο απέναντο στο Λαό που “υπηρετεί),θέλουν να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος,επί ελληνικού εδάφους,και το πετυχαίνουν πολύ καλά.
      3.Οι ΣυριζαΝελ επίσης θέλουν να γεμίσουν τις ΚΑΡΑΔΕΞΙΕΣ τσέπες τους με όσους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ!.

      Εδώ λοιπόν μπαίνουμε στον ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ του SURVIVOR.

      o SKAI μας το παίζει ΑΝΤΙσυριζαϊκό ΚΑΝΑΛΙ και άλλες τέτοιες παπαριές.!
      Αυτό είναι το τυράκι στην φάκα.

      Ο παραγωγός του εν λόγω ΘΕΑΜΑΤΟΣ είναι τούρκος κολλητάρι του Σουλτάνου.
      H “Κυβέρνηση” Μας (χαχαχα!) σε ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ (και εμένα μαζί φυσικά) και ταυτόχρονα πρέπει να σου ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.!
      Με έναν σμπάρο λοιπόν χτυπάει δύο τρυγώνια που έλεγε και ο σοφός (παλιά) Λαός μας!

      Σου προσφέρει ΘΕΑΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΤΟ!!!ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΑΡΤΟ ΣΤΟΝ ΚΛΕΒΕΙ για πάρτη της και για τους ΝΑΖΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ,και επίσης σου λέει το εξής δια μέσου του “ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ” ΣΚΑΙ:

      ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ,Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΟΥ,ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΣΟΥ ΝΕΟΡΑΓΙΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑ ΚΟΠΙΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΥΠΟΤΥΠΩΔΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΔΟΥΡΟ)….
      Επισης,ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ!

      Τελειώνω την κειμενοδιάρροια μου εδώ για σήμερα!!!!

    4. Το Ελληνικό Survivor όμως θα το νικήσει ο “Χριστιανός”, ο “μάγκας”, ο “Καραϊσκάκης” ο Αγγελόπουλος μην ξεχάσετε να το πανηγυρίσετε.
      Είναι απορίας άξιο πως ένα λαό τόσο έξυπνο τον έχει πιάσει γιουσουφάκι ο Ατζούν
      Πφραγματικά περιμένω το πρωτοσέλιδό σας τον Ιούλη “ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ SURVIVOR O ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ”

    5. Τραβούσαμε ένα ζόρι που θα γίνει το τουρκικό φινάλε λέμε.

      Ε ας κάνει και το Ελληνικό φινάλε στην ελεύθερη Κύπρο να ικανοποιηθούν και οι αποβλακωμένοι Έλληνες
      που κάθονται και βλέπουν αυτές τις αηδίες.

      1. Να υποθεσω δηλαδη και στην Ακροπολη να το κανουν δεν τρεχει τιποτα…

    6. Σε λιγο αυτος ο Ατζουν θα πει (στους Ελληνες): παιδια αδερφια ειμαστε …ταιριαζουμε σε πολλα πραγματα…φαγητα, λεξεις, πολιτισμο( εδω γελαμε)… τι δικο μας…τι δικο σας…
      Το Αιγαιο ανηκει σε ολους μας!
      Υ.Γ. Μη πεφτεις στην παγιδα του τουρκου… Τανιμανιδη!

    7. Δεν ειναι καθολου τυχαιο που αυτος ο Ατζουν εκανε και το ελληνικο αλλα και το τουρκικο στον Αγιο Δομηνικο και την ιδια εποχη!

    8. Υπομονη τελος. Στελνω Πουτιν. Μη γελατε μωρε

    9. Αλλαχτε επικεφαλιδα,ακου φιλανε,κολησατε απτις λουγκρες τις συριζεικες και σεις,αδελφες και παλουκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια.

    Comments are closed.