«ΠΟ@ΣΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟ»- «ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ»-«ΜΟΝΟ Η ΒΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ»! ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ! TΑ TWEETS ΠΟΥ «ΚΑΙΝΕ» ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΟΤΙΣΑΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ (ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    papadimos xaikalis

    Τα γραπτά μένουν….και κάποτε ξανά βγαίνουν!
    Όταν ο Παύλος Χαικάλης μας το έπαιζε αγανακτισμένος και Ανεξάρτητος Έλληνας!
    Την περίοδο που ο Λουκάς Παπαδήμος διετέλεσε πρωθυπουργός το προβεβλημένο στέλεχος των ΑΝΕΛ του Καμμένου- παραμένει μέχρι και σήμερα μέλος των ΑΝΕΛ- έγραφε τους ηλεκτρονικούς του λογαριασμούς!
    xaikalis1

    xaikalis2

    xaikalis3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Δεν λυπάμαι για την επίθεση στον Παπαδήμο γιατί:
      1. Συνέβαλε και αυτός στην σημερινή κατάσταση του λαού μας.
      2. Ήταν πρωθυπουργός της χώρας και υπέγραφε μνημόνια, μέτρα και γενικά την καταδίκη των Ελλήνων
      3. Έχει και αυτός ευθύνη για την αυτοκτονία του κυρ Κώστα στην Κρήτη που ήταν 70 ετών και δεν του έφτανε η σύνταξη για τα φάρμακα μέχρι που κρεμάστηκε, Φταίει και αυτός για την αυτοκτονία της Κυρίας Λαμπρινής από την Θεσσαλονίκη γιατί δεν είχε να ζεσταθεί τον χειμώνα.
      4. Φταίει και αυτός για την οικογένεια που κάηκε στο σπίτι της τον χειμώνα στους Αμπελόκηπους από μαγκάλι
      5. Φταίει και αυτός για του δεκάδες νεκρούς κάθε βδομάδα στους άθλιους δρόμους της χώρας.
      6. Φταίει και αυτός για τους 1 εκατομμύριο μετανάστες φίλων μου που έφυγαν από την χώρα τους γιατί κάποιοι αποφάσισαν να φτωχύνει.
      7. Συνέβαλε και αυτός στο να κάνει ότι θέλει η Τουρκία και εγώ να ζώ ντροπιασμένος και εγκλωβισμένος μέσα σε ένα ΝΑΤΟ που με πουλάει.
      8. Έχει ευθύνη και αυτός για το γεγονός ότι κανένας τραπεζίτης δεν είναι στην φυλακή
      9. Ότι κανένας πολιτικός δεν έχει διωχθεί από κανένα ποτέ.
      Έτσι λοιπόν σκέφτομαι και δεν μπορώ να μη το καταθέσω και ας είμαι λιγότερο δημοκράτης από εσένα που με κατακρίνεις αυτή τη στιγμή. Δεν νοιώθω καμία ενοχή και δεν καταδικάζω τίποτα που έστω και με τέτοιο τρόπο φέρνει μία υποτυπώδη δικαιοσύνη. Αν όλοι αυτοί που σήμερα κλαίνε με ψεύτικα δάκρυα ας έφερναν την δικαιοσύνη με σωστό τρόπο νωρίτερα. Σήμερα δεν μου έχουν περισσέψει δάκρυα για καμία δημοκρατία και για κανένα Παπαδήμο .
      Εσύ Παπαδήμο και όλοι οι όμοιοι σου είστε με θωρακισμένη μερσεντέζ και ο λαός σας πεινάει. Εσείς Παπαδήμοι ψηφίζετε για το καλό μου και μου φέρνετε δυστυχία κάθε μέρα, εσείς θέλετε την ασφάλεια μου αλλά έχω χάσει χιλιάδες ζωές στην καθημερινή εγκληματικότητα που εσείς δεν έχετε βιώσει ποτέ γιατί είστε μέσα στα γυάλινα κλουβιά σας.
      Η κοινωνία βράζει και αν δεν θέλετε να ζήσετε την καθημερινότητά του λαού σας τότε αλλάξτε γρήγορα πλεύση γιατί σήμερα μπορεί να μη πανηγυρίζω αλλά δεν συμμετέχω αύριο θα είμαστε απέναντί σας και θα είμαστε περισσότεροι από όσους φαντάζεστε.

    2. Καλα ηθελα να ξερα ρε παλληκαρι χαικαλη, δεν ντραπηκες αυτον τον κοσμο που σε αγαπουσε σαν ηθοποιο, δεν ντραπηκες που τον πουλησες, και συνεχιζει να σε βλεπει, δεν ντραπηκες τον Θεο, που σου δωσε αυτο το χαρισμα να διασκεδαζης τις λυπες και τα βασανα του κοσμου, και τελικα εθαψες τοσους συνταξιουχους φτωχους, γιατι, για μια θεσουλα, τι αναγκη την ειχες!!!
      Τωρα θα χαθης για παντα απο την βουλη τι επραξες ρεεεε μια τρυπα στο νερο, εισαι και μηχανοβιος, οι μηχανοιβιοι ρε εχουν μπεσα………………….

    3. Το Πασοκ με το ΠΑΚ -ΣΟΥΗΔΙΑΣ εξεθρεψε την τρομοκρατια.μετα την αναγνωριση του ΚΚΕ κ μετα στο διασπασμενο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ανελαβαν την εργολαβια της τρομοκρατιας
      Ποσα στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ?
      Ο μασσωνος ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ που ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κ αυτοκτονησαν χιλιαδες πολιτες.,ζουν στο σκοταδι χιλιαδες νεοι, γεροι παιδια,πεινανε στο τελος του μηνος κι αυτοι που φαινονται προνομιουχοι,εχασαν τα σπιτια τους ,ανεργοι,εμειναν Κ οι νεοι χωρις ονειρα κι αυτο το καθηκι απολαμβανει ασφαλεια,επιβραβευση κ τον πληρωνουμε
      Μια φορα που οι τρομοκρατες εβαλαν μυαλο κ στοχο αυτους που τους αξιζει!!!!!
      Μας υποδουλωσατε κ μας ισλαμοποιειτε ΙΕΡΕΙς κ πολιτικοι ,ΔΕΝΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΜΑς ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
      εμεισ λυπουμεθα για τον λαο κ οχι για τα σκουπιδια της μασσωνιας

    4. ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

    5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ

    6. ΘΑΝΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ 9000 ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ

    7. Προδοτες ειναι και οι προδοτες δεν εχουν φιλοτιμο ουτε και τιμη .
      Το θεμα ειναι γιατι ακομη τους πληρωνετε νεοραγιαδες και κανετε υπακοη στους κατοχικους ;
      Ευτυχως που ειχα φυγει απο την Πατριδα πολλα χρονια πριν βγαλουν τις μασκες οι κυνοβουλευτοσυμμοριτες και δεν ειμαι εκει να σας ταραξω στις κλωτσες κομματοσκυλα του κερατα .
      Διοτι εσεις ειστε υπευθυνοι για την καταντια της Πατριδος . Οι Εθνοπροδοτες οσο τους ψηφιζατε και τους ψηφιζετε , την δουλεια του αφεντικου τους κανουν και σας εχουν κλασμενους . ΓΕΛΟΙΟΙ .
      ο.υ.κ ( για να μην λετε οτι λεω λογια περι των κλωτσων . ΓΕΛΟΙΟΙ ) .

    8. Χαϊκάλη, όλα όσα έγραφες τότε, αντιπροσωπεύουν σήμερα αυτά που ο λαός αισθάνεται και λέει, με μεγάλη οργή, σε εσένα και το παρεάκι σου … Υπέγραψες μνημόνια, υπέγραψες “εργασιακά” … και μετά εξαφανίστηκες, κοπρίτη, νομίζοντας ότι ο λαός ξεχνά … Τρέχα τώρα να ευχηθείς στον Παπαδήμο ταχεία ανάρρωση, όπως έκαναν όλοι οι “επαναστάτες” του κ΄λου, σαν και του λόγου σου …
      Σας σιχαθήκαμε … αηδιάσαμε από την υποκρισία σας, μπουχέσες …

    9. Πουστη χαικαλη το μαυρο σου το χαλι,μπηκες υπουργος για λιγο,πυροβολησες τους συνταξιουχους και την εκανες με ελαφρα πηδηματακια μεχρι να κοπασει η σκονη και μετα ο συγκαμενος σεχωσε και σενα στο αδηφαγο δημοσιο,ουστ προδοτες.

    10. Στηλτε ρε ενα …. δωρακι σε ολα τα μνημονιακα σκουπιδια σαν αυτο του παπαδημου , κακο ψοφομο να εχετε ολοι σας

      1. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΘΕΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ Χ.Α ΛΟΥΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ..ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ!ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ?ΕΣΥ ΔΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΤ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΘΗΚΑΣ?ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΑΘΕΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ..ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΙΣΤΟΥΣ!!!Α ΤΙ ΣΟΥΠΑ…ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ..ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ!

    11. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ Ο ΠΕΡΠΑΤΩΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    Comments are closed.