ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΆΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ! ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ. ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ

    Κοινοποίηση:
    STRATIOTIKOI-MITRETODIS-KOUKLATZIS

    Την απόφαση να παραμείνουν στην φυλακή οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί πήρε ο εισαγγελέας της Αδριανούπολης παρά το νεο αίτημα για την αποφυλάκισή τους που υπέβαλλαν οι δικηγόροι τους. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Μανώλης Κωστίδης, ο εισαγγελέας αποφάσισε να μείνουν προφυλακισμένοι οι δυο Έλληνες αξιωματικοί μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία. Ο χρόνος μάλιστα της προφυλάκισης παραμένει αδιευκρίνιστος.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    Προφυλακισμένοι μέχρι νεωτέρας στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης θα παραμείνουν οι δύο έλληνες στρατιωτικοί, σύμφωνα με απόφαση του τούρκου εισαγγελέα.

    Ο χρόνος παραμονής της προφυλάκισής των δύο ελλήνων δεν συγκεκριμενοποιήθηκε, για ακόμα μια φορά, με τον εισαγγελέα να δηλώνει ότι πρέπει πρώτα να εξεταστούν πρώτα «όλα τα στοιχεία». Υπενθυμίζεται ότι οι στρατιωτικοί έχουν συλληφθεί στον Έβρο από την 1η Μαρτίου…

    Ελπίζες για θετική εξέλιξη είχαν δημιουργηθεί νωρίτερα στον απόηχο της ευρωτουρκικής Συνόδου της Βάρνας, όπου οι Ευρωπαίοι, με προεξάρχοντα τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ζήτησαν από τον Ταγίπ Ερντογάν την απελευθέρωσή τους πριν από το Πάσχα.

    Αναφερόμενος στο μεταξύ στις δηλώσεις του περί ομηρίας των δύο ελλήνων στρατιωτικών, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι «δυστυχώς δικαιώθηκα, όπως φάνηκε και στη Σύνοδο της Βάρνας». «Είναι 26 μέρες στη φυλακή υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης χωρίς κατηγορητήριο» είπε. «Οι έλληνες στρατιωτικοί είναι και ευρωπαίοι και νατοϊκοί στρατιωτικοί» σημείωσε με νόημα ο κ. Καμμένος.

    Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, θα επισκέπτονταν την Παρασκευή τον εισαγγελέα, για τα «επόμενα βήματα» όσον αφορά την προφυλάκιση των δύο νέων

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Άμεσα ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ στους μογγόλους σε όλα τα επίπεδα

    2. Με τους μαλακες που έχουμε στην κυβέρνηση..πάνε αυτοί,δεν ξαναβλέπουν Ελλάδα!!!

    3. σσσσσσσσσσστ….μη φωνάζετε συντροφοι…άρχισε το τουρκικο σιριαλ στην τηλεοραση !!!!

    4. Συλλάβετε και κανέναν Τούρκο τι φοβάστε άντε ντε .

    5. Οταν ερθουν αν ερθουν με το καλο, υπαρχει και ενα στρατοδικειο που πρεπει να περασουν, για να μην ξεχνιομαστε και ρεζιλευομαστε ακομα περισσοτερο, δεν ειναι ομηροι ειναι ριψασπιδες για εμας και λαφυρα ακυρηχτου πολεμου για τους Τουρκους. Δεν παραδωθηκαν στους Τουρκους ως Ελληνες πολιτες που υπεπεσαν σε παρανομη εισοδο (εαν μιλαμε για εισοδο και οχι για εισβολη, δυσχεραινει ακομα περισσοτερο την θεση τους σε ενα επερχομενο στρατοδικειο) αλλα ως Ελληνες αξιωματικοι του Ελληνικου στρατου φεροντες εθνοσημο, οπλα και ορκο. Ετσι για να μην μπερδευουμε την φουτσα με την βουρτσα.

    6. Ὰρχισαν τα παπαγαλάκια στα ΜΜΕ να λένε πως ο Ερντογάν έριξε τους τόνους και λοιπές αηδίες. Η πραγματικότητα είναι πως ήρθε με ολόκληρο επιτελείο και εκβιάζοντας τσίμπησε και πάλι δις και άλλα ανταλλάγματα.

    7. Ήταν τουλάχιστον βλάκας (όχι αφελής) όποιος πίστευε και δήλωνε ότι επίκειται απελευθέρωση των ΕΛΛΗΝΩΝ ομήρων. Θα πρέπει να σνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι όσο η τουρκία υπάρχει, οι ΕΛΛΗΝΕΣ όμηροι δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην ΠΑΤΡΙΔΑ.

      Μήνυμα προς την “ηγεσία” της χώρας μας: ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο δικός σας εξευτελισμός ΔΕΝ αποτελεί είδηση, έτσι έχετε συνηθίσει. Είδηση θα αποτελούσε να δείχνατε κάποιο ψήγμα αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    8. Να ξεσκισουν στο γραψιμο τις τουρκικες νταλικες.Καθε χιλιομετρο και ελεγχος μεχρι να δουμε ποιος θα το μετανειωσει.

      1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.
        ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥΣ

    9. καλα εκανε ο ηρωας της κυπρου στρατηγος ΓΛΕΝΤΖΕΣ που παιρνουσε τα συνορα εκει στον εβρο ερχοταν στη συνεχεια με τα κομενα αυτια των τουρκων…αυτα τα αυτια στη φορμολη σε βαζακι που ειναι ακομα κ σημερα στο γραφειο του εκαστοτε διοικητη των καταδρομων στο μεγαλο πευκο…..

    10. Με τους Τούρκους όποιος μπλέκει δεν ξεμπλέκει εύκολα. Μακρύς ο κατάλογος των εγκλημάτων των Τούρκων.

    11. ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΩΛΟΦΑΡΑ/ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ………

    12. Ο ερντογαν μετα απο οσα του ειπαν στην Βαρνα επεσπευσε την διαδικασια του δικαστηριου εσκεμενα και διεταξε την συνεχιση της κρατησης.
      αυτη η γρηγορη επισπευση της διαδικασιας του δικαστηριου που διαβαζαμε χθες το βραδυ σημαινε οτι δεν θα ειχε αμεσο τελος η περιπετεια αυτη των στρατιωτικων μας.
      …Αμεση διακοπη διπλωματικων σχεσεων,κλεισιμο προξενειων,πρεσβειας,κλησιμο συνορων για ολους τους τουρκους και τα φορτηγα με τα προιοντα που πανε ευρωπη.
      να κανουν το γυρο απο βουλγαρια,ρουμανια να δινουν ενα σκασμο λεφτα στα καυσιμα και να ταλαιπωρουνται απεριοριστα μεχρι να φτασουν βορεια ευρωπη.
      διακοπη εναερειας κυκλοφοριας για τα αεροπλανα των τουρκικων αερογραμμων,και …συλλαβετε και μερικους τουρκους ταξιδιωτες για κατασκοπεια.
      στα εμπορικα τουρκικα πλοια που κινουνται στο Αιγαιο διακοπη πορειας ρεσαλτο απο ΜΥΑΛ και πληρης ελεγχος.
      να ταλαιπωρουντε στο επακρο.
      Να δουμε το οθωμανικο κ@λαρακι του ερντογαν ποσα αγγουρια χωραει..

      1. Γραφω να παμε να αποκλεισουμε την πρεσβεια τους να ‘ναι ελευθεροι πολιορκημενοι και καποιο σκουληκι μου κοβει το σχολιο.

    13. H όλη μαλακία της Ελλάδας είναι ότι κάνει περιπολίες στα σύνορα με 2 άτομα αντί με τουλάχιστον 5-6 που θα έπρεπε. Ήθελα να ήξερα αν ήταν 6 άτομα εκείνη την μέρα οι Τουρκόσποροι θα έκαναν το ίδιο;

    14. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟ…ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ…

    Comments are closed.