ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ “ΜΕΜΕΤΙΑ”! ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ( 4 ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ)

    Κοινοποίηση:
    STRATOS

    Οι Τούρκοι απειλούν ευθέως τη χώρα μας και αγνοούν επιδεικτικά τους πάντες

    Η Άγκυρα, μετά την «πύρρειο νίκη» στη Συρία και την κατάληψη του Αφρίν είναι πολύ πιθανό να στρέψει το βλέμμα της σε Αιγαίο και Κύπρο.

    Mπορεί οι ελληνοτουρκικές σχέσεις να βρίσκονται στα “χαρακώματα” αλλά η Αθήνα δεν είναι ούτε Συρία ούτε Ιράκ και μπορεί να απαντήσει με αποφασιστικό τρόπο σε όσους έχουν αναθεωρητικές τάσεις. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι οι σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκληρωτική κατάρρευση.

    Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα όπως η αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την 1η Μαρτίου, ο εμβολισμός του «Γαύδος» από την τουρκική ακταιωρό, αλλά και τα «φρέσκα» νέα της αναχαίτισης του Chinook στο οποίο επέβαινε ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής (μαζί με άλλους ανωτέρους και ανωτάτους αξιωματικούς) από οπλισμένα τουρκικά F-16 και τους λεονταρισμούς του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου που θέλει να πάρει με πόλεμο από την Ελλάδα «156 νησιά και βραχονησίδες που ανήκουν στην Τουρκία».

    Στόχος, να συρθεί η Ελλάδα σε διαπραγμάτευση
    Όλες οι ελληνοτουρκικές διαφορές περιέχουν διεκδικήσεις της Τουρκίας ενώ απολύτως καμία εκ μέρους της Ελλάδας.

    Επομένως, η οποιαδήποτε συζήτηση και ρύθμιση, θα σημαίνει εκ προοιμίου από την πλευρά της Ελλάδας υποχώρηση σε κάποια σημεία. Αυτό άλλωστε επιδιώκει η Άγκυρα…. να δημιουργήσει ένα «θερμό» επεισόδιο, είτε μικρής είτε μεγαλύτερης έντασης, ώστε να σύρει την Ελλάδα στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Εκεί, οι Τούρκοι, κατά πάγια τακτική τους θα εγείρουν σημαντικές διεκδικήσεις και μέσω της διαπραγμάτευσης θα καταφέρουν να κερδίσουν ορισμένες από αυτές.

    Είναι σαφές πλέον πως κάτι ετοιμάζεται στο Αιγαίο. Κάτι σοβαρό, επικίνδυνο και σίγουρα ασύμφορο για τη χώρα μας, από πολλές απόψεις.

    Η Ελλάδα έχει τόσες πολλές ανοιχτές πληγές, που καμία άλλη χώρα δεν έχει σε τέτοια έκταση. Καμιά άλλη χώρα δεν περιτριγυρίζεται από γείτονες – “κοράκια” που θέλουν να αρπάξουν κομμάτια από τη “σάρκα” της.

    Παρά τις διεθνείς συνθήκες, παρά τα δεκάδες πρωτόκολλα, οι γειτονικές χώρες επιμένουν να αμφισβητούν κομμάτια της εθνικής μας κυριαρχίας.

    Οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα θα είναι καταιγιστικές το επόμενο διάστημα. Η πολιτική ηγεσία οφείλει να είναι σε αυξημένη ετοιμότητα ώστε να απαντά μέσω της διπλωματίας σε κάθε πρόκληση, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις απαιτείται να επαγρυπνούν και να προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο. Δεν το επιτάσσουν μόνο οι τωρινές συνθήκες, το απαιτεί ο γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός ρόλος της χώρας μας.

    Πόσο όμως ισχυρές είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις Ελλάδας και Τουρκίας;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Το θέμα είναι οτι δεν θα είναι ένα απλό θερμό επεισόδιο, σταματήστε να αναπαράγετε αυτή την προπαγάνδα. Θα είναι κανονική επίθεση (σύρραξη) μαζί με ταυτόχρονη επίθεση απο Σκόπια – Αλβανία. Ξυπνάτε και δείτε με ποιους συναντιέται η Τουρκια: με υπουργούς Άμυνας Σκοπίων Αλβανίας, ενώ θα δωθεί και Σκοπιανό αεροδρόμιο στους Τούρκους ως βάση μαχητικών αεροσκαφών. Κάτι πιο χοντρό ετοιμάζουν απο απλό επεισόδιο στο Αιγαίο. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΡΡΕΕ.

    2. Μας ζαλισατε ταπιδια ρε καραγκιοζηδες,στο τελος θα γινει κανονικα θερμο επεισοδιο και θα νομιζουμε οτι κανετε πλακα,Ρεζιλια δημοσιοκαφριδες.

    3. Αφού εμάς θα μας βοηθήσει το ξανθό γένος και η Υπερμάχος Στρατηγός δεν είπαμε; Μη γελάτε ρε παιδιά

    4. Σιγά ρε Πολεμοκάπηλο γουρούνι Χίε. Να σου κόψουν τα κάκαλα και να σου τα δώσουν να τα φας

    5. Ζητηται ΝΕΟΣ Ντερτινλης ΓΡΗΒΑΣ ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΤΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧΟΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΑ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ…………..

    6. ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΤΟ ΠΕΖΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΙΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.

    7. Τολμήστε βρέ ρεμπεσκέδες κοτούλες,κοκορόκοτες να ενοχλήσετε τούρκικο κουτσό και λυσασμένο σκυλί ΟΧΙ ελικόπτερο με τούρκο επιτελικό και θα κλάσετε μαλί από λύκο… .Εδώ έχουμε πρωθυπουργό τον κύριο τίποτα,τον αρχιψεύσταρο χαραμοχλάνη,άθεο αστρατεύτο τσιπράκο και τον όμοιό του τεμπελχανά αστρατεύτο κοπρίτη κούλη εν δυνάμει “καβαλάρη στο σβέρκο μας”… .Που πάμε με δαύτους ωρέ ΕΛΛΗΝΕΣ… .Τέτοιες προσβολές δεν τις δέχονται ούτε οι μπανανίες της τροπικής-διακεκαυμένης ζώνης του πλανήτη… .Πού ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑ;Τόσο πολύ επαναπαυθήκαμε στην καλοπέραση και τη χλιδή της”ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ”;

      1. Καραϊσκάκης γεια χαρά,
        γεια σου ρε γέρο του Μοριά
        και γεια που σ’ αγαπάνε.
        Γεια τους που δε λυγίζουνε
        και που δεν προσκυνάνε.

    8. Σαν τη Κυπρο θα γινει….. τη φοβασται αδελφια θα δεινουν εδαφοι με υπογραφες οι γαμημαινοι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΚΩΛΟΑΔΕΛΦΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕς ΓΑΜΗΜΑΙΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ πουχουμε για κυβερνηση και εμεις θα τρεχουμε για επιστρατευση ΜΟΥΦΑ για να μας δουλεψουν ξανα ΟΠΩς ΤΟΤΕ και να μας στειλουν πισω στα σπιτια μας χωρις να πεσει ουτε ντουφεκια ο Τουρκοεβραιος ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ ΓΝΩΣΤΟς Ως ΤΣΙΠΡΑΣ με την μασσοναρα ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΑΧΟΥΝ ΜΙΛΗΜΑΙΝΑ …….ΞΥΠΝΑΤΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΗΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΤΟΑ ΜΠΕΝΕΤ ΜΕΡΙΤ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ…………

    9. Αμα δεν του δωσουν το ΟΚ οι κωλογερμαναραδες και οι Εβραιοι ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ…… θα του στησουν ενα σκινικο αλλα Κυπρου 74 με τα προδοταρια πουχουμε για κυβερνηση για να παρει το μισο ΑΙΓΑΙΟ και κανενα νησι με λιγοτερες απολειες ΟΙ καλοι συμμαχοι μας του φτιαχνουν το εδαφος πριν αρπαξει εδαφοι ας ειναι καλα ΠΑΝΤΑ οι πουτανας γεννα πολιτικοι ανθελληνες που μας εξουσιαζουν και οι δηθεν Ελληνες που τους ψιφιζουν…………..

    10. ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ…. ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΛΕΙΕΣ…..

    11. Θερμό επεισόδιο τις επόμενες 2-3 μέρες. Αυτό ακούγεται. Το στρώνει η Ντόρα με Ερντογάν για να σωθεί ο πρεζέμπορας. Προσοχή αδέλφια!

    Comments are closed.