ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! BOMBA AΠΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΕΠΙΤΙΜΟ Α/ΓΕΝ: ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ!

    Κοινοποίηση:
    21-8-750x430

    “Το θέμα δεν είναι αν θα ΄χουμε κρίση με την Τουρκία, αλλά πότε θα την έχουμε”. Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή δεν έκρυψε τις ανησυχίες του για τα ελληνοτουρκικά.

    Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Τουρκία του Ερντογάν προχωρά με σχέδιο σ΄ ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ,το επόμενο βήμα να ΄ναι η διεξαγωγή ερευνών από την Τουρκία στη περιοχή του Καστελόριζου.
    Ο Ναύαρχος Χρηστίδης είπε ότι τα όσα έγιναν και γίνονται στο Αφρίν με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των Τούρκων, είναι ανεξάρτητα με τα όσα μπορεί να κάνει η Τουρκία στο Αιγαίο. “Το ναυτικό της Τουρκίας δεν εμπλέκεται σ΄ αυτές τις επιχειρήσεις. Η Τουρκία έχει “χτίσει” το ναυτικό της και το προετοιμάζει χρόνια τώρα για το Αιγαίο”, είπε ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ.

    Ο κ.Χρηστίδης επεσήμανε ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο που δεν έχει επαρκώς συζητηθεί και εκτιμηθεί από την ελληνική πλευρά. Την αμυντική βιομηχανία που έχει δημιουργήσει η Τουρκία. Όχι τόσο για τα οπλικά συστήματα που παράγει, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι μπορεί να υποστηρίξει τις ένοπλες δυνάμεις της για μεγάλο χρονικό διάστημα σε επιχειρήσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ο ναύαρχος δεν είπε λόγια μεγάλα που όλοι πέσατε να τον φάτε!είπε τη βλέπει να γίνεται!όχι ότι είμαι υπέρ του αλλά καλό είναι το μυαλό να σκέφτεται τι διαβάζει κ μετά να μιλάει!!λέει ο ένας οι γαλοναδες μιλάνε μόνο όταν αποστρατευτουν που είναι σωστό…εν μέρει αμέσως όλοι από πίσω λένε το ίδιο!!γεγονότα είπε ο ναύαρχος κύριοι!!παρακαλώ μη σκοτώνεται άλλο την ελληνική γλώσσα έτσι όπως γράφεται!!!

      1. εσύ ρε καημένε που δεν ξεχωρίζεις την παθητική από την ενεργητική φωνή και τον ενικό από τον πληθυντικό θα κάνεις υποδείξεις για την ελληνική????? κι επειδή μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ, αναφέρομαι στην τελευταία σου πρόταση

      2. “είπε τη βλέπει”, “μη σκοτώνεται”, “όπως γράφεται”!!! Τι παρακαλάς ρε καημένε!!! Κάνει και υποδείξεις ο καρα-αμόρφωτος!!

    2. Εσύ τι έκανες ρε Αχρηστιδη όταν ήσουν Α/ΓΕΝ; Έγλυφες για την καρέκλα που πήρες από τον Μπεγλιτη αποστρατευοντας άξιους Αξκους ως “πραξικοπηματιες”; Άντε κοπρίτη!!!

    3. Μόνο με στρατάρχη τον Κύριο Μιχαλολιάκο θα αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους αφού πρώτα καθαρίσει τη χώρα από αναρχικούς και μπολσεβίκους.

    4. Οι κρητικοι φοράνε νυφικα και οι Βούλγαροι φιλοι μας της θεσσαλονικης στέλνουν στην νοτια ελλαδα τις γκομενες τους για τεστ ντραιβ… αντε γεια ελλαδα μεχρι τη λαμια απο κει και πανω αρχιζει Βουλγαρία… κρητικοι gay ο λοκως σας σας καει…

    5. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΚΟΠΡΙΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ….

    6. καλα καλα τουρκαλαδες τουρκοσποροι και λοιπα σκατα εντος Ε λλαδισταν οταν ερθει η ωρα Κοκκινη μηλια κατευθειαν υπαρχουν και τα ατυχηματα……οσο και αν σας εχουν φτιαξοι οι σιωνιστες φιλλοι σας ειναι μεχρι να κανουν την δουλεια τους μετα…..ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ

    7. Στέφανε πιστεύεις ότι θα πάμε σε πόλεμο με όλους αυτούς τους προδότες και με ένα στρατό που εκτελεί εντολές πολιτικών…ρε Στεφανε μήπως τα κάνετε εκεί στο Μακελειό όλα για τα κλικ…

    8. Σαν κοτούλες κακαρίζετε. Σας αφήνουμε να εκτονωθείτε, αλλά όταν έρθει η ώρα σας δε θα ξέρετε πού να κρυφτείτε.

    9. Τι ειπε το ξεκωλο βουλευτης της Ν.Δ ! τους πολιτες της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ Βουλγαρους επισημα?
      Με αυτη θα πολεμησουμε ε? Με αυτο το κομμα θα παμε καστελοριζο? Με αυτα τα ατομα….

    10. Οταν αποστρατευεστε η γλωσσιτσα σας λυνεται….οσο φορατε τη στολη μουγκα στη στρουγκα των πολιτικων μπαμπαδων σας ειστε, να πεφτει κανα γαλονι σε καμια στρατιωτικη επιδειξη και για τους κακους γειτονες κτλ μουγκαααα.

    11. Εγω να λεω να τους παρεις τηλεφωνο τους τουρκους κηριε επιτιμε να μην κουραζεσται και απο την αγονια μαζι με τους ενενεργια ξερουμε τη δουλευταραδες ειστε και πως σκιζεσται για την πατρηδα………………………δεν υπαρχη τιποτε κλειστε το το μαγαζι….ενα με τους πολιτικους ειστε τα ειδια σκατα

      1. ετσι μπραβο .πες το στο λαμογιο που το πεζη πατριωτης..

    12. ΕΔΩ ΑΦΗΣΑΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΚΙΟ ΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΡΩΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΕς ΜΠΑς ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ……????????. ΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…….Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ???????

      1. ΕΔΩ ΑΦΗΣΑΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΚΙΟ ΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΡΩΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΕς ΜΠΑς ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΑΚΗ……????????.

    13. Καλός Τούρκος μόνο ο νεκρός Τούρκος.ντου από παντου..να πάρουμε την πόλη..

      1. Κώστα πες μου και μένα το σχέδιο για να πάρουμε την Πόλη!!!

    Comments are closed.