ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚOΜΕΝΑΚΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ; ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΥΑΛΟΦΥΓΟΔΙΚΟ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ! ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Π@ΠΑΡΙΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΩΜΕΝΗ» ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ! ! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΠΡΕΠΕΙ-PREPEI

    ΔΕΙΤΕ τον καλά Έλληνες
    Αυτός σας κορόιδεψε
    Δείτε τον καλά εσείς εκεί στην Μάνδρα Αττικής!
    Σας έπνιξε, δολοφόνησε τους αγαπημένους σας για να το παίζει μάγκας με κοριτσάκια δίπλα του

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. ε οχι κ η Αχτσιογλου γκομενα που ειναι σαν μασκα απο κινεζικο θεατρο

    2. Καλα ετσι με αυτα τα δημοσιευματα θα κανουμε να φυγει ο Αλεξης ? φυσικα και οχι εχει γινει ,εχει παρει μαζι του τωρα ολα τα ψευτικουμουνιστικα γραμματισμενα μυαλα επισης ολους τους φτωχοποιημενους ελληνες που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα απο διαφορους λογους…… λαθρο …γυφτους .. αυτος που τους δινει τα επιδοματα – καρτα συτισης και ολες τις παροχες και διοριζει και θα διορισει στο δημοσιο εστω με αμοιβες και 600 ευρω,δεν το βλεπετε,εδω εχει γινει μες στην ολικη καταστροφη ηρωας για καποιους? διοτι τους δινει αυτα τα ψυχουλα ? και εχει καταστρεψει ολους αυτος που εφτιαχναν εργαζονταν και κινουσαν την αγορα και το κρατος ,ολοι αυτοι εγινα πιο φτωχοι και απο αυτους με τα επιδοματα διοτι δουλεψαν και βρηκαν μια μικρη περιουσια διοτι ειναι απο παντου εκτος…αυτοι πραγματικα θα πεινασουν αν δεν πεινουν ειδη ,λοιπον αν δεν γινει ενα κομμα πατριωτικο καθαρο – με ισες αξιες δεν γινετε τιποτα να παει 15-20% με 7 -10% εκτος και αν αλλαχτουν ηγεσιες ,δεν γινετε κατι,αποψη πολλων καθαρων πατριωτων ελληνων.

    3. ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ !!!!!!! ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ !!!!!!!! ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ ????? ΜΙΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ !!!!!!!!! ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ !!!!!!!!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΙ’ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ !!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠ’ΕΞΩ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΠ’ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!!

    4. Ένας φαλακρός Πόντιος πηγαίνει με την γυναίκα του στο γιατρό… παραπονιέται λοιπόν ότι από τον καιρό που έπεσαν τα μαλλιά του δεν ικανοποιείται διότι κατά την διάρκεια του έpωτα η γυναίκα του τον τραβούσε από τα μαλλιά και αυτός τρελαινόταν.

      Ο γιατρός τον ακούει προσεκτικά και μετά από λίγο λέει στην γυναίκα του να περάσει στο ιατρείο να την εξετάσει, αφού την ξάπλωσε στο κρεβάτι της εξέτασης βρέθηκε… από ”πάνω” της! Όταν τελειώσανε βγαίνουν έξω και ο γιατρός απευθυνόμενος στον σύζυγο του λέει να πάει στο σπίτι, να κάνει έpωτα με την γυναίκα του και θα δει ότι θα ικανοποιηθεί περισσότερο από πριν.

      Ρωτάει τότε ο φαλακρός Πόντιος τον γιατρό πώς θα γίνει αυτό αφού δεν έχει μαλλιά;

      Και ο γιατρός του απαντά: Πριν σε τραβούσε από τα μαλλιά… τώρα θα σε τραβάει από τα κέρατα.

      …Μετά από 6 μήνες ξαναπάνε στον γιατρό

      -Γιατρέ μου η γυναίκα μου με απατά τώρα και 6 μήνες… λέει ο Πόντιος.

      – Με συγχωρείτε του λέει ο γιατρός αλλά πρέπει να απευθυνθείς σε δικηγόρο εγώ δε μπορώ να σε βοηθήσω.

      – Γιατρέ που με απατά τώρα 6 μήνες αλλά κέρατα δεν έχω βγάλει …

      …Μήπως έχω έλλειψη ασβεστίου;

    5. Σιγα την γκομενα την αξύριστη….ολα τα λεφτά η Δούρου η γκαβλιαρα!!!

      1. Καλά βολέψου με καμιά κότα τώρα μιμικο και για αργότερα βλέπουμε.

        1. Ο Μιμίκος γαργαλάει τα καλυτερα γκομενακια….αλλα που να ξερεις εσυ ρε μόσχε!!!

    6. ΚΝΙΤΙΣΣΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ;ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ.ΧΩΡΑΣ;

    7. Σιγα ρε Στεφανε , αυτη την εχουν παρει απο τροικανοι μεχρι λαθρομεταναστες. Δημοσιας χρησεως ειναι το γκομενακι για καμμια ξεπετα. Εφαγε καλα ο μεσιε Κατρουγκαλ , μεχρι υπουργο την εκανε. Παλια λεγαμε για τις τραγουδιαρες που κανανε καριερα απο τις πιπες τωρα αυτο περασε και στην πολιτικη.Αμα πηδιεσαι ωραια γινεσαι μεχρι και υπουργος .

    8. σιγά την πεντάμορφη! έτσι είναι βρε οι ωραίες γυναίκες;;; ο πρωθυπουργός είναι πρησμένος αφύσικα

    9. Ακατάσχετη αριστερή αμπελοφιλοσοφοπαπαρολογία.

    10. Όχι και γκομενάκι αυτό το πράγμα. Τώρα εντάξει, για τους μπαρμπάδες μπορεί να σας φαίνεται κάτι σπουδαίο. Μην τρελαθούμε κιόλας.

    11. ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΑΝΟΥΛΙ… ΜΙΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ , ΜΕ ΑΣΧΗΜΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΨΥΧΙΚΗ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ Μ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    12. ΑΠΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ????

    13. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΟΜΣΕΝ.Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ.

    14. Εχουμε πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε…εδω δεν θα εχουμε να φαμε σε λιγι καιρο.

    15. Δές καλά πιό είναι αυτό το μανούλι…που κάθησε τυχαία! δίπλα του

    16. Aυτο μπορει να ειναι και τυχαιο η αναγκαιο να επρεπε να πανε μαζι και να ειναι διπλα…
      αυτο που αφορα ολο τον ελληνικο λαο ειναι οτι αυτος ο κυριος που εδωσε ελπιδες που ηταν ανθρακας…
      και τον ψηφισαν σχεδον ολοι οι απογοητευμενοι του ΠΑΣΟΚ και τις ΝΔ μαζι με τον συγκυβερνητη του εχουν
      περασει και περνανε τα πιο αντιλαικα μετρα και εφαρμοζουν νομους που δεν θα μπορουσε να τα περασει κανενας αλλος…θα ειχε γινει χαμος ,και τωρα δεν ανοιξε ουτε μυτη.φυσικα ουτε οι προηγουμενοι απο αυτων ηταν καλυτερη,
      ουτε πιστευουμε ολοι και ο επομενος,αν και ποτε θα ερθει.Οσες χωρες βμηκαν σε μνημονια κατοσθωσαν και βγηκαν επισης μπηκαν σε πραγματικη αναπτυξη και δεν εγινα αυτα που γινονται και θα γινουν εδω πουθενα στην ευρωπη,με τι να ερθει η αναπτυξη με διορισμους στο δημοσιο ,ειδαμε τι παθαμε τοσα χρονια απο αυτο το μοντελο…αλλα ολοι ξερουμε οτι ειναι ψηφοι,και τα καθαρα- ικανα μυαλα η στο εξωτερικο η με 490 ευρω…και με κομματα που ακομη κοιταζουν να βολευτουνε σε μια φτωχευμενη χωρα?? Δυστυχως δεν υπαρχει κανενα κομμα αυτη την χρονικη περιοδο που θα δωσει ωθηση να παμε μπροστα και οχι..πισω, στην ελλαδα και στην αναπτυξη .ακομη υπαρχουν ανθρωποι που δινουν 3 ευρω να ψηφισουν και να εκλεξουν ατομα που που θα..σωσουν την ελλαδα τι περιμενουμε..?? εχουμε πολυ δρομο ακομη …

    17. Ελεος ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα και αφήστε τις κατινιές. Μπαίνουμε εδώ να μάθουμε την αλήθεια και όχι να διαβάζουμε βλακείες . Γεμίστε τις σελίδες σας με κάτι ουσιαστικό.

    18. Από μαλακίες πάτε μια χαρά. Η μαλακία δεν πάει ΠΟΤΕ μόνη της στα βουνά, στους ανθρώπους πάει. Όταν ο σκατόψυχος έβγαινε με την Μιμή, όλοι τον αποκαλούσατε γκομενιάρη και καμαρώνατε που είχατε τέτοιον πρωθυπουργό, τώρα κατηγορείτε αυτόν γιατί τυχαία? μπορεί, να κάθισε δίπλα του αυτό το μανούλι.

    Comments are closed.