ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΤΑ «ΠΕΝΤΕ ΜΑΤΙΑ» ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥOYN ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ – ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ

    Κοινοποίηση:
    foto-592x330

    «Ο αγγλοσαξωνικός άξονας (ΗΠΑ- Αυστραλία, Βρετανία, Καναδάς, Ν.Ζηλανδία) παρακολουθεί ολόκληρο τον πλανήτη» έχοντας δημιουργήσει μια μυστική συμμαχία με την κωδική ονομασία «πέντε μάτια», κάτι που ενέπνευσε άλλωστε και πολλές ταινίες του περιβόητου Τζέιμς Μπόντ.

    Γνωστός πρώην Βρετανός κατάσκοπος ανέφερε ότι η συνεργασία μεταξύ των χωρών είναι τόσο κοντά που γίνεται μερικές φορές δύσκολο να καθοριστεί ποιος κάνει τι.

    Με αφορμή την διπλωματική κόντρα μεταξύ της Βρετανίας και Ηνωμένων Πολιτειών, αφότου ο Λευκός Οίκος υποστήριξε ότι κατάσκοποι του Λονδίνου παρακολουθούσαν μυστικά τον Ν.Τραμπ με εντολή του Ομπάμα, είναι ακριβώς το τελευταίο περιστατικό που επικεντρώνεται στην «μυστική συμμαχία πέντε μάτια», ως μια διεθνή συμμαχία υπηρεσιών πληροφοριών για τον έλεγχο του πλανήτη.

    Ο Λευκός Οίκος επέμεινε την Παρασκευή ότι ο Αμερικανός εκπρόσωπος Son Spicer δεν είχε κατηγορήσει ανοικτά την Βρετανία για κατασκοπεία κατά του Τραμπ αλλά απλώς φαίνεται σύμφωνα με το Fox News ότι ο προκάτοχός του Μπαράκ Ομπάμα είχε χρησιμοποιήσει την υπηρεσία πληροφοριών GCHQ της Βρετανίας για υποκλοπές…κατά του Τραμπ.

    Ποια είναι η συμμαχία «Πέντε μάτια;»

    Ένας εκπρόσωπος της Βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών επισήμανε τους ισχυρισμούς των υποκλοπών ως «ανοησίες», αλλά το σκάνδαλο αναβίωσε με έμφαση στην ύπαρξη δικτύου πληροφοριών των υπολοίπων αγγλοσαξόνων συμμάχων των ΗΠΑ, όπως η Βρετανία, η Αυστραλία, ο Καναδάς και η Νέα Ζηλανδία.

    Οι οργανισμοί που συμμετέχουν σε αυτήν την ιδιότυπη «συμμαχία» είναι η αμερικανική Υπηρεσία Ασφαλείας, η GCHQ (Βρετανία), η διεύθυνση κατασκοπείας της Αυστραλίας, η υπηρεσία ασφάλειας επικοινωνιών του Καναδά και η αντίστοιχη υπηρεσία της Νέας Ζηλανδίας.

    Η NSA και GCHQ όμως έχουν συντονίσει τις προσπάθειες συνεργασίας τους από το 1946 στο πλαίσιο της συμφωνίας UKUSA που προβλέπει τη συνεργασία όλων των πληροφοριών σημάτων, SIGINT, μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών των δύο χωρών. Οι τρεις άλλες χώρες πρόσθεσαν τα «μάτια» τους το 1955.

    Με τα χρόνια, η συμμαχία «πέντε μάτια» έχει αναπτύξει μια τεράστια πλατφόρμα κατασκοπείας, υποκλοπών, συλλέγοντας, αναλύοντας και αποκρυπτογραφώντας τις παγκόσμιες επικοινωνίες . Κάθε χώρα μοιράζεται με τις υπόλοιπες τέσσερις τις πληροφορίες της και ένα τεράστιο όγκο δεδομένων.

    Αποκαλύψεις Snowden

    Το εύρος των δεδομένων που συλλέγονται από τη συμμαχία αυτή, η μυστική συνεργασία της οποίας μέχρι σήμερα επίσημα δεν ήταν σαφής , αποκάλυψε ο γνωστός E. Snowden το 2013.

    Τα έγγραφα έδειξαν ότι τα μέλη της μυστικής συμμαχίας «Πέντε μάτια» κατασκοπεύουν σκόπιμα τους πολίτες όλων των συμμαχικών χωρών και μοιράζονται τις πληροφορίες αυτές με τις άλλες συμμαχικές χώρες προκειμένου να παρακάμψουν νόμους, υλοποιώντας υποκλοπή συνδιαλέξεων από τα μέσα ασύρματα και ενσύρματα.

    Ο Snowden περιγράφει τα «Πέντε μάτια» ως έναν «υπερεθνικό οργανισμό κατασκοπίας που δεν υπακούει στους νόμους των χωρών που ανήκει».

    Στις αρχές του περασμένου έτους ο Καναδάς ανακοίνωσε ότι θα μοιράζεται πλέον όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα της συμμαχίας «πέντε μάτια» με όλους τους συμμάχους του, ενώ απαγορεύει την παρακολούθηση συνομιλιών πολιτών.

    Οι Καναδοί δεν αποχώρησαν από την συμμαχία, αλλά η απόφασή τους αντανακλά στις πρόσθετες ανησυχίες τους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

    Υπενθυμίζουμε ότι η ιδιότυπη αυτή συμμαχία είχε ήδη υποστεί πλήγμα το οποίο αποκαλύφθηκε το 2012, όταν μια Καναδή σημαιοφόρος που είχε πρόσβαση σε αυτά τα συστήματα συνελήφθη διότι διοχέτευε άκρως απόρρητες πληροφορίες στη Ρωσία από το 2007.

    Ενδεχομένως κάπου εκεί θα πρέπει να αναζητήσουν και οι ελληνικές αρχές την άκρη του νήματος της υπόθεσης παρακολούθησης της ελληνικής κυβέρνησης Καραμανλή .

    Πρόκειται σίγουρα για την ίδια συμμαχία που δραστηριοποιείται παντού στην Ευρώπη ελέγχοντας και υποκλέπτοντας χιλιάδες «κρίσιμες» πληροφορίες και μυστικά.

    Πηγή: pentapostagma

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ
      ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
      ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΓΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

    2. Μαλιστα.. ας το παρουμε λιγο απο την αρχη …ο Πλατωνας λεει ότι ζεις σε σπηλια σκοταδι και βλεπεις σκιες από μαριονετες , να πουμε ότι μαριονετες δεν είναι μονο οι πολιτικοι,μασονοι κλπ.. μαριονετα ειναι μεχρι και ο David Icke .. που δηθεν αποκαλυπτει το συστημα… αλλα με μισες αληθειες και ψεματα. Στο σημερινο κουκλοθεατρο ..ακομα και ο Σνοουντεν δηλαδή..παιζει να ναι πιονι.. που δηθεν κυνηγάνε.. και δηθεν αποκαλυπτει γιατι ισως δε μπορουν να κανουν αλλοι αυτή τη δουλεια.. αρα σ αυτή τη περιπτωση εστω.. ολο αυτό εδώ ισως δε λεει σχεδόν τιποτα… . Οποιος πατησει illuminati αναποδα στο ιντερνετ βγαινει η ΝSA .. πχ. Ειπε τιποτα γι αυτά ο Σνοουντεν ? (πριν καποια χρονια ..εβγαινε εστω) … . Οσο για νομους.. ποιους νομους οι μισοι είναι κατά του ανθρωπου στημενοι απ αυτους, μετα εδώ όλα τα μνημονια είναι αντισυνταγματικα .. τα χαρατσια …κλπ. Ο Τραμπ.. είναι φιλοναζι πιονι.. (παλια ταξη πραγματων) ισως τσακωνονται μεταξυ τους κι εσυ ”κοιμάσαι” ισως τον αφησαν να βγαλει μερικα πραγματα παιζουν πολλα σεναρια …αλλα στην ουσια ..ελα ολα στημενα είναι.. μη ψαρωνετε τοσο ευκολα.. θελουν να το ριξουν καποια στιγμη το συστημα και ”ξερνανε” μονοι τους αληθειες (μισες αληθειες) ..για να φερουν αλλα πραγματα.. το ιδιο γινεται χιλιαδες χρονια.. , όταν επεσε ο Χιτλερ φεραν τη δηθεν καλη Ε.Ε. και τωρα μνημονια . Εξαφανιζουν τα λεφτα για να σε ελεγχουν ..γι αυτό πρεπει να πληρωνουμε οσο γινεται με μετρητα… . Παμε κατά διαολου και πρεπει να ξυπνησουμε.. και ο Σνοουντεν δεν ειδα να το λεει…

    3. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Η ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ Η ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ!!!

    Comments are closed.