ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΜΕ “ΑΔΕΛΦΑΤΟ” ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ. Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ [ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    athens_pride_mesa22222

    Εικόνες ντροπής και αποτροπιασμού αυτή την ώρα στο Σύνταγμα.

    Το κέντρο της πόλης έχει ντυθεί με τα χρώματα του ουράνιου τόξου αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η νεοταξική εκδήλωση Athens Pride 2018.

    Gay, τραβεστί και λοιποί θιασώτες τους παρελαύνουν στους κεντρικούς δρόμους χωρίς αναστολές και φιλιούνται μπροστά σε μικρά παιδιά.

    Με αυτές τις εικόνες θα μεγαλώσουν. Το νέο “συνηθισμένο” που θέλουν να πλασάρουν οι αριστεροί “δημοκράτες” και θιασώτες των ατομικών ελευθεριών.

    Από το μεσημέρι έχει στηθεί μια μεγάλη εξέδρα και αρκετά περίπτερα για μια σειρά από δραστηριότητες που θα κορυφωθούν με την παρέλαση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Από νωρίς, καλλιτέχνες κάνουν face και body painting στα χρώματα του ουρανίου τόξου όσο Djs παίζουν μουσική από τα μεγάφωνα.

    Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, στην εξέδρα θα ανέβουν για να τραγουδήσουν η Ευρυδίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Μαρίνα Σάττι, ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης, ο Δημήτρης Κοψής και η Άννα Γούλα. Ακόμη, θα γίνει μια σειρά απο τα γνωστά Drag Act. Ξέρετε. Αυτά τα σόου που οι γυναίκες ντύνονται άνδρες και υποδύονται μεγάλες γυναίκες της τέχνης, όπως η Μέριλιν Μονρόε και η Λάιζα Μινέλι.

    Φυσικά, όλο το σκουπιδαριό του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών συνιστωσών πανηγυρίζουν.

    Η Περιφερειάρχης – φάντασμα Ρένα Δούρου που είναι απούσα στα πραγματικά προβλήματα, ξαφνικά εμφανίστηκε και δηλώνει #ΠΑΡΟΥΣΑ:

     

    Μήνυμα στέλνει και ο Δήμαρχος Αθηναίων που έκανε την πόλη προτεκτοράτο του Ισλάμ σε συνεργασία με τον Υπ. Δημ. Τάξης, Ν. Τόσκα:

     

     

    Η κορύφωση βρίσκεται στο σποτάκι που δημιουργήθηκε με αφορμή το φεστιβάλ της ντροπής. Διαβάστε:
    «Στο φετινό Athens Pride επανερχόμαστε στα βασικά: στη θηλυκότητα. Όχι ως (αυθαίρετη) συνέπεια της βιολογίας, αλλά όπως βιώνεται, μαθαίνεται, ορίζεται, προβάλλεται, γιορτάζεται, αγαπιέται, λατρεύεται, εξιδανικεύεται, βιάζεται, καταδικάζεται και δολοφονείται κάθε μέρα σε μια βαθιά μισογύνικη κοινωνία.
    Η ταύτιση με τη θηλυκότητα είναι απειλητική και επικίνδυνη ταυτόχρονα, επανάσταση και συμβιβασμός. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την ελέγξουμε, γιατί φοβόμαστε ότι μπορεί να στραφεί και εναντίον μας.

    Η θηλυκότητα μας ορίζει άσχετα με το φύλο. Είναι παρούσα σε κάθε έκφραση φύλου, σε κάθε σκέψη, κίνηση, ματιά, που έχουμε καταπιέσει, και που έχουμε σκεφτεί ότι θα έπρεπε να καταπιέσουμε.

    Στο φετινό Athens Pride γιορτάζουμε όλες τις θηλυκότητες, αυτές που επιλέξαμε και αυτές που αρνηθήκαμε.

    Κάθε θηλυκότητα που αγκαλιάσαμε και κάθε θηλυκότητα που προσπαθήσαμε να ξεφορτωθούμε: Παρούσα.

    Κάθε θηλυκότητα που πρώτα μας φορτώθηκε ως κοινωνική σύμβαση πριν τη φέρουμε στα μέτρα μας με τους όρους μας: Παρούσα.

    Κάθε θηλυκότητα που καταπιέστηκε και κάθε θηλυκότητα που καταπιέσαμε: Παρούσα.

    Κάθε θηλυκότητα που κρύβουμε και κάθε θηλυκότητα που εκφράζουμε: Παρούσα.»

    Ναι παιδιά μην ζορίζεστε! Ξέρουμε το τροπάρι. Δεν γουστάρουμε αυτή την εκδήλωση, άρα είμαστε φασίστες, ακροδεξιοί κτλ κτλ. Καλή διασκέδαση σε όλους!

    athens_pride_mesa3 athens_pride_mesa7

    image2 image3 image4 image5 image6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    110 Σχόλια

    1. Εύχομαι τα παιδιά του Τσιπρα να τα ξεκωλ…..ουν πακιστανοί και μετά να τα βλέπουμε να κάνουν παρέλαση στο Pride.
      Για να δούμε πόσο περήφανος θα είναι.

    2. Και λίγα πράγματα για να καταλάβετε πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ και πανίβλακας ειναι το αφεντικό όλων αυτών ο και καλά αντίχριστός προσπαθεί να συνθέσει πολλά πραγματάκια ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ και σωστά με κάτι ΑΝΩΜΑΛΟ όπως η πουστιά κλπ.
      Ο καθόλου άντρας με το καθόλου τυχαίο όνομα Αντί_γόν(ο)η(ς)
      γράφει οτι είναι VEGAN,Φεμινιστής κλπ και όλα αυτά στο ΠΑΚΕΤΟ του πούστη.
      Με λίγα λόγια όποιος τρώει σωστά και φυσιολογικά (μιας και ξερουν που θα πάει η ανθρωπότητα τα επόμενα χρόνια προσπαθουν να γλιτώσουν) και κανει τις περισσότερες δραστηριότητες που πρέπει οπως οι ταμπέλες των φεμινιστών πανηλιθίων τότε θα πρέπει να ειναι και Πούστης με λίγα λόγια…
      Προσέξτε τί σας βάζουν στα μυαλά αυτά τα πανηλίθια αγγούρια δεν ειναι ικανά για τίποτα και όλα είναι εισαγώμενα.ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ,ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Κρατήστε οικογένεια,πατρίδα,θρησκεία αλλιώς φούντο.

    3. Το να θελουν να ειναι ανωμαλοι το καταλαβαινω.δεν καταλαβαινω ομως γιατι να πρεπει να το δεχτω εγω με το ζορι.και δεν καταλαβαινω γιατι να κυκλοφορουν γυμνοι.αν κυκλοφορησουμε εμεις οι straight γυμνοι,θα μας καταγγειλουν.

    4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ……Δεν Υπάρχει Ηρώδης πια!!!!Άμα υπήρχε θα είχαμε σωθεί!

    5. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ !!!!!!!!!

    6. Εδώ ταιριάζει γάντι η φράση…ρε τους πούστηδες…

    7. Αυτα τα γούστα και τις τρελές βλέπει ο κασιδιαρης και σκάει απο την ΖΗΛΙΑ του που δεν μπορει και αυτος δημόσια να δείξει τον κρυφό ποθο του…!!!ειναι βλεπεις τα πολιτικά πιστευω του τετοια…που πρεπει να δείχνει σοβαρός!!! Βεβαια απο μεσα του βράζει το ΑΙΜΑ του και ανοιγόκλεινει η σουφρα του αλλα τι να κανει?

      1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥΦΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΣΑΝ ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ…ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΦΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ

        1. Εγω σε βρήκα πουτανας γιε και ερχομαι να σε γδάρω με κονσερβοκούτι !!!!

          1. Βρε μπιλη χαθηκαμε….τι κανεις ολα καλα..,βρε συ ασε τα κονσερβοκουτια χθες εβαγα εναν τονο και εβαλα και ψωμι μεσα να μην μεινει ψυχουλο…αλλα με λεμονακι ηταν πεντανοστιμος..,

    8. Δεν με νοιάζει για τις αρρωστημένες ανώμαλες υπάρξεις σας.
      Στο σπίτι σας κάντε ότι θέλετε,βάλτε στον κωλο σας ότι θέλετε,δεν με απασχολεί.
      Έξω όμως ισχύει ότι εκεί που τελειώνει η δικη σας ελευθερία,αρχίζει η δικη μου.
      Όπως δεν κάνω κάτι για να σας προσβάλλω,τηρήστε το και εσείς.

      1. Αυτη η λογικη φιλε ειναι που μας εφερε εως εδω, η λογικη της ανεκτικοτητας….
        -Καλεις ανθρωπους ψυχικα διαταραγμενουςπου βαζουνε τα γεννητικα τους οργανα μεσα σε κοπρανα να δειξουν σεβασμο σε σενα οταν δεν σεβονται τον ιδιο τους τον εαυτο
        -Τα παιδια που θα υιοθετουν(και οι πουστηδες θα παιρνουν θεση προτεραιοτητας), στα σπιτια τους θα εχουν αυτα τα παιδια, και θα τα κανουν οτι θελουν……….

    9. Δηλαδη αν δουμε καποιον μουσατο να φοραει φουστα, διχτυωτο καλσον, σουτιεν κ μας πιασουν τα γελια που ειναι ντυμενος σα κλοουν θα ειμαστε ρατσιστες? Αλλο διαφορετικοτητα κ ΑΛΛΟ να εισαι ντυμενος σαν καραγκιοζης κ να προσπαθεις να επιβαλλεις στον αλλο να μην γελασει ή να μην κοροιδεψει κατι που αντικειμενικα ειναι για γελια κ κοροιδια. Οι διοργανωτες δεν στηριξαν την διαφορετικοτητα απλα μας απεδειξαν οτι ομοφυλοφιλια = κιτς, ξεδιαντροπια, αηδια. Το πιο αστειο ηταν η Δουρου. Ολο το χρονο στα τοσα προβληματα της περιφερειας ειναι παντελως απουσα κ θυμηθηκε να εμφανιστει τωρα μαζι με τον Καμινη. Ψαχνουν ψηφοφορους μαλλον.

    10. Άλλος ένας λόγος να ψηφίσει κανείς Χρυσή Αυγή , το ΜΟΝΟ κόμμα που δηλώνει ευθέως την διαφωνία του με αυτά τα αίσχη.

    11. Αχαχαχαχαχαααααα,σσσσσσσσσσσσωραια Λέλα!!!!!!!!!!!!

    12. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ?ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΆ ΤΗΣ?ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΣΤΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ?ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΑ, ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΕΟ ΘΕΑΜΑ?

    13. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ

    14. ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ

      1. ΛΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    15. Δεν είναι μόνο ντροπή!
      Είναι η απόλυτη ξεφτίλα του ανθρωπίνου είδους!!
      Είναι η κατάντια των σημερινών Νεοελλήνων, που ηδονίζονται και χαίρονται να αυτοπροσδιορίζονται γκέϋ!!! Αλλά ταυτόχρονα όλα αυτά τα νοσηρά και εξευτελιστικά, καθορίζουν και την ποιότητα όλων των πολιτικών παρατάξεων του λεγόμενου Συνταγματικού τόξου, – τουλάχιστον εκείνων ενστερνίζονται και αποδέχονται τις ιδέες, τα έργα και τις ημέρες – όλων εκείνων που έλαβαν μέρος ή έδωσαν το παρόν στην κατάπτυστη εκδήλωση του «αδελφάτου» και δήλωναν υπερήφανοι που είναι τόσο προχωρημένοι… και κόμπαζαν ότι δεν είναι ρατσιστές!!!
      Μεγάλη ευθύνη όμως φέρουν και όλοι οι πολιτικοί και Δημόσιοι λειτουργοί που δεν είναι υπερασπιστές και υπέρμαχοι των παραπάνω, αλλά σιωπούν! Πολλές φορές βλέπετε, η σιωπή είναι περισσότερο ενοχοποιητική και εκκωφαντική από τον μεγαλύτερο θόρυβο, όταν αυτή μάλιστα αγγίζει τα όρια της αδιαφορίας!!!
      Τέλος, ο Θεός να μας φυλάει, από αυτούς που επιλέξαμε να μας κυβερνούν, αλλά και να μας εκπροσωπούν στο ελληνικό Κοινοβούλιο…
      «Μωραίνει Κύριος λαόν, όν βούλεται απωλέσαι…!!!».
      Και μη χειρότερα!!!!!!!

    16. Στα μνημόνια εκτός από το Οικονομικό Ξεζούμισμα και το Ξεπούλημα του Εθνικού Πλούτου, οι προδότες πολιτικάντηδες υπέγραψαν και τον Ηθικό Ξεπεσμό των Ελλήνων. Αυτά όμως δεν τα λέει κανείς…

    17. Έχετε την εντύπωση πως αν έρθει η ΝΔ θα τα σταματήσει όλα αυτά! Δε νομίζω μιας όλοι τους αυτή τη στιγμή μέσα στη βουλή είναι όλοι ίδιοι, δείτε τις αντιπροσωπείες που στείλανε όλα τα βρωμοκόμματα, υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δεν πας πίθουν.

    18. H προπαγανδα εχει αρχισει απο την Β δημοτικουΣτον πινακα υπαρχει το ουρανιο τοξο που ξαιρουν τα παιδια με την σειρα τα χρωματα κ οι λεξεις αγαπη ειρηνη συντροφικοτητα αλληλεγγυη,.αλλα πουθενα η λεξη πατερας, μητερα, οικογενεια ,θρησκεια, εθνος
      Αυτα διδασκονται τα παιδια των νεοφιλελευθερων κ των κουμμουνιστων που δεν εχουν προβλημα για οσα διδασκονται κ μετα αρχιζει η προπαγανδα στα Γuμνασια Λυκεια κ κορυφωνεται στα Πανεπιστημια με σατανισμο,πολυπολιτισμικοτητα Κ ΑΛΛΕς ΜΠΟΥΡΔΕς κ λετε μετα μα ηταν μορφωμενος ανθρωπος πως βιασε τα εγγονια του,πως σκοτωσε,πως ληστεψε ,πως εγινε ΡΟΥΠΑ,πως σκοτωσε το βρεφος?
      Μα αυτοι ολοι δεν εχουν παιδεια κ χριστιανικες αρετες κ ερχεται ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥς
      ΓΕΙΑ ΣΑς Κ ΚΑΛΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑΝ

    19. τραγουδισε και η ανναγουλα αυτο τα λεει ολα…

    20. ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
      ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
      ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ 98 % .
      ΜΕΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΥΜΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.
      ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
      ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
      ΚΑΙ ΤΙ ΞΕΥΤΟΔΕΞΙΑ.
      ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΡΟΠΙΑ.
      ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .
      ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΙΣΗ,
      ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    21. Αφου λοιπον η κυβερνηση του συριζα, ελυσε ολα τα προβληματα της χωρας, τωρα ασχολειται και με τα υπολοιπα προβληματα. Ρε αντε στο διαολο μαλακες που το μονο στιγμα που θα αφησετε ειναι η διαλυση και η ανωμαλια!

    22. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΗΠΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΗΧΑΝ ΣΤΟ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ , ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    23. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!
      Η ΟΜΟΦΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ή ΔΥΟ “ΑΝΔΡΕΣ” ? ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ!
      ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ.
      ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΩΡΕ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΑΤΡΙΔΑ -ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ? ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΙΖΩ ΥΠΕΡ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!

    24. Η δημοκρατία στην Ελλάδα απέτυχε!!!
      Η ΝΤΠ εκανε καλή Δουλειά…

    25. Αυτα που βλέπετε δεν είναι τίποτα ζω στο Τορόντο στη φωλια των βρωμοπουσταραδων εχουν για ενα μηνα γιορτες και πανηγύρια.
      Το φαινόμενο είναι παγκοσμιο στα σχολεία βαζουν απο το δημοτικό βίντεο για τις οικογένειες με δυο πατέρες η δυο μανες για να μάθουν απο μικρα οτι είναι φυσιολογικα ολα. ευτυχως αλλαξε ο πρωθυπουργος του Οντάριο και δηλωσε οτι θα καταργησει αυτα τα ρεζιλικια στο δημοτικό.
      Ακομα η Ελλάδα αντιστέκεται στους πουστηδες. Εδω αν πεις κατι για τους βρωμιαριδες θα βρεις τον μπελα σου.

    26. Αυτό το πανηγύρι είναι η γιορτή της μουρλοκακομοίρας. Η κάθε μουρλοκακομοίρα παρασταίνει την Φουρέιρα,την Σακίρα και τις λοιπές κουδουνίστρες.Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όλο αυτό γίνεται δημόσια? Δεν μπορεί να γίνει σε μια ντισκοτέκ,ένα κλάμπ,κλπ.? Και τι γιορτάζουν? Την δυσαρμονία τους? Η ομοφυλοφιλία είναι μία δυσαρμονική σεξουαλικότητα.Έχουνε την ψυχή της γυναίκας και το σώμα του άντρα.Και επειδή κάθε δυσαρμονία γεννάει δυστυχία,οι άνθρωποι αυτοί βασικά είναι δυστυχισμένοι.Άλλα ζητάει η ψυχή τους και άλλα μπορεί να κάνει το σώμα τους.Και η ψυχή μένει πάντα πεινασμένη.Τι γιορτάζουνε? Το λάθος κλείδωμα μιας γυναικείας ψυχής σε ένα αντρικό σώμα?

    27. Δεν καταλαβαίνω: Σε τι ακριβώς διαδηλώνει ολο αυτο απλυταριο? Τους εμπόδισε κανείς τι θα κάνουν στο κρεββάτι τους? Γιατι πρεπει ολο αυτο το αισχρό θέαμα να το υφίστανται απλοί πολιτες και περαστικοί τουριστες? Ο νομος περι προσβολής της δημόσιας αιδούς δεν ισχυει εδω?Θα μπορούσαν να λείπουν ολα αυτά τα γυμνά με τους τριχωτους και τους μουσατους,να γδύνονται και να φιλιούνται δημόσια.Ας έκλειναν έναν κλειστό χώρο (πχ το ταε κβο ντο) κι ας έβγαζαν εκει τα μάτια τους όλη τη νύχτα.Αν παει ενα στρεητ ζευγάρι,τσιτσιδωθει στην πλατεία Συντάγματος και αρχίσει να κανει έρωτα θα συλληφθεί σε δευτερόλεπτα για προσβολή της δημόσιας αιδούς.Υπαρχουν χώροι να πανε να κάνουν τις ασχήμιες τους οι ανώμαλοι.Κλειστοι χώροι.

    28. Η ιδιετεροτητα τους η ασθένεια τους η χαμηλή νοημοσύνη τους είναι το όπλο που χρησιμοποιούν ο σωρός και η παρέα του της βούλης άρρωστα αντικείμενα αμφιβόλου φύλου ξυπνήστε εκτελείται τις προφητείες

    29. Το απόλυτο ονειδος.Σαπούνι παλιοπουσταντζες…..

    30. Αρχιεπίσκοπε της ελλαδικής εκκλησίας κυριε Ιερώνυμε γιατί δεν παίρνεις θέσει? Εσείς που θελετε να λεγεσται Μητροπολίτες γιατί δε μιλάτε?(πλην μερικούς)Αρχηγοι όλων των επιτελείων των Ε.Δ γιατί σιωπατε?όλοι ταγμένοι στο άρμα της παγκοσμιοποίησης&της μασονίας… έχει ο καιρός γυρίσματα..να το θυμάσαι όλοι σας…

      1. Αυτα τα τσοφλια δεν βρέθηκε ενας να τους κάνει μήνυση για προσβολή της δημόσια οδού

    31. Παιδια χαλαρώστε λίγο…πολλη αξια δινουμε στο απολυτο τιποτα… πηγαν 5 πουστηδες στο Συνταγμα για να μας αποδείξουν οτι υπάρχουν…. ε και; δεν ειστε πουθενα “κυριοι”

    32. Πουστρονης το Χαλί τον πέρνεις τον μπουλκουμε καμινης πουστρολαγνε

      1. Σιγά βαρύμαγκα, πρόσεχε τον…….άνδρα Καμίνη !
        Αθήνα Καμίνη κανένας δε θα……….μείνει………….

    33. Η Δούρου πάντως εμπνέει για bukake και DP penetration ANAL sex……Eιναι προοδευτική ,open mind και μου αρέσει…ευχαρίστως θα της πρότεινα ένα threesome με λεσβία….ελπίζω ο δικός της να είναι υπέρ του swinger….αν ναι…..Δηλώνω παρών….ριζοσπαστικό μαμησι θα γίνει….

    34. ….ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ….ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ….

    35. Ξυπνηστε ρε…Γέμισαμε πουστιερες… Γέμισαμε ανθεληνες… Γέμισαμε προδότες… Ευτυχώς που δεν ζουν οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ που δώσανε την ζωή τους γιαυτη την χώρα… Καταντησαμε ημιτασιον Ελληνακια, ντρεπομαστε που το λέω αλλά έτσι είναι… Έπρεπε όλους αυτούς να τους πετάξουμε στη μέση του Αιγαίου.

    36. Η ΔΟΥΡΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΝΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ Τ΄ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
      ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ

    37. ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΛΑΜΕ ΜΕ ΦΟΡΑ.
      ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ) ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ
      ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ;
      ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
      ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ;
      ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ!!!!!!!!!
      Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ
      ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΤΕΚΙΑ!!!!!!!

    38. Ρε δεν γαμιεστε όλες σας που θα μας κρίνετε κιόλας.

      1. Εμείς ή εσύ,……γλυκιά μου; τι ποιο ……φυσιολογικό για εσένα;

      2. Όχι απλά θα σε κρίνουμε, θα σε κρεμάσουμε κιόλας..

    39. Ε ρε κάτι γλέντια…Καλά για τις “τρύπιες” αδελφές και καραλεσβίες του κερατά δεν θα πώ τίποτα,δεν θέλω να μαγαρίσω και το σάλιο μου…Μωρή ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ Δούρου και εσύ ρε παλιόπουστα Καμίνη,μου θέλατε και tweet για το Athens Pride.ΟΞΩΩΩΩΩ!!!!!

    40. Σημερα γιορτασε η δημοκρατια με τη βουλη παρουσα…Πακη χρονια πολλα ρε..καλα στεφανα..Βαλτε τον τζεησον στο επικρατιας στη θεση του Αδωνη..
      Καλητερος θα ναι..

    41. Τι να δούν τα παιδιά σας άχριστοι γονείς στο Σύνταγμα? Τα ξεκινάτε από την θεωρία και μεγαλώνοντας θα τα περάσετε στην πράξη? Τι μήνυμα δίνεται στα παιδιά σας από την παρέλαση των ανώμαλων σήμερα?Ωραίο θέαμα -ψυχαγωγία για τα παιδιά σας διασκεδάσατε?…..Εσείς θέλετε να λέγεστε γονείς…Ουουουυυυ να χαθείτε να χάνεστε ανάξιοι
      για γονείς….

    42. Γιορτή περηφάνιας..Και φυσικά με τι λόγο έτσι? Περήφανοι για αυτά που βάζουν στον κωλο τους.!!! Μπράβο!!Όλη η ντροπή της κάθε κοινωνίας..

    43. ΛΕΕΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΕΣ, ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΈΝΝΟΙΑ ΤΟΥ GAY ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΧΥΔΑΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΩΣ Ο ΓΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΣΥΝΕΛΕΘΕΤΕ

    44. ολοι οι ανωμαλοι μεσα στη βουλη ειναι γι αυτο τα βγαζουν και παρα εξω στο επομενο πρωτο[ποροι να εναι τα παιδια τουσ…………

    45. μολις σκασουν οι τουρκαλαδες στον Εβρο τους(τις) θελω πρωτη γραμμη με…τηυν οπισθεν….
      Υ.Γ. : πρωην ΔΕΑ ΠΖ 534 ΜΤΠ 1994

    46. Ο κοσμος φταιει….στα συλλαλητηρια βγηκαν χιλιαδες, ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΑΜΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!! ΟΥΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΥΣΤΤΤΤ. ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΕΕΕ ΡΑΓΙΑ!! ΦΗΦΙΣΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΡΕ ΡΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!

    47. Αριστερό σκουπιδαριο.που είσαι ΓΙΏΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ να σώσεις το Έθνος και να το ξανακάνεις μεγάλο

    48. ΜΙΛΑΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΜΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    49. Προσβάλουν τον Ελληνα Θεό Διόνυσο και τους άθεους.

    50. Θα τριζουν τα κοκαλα των προγονων μας.Εδωσαν τη ζωη τους για την Ελλαδα και πως την καταντησανε κατι τσογλανια που μας κυβερνανε. Αισχη και αποτροπιασμος.

    51. ΚΑΜΙΝΗΣ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ,ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !
      ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ………………………..
      ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ……ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ,ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ,ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ……………..

    52. Ολο εσεις εδώ μέσα που κραζετε και γράφετε και κατοικείται στην Αθήνα όπου γίνονται τα αίσχη στην βουλή ,γιατι δεν επεμβένεται ??

    53. ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙΙΙΙΙ???? ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ,

    54. Αυτο θα πει καταντια χωρας, το Αδελφατο της Βουλης καταντησε τη χωρα κ@λοχανιο!!!!! Ο καθενας μπορει να αυτοπροσδιοριζεται οπως θελει, αλλα αυτες οι προκλητικες παρελασεις ποιο σκοπο εξυπηρετουν;;;;Ας βλεπουν τωρα οι ηλιθιοι Νεοελληνες ποιους πηγαν και ψηφισαν!!!! Και μη χειροτερα!! Ακομα δεν ειδαμε τιποτα!!!

    55. Απορώ μέχρι πότε θα ανεχόμαστε αυτήν την κατάσταση , δέν έχει μείνει τίποτε ορθιο και καμαρώνουμε απο τους καναπέδες μας την καταστροφή μας , εδώ χρειάζονται ριζοσπαστικές λύσεις και ο νοών νοείτο

      1. Γύψο θέλει από το Διδυμοτειχο μέχρι το Καστελόριζο το μπορντελο που λέγεται Ελλάδα

    56. παντως οι λεσβιες ειναι για τα μπαζα , χοντρες με τριχες στα μουτρα σαν φορτηγατζηδες , καμια σχεση με τα κλιπς και τα σποτακια …

    57. Τώρα στέλνω ξανθό γένος. Μισό λεπτάκι

      1. ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΝΟΥΜΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ……..ΜΑΥΡΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ …ΓΛΕΝΤΙΑ…..

    58. Αυθαιρετη συνεπεια της βιολογιας ;;;;;; ! ! !
      Αρα υπαρχει και αυθαιρετη συνεπεια της φυσικης
      Δηλαδη .. ; Αν βουτηξει καποιος απο ψηλο κτηριο , και σκασει κατω σαν καρπουζι … θα φταει η αυθαιρετη συνεπεια της φυσικης…. ;

    59. Με δαυτους η Ελλαδα πιανει τα εσχατα επιπεδα παρακμης,ανωμαλιας,σηψης,προδοσιας κ καθε λογης σιχασιας.. Και οι Ελληνες κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου,διαλυμενοι απο καθε λογης προβληματα που μας φορτωσαν με τα Μνημονια σταδιακα για να μας φερουν σε αυτο το επιπεδο τριτοκοσμικης Μπανανιας..Πληρης απαισιοδοξια….Καληνυχτα Ελλαδα,καληνυχτα πρωην ενδοξο Εθνος των Ελληνων…Μια χωρα φοβισμενων ζομπι καταντησαμε χωρις ελπιδα,χωρις αυριο.Τελειωσαμε παιδια…

      1. 10.000 άτομα όλων των ηλικιών και των σεξουαλικών προσανατολισμών είμαστε εκεί. Φασίστες κουφάλες ελληνάρες, τελειώσατε.

        1. Πουστάρες, κουφάλες έρχονται φασίστες.
          Εμείς μωρή ξεφτιλισμένη κάθε χρόνο είμαστε το πολύ όπως λέτε 200 άτομα σε διάφορα σημεία της Αθήνας, γιατί δεν έρχεστε;
          10000 ΄σαν το αντιγόνι είστε;;;;; χαχαχαχαχ μαλάκα είστε για κλάματα σε κάθε περίπτωση. Στο προηγούμενο 10 περάσαμε και κάνατε τις κότες, όχι πως μπορούσατε να κάνετε και τίποτα άλλο, αλλά λέμε.

    60. ΠΑΡΟΥΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤHENS PRIDE ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ GAY,ΤΩΝ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ,ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ……..ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ! ! !
      ΑΛΛΩΣΤΕ,ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…..ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ;
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ……ΜΠΟΥΡΔ…Ο ! ! !
      ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΒΟΥΤΣΗ,ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔ……ΟΥ ,ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ! ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ,ΤΙ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ;
      ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΘΑ ΟΡΜΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ Κ…ΛΟ !

    61. ΠΟΥΣΤΡΕΣ όλης της γης ενωθείτε και γαμηστε τον Κουλη.

      1. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥ(ΟΙ)ΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΛΑ Η …….ΑΧΛΑΔΙΑ !
        ΛΟΥΓΚΡΕΣ,ΤΡΑΝΣ….ΦΟΡΜΑΝΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ !
        ΑΔΕΛΦΙΑ,ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ …..ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ…………
        ΕΛΕΩΝΟΡΑ……..ΕΛΕΩΝΟΡΑ ! ! ! ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ……………

    62. ΣΑΠΙΛΑ….
      ΠΑΤΟΣ…
      ΔΥΣΤΥΧΙΑ…
      ΚΟΙΝΩΣ… ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…
      ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!

    63. Μόνο με ένα πτυσσόμενο γίνονται αυτοί “άνθρωποι”
      γαμω τον συριζα και το κεερφα

    64. Αυτήος με το όνομα του Διονύσου είναι πληρωμένη λουγκρα από τον σωρός δίνει παράδειγμα στα παιδιά σας ξεσκιστεί τον

    65. Που είσαι ρε Γιώργο Παπαδόπουλε να δεις πως μα ς καταντησαν τα αριστερα σκουλήκια.

      1. Οι αριστεροί φταίνε ή μήπως η φάρα μας που όλα τα σκατα από ΗΠΑ τα αντιγράφει; Τα καλά βέβαια από το εξωτερικό δεν τα παίρνουμε ποτέ.

      2. εδώ κάτω από το χώμα είμαι.. βλέπω τα ραδίκια ανάποδα

    66. ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ, Ο ΦΕΜΙΝΙΣΤΗΣ, Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΙ Ο ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ “ΠΑΡΕΛΑΣΗ” ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ…ΡΙΑΝΤ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ??? ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ??? ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ???

    67. Όσο και να κτυπάτε τον κώλο σας κάτω, ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ. Όταν οι μισοί ικανοποιούντε από τον κώλο και οι άλλοι μισοί με ομοιόματα φαλών, τι είσαστε? πως λέγεστε?

    68. και γω δηλωνω κλανουσα και βρωμουσα
      πηγα και εριξα φοβερες κλανιες εκει….

    69. Μια μονο σκεψη …… Aντε ρε πουστλερια βοδοπουτσα που χρειαζεστε !!!! Ξυλο και γαμησι μαζι βρωμερα αηδιαστικα αποβλητα που σας εδωσαν οντοτητα για να ξεφτιλιζετε ενα περηφανο λαο

    70. Μα τον πούστη θεό του ΣΥΡΙΖΑ που πιστεύετε εσένα ιδικά μωρή ξεβρακωτη πουστρα που γράφεις θεός Διονυσος ζωντανό ψάρι στον κωλο θα σου έβαζα. Μαλακες Έλληνες κωλογρεκυλοι πουτανας παιδια κωλοπαιδα αναρχοκο-μούνια εδω χάνετε την Ελλάδα σας την ιερή ιστορική Μακεδονία γαμω την μάνα σας βλήματα ζόμπι κωλοελληνες και εσει πάτε να δείτε τους Ντίνκι Ντάνκαν. Μαλακες. Φραπεδακιδες του κωλου, κωλοσυριζαιοι κουμουνόσκυλα το πούστη θεό σας. Θα σας κάψουμε ζωντανούς αληταράδες.

    71. Σεβόμαστε την διαφορετικότητα αλλά όχι την ξεφτίλα! Το Τζέισον Αντιγόνη θα έπρεπε να τον συλλάβει η αστυνομία για προσβολή της δημοσίας αιδούς αλλά τι ψάχνω τώρα θα μου πεις…

      1. ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΕΙ : ” ΑΧ ΚΑΛΕ …..ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ; “,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ;

    72. Πάντως με αυτή την καλοζωισμένη Βουλή
      που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των απλών Ελλήνων για όσα άδικα νομοθετεί,
      αισθάνεται πολύ άνετα και πολύ οικεία αυτός ο πολύχρωμος “στρατός”
      της Νέας Φορολογικής Τάξης πραγμάτων…

      Έρχεται καθαρή έξοδος για τη κυβέρνηση Τσίπρα και πολύ ξύλο. Για βραβείο!
      Τώρα που το ηλεκτρονικό τσιγάρο η κάναβη, η ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά θα μπούν στα σχολεία
      όλοι οι Έλληνες κατάλαβαν ότι κανείς “επαναστάτης” δεν βγαίνει Πρωθυπουργός
      αν δεν έχει προϋπογράψει κάποια πράγματα…

    73. Ο σώρρος έχει φέρει τα καλύτερα του όπλα απο το εξωτερικό!

        1. Τι μέγεθος γουστάρεις ……..κοπελάρα μου; γαϊδουρινή σου κάνει ή προτιμάς ……..ελέφαντα και να είναι μάλιστα και ζεστή για εσένα γιατί φαίνεσαι πολύ …….καυτή;

        2. Ξύπνισαν και οι gay και νομίζουν πως θα βγούν στο δρόμο και θα φλερτάρουν άντρα και μετά αυτός θα τους κάτσε.. Γελοίε η ποιότητα μπινέδων που θα σας κάτσουν είναι ή πακιστανοί, ή Αφγανοί ή Αλβανοί, μέχρι εκεί είστε μην τρέφετε αυταπάτες ότι είστε φυσιολογικοί και θα κάνετε πουστο-οικογένεια, σιχάματα και δεν κάνετε και λίγο τουμπέκα μη γυρίσουν τα πράματα, πουτάνες μόλις γυρίσουν τα πράματα τη γαμήσατε.. Δε θα σας σώσει κανείς τότε.

    Comments are closed.